Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem sehogy,ha jól tudom ez nem tanítható.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Lacee
egy gyors kérdés: hogy tudom megtanítani a simemenk, hogy rendesen egyen? most ha leül kajálni, rögtön zabálni ked, hogy repkednek a kajadarbako mindenfelé...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nekem igen!
Zolcsi01
Kössz!

<#szomoru1>

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Mike
nem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Zolcsi01
A magyar Sims 2-vel mûködik az angol University?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Mike
fenti link

Helló
Olyan kérdésem lenne, hogy megkaptam a magyar Sims 2 isoját, de telepítés után a CD/DVD emulátor programot nem szívleli. Az angol crackel elindult, mit lehet csinálni van esetleg magyar crack is.?
Elöre is köszi.
Mike
fogalmam sincs
a magyarosítás elképzelhetõ, hogy bekavar

hol nem jeleníti meg, és miket?
ruhákat, tárgyakat, vagy a kreált (mesh) tárgyakat, esetleg az átszínezett (cep) tárgyakat?

a savedsims dirben lévõk látszanak?

KeKKSZike
Köszönöm!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

zsoltgsm
sziasztok, lehet már vagy ezerszer elhangzott ez a kérdés, de nagyon kiváncsi vagyok miért is nem jeleniti meg a dokumentum/eagame/downloads könyvtárba bemásolt kiegészitöket a game.
legalábbis nem mindegyiket.
sok forumot meg egyebet végig olvastam de csak egyetlen ehhez kapcsolodó informáciot olvastam, ez az volt hogyha az angolhoz töltöttem le a cuccot csak ott fogja megjeleniteni ha már van rajta magyarositás akkor nem adja be.
miért is van ez igy, mert ha ez igaz akkor egy csomó külföldi honlapról leszedett extra cuccok használhatatlanok lennének.
pls válaszoljatok
elöre is thx

Mike at home
www.gamefaqs.com

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Riana
megint színvonalas hetetek volt .D

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

KeKKSZike
Sziasztok!
Tudnátok nekem egy olyan honlapot mondani, ahol le vannak írva a MUNKA FOKOZATOK?! Köszi

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

hmmm..és ez most mit jelent?😄

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Mike at home
megneztem:

Eclectic and Enigmatic Engine

14k pont

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nekem mindegy,maradhat.Nem szokott nagyon beborulni az agyam,de most összejött.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ja,h nem zavar?oké,majd benyomok1et..de nem nayg kunszt a ház.Annyi,h nagy medence és szépen berendezve.

Ibron

Mike at home
az egeszet, vagy lbron maradjon?
egyebkent szvsz nem volt veszes

Mike at home
senkit nem zavar sem a zold bizbasz sem az also konzol

Mike at home
asszem a daq-ban benne van, fejbol nem tudom, sry

Mike at home
tokmindegy erted-e vagy sem, nem azon mulik

Mike at home
minap irtam pont a simPE e kellemes opciojarol
tehat simPE
sim surgery
felso kockaba use
majd export
utana bodyshopba be
majd ki
es ott lesz az eloregyartott/letoltott simek kozott

😄D....akko nem ugattá be,mind1...nekem8...inteligencia?hmmm...van😄...de még lehet növelni...fõleg gép terén.

Ibron

Nem ugatok ,megpróbáltam normálisan szólni hozzád.Legközelebb az segítsen neked akinek 20 kurva anyja van.Vili?Felejtsük el egymást.Ehhez nem a géphez értés kell,hanem vmennyi intelligencia.

Mike ezt is töröld már.

18leszek25dikén...de gépekhez nem nagyon értek...vagy semmit😄.Nemtom,mind1...yol van an bazzee,majd leszedem a mini image-t,me laptopon nincs...enm kell uagtni itt össze-vissza.....ehh..na mind1.

Ibron

Ááááá ezt a gyöngyszemet eddig nem olvastam.Csak meg kellene az alapot is magyarítani,hogy jó legyen,nem?Mert az Univ. simán nem fogja megmagyarítani az alapot.Na le is fárasztottál rendesen pazzeee..😊

Mike ezt is.

Bazze.Ne haragudj,nem akarlak megbántani,de hány éves vagy?Ez a rohadt topik szinte csak arról szól,hogy nincs crack a cédés verzióhoz, miniimagét kell használni.A 4-es cd compressed zipben meg fõleg nem fox cracket találni,mert ott a gyári van.Felrakod a 4 cédét,beüzemelsz egy miniimaget és kész.Utána egybõl pakold rá az Universityt.Mikor patchel lökd be neki a Sims2 4 cd.-t.Ha felrakott mindent,(visszakéri az univ. 1 cd.-t)akkor magyarítsd be az alapot(fileokat felülír,ha a szomszédság is magyar legyen akkor a mentésbõl a komplett neighboorhods könyvtárat kell törölni,a game úgyis újragenerálja,és regfile indít),utána az Universityt az .exe-vel és a regfileval.
Ennyi.Komolyan mondom,hogy néha a falnak megyek a hozzászólásaidtól.😊Mint aki nem is olvassa el a topkikot csak szórja a hülyeségét.Na mind1.

