32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    nagyszeru
    akkor elkezdheted osszeirni, effektive melyik mire jo

mondjuk minel elobb kezdesz hozza, annal jobb :)))
  • Coolfire
    Már megcsináltam 2 10.-es szintű boltot,már majdnem mindegyik üzleti fogást tudom.Na most fényeztem egy kicsit magam..:)
  • Mike
    nem tudom :)
  • Mike
    az egesz azert gaz, mert ha mindenki nekiall arusitani a faluban, es senki sem dolgozik a a klasszikus modon, szep lassan kivonodik a penz a jatekbol
  • Lord David
    Kedvet kaptam hozzá!
  • Kodlovag
    Na én meg azt vettem észre, hogy ha a vevő néz egy árut, Sales - Basic Sell menüponttal megpróbálom rátukmálni, de még kevés lett a rábeszélés, így aztán tovább ütöm a vasat, és Sales - Offer at cheaper prise (vagymianeve) menüponttal tovább próbálkozok, és ugye ikon hang kisereteben csillan egyet, azazhogy megvenné. (Ha van olyan wantom, hogy adjak el neki valamit, azt teljesítettnek veszi. Tehát tulajdonképpen megvette) De mégsem teszi el, hanem vásárlást jelző ikon visszaesik nullára, aztán kb 3 mp múlva kapja a mínusz pontot??

Ez mi? Bug? Nem is egyszer volt már.
  • Hoz_Hun
    Aha, értem. Köszi.
  • Mike
    az egy haj mesh
    a mesh file lenyege, hogy a userek alkotta 3d-s alakzat
    igy tudsz letrehozni barmit, ami nincs a jatekban

sajnos nekem mukodokepes Inuyasha mesh file-t meg nem sikerult talalnom
    a sim2pack-ba a program ezt nem csomagolja bele (vagy ha igen, akkor nalam vmiert nem megy) ezert van a csavokamnak rovid tusi haja
  • Hoz_Hun
    Olyan macskafület, hogy lehet ráaplikálni a simemre???

Naon kéééne.
  • jakewyler
    én most a földszinten bútorok a másod emeleten is bútorok a harmadik emeletn meg meg fürdős cuccokat árulok és nagyon olcsón árulom az összest mert eddig már db besorolást a nagykeres cuccokat olcsón kapom.a belépő meg 60sim pénz és úgy özönlik a nép mindenen olyan 30sim pénzt szerzek és mégis napi 5000sim pénz a beétel ami nem rossz.Már csak 12db vásárlói lojalítás és 9-es besorolásnál tartok.
    Majd dobok képeket.
  • Devids Pro
    Köszi :)
    Hát elég érdekes :)
  • Mike
    epp aludt, de felkeltettem a kedvedert :)))

eredetileg igy nezett ki, de nincs Inuyasha frizura meshem
    mondjuk szerintem rovid hajjal is jo

az EA oldalarol valo

es miert ilyen? akartam mar vmi valtozatossagot
  • Mike
    ok
  • Mike
    most itt tartok

a lakok lassan kiszorulnak a lakasbol
    tervezem, hogy a haloszobak felkerulnek az emeletre, de egyelore arra nincs penzuk
    meg a kocsi sem a sajtjuk
  • Devids Pro
    erről az érdekes színű hapsidról tudnál nyomatni közelebbről egy képet? (szemből)
  • cseri001
    A bambulós nagyon tetszik.. :)
  • cseri001
    Hehe. A kis tolvaj! :D
    Még a végén biztonsági emberkéket kell állítani a kijárathoz!?
  • Mojlepque
    thx köszi, már műxik
  • Mike
    nalam olyan volt, hogy sikerult meggyoznom hogy vegye meg a plazma tv-t, ugye ikon hang kisereteben csillan egyet, ahogy szokta, de nem vette el, hanem fogta es elszaladt (mondjuk nem lopta el, de ennek sem tudtam eladni a plazma tv-t)

sajnos ezek szerint azokkal, akikkel nem jatszom, adni kell kp-t, meg neha belepni hozzajuk es kidobalni mindent amit osszevasaroltak
    ja es persze nem kapod vissza az osszes penzt
    volt 20k, elkoltott 6k-t, visszakapott 4-et
    20% mindig ugrik
    az biztos az afa :)
    3 egysegnyi fal felepitese 210, visszabontva mar csak 168-at kapsz vissza
    nesze neked tervezgetes, meg hm, igy nemjo, maskepp
    mondjuk legalabb az undo visszadja a teljes osszeget
  • Mike
    oszinten szolva nemtom
    mert a multkor nem vont le a penzukbol
    most meg igen
    majd letrehozok par nagyon gazdag emberket, mondjuk kelloen mogorvat, hogy legyen benne egy kis kihivas is
  • Mike
    Na akkor meg par kep:

Apaaaa, ezt veddd meg!!!

innen megjobban latszik, total elbambult :)

a vallalkozas kezdeten:

par TV a kertben :)

ez a kep meg azert erdekes, mert sosem lattam meg, hogy keresztbe tudjak tenni a labukat
  • Kodlovag
    Ja, és történt még egy érdekes dolog.

