32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mojlepque
    thx megpróbálom
  • Kodlovag
    Ezt olvastam most a FAQ oldalon a tippeknél. Ez tényleg így van?

Vásárolj végkimerülésig! Simjeid immár nem csak a vásárlási katalógusból, hanem különböző helyi boltokból is beszerezhetik tárgyaikat és berendezhetik lakásukat!

Igen, így van, simjeid akár maguktól is vásárolhatnak. Ha nem figyelsz (és egy másik telken játszol), simjeid elköltik nehezen megkeresett fizetésüket. Szerzeményeiket ilyenkor megtekintheted a simek eszköztárában. Ha innen kitörlöd ezeket a tárgyakat, visszakapod értéküket, amennyiben nem tetszik amit választottak.

Mert ez esetben hogy működik azoknak a simeknek a vásárlása, akik a faluban laknak? Pl volt 10k pénzük, vettek egy autót. Még nem játszottam velük, de jönnek megint a boltba, és vásárolni akarnak. Van pénzük, vagy nincs? Csak akarnak vásárolni, vagy tudnak is? Ha úgy jönnek be a boltba, hogy nincs pénzük, eleve hiába próbálok eladni nekik? Nem-e ezért utasítanak egyes simek folyamatosan vissza minden eladási kísérletet, az üzlet meg csak kapja a mínuszokat, meg veszti a csillagokat?
  • Kodlovag
    Ez pontosan így igaz. De rájöttem, hogy elég könnyen fel lehetne nyomni a bevételt. Át kell hívni a haverokat, ők is fizetik a belépőt. Dől a pénz, simem bulizik velük, és jönnek a csillagocskák is. Aztán ha elmennek, meghív néhány másikat. Lehet, hogy este ki is próbálom.

Az autókereskedésem viszont egy szerencsés napon 10k bevételt is hozhat, és nem 24 óráig tart a nap, csak 16-ot. Viszont 2-3 csillagnál szerintem ha megfeszülök se lesz jobb az üzlet. És fizetni kell az eladókat, és még a saját simnek is be kell segítenie. Nem ám randizás meg bulizás egész nap, mint a másik helyen.
  • Gólya #17229
    amit írtam, azt itt a játékban tapasztaltam
    ja, és tök vadidegenekre pillanatok alatt rá lehet tukmálni bármit, ugyanakkor volt olyan nagyon jó ismerős vevő, hogy éppen nem röfögött
    valószínű, hogy legközelebb bezárom az orra előtt az ajtót
  • Mike at home
    bar mondjuk meg eleg szereny
  • Mike at home
    The Sims 2 - Open For Business FAQ
    gamefaqs.com
  • Mike at home
    naja, de ha azt a 185 ezret meg kellett volna keresni, az a napi 2k nem is sok
  • Mike at home
    dehogynem
    kiteszel a kertbe egy penztargepet, veszel par tv-t kocsit, es el lehet indulni
    mint irtam, a kert az egyik legjobb hely
  • Mike at home
    ez nem felttelenul van igy
    inkabb azt vettem eszre, hogy a baratok nem bunkok
  • Mike at home
    Tok poenos dolog tortent:
    ugye mostani csdaladkam az alap 20k-val kezdte, szal nem duskaltak.
    Eddig a kertben volt minden, penztargep, arukeszlet
    szep lassan ugye osszejott egy kis plusz penz, es a lakas atlakitasaval, lett egy kis uzlethelyiseg. Jott ujsagirokam, aki eddig megdicserte a boltot, most alaposan lehuzta :( szal a program jobban szereti a nagy tereket, a simek szeretnek a szabadban elni :)
    mondjuk elonye is van a dolognak, egesz nap nyitva lehet lenni, csak a boltot kell bezarni, a jonep meg elvan a kertben, es fizeti a 10-15 simpenzt
  • Coolfire
    Na a 3-dik miniimage(17,8MB)a gamecopyworldon viszi a játékot,ha esetleg érdekel valakit.
  • Kodlovag
    Nekem részben pont ez a bajom. Nem nagyon vannak jó simjeim. Mert mindig csak azokat a skilleket fejlesztem, amik a előléptetéshez szükségesek. És aki már elérte a karrierje csúcsát, az is elég gyorsan elérte, és kevés pénzt keresett meg. A pénze benne fekszik a házában, meg a berendezésben. 4-5000 pénzből meg nem nagyon lehet üzletet nyitni.