Mike ezt lécci töröld ki holnapra.Kösz.

mindenesetre felnyomtam ide a laptopra a Sims 2-t,amíg az asztali nem jön rendbe..már csak crackelnem kéne,de nem tudom,h merre van a 4-dik cd-n...lécci segítsetek.vmi compressed zip izébõl kéne kiszedni,de egy csomó olyan van😄.

Ibron

ja és Mike:azé nem nyomtam be eddig a házaimról képet,me gõzöm sincs,h a fenébe tûntessem el a zöld izékat a simek fejérõl,meg a félelmek és vágyak képét..szóval,h csak a ház meg az emberek látszodjon..az lenne a yo.

Ibron

igen,az is magyar😊.szal ha az asztalin leszek ismét,felnyomom mindkettõt és a University magyarosítását,aztán szarok a Sims 2 magarosítására😄.Nekem így is yo.Fox:nemtom.

Ibron

Udv! Mar megcsinaltam az eletceljat es orokke platinaban vagyok, de akkor is eleg hamar csokken a szuksegletek! Mi az szerkezet amit pontokbol vehetek es fullon tartja, vagy legalabb lassitja a szuksegletek csokkeneset?
Ha itatod vele az életelixirt akkor akár örök életû is lehet.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Ah, félreértettem. Akkor az is magyar nálad is, akkor ok. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Akkor egyre gondlunk. A beillesztett fordításban az nem magyar? Az szopás. A hivatalos kiadásban az is magyar, szóval elméletileg mûködnie kéne.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mert megszerettem azt a simet, de nem húzhatom vele a végtelenségig max ha csalok.

munkahelyi mi?én arra gondoltam,amikor néha napján benyom1hosszú szöveget,h mit csinál a sim és dönteni kell..ha az,akkor arra gondoltam..ésmivel angolúl nem tudok olyan yol,jól jött az,h magyarosítottam a Universitxt,mer ez is magyar lett.

Ibron

David01
Miert akarod ezt csinálni? Az a jó a jatekban hogy oroklodnek a tulajdonságok/kinezetek. Tehát majdnem mindig más simet kapsz.

Lenne egy kérdésem: ha van egy simem, akivel már ténykedek, azt el lehet menteni valahogy úgy (a kinézetére gondolok), hogy ha késõbb szimet kreálok akkor beimportálom és kinézetre ugyanazt kapom?

Ezt hogy érted. A munkahelyi toto-ra gondolsz, amivel jó pénzt lehet kaszálni ha bejön meg a szüséges jártasságok nélkül elõléptetik?
Egyik simemmel (a kutatóknál melózik) egyszer feltalált valamit és 50000 simoleon prémiumot kapott. He-he, rögtön megépült a ház mögött a medenke, márvány szegélyel luxus padokkal, kertel és egyebekkel. 😊

ja ok😄....végül is így is érthetõ,mivel a University magyarosításába benne van az,amikor munkába van és kiírja,h miket csinál.

Ibron

Mike at home
meg1

indisd el a bodyshopot, es nezd meg ott megvannak-e a dolgaid

Mike at home
szerintem nem neked irtam 😊

telepisd fel ujra az egeszet, a magyarositast meg hagyd a csudaba
masold vissza a Downloads, Neighborhoods, SavedSims konyvtarakat
hogy meglegyenek a dolgaid

Mike at home
mindenki ott csal, es abban a jatekban, amiben neki jol esik
ettol meg elvezheti a jatekot

Mike at home
van vmi szerkezet, amit pontokbol vehetsz, az fullon tartja
vagy csinald meg a sim eletceljat, es akkor orokke platinaban lesz
egyebkent nem jo, ha mindig minden tokeletes, csomo mindenrol lemaradsz

Mike...a hiba írásról írjál bõvebben az nekem ment?amúgy bakke újra akartam telepteni a gépem,van1flopy hozzá,ghost a neve a cuccnak és bakke😄DD....elszáltt,mint az állat..most cseszhetem az egészet..visszatértem muterom laptopjához,ott szar volt anet,de átkötöttem ide és most legalább innen tudok netezni.Öhm,ha nekem rtad a dolgot,akko..háááátt...gõzöm sincs,h hova nyomtam be a magyarosítást...csak rámentem az elsõre a 7zippel,aztán felnyomtam a Sims 2-be,de sztem nem CSBin,meg ilyenekbe,hanem be a könyvtárába és megkérdezte a teleptés végén azt,amit a Universitibye...asszem vmi változáskról volt szó,h engedélyezem-e meg iylesmi.Elindtottam..má akko láthattam volna,h nem stimmel,miko az elsõ városra kattin tottam,mer a története változatlanul angol maradt...rákattintottam1ik családomra éscsak töltötte és töltötte..én meg kiléptem.Ja és bakke:de szar laptopról írni....má tök elelejtettem😄DD.....a hosszú í teljesen máshol van.

Ibron

Anna
Mi az a trainer? Biztos, hogy csalni akar? A fullhoz ott a cheat...

Sin City life don\'t let the system get you down

reménytelen
Ha már a Simsben is csalunk, akkor az életben is... <#shakehead>
Fullon tartani a szuksegleteket! Ahoz kellene Trainer
Mike at home
nezd meg a gamefaqs.com-in