Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Nagyon rohadt és patch nélkül végzetes gamahiba. A sim-objektum túlcsordulása a sim-sim kapcsolatleirók tülterhelése miatt (ha egy simnek túl sok családi-baráti kapcsolata keletkezik akkor jön elõ). A megjelenítése az, hogy a sim képtelen bizonyos szociális tranzakciók elvégzésére (chat-tõl a woohoo-ig), mert amikor hozzáfognának a dologhoz a két (esetleg csoportos jelnéseknél több) sim "hátraugrik és bájos vigyázz állásban kimerevedik". A Maxis hivatalos patch-e orvosolja a problémát. Van ezen kívül még a "vízesés kórság", de hála a Maxis-nak (bár sokat anyáztam õket eleinte érte) mára ez sem probléma.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Carlos
Egy kérdés:
Mi az a jumpin' bug?
Csakmert olvasgatom a faq-ot meg a mellette lévõ dolgokat és errõl nemtok semmit.

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Az asszonyom és a lányom vadászták le a bõvitményeket, úgy emlékszem a snootysims-rõl indultak el a download-os fansite-okra. Az egyik az tutira kínai lap, ráadásul ez a leginkább kidolgozott (sims-enroth vagy vmi ilyen). Nem tapasztaltam lassulást (bár inkább azt mondanám ugyanolyan lassú mint volt😊).

Carlos
Jóreggelt mindenkinek!
Feltettem meginn' és most elindult.
Igaz, már XP van!
Úgyhogy örömbódottá!

Þór vígi þessi rúnar

A jumping bug patch-et próbáltad már?

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Mike at home
<#nemtudom>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Alcohol

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

gabesz752
Hello. Az én gépemet lelassította a sok + cucc!! honnan szedted le a cuccokat?? Help!!!

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
hello. Az a gondom hogy amióta felraktam az universityt hiába adom az utasitást a simemnek nem teljesíti!! Mit tegyek????

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Szisztok!
Nekem az University kiegészítõ elsõ cd-jén a köv.: file van: Sims2EP1_1.MDF mérete 680mb. De ezt nem tudom Daemon-nal lejátszani- s igy nem tudom telepiteni a game-t, mi a megoldás?
Leggyakrabban elõforduló kérdések:letöltések.

Rash87
Hol taLûlom meg a SIMS 2 full magyarosítását? valaki segítsen pls!

Glory, Glory Man. United!

Hello

Sims 2 telepítõprogramját keresem, ha valaki tudja h honnan lehet letölteni az írja meg, vagy ha valakinek van küldjön. Kösszi. E-mail: [email protected]
PLackó
hmm akkor felrakom 😊
megvettem anno a superstar-t eredetiben az egyhez.

Pharaoh
"tedd be a DVD-t"

Azért ilyen láma nem vagyok.

Sipocz
A Sims-ben a kiegészítõk kiteljesítik a játékélményt ezért érdemes minden elérhetõ bõvítést felrakni az alapgamára akkor is ha az új technológiákat nem használod ki teljesen. Általában kijavítják az alap meg az elõzõ kiegek hibáit, új tárgyakat raknak be, módosíthatják az eddigi technológiákat is. pl. a Sims1-ben ahol már igazán dúskáltunk a kiegekben én soha nem használtam a Superstar szekciót, de természetesen installáltam az alapra mert a hatása azért ott volt.

Mike
igen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PLackó
nah thx sikerült.
nagyon tetszik a játék.letöltöttem az university-t is,érdemes felrakni?mert nekem most pont jó így ahogy van.

Mike
tedd be a DVD-t
ha az nem segít, hívd fel a magyar forgalmazót
a pénzedért van support

Mike
arról nem beszélve, hogy egy sakk parti alatt össze lehet barátkozni

Pharaoh
Lenne egy kics problémám az univerity telepítésénél, mikor feltelepûlt a 2. cd kérri hogy tegyem be a sims 2 4cd-t, de nekem DVD versióban van meg és azt nem fogadja el. Mit lehet ilyenkor tenni?

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs!
Köszi az infókat az add-on cuccal kapcsolatban mindenkinek, a dolog renben és müxik.
Logika fejleszthetõ az újsággal is (ha másra már nincs pénz), keresztrejtvény utasítást kell adni a simnek. Az újság rengeteg célra jó a Sims2-ben, a Sims1-ben igazán csak kidobni volt érdemes(könnyû testmozgás😊)) de a 2-ben már logic-fun (talán ha intezívebb volna még jobb lehetne és véletlenszerüen picit ide-oda adhatna akár az érdeklõdési körök szintjeihez is😊)). Persze a sakk a "nagykirály", mert képességfejlesztés mellett intenziv fun+társaságban szocializálás+kényelmes ülõhellyel komfort+megfelelõ kivitelben environment+........, tehát mindeképpen kell.

Pedig lennie kéne.(távcsõ?)

