Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anna
csaljatok, úgy megy

Sin City life don\'t let the system get you down

Anna
break-re kell kattintani, de ahhoz eéggé mínuszba kell menni. pasi neve

Mike
az orra elptt? volt nagy pofozkodás?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Már 5 megcsaltam, de szívecske ikon nem akar eltünni. Talán ha az alsó csíkot is sikerül minuszolni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
1. nem tudja valaki, hogy lehet válni?

2. házasság esetén kinek a neve fut tovább?

Mike
mondjuk kezd el fûzni a takarítónõt/takrítót
aztán make out-tolj vele amikor a kedves is látja

még egy ágyban sem fognak többet aludni

Mike
mivel már válaszoltál rá, kiszedtem
VIP-ként vissza tudod vonni a hsz-t pár percen belül

😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha két szim egy háztartáson bellül van és szerelmesek, hogy lehet a szerelmet eltüntetni/kiábrándítani?

Anna
lehet telefonon

Mike
nálam az egyik családnál született egy kiscsaj. imádott játszani totyogós korában a nyuszival, szerzett is vele vmi 4 pontot (speckó tej rullz 😊
ezek után ugye kisgyerek lett, és apuka pulpitusán egy délután kimaxolta a karizmát <#wow1>, de úgy, hogy bele sem fáradt
részemrõl volt nagy döbbenet
(apuka polgármester)

Hopp hova tünt a kérdés??

Igen, coputer. Katt rajt kiválaszt a fõsuli azon bellül pályázás ösztöndíjra és kész. Már küldik is a választ. Asszem telefonon is lehet pályázni, de azt nem próbáltam. Ha már nyertél ösztöndíjat attol még pályázhatsz továbbiakra, nem csak egy lehet.

Mike
,. gombokkal lehet forgatni

Mike
ez uniben van?
nagyon egyszerû:
van egy teltebb csík azt kell felnövelni a tulajdonságokkal, éés utána meg feltõlteni
gondolom a vonalig minimum

Mike
szerintem a sims 4 Gigás procival 4 giga ram és SLI grafkártya mellett is szaggatna

Kösz. Görög betüs házakra azt hittem, hogy az. A lámás diákokról azt hittem csak azt lehet megtudni, hogy hol lehet különleges cuccokat vásárolni.

Saját gyereket úgy lehet küldeni egyetemre, ha tinikorú, azon bellül bármennyi idõs lehet, de jó kihasználni az ídõt skillek fejlesztésére aztán ösztöndíjat megpályázni. Azt nem tudom, hogy a mobilt és egyéb cuccukat viszik-e magukkal, de szerintem igen (meg szerintem a befolyásukat is viszik érdemes gyûjteni azt is). Bemész valamelyik egyetemvárosba és ott rákattintasz a diák küldése ikonra (lehet hogy a diáktárolón bellül van, pontosan este tudom megnézni) akkor feljön egy ablak, ahol megjelennek a küldhetõ simek az összes szomszédságból (persze csak a tini koruak), hasonlóan a bulimeghíváshoz. Katt a zöld nyilra és kész.
Ösztöndíjara akkor pályázhatsz ha 5* tanuló a tini. Számítógépen ki kell választani a fõsulit, azon bellül az ösztöndíj megpályázást. Asszem innen is lehet küldeni egybõl egyetemre a gyereket. Ugyan itt tudod megnézni, milyen ösztöndíjakat nyert már el a tanuló. Szóval pályázás után pár pillanattal jön is a mél, hogy szerettettel várnak és ha továbbra is ilyen jó tanuló vagy akkor ennyi meg ennyi lové lesz az ösztöndíjad. Asszem mindezt telefonon is lehet rendezni. Kimaxolt skillel külön spec. ösztöndíj nyerhetõ, de ezt még nem láttam, mert még nem sikerült kimakszolnom.

