32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#14 Az ingame videotól nekem is tátva maradt a szám. Ez hawaii kis proggy lesz!!! -
#13 Bazzzz. durvák a képek!!!
Ehhhhhhhh......jönne már!
Milyen vas kell majd ezalá..... :) -
#12 Leszettem, csak nem volt kedvem 12 percet végignézni. Akkor ezekszerint kénytelen leszek!
Felkeltetted az érdeklődésemet!!! -
#11 Láttátok már az új 60 megás ingame video-t? NAGYON JÓÓÓÓÓ! Hardwired-en találtam, biztos fent van máshol is.
A karaktergenerálást is bemutatja, "enyhén szólva" több lehetősünk lesz főhősünk kinézetének állítgatására mint az 1-ben. Nagyon jó video, aki tudja szedje le. Hatalmas durranás lesz ez a Sims2, de akkor lepődtem volna meg igazán, ha nem így lenne. Csak jönne már... -
#10 Új képek, a hírekben itt is olvasható. A pizzaevős a legdurvább. Csak jönne már! -
#9 Pff
Ez tok durva:) -
#8 A mozgások előre lesznek renderelve, elvileg ez amolyan ál-valósidejű 3D lesz... szerintem nem izzasztja meg a kártyát annyira, mint egy fps például. -
#7 kiváncsi vagyok milyen gép fogja meghajtani, mert az első rész is elég nyögvenyelős még most is, ez meg baromi jol néz ki. :D -
#6 Korszakalkotó game lesz, eszméletlen kangulattal... remélem az első rész hibáit kijavítják és nem kerül majd fél órába kivinni a szemetet (bár ez relatív, nálam hetekig is eltarthat :-D)!
-
#5 én ugy tudom hogy karácsonyra adják ki! -
Cat #4 itt is láttam -
#3 2004. első negyedéve. Szerintem meg is lesz, általában a Simsek tartják a megjelenési tervet.
A video a hardwiredről lerántható, mpeg1, 14 mega. -
#2 helló!
mikor jelenik meg magyarországon pc-re? -
#1 Sikerült megnéznem az első ingame videót, és azóta is a leesett államat keresgélem a földön. Nekem a Sims alapvetően bejött, de ami ebben a második részben lesz, az már durva!