32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rage
    Egyik kollégám AGP-s 6600GT-t használ, és tökéletesen működik Win98 alatt
    azokkal a játékokkal, amik mennek ezen az oprendszeren.
  • Coolfire
    Ez a baj,az új gépekkel,hogy már semmilyen porcikájuk nem támogatja a win98-at.A Fatal1ty-nél már totál felejthető.:(Pedig hány évig szolgált.:)Nem baj,a retro játékoknak még jó.
  • Coolfire
    Még ugye,a régebbi vason van,elég tűrhetően fut(anno a memória miatt lett a 98-as futtatás).Ha lesz majd kedvem szétszedni a gépet és átküldeni a mentéseket a másik vinyóról akkor felrakom xp alá(muszáj,hogy verymegahiperbrutál grafikával játsszam).
  • Coolfire
    Hát nVidia Geforce 6600GT-vel sehogy,az biztos.Azzal csak win2000 és XP jöhet szóba.
  • Mike
    naja
    de PCI-E-s kártyával hogy?
  • Coolfire
    Szerintem olcsóbb csinálni egy win98-as partíciót,ott viszi a 3.47 DT,minden extra nélkül a clonet és a 3.-as számú miniimaget is.De te tudod.
  • Psi
    Kénytelen leszek megvenni az eredetit. Nem maradhatok ki az új mókából.
  • Psi
    Amúgy én kipróbáltam mindenfféle lehetőséget, még olyat is, ami itt nem szerepelt, de semmi. Mindig az eredeti lemezt kéri. Pech...
  • Garcia
    nekem sem indul a DT 4-el...
  • Psi
    Jó neked. Nekem még így sem indul.
  • Kodlovag
    Nekem ugyanez volt. DT 3.47 le lett cserélve 4.03-ra. Azóta elsőre indul mindig.
  • Noi
    sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy miért van az, ha bemountolom a ofb-t (felrakja)... ok... aztán használom a sd4hide programot, elrejtek, de még mindig kéri a cdt... vagy ha sikerül az elrejtés és nem kéri akkor sem indul a játék? Eddig mindent sikerült megoldanom de ez azt hiszem nagy falat nekem. Ha valaki segítene nagyon hálás lennék érte!

Köszönöm
  • Mike
    pl. amit a sim resource-ról töltöttem le, nem volt baj vele
    ugyanígy a simsisters, a simcribbing-gel sem
  • Mike
    nekem eddig a letöltött cuccok nem okoztak problémát, pedig a mostani 270 mega nélkül is van több mint fél giga
    sőt saját magam is csináltam számtalan ruhát, recolort

majd ha megtaláltam megmondom melyik volt a bűnös

másrészről ugye más házaknál nem volt gond az áruk elvételével, csak ennél az egynél, akikkel mostanában sokat játszom

ja és nagyon vicces volt, átköltöztettem a bamba gyereket az anyjával (töltelékcsalád) Ice-ékhoz, mert úgysem játszottam volna velük, így meg legalább a srác is tud fejlődni, és még fizetni sem kell neki, a plusz 20k-ról már nem is beszélve, naszóval odaköltöztek a faluképernyőn - két család kombinálásával - csakhogy a srác alkalmazásban maradt, ahol most már lakott is, vicces volt :) de már írányítani a tulaj nem tudta, végül eszembe jutott, hogy telefonon ki tud lépni :)))
    Egyébként nagyon durva 9-17-ig melózott 184 simpénzért
    és azért tudott ilyen bután bambulni, mert 0 pontja van aktivitásból :)
  • Kodlovag
    Nekem is rengeteg letöltött cuccom van, és árulni is tudom őket. Nincs semmi probléma velük. Illetve az egyik könyvesszekrényből 0 pénzért lehet könyvet venni. De senki sem vett amúgy se, meg a szekrényt sose veszik meg, mindig csak könyvet belőle. Úgyhogy azt a szekrényt már nem árulom.
  • Timbo
    Sikerült! Nem tudom miért vagy hogy , de sikerült! csak szimplán felraktam egymás után a simseket és sd4hide és fut! pedig elsőre is ezt csináltam ! na mind1! most kezdek a játéknak !:)
  • Gólya #17337
    ez az, hogy ha csak eredeti cuccokkal játszik az ember, megy a játék, mint az álom
    de ha egyszer nem talál a Maxis-dolgok közt olyat, ami tetszik, ill. van sokkal jobb, akkor kezdődik a szívás
    most győzködöm én is a lányomat, hogy csak pár dolgot rakjunk vissza, ami mindenkinek tetszik, mert különben megint jön a játék közbeni alvás
  • Mike
    Nohát le is szedtem a 270 megányi cuccot, most már elviszik amit megvesznek
    majd szép lassan visszateszem kisebb csoportokra oosztva
    pedig jók voltak a bútorok, de inkább játszanék mint lakberendeznék

