32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Mojlepque #17433 Az gond ha az University-t úgy töltöttem le, hogy dmg kiterjesztésű fájlban van?Csak mert a Daemon 3.47-em nem is látja, ha csak ki nem jelölöm hogy az összes fajta progit láthassa... ...sőt mi több hiába mountolom be, nem műxik, amikor meg akarom nézni a "cd" tartalmát akkor azt írja üres a meghajtó... -
#17432 no megcsinaltam
regebbi mentesu a haz, de ez legyen a legkisebb baj
meg szerencse, hogy van a simPE, a Maxistol aztan varhattam volna a segitseget
mondjuk azert elkuldom nekik a 3 file-t, csinaljak csak meg
szal a kovetkezo a teendo
szukseges: simPE es egy regebbi mentes
ha nincs regebbi mentesedrol masolatod, akkor annyi, a hazat felejtheted
regebbi mentesbol megnezed a Neighborhood/Lots alatt melyik haz tunt el
nalam a 178-as
megnezed az aktualis mentes konyvtarat, jo esellyel hianyzik az a file
bemasoldo a file-t a mentesbol
a simPE-vel behivod a regi mentes Neighborhhod/N00x alatt levo ertelemszeru package file-t (nalam Suburban001.package) es ott a lot description-bol expand-dal kimnented a hinayzo lakasodat (nem art ha emlekezel mi volt a telek neve - tehat nalam lakas2) ezutan megnyitod az aktualis metes ugyanezen file-jat, jobb gomb, add, es kivalasztott amit elozoleg expand-del elmentettel
save file, lemeti a package file-t es inenntol jo, ujra latszik
a lenyeg az, hogy a hazakat es a simeket kulon tarolja, ha netan a haz el is veszik, a simek ettol fuggetlenul megmaradnak, minden tulajdonsagukkal egyutt
most mar csak a hazat kell visszaepitenem ugy, ahogy volt
a simPE iroinak meg orok halam , majd kuldok nekik nemi penzt, es megirom a Maxisnak hogy feldughatjak a tudomanyukat -
#17431 Más : Ha telepítve van kurzor-buheráló third-party program (Cursor XP és társai) előfordulhat, hogy a cheat ablakot nem lehet behozni. -
#17430 Az egyenruhák változtatása/törlése a Sims hivatalos oldal szerint bugos.
Amíg nincs patch, addig azt inkább mindenki hagyja békén -
#17429 kiraly a 178-as lot package egyszeruen hianyzik, tudnak a fiuk a Maxisnal, angyon tudnak >( -
#17428 mondjuk azt tudom csinalni, hogy npc simek odakoltoztetesehez van cheat, aztan ezek elkoltoznek
igy csak a haz ugrott, amit vissza lehet epiteni, de akkor is kurvaanyjat az EA-nak :(
szal inkabb kiverem beloluk a megoldast -
#17427 Áh sehogy nem müködik... -
#17426 haz tovabbra sincs sehol, de az emberkek latszanak a SimPE alatt, a household is latszik, csak a haz tunt el, ergo nem is lehet ra kattintani -
#17425 van egy olyan hogy management - set uniform
na most ugye a meglevoknel van egy olayn hogy torles (kuka jel) erre kattintottam
tobbe nem mukodott az add gomb
kileptem mentes nelkul, haz sehol -
#17424 THX -
#17423 Ha jól tudom, akkor az utolsó CDt kell betenni, de amúgy a FAQ-ban erről van szó! ;) -
#17422 egy kérdés! De elött köszönök! Hali!