Jött a vevő, megvett valami szőnyeget (lakberendezési boltot nyitottam utoljára). Aztán kezében a szatyorral simán kisétált az üzletből, és szépen hazament. Nem fizette ki az árát. Buktam kb 700 pénzt. Eddig a legjobb napon hozott az üzlet 2000-et.
  • cseri001

Oké-oké!
  • Kodlovag
    De hát ez szívás. Hogy lehet így rendes üzletet építeni, ha a vevőknek elfogy a pénze? Annál is inkább, mert még ennek a nagy része is a nagykerhez kerül, tied csak az árrés.

Aztán még azt is észrevettem, hogy a 185,000 lecsalt pénzből vett community lot már csak 137,000-et ér. Ugyanúgy elveszti az értékét, mint az otthoni cuccok. Közben legfeljebb 10k-t hozott.
    Hát érdemes így bármilyen üzletbe is befektetni? Színtiszta bukta.
  • Mike
    en eppen 7-nel

tele kell tenni a kertet mindenfelevel, ha az uzletet be is zarod (ajtot bezarod) attol meg a kertben mehet az elet,
    es kezdj el az eppen ott levo vendegekkel baratkozni, beszelgetni, randizni, stb
    igy szepen jonnek a csillagok
  • Mike
    ok akkor meg teszek be olyat ami erdekes vagy szamomra ujdonsagkent hatott
  • Kodlovag
    Szerencsés ember. Én eddig még nem jutottam 3 csillag fölé.

Viszont rájöttem, hogy lehet normálisan árulni, úgy hogy csak arany csillagokat kapjak. Szóval csak idő kérdése, mikor lesz több.
  • Mike
    pff
    megis fogy a penzuk a vevoknek :(
  • jakewyler
    nektek már hanyas a besorolásotok?én már 8nál tartok
  • cseri001
    Én direkt szeretem, ha valaki képet tesz be... Most sokáig nem tudtam játszani, úgyhogy volt, hogy azért jöttem, hogy legalább ingém képekkel vígasztalódjak, de nem nagyon szoktatok képeket betenni. :)
  • Coolfire
    Mike megprivizhetnéd a technológiát.:)
  • Coolfire
    Én is rongálnálak titeket képekkel,csak már nem jó a képfeltöltés.hu,az sg-re meg nem tudom felrakni,mert még jpg-ben is meghaladja a feltölthető limitet.
  • Mike
    par uj kep, szoljatok ha agyatokra megyek ezzel es ne tegyek be kepeket! :)

ilyet meg nem lattam eddig, elbambult:

hogyan is menjunk ruhat vasarolni? hat pizsibe, mezitlab

es csinaltam egy kozossegi telket is unalmas perceimben

• Mike at home
    Ezt spec megneztem
    baraktam 2 lannnyal rendelkezo gazdagekat, a hazikojuk utan meg maradt 20k-juk, nalam osszevasaroltak ezt-azt
    atmentem oda, a 20k erintetlen, de a hatitatyoban ott virit a tv, amit ugyan ki lehet torolni, de penzt nem kapsz erte

szal ha csoresz vagy x-ekkel, erdemes lehet y-onkekkal jatszani, es x-ekre minden cuccot ratukmalni
    gondolom ez inkabb igy van, mert mit csinlasz egy olyan telepulesen, ahol a lakosoknak alig van keszpenze? soha nem vennenek semmit
  • Mike at home
    jaja, en otthon szoktam randizni is
    penz is jon, csillagok is, mindenki boldog
    randi utan baratno meg nekiallt futopadozni vegkimerulesig :)
  • Mike at home
    uj fejlemenyek
    van a kertben mar futopad, jakuzzi, ezert egesz nap ott lebzselnek, venni mar alaig vesznek vmit
    es igaz, a baratnok mindent megvesznek
    a srac mostani baratnoje megvette a kocsit, plazma tv-t (amit senkinek sem tdutam eladni)
  • Gólya #17236
    háááá...
    ha megvan a második medálod, már egész jól kezeli a pénztárgépet
    nem egy Kocsis Zoltán, de lényegesen javul, s nem vágja hasba!
  • Coolfire
    Direkt kipróbáltam Xp alatt az alap+OFB kombót.Ha az angol simsed lemagyarítod(faq)és magyarul rárakod az OFB-t akkor nem fog frissíteni.Ergo hibát sem észlel.És utána menni fog vagy alcohol mounttal,v. dt-vel+sd4hide.
  • Mojlepque
    akkor is kéne menjen az Open for Business ha a frissítésnél hibát észlel, de utánna sd4hide-t használok?
  • Kodlovag
    Ja és pl mi történik akkor, ha nem is vesznek semmit, csak időarányosan fizetnek a szórakozásért? Nehogy már az engedélyem nélkül elszórakozzák a pénzüket! Remélem, ez sokkal értelmesebben működik ennél.