32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#17272 nagyszeru
akkor elkezdheted osszeirni, effektive melyik mire jo
mondjuk minel elobb kezdesz hozza, annal jobb :))) -
Coolfire #17271 Már megcsináltam 2 10.-es szintű boltot,már majdnem mindegyik üzleti fogást tudom.Na most fényeztem egy kicsit magam..:) -
#17270 nem tudom :) -
#17269 az egesz azert gaz, mert ha mindenki nekiall arusitani a faluban, es senki sem dolgozik a a klasszikus modon, szep lassan kivonodik a penz a jatekbol
-
Lord David #17268 Kedvet kaptam hozzá! -
#17267 Na én meg azt vettem észre, hogy ha a vevő néz egy árut, Sales - Basic Sell menüponttal megpróbálom rátukmálni, de még kevés lett a rábeszélés, így aztán tovább ütöm a vasat, és Sales - Offer at cheaper prise (vagymianeve) menüponttal tovább próbálkozok, és ugye ikon hang kisereteben csillan egyet, azazhogy megvenné. (Ha van olyan wantom, hogy adjak el neki valamit, azt teljesítettnek veszi. Tehát tulajdonképpen megvette) De mégsem teszi el, hanem vásárlást jelző ikon visszaesik nullára, aztán kb 3 mp múlva kapja a mínusz pontot??
Ez mi? Bug? Nem is egyszer volt már. -
Hoz_Hun #17266 Aha, értem. Köszi. -
#17265 az egy haj mesh
a mesh file lenyege, hogy a userek alkotta 3d-s alakzat
igy tudsz letrehozni barmit, ami nincs a jatekban
sajnos nekem mukodokepes Inuyasha mesh file-t meg nem sikerult talalnom
a sim2pack-ba a program ezt nem csomagolja bele (vagy ha igen, akkor nalam vmiert nem megy) ezert van a csavokamnak rovid tusi haja -
Hoz_Hun #17264 Olyan macskafület, hogy lehet ráaplikálni a simemre???
Naon kéééne. -
#17263 én most a földszinten bútorok a másod emeleten is bútorok a harmadik emeletn meg meg fürdős cuccokat árulok és nagyon olcsón árulom az összest mert eddig már db besorolást a nagykeres cuccokat olcsón kapom.a belépő meg 60sim pénz és úgy özönlik a nép mindenen olyan 30sim pénzt szerzek és mégis napi 5000sim pénz a beétel ami nem rossz.Már csak 12db vásárlói lojalítás és 9-es besorolásnál tartok.
Majd dobok képeket. -
#17262 Köszi :)
Hát elég érdekes :) -
#17261 epp aludt, de felkeltettem a kedvedert :)))
eredetileg igy nezett ki, de nincs Inuyasha frizura meshem
mondjuk szerintem rovid hajjal is jo
az EA oldalarol valo
es miert ilyen? akartam mar vmi valtozatossagot
-
#17260 ok -
#17259 most itt tartok
a lakok lassan kiszorulnak a lakasbol
tervezem, hogy a haloszobak felkerulnek az emeletre, de egyelore arra nincs penzuk
meg a kocsi sem a sajtjuk -
#17258 erről az érdekes színű hapsidról tudnál nyomatni közelebbről egy képet? (szemből) -
#17257 A bambulós nagyon tetszik.. :) -
#17256 Hehe. A kis tolvaj! :D
Még a végén biztonsági emberkéket kell állítani a kijárathoz!? -
Mojlepque #17255 thx köszi, már műxik -
#17254 nalam olyan volt, hogy sikerult meggyoznom hogy vegye meg a plazma tv-t, ugye ikon hang kisereteben csillan egyet, ahogy szokta, de nem vette el, hanem fogta es elszaladt (mondjuk nem lopta el, de ennek sem tudtam eladni a plazma tv-t)
sajnos ezek szerint azokkal, akikkel nem jatszom, adni kell kp-t, meg neha belepni hozzajuk es kidobalni mindent amit osszevasaroltak
ja es persze nem kapod vissza az osszes penzt
volt 20k, elkoltott 6k-t, visszakapott 4-et
20% mindig ugrik
az biztos az afa :)
3 egysegnyi fal felepitese 210, visszabontva mar csak 168-at kapsz vissza
nesze neked tervezgetes, meg hm, igy nemjo, maskepp
mondjuk legalabb az undo visszadja a teljes osszeget -
#17253 oszinten szolva nemtom
mert a multkor nem vont le a penzukbol
most meg igen
majd letrehozok par nagyon gazdag emberket, mondjuk kelloen mogorvat, hogy legyen benne egy kis kihivas is -
#17252 Na akkor meg par kep:
Apaaaa, ezt veddd meg!!!
innen megjobban latszik, total elbambult :)
a vallalkozas kezdeten:
par TV a kertben :)
ez a kep meg azert erdekes, mert sosem lattam meg, hogy keresztbe tudjak tenni a labukat
-
#17251 Ja, és történt még egy érdekes dolog.