ja és persze csak egy helyen nem működött a elveszem cuccot és fizetek érte: ahol játszom
    a szomszédban minden ment simán
  • Mike
    annyi tortent, hogy mindegyik targy hasznalatban volt, csak moveobjects-cel lehetett torolni
  • rage
    Az ISO-t ugyanúgy lehet mountolni Daemon Tools-szal.
  • Mike
    mondjuk tudom miket raktam fel, szal nem nehez kiszedni
  • Gólya #17332
    nem csak a hack-ek szoktak kavarni
    legalábbis nálunk előfordult olyan letöltött tárgy, amitől teljesen megkergült az egész (remélem, a lányom legalább emlékszik rá, hogy honnan volt, mert valami olyasmit mondott, hogy ami onnan jött, az mind ilyen!)
  • Gólya #17331
    ez a szolgáltatás-dolog egész jó
    míg az eladó-párom még felváltva is hulla minden egyes nap után, ez igen kényelmes és még pénzt is hoz a konyhára szépen
    közben a simem azt csinál, amit akar
  • Mike
    remelem hogy nem...
    semmi hack cuccot nem toltottem le
    csak sim, ruhak, par butor, amit meg nem is hasznaltam
  • Gólya #17329
    valamelyik letöltött dolog?
  • Mike
    vmi nalam most nagyon nem stimmel
    senki nem vesz semmit
    hanem ha felmegy max-1 -re azonnal hazaszaladnak
  • Topimaci
    ISO fájlok.
  • rage
    Miért, mit kaptál, mi volt a RAR-ban?
  • Topimaci
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni a Vár az üzlet kieg. kapcsolatban.
    A problémánk a következő:RAR-ból kicsomagoltuk a játékot és nem képfájlt kaptunk.
    Légyszives segítsetek ebben,hogy mit csináljunk ezután.Teljesen láma vagyok most.
    Előre is köszönjük a tömérdek válaszotokat.
  • Gólya #17324
    ha ezekre a helyekre ellátogatsz, holnap délig biztos nem kerülsz elő (már ha mindet megnézed)
    majd utána szólj
  • KeKKSZike
    Adjatok még címeket nyugodtan! :) Köszi!
  • Bubcsi
    De kár hogy nekem csak az egyetem kiegészítő van meg!!!
  • Gólya #17321
    ha már link....
    gyűjtemények: thesims2.jouwpagina.nl, thesimswell.welldressedsim.com, sims2.die-gerwerts.de
    némi időt el lehet tölteni ezeken is és szerintem jók (persze, ízlések és pofonok...)
  • Mike at home
    tegnap 270 mega cuccot toltottem le :)
    raszabadultam a modtehsims-re, meg azokra amiket linkeltem, illetve ahonnana a kep van
  • Devids Pro
    http://sims2sisters.sme.sk/
    Ha már hajaknál tartunk.
  • Mike at home
    http://guppysims.webcindario.com/hairstyles3.htm
  • Mike at home
    nemtom sajna
  • Coolfire
    A mozilla nekem is le akarja a flashbannert tölteni mindig.Nem tudom,mit lehet vele tenni.
  • Coolfire
    Azt nem tudom,csak úgy spontán összeverekedtek..:)Bunyóztak már az otthoni boltban is.Egyébként a kozmetikát nem értem.Vettem széket,felvettem egy arany kozmetikust,stylistet csináltam belőle,beáraztam és mégsem kell a kutyának sem.Az ingyenes bezzeg kell,mondjuk azt én csinálom.Vmi tippecske?
  • Mike at home
    a modthesims nagyon jo!

mit csinaljak a firefoxxal, hogy ne ajanlja fel letoltesre a fenti bannert?