Úgyhogy most csináltam egy új simet, nulla skill pontok, és lecsaltam neki egy halom pénzt, hogy megvegyen egy 185000-be kerülő üzletet. Ott tölti az összes idejét, egyedül viszi az egészet. Mondjuk nincs nehéz dolga, mert belépőt szedek (46 pénzt óránként) és csak hagyni kell őket szórakozni, beszélgetni velük, a megfelelő alanyokkal meg randizni. Néha takarítani.
    Legutóbb a simem harmincvalahány órát töltött el ott egyhuzamban. 2-3 álomrandi egész jól feltölti az energiát, jó sokáig lehet maradni. Sajnos ott aludni viszont nem lehet.
    Nagyon nehezen indul be az üzlet, de most már 3 csillagos. És egyre többen jönnek, és egyre több ideig maradnak. És egyre több csillagot hoznak nekem. És napi 2000 fölötti bevételt, kiadás nélkül.
  • Gólya #17220
    'Kodlovag'!
    anno igazad volt, hogy ne gyilkolásszam a 100 %-os simjeimet
    most kiválóan tudom őket hasznosítani az üzletben
    ritka jó páros, ha hagynám, talán még egymást is eladnák
  • Gólya #17219
    próbáld ki, hogy ellenkező nemű legyen az eladó és a vásárló
    meg fogsz lepődni, hogy kire mit lehet rásózni és mennyit
  • Coolfire
    És milyen az alapod?Cd?DVD?Mondjuk az mindegy teljesen már az OFB-nél és a Nightlifenél,mert ők már multisok.És mit ír hibaüzinek?Mert régen emiatt kellet régiókódot variálni,hogy le tudjon futni az update.Viszont,ha magyar bejegyzéseid vannak,akkor azt írja,hogy ez már frissített verza,és el sem kezdi a peccselést.
  • Coolfire
    Igen,ha tudod hol kell keresni,az uninstall után belenézhetel,nem hagyott-e vmi bejegyzést,amit ki kell törölni.
  • Coolfire
    Próbáld meg a faq alapján.Tehát az alapot magyarítsd le az OFB installja előtt.És utána már magyarul telepítsd a kieget.Megmondom őszintén még így(alap+OFB)nem próbáltam telepíteni,de hátha összejön.Indítási tippet meg nem tudok adni,mert nekem megy a DT 3.47-el,másképp meg nem próbáltam.
  • Mojlepque
    De hát mindkettőt angol nyelven telepítettem.
    És az update, vagyis a frissítésnél nálam hibát jelez ki...
    Akkor a registry-t töröljem?
  • Kodlovag
    5 vágyad viszont már az első év után lehet.
  • Coolfire
    De a Sims 2 alap magyar legyen mindenhol(registry+fileok).Ha viszont magyar,akkor pedig fel kellene mennie.Az update-t meg hagyd lefutni.
  • Kodlovag
    Az üzletben a jobb felső sarokban a pénztárgép ikonra kattintva. Összegzés az üzletről. Még azt is kiírja, hány további pont kell a következő csillaghoz.
  • Devids Pro
    faq
  • Devids Pro
    Használj sd4hide-ot indításkor.
  • Mojlepque
    Olyankor mit tehetek, ha föltette a Sims 2 alapot, majd megpróbáltam a Multilanguage-s Open For Business-t, de a végén a frissítésnél hibét ír ki?
    Csak mert próbáltam úgy is hogy mint az előző kiegeknél kikapcsoltam a progi kezelőben a telepítést, meg az autorun-exe-t, de úgy sem jó.
    Na meg persze Daemon tools 3.47-el csináltam a mountolást, meg kikapcsoltam mikor vége a procedúrának, de még mindig kiírja hogy kéri az eredeti cdt-t
  • Mike
    a gepet meg add oda a szegnyeknek :D
  • Mike
    ird meg ide ezt 5x es tobbet nem irsz ebbe a topikba, azt garantalom :)
  • Coolfire
    Ez egyéni szociális probléma.Töröld le,törd össze a cd/dvd-t és meg is van oldva.
  • Coolfire
    Az utolsó szemeszternél.A két vágy rögzítése,már hamarabb,de a 6 vágy az csak a végén lesz meg.
  • Lord David
    Én már unom!
  • Mike
    :))))

mikor lesz 6 vagyad?

emlekeim szerint nem a vegen, hanem valahol kozpetajt
    nem akarok az egyetemmel totyoreszni
  • Coolfire
    Az ember is olyan nálam.Akit már megfércelt,alkalmazná állandóan.Most elküldöm szervónénit egyetemre,legyen neki is 6 vágya.:)
  • Mike
    nalam anyuukanak az a heppje, hogy minden jovbaratot fel akar venni dolgozni
    masra sem tud gondolni :)
  • Mike
    nincs valahol egy tablazat arrol, melyik kepzettseg mire valo, mit hoz effektive?
  • Mike
    nalam is ez van most eppen
    gyonyoruen ment a TV meg a kocsi, beprobalkoztam a szamitogeppel, nem kellett senkinek, napokig nem tudtuk eladni, meg olcson sem, aztan athivtam az egyik kedves ugyfelet, es o megvette
  • Coolfire
    Nekem elég sokáig tartott,míg arany nem lett.Kipróbáltam a hipmotizálós eladói képességem is(manipuláció),hát általában szoc. kapcsolatra mínusz,utána egy piros,majd egy aranycsillag.Szóval olyan mint ha nem adna semmit.De a cuccot azért megveszi,bármi legyen az.:)
  • Mike
    tegyel be egy agyat es kiderul
  • Mike
    kb. mikor jutnak el odaig, hogy megtanuljak kezelni a penztargepet?
  • Coolfire
    Nem hiszem,mert mikor pénzes asszonyjelöltre hajtottam,némely sim azt mondta neki kevés van(1 simi jel).Azóta meg mindennap veszi a plazma TV-t.Igaz lehet,hogy csak nekem kormolt,hogy nincs lóvéja.:)
  • Mike
    hoppa!
  • Coolfire
    Azt nem tudom,jelenleg még alkalmazottam sincs,nemhogy managerem.Szervónénivel visszük a céget.Nézz át a simfeeling fórumára ott biztos tud vki segíteni.Ott már keményen nyomják.:)