Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En ugy csinaltam, hogy Daemonba mount felraktam a 4 CD-es Sims 2-ot es utana felraktam a 2 CD-es University-t aztan Sims2 4 cd-rol elkezdi szedni a fileokat es megall a effects package-nal!😞 Ki irja, hogy ERRORE DURANTE INSTALLAZIONE DELL'AGGIORNAMENTO es elkezdi uninstallalni az University-t! HELP!!!!
GTi Gaga
2 oka van - DVD verzió és MAGYAR! de a fö ok hogy dvds ugyanis az uni telepitése után kéri a sims 4. cdéjét! szerintem ez azért van mert az uniba már benne van a sims2 kiadott patch! én 3x telepitettem fel igy az unit4 elöször az volt a baja hogy magyar, utána az hogy patcholtam, azt a 3.ra sikerült! én most azt csináltam egy dvdn rajta van image fájlokba a 4cdés angol sims 2 és a 2 cdés uni a magyarositásokkal eggyüt 😊))))) igy tuti mindig müxik, és nem kell 25 lemez 😊))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Mike at home
pl. MediaMarkt
CD Galaxis

ha warez, akkor megoldod ahogy tudod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

passz....nemtom.Viszont nekem is kiírt a University telepítése végén vmi spanyolt...azért kitudtam bogózni,h kell neki a Sims 2 4dik CD...betettem,végig száguldott egyy piros csík és kész.Jól ment utána.Mellesleg Bajnokok Ligája gyõztes a Liverpool!Mondjuk ez nem ide tartozik😄...de mind1.Én a MU-nak szurkolok,de mivel az olaszok közül senki se teccik,ezé választottama Liverpoolt.Reménykedtem,h nyernek....és bejött😊.Már csak abban kell drukkolnom,h elindulhassanak jövõre ismét a BL-ben....vagy idén õsszel.Nemtom mikor startol megint a BL.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

A Sims 2 Hungarian DVD-ra nem lehet ratenni a The Sims 2 University-t mert ugy nem megy!Legalabb is nekem! Nekem a Sims 2 university-vel lenne az a gondom, hogy feltelepiten és 100 % után ki ir valami hiba üzenetet, hogy valami nem stimmel és mindezt asszem spanyolul, azután pedig uninstallálja magát a játék! Nem az lehet a baj, hogy a rendes sims 2 az dvd, vagy esetleg az hogy ez a magyar változat? Az egyetem az 2 cd-s változatban van meg! az nem magyar! Megprobalom a The Sims 2 (4CD) Angolra ratenni a The Sims 2 University-t!
Nem warezkodunk.😊Bolt.😊décé torrent stb...de psszt nem mondtam semmit..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ez is én voltam,csak nem váltottam logint.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Lehet,mert nem fog peccselni,mivel maagasabb verziószámú a magyar sims.Magyarítás pedig nincs az Universityhez,mivel tartalmazza a nyelvi fileokat a játék,amit a magyar .exe-vel elõ lehet varázsolni.Azt pedig a fakúban megtalálod a reg filevel együtt.
Honan szedtel le magyarositast az The Sims 2 University-hez?
nemtom....bár,ha nekem engette magayrosítani a Universityt úgy,h angol a Sims 2...akkor asszem igen...remélem nem írok rosszat😄...de várd meg a többiek válaszát is.Nem tudom,honnan lehet megszerezni a Sims 2.Vagy bolt,vagy DC++ esetleg még😄D....nekem ez jutott eszembe.

Ibron

A Sims 2 Hungarian DVD ra lehet tenni a The Sims 2 University ENG CD?
Meg mondanátok nekem azt, hogy honnan lehet beszerezni a sims2?
Már több helyen kerestem, és még nem akadtam rá.
Segítetek?

Elõre is köszi,vicus.

GTi Gaga
én kérek elnézést 😊)) Devids !

igy van! hogy csináltál telepitöt neki?

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Devids Pro
jah pedig olyan egyszerû 😄
feltudsz jönni most icq-ra?
Mike
látod, nem bírják megjegyezni a neved 😊)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
kicsit néha gondolkodhatnál is írás közben, vagy irónikusan kell érteni? 😊

Devids Pro
Elárulom hogy ugyanaz a 2 csak a telepítõbe a " magyar szomszédság" cucc nincs belerakva. [És még mindig Devids <#wink> ]
áh,olyan kár,h még legalább 100nap a Nightlifeig....hmmm,ez hány hónap?😄.4-5?

Ibron

A Sims 2 Hungarian verziohoz fel lehet tennni az The Sims 2: University-t
Ja ok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Anna
nem családom belül, family aspi

Sin City life don\'t let the system get you down

nemtom,h bukott meg,de még két csaj is követte õt😄...a srác zenélt,rappelt...néha csinálta a házit....lehet,h kevés volt a néha😄.Néztem az átlagaikat:amelyik csajjal eddig úggy naggyából sokat foglalkoztam és azt hittem,h kész Enstein(vagy h írják),az csak félig igaz....õ a legokosabb a 7közül..de átlaga 2,5😄D....aztán egy másik csaj még 2,3 és egy harmdaik 2...a többiek 2alatt😄.Akkor inkább nem teszem fel,majd vkit megkérdek....csak nemtom,h kit.

