Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mi az a jumpin' bug?
Csakmert olvasgatom a faq-ot meg a mellette lévõ dolgokat és errõl nemtok semmit.
Þór vígi þessi rúnar
Mizujs?
Az asszonyom és a lányom vadászták le a bõvitményeket, úgy emlékszem a snootysims-rõl indultak el a download-os fansite-okra. Az egyik az tutira kínai lap, ráadásul ez a leginkább kidolgozott (sims-enroth vagy vmi ilyen). Nem tapasztaltam lassulást (bár inkább azt mondanám ugyanolyan lassú mint volt😊).
Feltettem meginn' és most elindult.
Igaz, már XP van!
Úgyhogy örömbódottá!
Þór vígi þessi rúnar
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Nekem az University kiegészítõ elsõ cd-jén a köv.: file van: Sims2EP1_1.MDF mérete 680mb. De ezt nem tudom Daemon-nal lejátszani- s igy nem tudom telepiteni a game-t, mi a megoldás?
Sims 2 telepítõprogramját keresem, ha valaki tudja h honnan lehet letölteni az írja meg, vagy ha valakinek van küldjön. Kösszi. E-mail: [email protected]
nagyon tetszik a játék.letöltöttem az university-t is,érdemes felrakni?mert nekem most pont jó így ahogy van.
ha az nem segít, hívd fel a magyar forgalmazót
a pénzedért van support
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mizujs!
Köszi az infókat az add-on cuccal kapcsolatban mindenkinek, a dolog renben és müxik.
Logika fejleszthetõ az újsággal is (ha másra már nincs pénz), keresztrejtvény utasítást kell adni a simnek. Az újság rengeteg célra jó a Sims2-ben, a Sims1-ben igazán csak kidobni volt érdemes(könnyû testmozgás😊)) de a 2-ben már logic-fun (talán ha intezívebb volna még jobb lehetne és véletlenszerüen picit ide-oda adhatna akár az érdeklõdési körök szintjeihez is😊)). Persze a sakk a "nagykirály", mert képességfejlesztés mellett intenziv fun+társaságban szocializálás+kényelmes ülõhellyel komfort+megfelelõ kivitelben environment+........, tehát mindeképpen kell.
off: egyebkent szvsz formazni tok felesleges
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
akkor probald meg kikapcsolni az 5.1-et
vagy a hangnal szedd le a hardveres gyorsitast
format semmikeppen
nekem azon megy normalisan
ha uj van fent, akkor a regebbit
keress ra a googleben a sims-re es az SB-re
a tapeta es a padlo sim2pack-ban vannak, azokat installalni kell
Eddig az angol Sims 2-vel játszottam, de most megszereztem a magyar DVD-s verziót. Az angolt már néhány napja letöröltem, most feltettem a DVD-s magyart, de rossz a hang. Akadozik, recseg, stb. Codec pack nincs fent, drivert újraraktam a kártya: Sound Blaster Live Value. Mi baja lehet még? Minden másnak kifogástalan a hangja.
(és persze Helló Népek! Mizujs?)
Az volt a jelenség a tegnapi napon, hogy egy rahedli cuccost sokféle forrásból szerettem volna felrakni a gamára. A dokumentumok\ea games\sims2\download dir-be raktam be mindet, viszont csak az objects kategóriáju lomok látszottak, sem a wall sem a floor texturák nem jelentek meg. Ez az elsõ alkalom, hogy a Maxis-made kereteken túl szeretnék cuccokat használni. Lehet, hogy magukkal a package-kel lenne baj? Van-e mennyiségi korlátja a bõvítésnek?
vagy savedsims dirbe
Mizujs?
Hova a bánatba kell bemásolni a netrõl leszedett fal és padló darabokat?
*ismerosom (mar nem a munkatarsam;])
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Es ne feledjuk, hogy a Sims nem csak jatek. Tudom hogy hulyen hangzik elsore, de van olyan epitoiparban dolgozo munkatarsam, aki nem egyszer a Sims-szel modellezte/szemleleltette az elgondolasait, tervet. Egy szo mint szaz, nagy a valoszinusege hogy lesz folytatas, de nem holnap, nem is jovore, de lesz. Szerintem :csirke:
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]