Kevered a dolgokat.A görög betûs házaknak semmi köze a Titkos Társaságokhoz.A Titkos Társaságba úgy lehet bejutni,hogy keresel 3 különbözõ láma v. milyen fejes öltönyt viselõ simet,és összebarátkozol velük.Este jön is a limó és elvisz a rezidenciájukra.Elég nehéz õket összeszedni,sokat kell flangázni a városban.Mint kiderült,két lakótársam is az,csak én nem tudtam.😊Ha tag lettél,akkor már tudod a jegyeid is módosítani,csak jó sok logika skill kell hozzá.Azt nem értem,hogy miért lesz addig annyi lóvém míg ott vagyok(lehet,hogy a banda kasszája).Ezt az ösztöndíj dolgot ki fogom próbálni,mert eddig csak elõregyártott diákot küldtem egyetemre,saját gyereket még nem.Hogy lehet otthonról küldeni?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tegnap feltettem az Egyetemet. Még nem küldtem el egy szimemet se, de jópár dolgot javítottak. Majdnem megõrültem, mert nem tudtam hogyan szerzzek a simjeimnek mobilt. Rögtön mindenki arra vágyot. Rákattintva kiírta, hogy a kioszknál tudom megvenni, csak hogy én nem találtam egyet sem, (mert hogy az alap városokba nem tett a gép). Na aztán rájöttem hogy magamnak kell lettenem a bevásárlóközpontban. Rögtön küldtem a simjeimet, azóta mindegyik mp3-azik meg kézi vidjátékkal játszik.

Mivel az egyetemen még nem tevékenykedtem, a golya dologra nem jöttem még rá, de valószínüleg az semmit sem jelent. Csicskáztatni a befolyásolással lehet.
A titkos társoságok az omegajeles házakban vannak, ha jól vettem ki. Bekerülni úgy lehet hogy összehaverkodsz pár taggal aztán kérvényezed a felvételt. Ha elég taggal jóba vagy, felvesznek.
Ösztöndíj valóban van. Még egyetem lõtt tini korban kell pályázni rá. A simemmel megtettem meg is kaptam úgy láttam alapból dupla siomleonnal indítok. De töbfajtát lehet nyerni. kimaxolok egy képeséget és megint megpályázok egyet, asszem akkor kapok még további ösztöndíjat.

Van gitár de csak a kiegészitõben. A butorok vásárlása/képeségfejlesztõ eszközök(sakk-lófigura)/kreativitás fejlesztõ cuccok (ahol a festõálvány és a zongora is van) a kiegészítõben betesz pár giárt, dobkészletet, meg még pár cuccot.

Hali!

Nem müködik az a kód amivel a tárgyakat 45'-os szögben el lehet forditani. Beirná vali a pontos kodot, meg azt, hogy hogyan müködik azon fellül, hogy a cheat cansol-ba beirom. Köszi elöre is.

Anna
Nekem kevés a memóriám hozzá (512) és szar, régi a procim, ez a gond, majd jön valaki, aki ért hozzá és megmondja, mi szokott lenni, de hogy a vinyónak köze nincs ehhez, abban biztos vagyok 😊
Nekem az alapom magyar, úgyhogy nem tudom, hogy rá tudod e tenni külön a sims2 magyarítását, inkább ne próbáld meg, amég nem jön valaki és mondja, hogy oké 😊 Nekem még soha nem bukott meg senkim, ügyes 😄DD Hogy csináltad?

Hmmm...ok,kár..mindenesetre akko is evszek,me ezen a gépen csak 3-4 játék fér el eccerre...és most fog kijönni ugye a GTA:San ANdreas,a Nightlife,aztán majd a Fifa és NBA Live 2006 is kell nekem😄...meg pár filmet is fogok nézni.Amúgy összejött a dolog és mûködik.Thanks!Csak pár dolog angol,ami még a Sims 2-bõl van.Ha leszedem ezeket is itt a faq-ból,full magyar lesz?ja de a Sims 2 magyarosítása sem hiányos?ja és most végre tudom,h Bob csávónak mit ír ki állandóan,ha a háziját,vagy mijét csinálja.Azt,h feleslegesen töri magát..erre oda küldtem a géphez,h ot folytassa,arra is ezt írta ki...én nemtom,mi kéne neki.Órákra eddig bejárt,ha jól emlékszem nem lógott el...amúgy akadémiai izén van,mer megbukott.D.Ha pedig nem winchester,akkor mi?Mindenesetre reménykedem abban,ha veszek egy újat,taéán jó lesz ez is.Csak nincs pénzem rá😄.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Anna
nekem is szaggat, de rövid ideg. tuti nem vinyó probléma sztem

ja és az baj,ha a Sims 2 angol?

