Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sin City life don\'t let the system get you down
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2. házasság esetén kinek a neve fut tovább?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
aztán make out-tolj vele amikor a kedves is látja
még egy ágyban sem fognak többet aludni
VIP-ként vissza tudod vonni a hsz-t pár percen belül
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ezek után ugye kisgyerek lett, és apuka pulpitusán egy délután kimaxolta a karizmát <#wow1>#wow1>, de úgy, hogy bele sem fáradt
részemrõl volt nagy döbbenet
(apuka polgármester)
nagyon egyszerû:
van egy teltebb csík azt kell felnövelni a tulajdonságokkal, éés utána meg feltõlteni
gondolom a vonalig minimum
Saját gyereket úgy lehet küldeni egyetemre, ha tinikorú, azon bellül bármennyi idõs lehet, de jó kihasználni az ídõt skillek fejlesztésére aztán ösztöndíjat megpályázni. Azt nem tudom, hogy a mobilt és egyéb cuccukat viszik-e magukkal, de szerintem igen (meg szerintem a befolyásukat is viszik érdemes gyûjteni azt is). Bemész valamelyik egyetemvárosba és ott rákattintasz a diák küldése ikonra (lehet hogy a diáktárolón bellül van, pontosan este tudom megnézni) akkor feljön egy ablak, ahol megjelennek a küldhetõ simek az összes szomszédságból (persze csak a tini koruak), hasonlóan a bulimeghíváshoz. Katt a zöld nyilra és kész.
Ösztöndíjara akkor pályázhatsz ha 5* tanuló a tini. Számítógépen ki kell választani a fõsulit, azon bellül az ösztöndíj megpályázást. Asszem innen is lehet küldeni egybõl egyetemre a gyereket. Ugyan itt tudod megnézni, milyen ösztöndíjakat nyert már el a tanuló. Szóval pályázás után pár pillanattal jön is a mél, hogy szerettettel várnak és ha továbbra is ilyen jó tanuló vagy akkor ennyi meg ennyi lové lesz az ösztöndíjad. Asszem mindezt telefonon is lehet rendezni. Kimaxolt skillel külön spec. ösztöndíj nyerhetõ, de ezt még nem láttam, mert még nem sikerült kimakszolnom.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mivel az egyetemen még nem tevékenykedtem, a golya dologra nem jöttem még rá, de valószínüleg az semmit sem jelent. Csicskáztatni a befolyásolással lehet.
A titkos társoságok az omegajeles házakban vannak, ha jól vettem ki. Bekerülni úgy lehet hogy összehaverkodsz pár taggal aztán kérvényezed a felvételt. Ha elég taggal jóba vagy, felvesznek.
Ösztöndíj valóban van. Még egyetem lõtt tini korban kell pályázni rá. A simemmel megtettem meg is kaptam úgy láttam alapból dupla siomleonnal indítok. De töbfajtát lehet nyerni. kimaxolok egy képeséget és megint megpályázok egyet, asszem akkor kapok még további ösztöndíjat.
Nem müködik az a kód amivel a tárgyakat 45'-os szögben el lehet forditani. Beirná vali a pontos kodot, meg azt, hogy hogyan müködik azon fellül, hogy a cheat cansol-ba beirom. Köszi elöre is.
Nekem az alapom magyar, úgyhogy nem tudom, hogy rá tudod e tenni külön a sims2 magyarítását, inkább ne próbáld meg, amég nem jön valaki és mondja, hogy oké 😊 Nekem még soha nem bukott meg senkim, ügyes 😄DD Hogy csináltad?
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ibron
Ibron
uni.reg - arra kattints, megkérdezi felül irja e a regisztrácios fájlt, nyomsz egy igent és süti lesz!
Davids : tökéletesen igazad van hogy egyszerübb a régi magyarositás, mert van telepitöje, de abba nem volt pár dolog magyar pl szomszédság leirása, játék elején a leirás, néhány épület jelemzése, ezek kompletten a magyar sims fájlai, igy ebbe minden magyar! ennek esteleg nem tudnál egy telepitöt csinálni? nagyon megköszöném 😊)))
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
nah látom közbe feltöltöttétek a university magyar exet 😊))))
hmmmm... asszem megint rámjöt a sims lát, és félre dobjuk a pléboy gamet 😊)))
uiniversityt még nem probáltam ki csak megnéztem müxik a magyar dolog, azt leszedtem. van egy családkám elmentve berarorva asszem folytatom öket 😊))
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
Bár az a húevõ tehénvirág is jó lehet, amivel meg lehet etetni az utált diákot és elraktározza az életenergiáját, mi meg kinyerhetjük (amolyan életelixir hatású csak gonosz kivitelben).