Nah szval! Megvan az open for business és fel akarom rakbni erre meg kéri a sims 2 dvdt csakhogy nekem a sims 2 4 cdn van meg? javaslat?? -
#17421 Ok, köszi! -
#17420 Nem lehet, csak az Éjszakai kiegészítővel! -
#17419 Bocs a hülye és 1szerű kérdésért, de a sima alap Sims2ben lehet saját autónk?! -
#17418 érdekes hogy így eltűnt a ház
uniformist mire érted? vagy miaz? -
#17417 persze a listaban latszanak
csak a haz nem
irok az EA-nak, hogy melyik packege-ban mit kell visszairni a SimPE-vel -
#17416 van ofb kompatibilis simPE
na most mar csak arra kell rajonnom mikor latszik egy haz, es mikor nem -
#17415 uzletem is 10-es volt mar -
#17414 nagyon remelem, hogy a lot-ok kozoztt meg ott van, majd a simPE-vel megprobalom visszahozni
pff a mentesem meg multhet szombati, osregi -
#17413 hat a reset nem segitett semmit, a haz eltunt szorostul borostul, marhara orulok, most masolhatok vissza vmi osregi mentest, ugy be fogok csalni mindent, penzt, kepzettseget, hogy csak ugy fustol
B+ B+ B+
rohatt EA, meg szerencse hogy ezert a tetves programert nem adtam egy budos vasat se -
#17412 mutasd azokat a kepeket -
#17411 nem
az windkeeper krealmany
mint ahogy az emeleti uvegablkok is, amik a teraszra nyilnak -
#17410 milyen szep archiv kepek ezek, joideje nem masoltam mar le a mentest, mert egy akkora faszfej idiota vagyok -
#17409 hogy az a jo !#@#$@#$@!!!
kitoroltem az uniformist, erre nem tudott tobbe ujat betenni, na mondom ez bedoglott, lepjunk ki mentes nelkul, kilepek falukepernyore, haz sehol
-
#17408 még annyi hogy 4 helyett 6 vágya lehet a simednek és az életcélt is befolyásolja hogy miből diplomáztál... -
#17407 játék cd-ket biztos lehet árulni, a másikat nemtudom -
#17406 Fene.... megkéne tanulnom írni. -
#17405 Én kérek elnézést :D
Egyébként egy lüke kérdést ha szabad.
A "váre az üzlet" kieg.-ben lehet "dáhny árus" bódét vagy cd galaxishoz hasoló informatikai üzletet nyitni???
Mer a képeken amit eddig látam voltak.Csak va negy haverom aki azt mondta nem talált ilyesmit :S . -
#17404 *The FlashBack*
egyébként thanx;)
-
#17403 The flashpack
Igen az éjszakák kiegel érheted el a kocsikat.Keresed az egyéb tárgyakon de csak akkor teheted le ha van egy garázsbejáró!
-
Mojlepque #17402 ja és még vmi... ...az a nagy félkör alakú ablak ami az alsó szinten a #17389 hozzászólásban a bal oldalsóépületben van, az alapból benne van a Sims-ben ha mindegyik kieg föntvan? (Csak mert nekem nincs az összes, de ha alap, akkor telepítek:)) -
#17401 sziasztok...
Kérdés:
Nem a NightLife kiegel lehet kocsit venni?
mer fennvan, de a kocsi valahogy nem aktív:c
-
Mojlepque #17400 Amúgy nem tudjátok, hogy az a háromszög alakú ablakot be lehet tenni olyan helyekre, tetőhöz mint pl amilyen tető a #17393 képen van? -
Mojlepque #17399 na hát akkor épp ezért veszteséges az üzleted, mert a bevétel a dolgozóid munkabéreire áramlik be, meg a számlák kiegyenlítésére, már ha nem használsz kódót -
#17398 köszi.
a lépcsőkorlátot,kerítést,stb. hogy tudom törölni/rombolni? -
#17397 kiteheted a falra
jobb allast kapsz
illetve az egyetemmel kaptal +27 nap eletet, ami majd egy teljes felnottlet -
#17396 üdv.
Lediplomáztattam a gyereket (elég sokáig tartott..), mire jó a diploma,mi haszna van? -
#17395 lassan a parkolo reszt is be foogm fedni :) -
#17394 Aha ez :)
Belülről is jó.