Ibron

Mike
családos rengeteg pontot kap a gyerekei után
meg a barátokárt is
(igaz a barátokért a barátkozós többet (3500 vs 4000) de egy gyerek születése 8000 pont a totyogóst vmire megtanítani 5000)

Mike
a cenzorba az a jó, hogy nem létszik, hogy nincs ott semmise
szvsz hogy vkinek van fütyije meg puncija az tök normális dolog, az egy testrész, de ez a téma túlnõ a topik keretein

õõõõ..mármint..családon..belül megy a dolog?<#wow1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nekm a tudós jön be legjobban. Sokáig a szexmániás/romantikusokkal próbálkoztam, de aztán az kevésbé jött be. Még a családcentrikussal próbálkozok (áramos rendõr), eddig nincs különösebb tapasztalat mert még nincs családja.

Mike
ja ezt ismerem

pl. haverkodásnál sokkal gyorsabban jutsz elõõbbre, ha egybõl adsz neki puszit, stb, csak akkor a sok beléd szerelmest nem tudod levakarni (a buzulásról nem is beszélve)

Anna
az én tinijeim szülni is tudnak és family mind

Alapban kiveszem a cenzort mert zavar (ráadásul tök egyszerû egy sort kel beírni a megfelelõ filbe azt kész). Meg betettem ezt a tinik is tudnak etye-petyézni (WooHoozni)...végül is a mai fiatalok...

Mike
1 kérdés:

ti milyen fajta simmel nyomultok? aspiráció tekintetében

igazából nekem csak a haverkodós és a családias jött be, a többi csak szenvedés
sorrendbe: kiskurva, tudós, pénzéhes (egyre nehezebb)
pénzéhes emberkém szinte nincs is, aki volt, az is depis volt folyton

Reális az igaz, szerencsére a megoldás is az volt. 😊

Megy a pedo, betettem a "Teenage can play too"-t. De nem feküdtek le egyszer adtam a manuszal egy puszit (családit akartam, csak késöbb kapcsoltam, hogy nem is családtagok) a csaj meg elkönyvelte elsõ csóknak. Láma voltam.

Anna
felnõtt lehet a lánya is, egyébként...

Anna
PE-ben

Mike
szal most már felnõtt és tini összejöhet? vagy te kikaptál egy bugot?

aki dgatt az életben is csak a kajára gondol, szal reális

Ez nekem is feltünt. Engem meg az zavar, hogy ha elkezdenek hízni akkor egyfolytába kajákra vágynak és akkor is ennének, amikor tele vannak.
Most úgy tûnik ez megoldódott a dolog mindenki keményen gyúrt, úgy tûnik megoldódott a probléma.

Mike
a lánya is felnõtt? mert ugye az alap simsben pedozni nem lehet
mondjuk uniban simán le lehet feküdni a tanárral, a jó elõmenetelért 😊))

Mike
felléphet majd a cirkuszban 😊))

a programban, vagy simPE-vel?

Anna
ha nem törölted ki az exet, akkor csaljál.. költöztesd be, szedd le a kapcsolati pontjaikat aztán brék

A csajt elküldöm egyetemre, utánna úgyis felnõ és elköltözik az áramos rendörhöz.

Mike
tudjátok mi még idegesítõ, amikor van egy újszölött és mellett 6-7 olyan sim, aki már ki tudja venni az ágyból
soxor csak a gyerek jár a fejükben, nem esznek, nem alszanak, egymás kezébõl kapkodják ki a gyereket, mindig, mindenkinek feladatot kell adni

másik: sims1-ben egy idõ múlva emberkém rászokott arra, hogy nem 1 adag kaját csináljon, hanem többet
itt meg mindenki csak magának fõz
és ha nem veszed idõben észre
akkor az alapanyagokat már kikapta, és buktad a pénzt

😄D

😊
Nálam meg az a helyzet hogy adott egy apa a fiával meg egy anya a lányával a szülök házasodnának, de valahogy ellámáztam és a lány is beleszeretett az apába. Na most ha bármi akció van a szülök között a lány odarohan és patáliát csap.
Valahogy jó lenne kiábrándítani.

Mike
vmelyik menjen szereljen vmit

Mike
na mert ugye az a szitu, ogy hvan egy pali, aki összeszedett vmi férjes nõcit, aki oda is költözött, apuka szeretné eljegyezni, meg ilyesmi, dehát ugye többférjüség a simsben sincs, szal ahhoz elõbb el kéne válni az elõzõtõl

Anna
akkor gondolom azé, aki megkéri a másikat. ez vicces 😄D a simsPE arra nem jó, hogy fiúból úgy csináljon lányt, hogy külsõre is megváltozzon? mert lett egy szakállas csajom😄

Mike
nea nevet azért kérdeztem, mert nálam nem
volt egy Mike Wazowski nevü tag 😊
összejött vmi Surpose családnevü csajjal, és minap vettem észre, hogy ugyan a telek Wazowski néven fut, de mindeki Surpose
még jó, hogy van SimPE

Képes az ágyból is kiugrani, de a fürdést is abbahagyta és odarohant.

Hát ez az, állandóan agyba fõbe veri, az emlékek között meg csak gyûlik a megcsalás ikon, na meg fél napig bõg.

Asszem válni könnyebb. Ugyan úgy megcsalod, aztán veszekedtek egy sort és ki is jön a vállás lehetõség.