PLackó
a logikát hogy tudom fejleszteni?sakk,vagy akármi amivel tudnám nincs a megvehetõ tárgyak között.(bocs de ma kezdtem el játszani)

Mike at home
nagyszeru

off: egyebkent szvsz formazni tok felesleges

alert
Köszi az eddigieket.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Igen SB, de megoldottam. Valami nyomorult program egyfolytában átállította a kimeneti hangeszközt valami TotalRecorder Playback-re. Leszedtem és most már beállítom kimenetnek az SB-t és mûködik 😊

Mike at home
jut eszembe: SB Live?
akkor probald meg kikapcsolni az 5.1-et
vagy a hangnal szedd le a hardveres gyorsitast

format semmikeppen

alert
Probaltam, de nem találtam semmit. Mar nagyon unom, de annyira nincs kedvem egy formathoz... Most felpakoltam 3 féle codec packot de azzal se jó meg ha letörlöm õket akkor se. Ez nevetséges.

Mike at home
probalj rakeresni a problemara

alert
1 Giga DDR. Egyébként tuti, hogy a hanggal lesz valami mert most megfigyeltem elég érdekes, hogy a játékokban, pl amikor a sims 2 is betölt elcsúszik a hang 😄 1-2 másodpercet. Mint amikor össze vissza vannak a codecek és a filmeknél van hasonló. Pedig itt nincs fent codec sõt most raktam újra az xp alap codecjeit.

Mike at home
mennyi ram van a gepben?

alert
Nem fogom lecserélni az XP-t vagy dual boot-ot csinalni a sims2ért csak érthetetlen számomra, hogy miért csinálja ezt.

Mike at home
probald meg Win98se alatt
nekem azon megy normalisan

alert
Kétféle drivert találok egy 2002-est és egy 2003-ast. Mindegyikkel ugyanaz van: felrakom, akkor elindulás után kb a menüig jó a hang és utána ugyanúgy elromlik. De ez is csak 1x van, következõ indításnál már megint kezdettõl fogva rossz. Én ezt tényleg nem értem, nem találok info-t rola sehol.

Mike at home
rakj fel ujabbat
ha uj van fent, akkor a regebbit
keress ra a googleben a sims-re es az SB-re

Mike at home
igy van
a tapeta es a padlo sim2pack-ban vannak, azokat installalni kell

alert
Sziasztok!
Eddig az angol Sims 2-vel játszottam, de most megszereztem a magyar DVD-s verziót. Az angolt már néhány napja letöröltem, most feltettem a DVD-s magyart, de rossz a hang. Akadozik, recseg, stb. Codec pack nincs fent, drivert újraraktam a kártya: Sound Blaster Live Value. Mi baja lehet még? Minden másnak kifogástalan a hangja.

Atkamon
Én egyszer letöltöttem padlókat, és akkor csak rájuk kellett kattintani és ráinstalálta a játékra!

Sipocz
Hello Mike!
(és persze Helló Népek! Mizujs?)
Az volt a jelenség a tegnapi napon, hogy egy rahedli cuccost sokféle forrásból szerettem volna felrakni a gamára. A dokumentumok\ea games\sims2\download dir-be raktam be mindet, viszont csak az objects kategóriáju lomok látszottak, sem a wall sem a floor texturák nem jelentek meg. Ez az elsõ alkalom, hogy a Maxis-made kereteken túl szeretnék cuccokat használni. Lehet, hogy magukkal a package-kel lenne baj? Van-e mennyiségi korlátja a bõvítésnek?

Mike at home
downloads
vagy savedsims dirbe

Nem enged új emlékeket gyûjteni és ezért nem akarmegcsinálni bizonyos dolgokat pl.:telefonálni.....de van már rá ellenszer lehet hogy a faqba megtalálod.

Atkamon
Bocs a hülye kérdésért de mi az a Jumping Bug?

Szerintem az a legjobb ha meg van az angol verzió mind a kettõbõl és azt magyarosítod nincs vele semmi gond utána megy magyarul.És az angolban eleve kevesebb a bug ahogy itt olvasgattam.

Devids Pro
nem
minek?
[HUN]FaTaL
a magyar verzióhoz patchet lehet valahonnan letölteni?

http://goo.gl/gd6Zi5

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Hova a bánatba kell bemásolni a netrõl leszedett fal és padló darabokat?

Atkamon
3 perc alatt felmondottál?

EqUiNoX
epitoiparban dolgozo munkatarsam*

*ismerosom (mar nem a munkatarsam;])

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

EqUiNoX
O dehogynem. Mindig van mit ujitani ;] Nomeg a folytatast ha mondjuk 2-3 ev mulva dobja be a EA, akkor mar nem csak az otletek, hanem a tech. megvalositas teren is mutathatnak ujdonsagot. A Sims szeria az egyike a valaha volt legtermekenyebb jatekoknak a jatek-tortenelemben, szerinted nem huznak le meg egy rokabort, ha mar csak a neve miatt is viszik mint a cukrot? Ha pedig meg jol is sikerul, meg nagyobb a bevetel. Lesz meg folytatas, elotte soksok kiegeszito, a Sims mar csak ilyen.

Es ne feledjuk, hogy a Sims nem csak jatek. Tudom hogy hulyen hangzik elsore, de van olyan epitoiparban dolgozo munkatarsam, aki nem egyszer a Sims-szel modellezte/szemleleltette az elgondolasait, tervet. Egy szo mint szaz, nagy a valoszinusege hogy lesz folytatas, de nem holnap, nem is jovore, de lesz. Szerintem :csirke:

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]