Ibron

hmmm...aha,kipróbálom mégeccer...de amit a University ma du-tán mûvelt az elektronikai boltba,vagy mibe....na..húúú...jól felbaszta az agyam.Fél óráig baszakodott azon,h a taxiból kiszáljon a hét ember,aztán végig szaggatott a boltba és végül fél óra akadozás következett megint,mikor beszálltak a taxiba...ehh,nagyon kéne egy új winchester,de nincs pénzem.Azért winchester,mert remélem úgy má jobb lesz..most gõzöm sincs,h mennyi van,de egy 120 GB-osat akarok venni.Másnak nem szaggat ennyire?mondjuk zizzenet?😄DD

Ibron

GTi Gaga
pedig ott van benne most szedtem én is 😊)))) ugyan az ami a simsrockon van! 😊))))
uni.reg - arra kattints, megkérdezi felül irja e a regisztrácios fájlt, nyomsz egy igent és süti lesz!

Davids : tökéletesen igazad van hogy egyszerübb a régi magyarositás, mert van telepitöje, de abba nem volt pár dolog magyar pl szomszédság leirása, játék elején a leirás, néhány épület jelemzése, ezek kompletten a magyar sims fájlai, igy ebbe minden magyar! ennek esteleg nem tudnál egy telepitöt csinálni? nagyon megköszöném 😊)))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Anna
az a harmadik cucc az, amire rá kell kattintani kétszer és jó lesz

GTi Gaga
terjedelmes forum ez 😊))))))

nah látom közbe feltöltöttétek a university magyar exet 😊))))

hmmmm... asszem megint rámjöt a sims lát, és félre dobjuk a pléboy gamet 😊)))
uiniversityt még nem probáltam ki csak megnéztem müxik a magyar dolog, azt leszedtem. van egy családkám elmentve berarorva asszem folytatom öket 😊))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

én a faq-ból szedtem le és abba volt a magyar exe,meg egy readme txt és nemtom,vmi harmadik cucc.

Ibron

Anna
és volt mellette egy másik fájl, arra rá kell kattintani és a registryben felülírja azokat a dolgokat, amik szükségesek ahhoz, h menjen a játék. egybe volt csomagolva, biztos megvan

regfálj?az meg merre van?😄 Mer én nem nagyon vágom a gépi dolgokat,úgyhogy felülírtam a TSBinben lévõt,meg ami úgy a mappába van és kész😄.

Ibron

Anna
ezt tõled kérdezem 😊

Anna
regfájlra rákattintottál?

mégse,de most,ha az ikonra kattintok azt írja ki,h hiányzik pár fálj és telepítsem újra a Sims 2-t...viszont még a TSBinbõl elindul a University...angolul😄.

Ibron

nah,de jó....most meg teljesen elcsesztem....amiko vége a klipnek és töltené be a játékot,semmi sincs.

Ibron

Udv! Lehet a Sims 2-ben gitart venni, es ha igen akkor hol? Elore is kossz!
ok,FAQ-ban megnézem.

Ibron

Anna
pedig ott van, ha a faqban se találod, írj privit és elküldöm

Devids Pro
FAQ oldalán fenn van!
ehh,nem találtam sehol se a magyarosítást...regelni akartam magam,hátha úgy lesz,de asse hozta be,a regelõ oldalt.Sztem inkább küldd el nekem.

Ibron

Anna
Köszi a címet Mike

Anna
http://simfeeling.rockchat.hu

jah,le is tölthetem,de akko a linket vagy ide,vagy privátba lécci.és thanks.

Ibron

Anna
karrier tárgyak ezek is, szal meg lehet szerezni.. én elküldöm a magyarosítást, ha gondolod, de miért nem töltöd le?

én meg nemtom,h hol vana sicret society😄DD.....hmmm,lehet,h mégis kéne a magyarosítás😄D....vki oda tudja adni?ill,elküldeni.De olyat,ami nem hiányos!

Ibron

Mike
ezek a cuccok csak a secret society-ben vannak vagy hol, én még sohasem láttam

Engem az tanulási jutalomtárgy érdekelne amit, asszem a Természet tudományi karon (vagy a parapszichológián?) kapnak az a Frankenstein izé, amivel fel lehet támasztani a halottakta teljesen (néha meg félig - ezzel vajon mire utaltak).
Bár az a húevõ tehénvirág is jó lehet, amivel meg lehet etetni az utált diákot és elraktározza az életenergiáját, mi meg kinyerhetjük (amolyan életelixir hatású csak gonosz kivitelben).

Huh, majd megnézem újra mit ír róla. Valami olyasmi lehet csicskáztatni a gólyákat.

Mike
aha