Jött a vevő, megvett valami szőnyeget (lakberendezési boltot nyitottam utoljára). Aztán kezében a szatyorral simán kisétált az üzletből, és szépen hazament. Nem fizette ki az árát. Buktam kb 700 pénzt. Eddig a legjobb napon hozott az üzlet 2000-et. -
Oké-oké! -
#17249 De hát ez szívás. Hogy lehet így rendes üzletet építeni, ha a vevőknek elfogy a pénze? Annál is inkább, mert még ennek a nagy része is a nagykerhez kerül, tied csak az árrés.
Aztán még azt is észrevettem, hogy a 185,000 lecsalt pénzből vett community lot már csak 137,000-et ér. Ugyanúgy elveszti az értékét, mint az otthoni cuccok. Közben legfeljebb 10k-t hozott.
Hát érdemes így bármilyen üzletbe is befektetni? Színtiszta bukta. -
#17248 en eppen 7-nel
tele kell tenni a kertet mindenfelevel, ha az uzletet be is zarod (ajtot bezarod) attol meg a kertben mehet az elet,
es kezdj el az eppen ott levo vendegekkel baratkozni, beszelgetni, randizni, stb
igy szepen jonnek a csillagok -
#17247 ok akkor meg teszek be olyat ami erdekes vagy szamomra ujdonsagkent hatott -
#17246 Szerencsés ember. Én eddig még nem jutottam 3 csillag fölé.
Viszont rájöttem, hogy lehet normálisan árulni, úgy hogy csak arany csillagokat kapjak. Szóval csak idő kérdése, mikor lesz több. -
#17245 pff
megis fogy a penzuk a vevoknek :( -
#17244 nektek már hanyas a besorolásotok?én már 8nál tartok -
#17243 Én direkt szeretem, ha valaki képet tesz be... Most sokáig nem tudtam játszani, úgyhogy volt, hogy azért jöttem, hogy legalább ingém képekkel vígasztalódjak, de nem nagyon szoktatok képeket betenni. :)
-
Coolfire #17242 Mike megprivizhetnéd a technológiát.:) -
Coolfire #17241 Én is rongálnálak titeket képekkel,csak már nem jó a képfeltöltés.hu,az sg-re meg nem tudom felrakni,mert még jpg-ben is meghaladja a feltölthető limitet. -
#17240 par uj kep, szoljatok ha agyatokra megyek ezzel es ne tegyek be kepeket! :)
ilyet meg nem lattam eddig, elbambult:
hogyan is menjunk ruhat vasarolni? hat pizsibe, mezitlab
es csinaltam egy kozossegi telket is unalmas perceimben
-
#17239 Ezt spec megneztem
baraktam 2 lannnyal rendelkezo gazdagekat, a hazikojuk utan meg maradt 20k-juk, nalam osszevasaroltak ezt-azt
atmentem oda, a 20k erintetlen, de a hatitatyoban ott virit a tv, amit ugyan ki lehet torolni, de penzt nem kapsz erte
szal ha csoresz vagy x-ekkel, erdemes lehet y-onkekkal jatszani, es x-ekre minden cuccot ratukmalni
gondolom ez inkabb igy van, mert mit csinlasz egy olyan telepulesen, ahol a lakosoknak alig van keszpenze? soha nem vennenek semmit -
#17238 jaja, en otthon szoktam randizni is
penz is jon, csillagok is, mindenki boldog
randi utan baratno meg nekiallt futopadozni vegkimerulesig :) -
#17237 uj fejlemenyek
van a kertben mar futopad, jakuzzi, ezert egesz nap ott lebzselnek, venni mar alaig vesznek vmit
es igaz, a baratnok mindent megvesznek
a srac mostani baratnoje megvette a kocsit, plazma tv-t (amit senkinek sem tdutam eladni) -
Gólya #17236 háááá...
ha megvan a második medálod, már egész jól kezeli a pénztárgépet
nem egy Kocsis Zoltán, de lényegesen javul, s nem vágja hasba! -
Coolfire #17235 Direkt kipróbáltam Xp alatt az alap+OFB kombót.Ha az angol simsed lemagyarítod(faq)és magyarul rárakod az OFB-t akkor nem fog frissíteni.Ergo hibát sem észlel.És utána menni fog vagy alcohol mounttal,v. dt-vel+sd4hide. -
Mojlepque #17234 akkor is kéne menjen az Open for Business ha a frissítésnél hibát észlel, de utánna sd4hide-t használok? -
#17233 Ja és pl mi történik akkor, ha nem is vesznek semmit, csak időarányosan fizetnek a szórakozásért? Nehogy már az engedélyem nélkül elszórakozzák a pénzüket! Remélem, ez sokkal értelmesebben működik ennél.