Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki viszi a diákot nem pedig kreálja, akkor nem csak az induló tõke nagyob, de ha elõzõleg rögzítettûk a vágyát hogy egyetemre menjen az vagy plusz 5000-8000 befolyáspontot jelent (és vagy kétszer annyi hangulat pontot), amibõl kétszer minimum telik arra, hogy valakivel megírasd a félévi dogádat, ami nagy idõnyereség. Én jóba voltam az egyik prof.-mal és egyszer rávettem, hogy írja meg a félévi dogámat. Muris volt ahogy a csaj lent játszot az emeleten meg írta az õsz prof a háziját gépen 😄.
Egyetem után a 10 lépcsõfokos munkahelybõl rögtön a 9 kezdtem (szakirányba mentem el). Másnap már lángelme bûnözõ voltam (mert bûnözõnek mentem). Ja aztán váltogattam a munkámat és mindenhol minimum 7 lépcsõfokon kezdtem, úgyhogy begyûjtöttem az össz karier jutalomtárgyat. Egy teljes szobát berendeztem velük.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Ibron
Ibron
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Utána jó lesz, s a család is megmarad
Ha a térképen belül költözteted, a barátaik is megmaradnak
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ibron
Ibron
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ibron
Ibron
Windows Registry Editor Version 5.00
"DisplayName"="The Sims 2"
"Language"="Hungarian"
"Locale"="hu"
"Region"="MXHG7704637"
"Patch URL"="http://thesims2.ea.com/update/"
"Suppression Exe"=""
"Registered"="true"
"Language"=dword:00000018
"DisplayName"="The Sims 2"
"LanguageName"="Hungarian"
Ha másnem,ezeket átírkálod manuálisan.Utána egy mini-imagével fog futni,feltéve ha nem használod az angol crackjét a dévédének.😊))
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
nem tudsz velük mit csinálni 😞
Ha rámhallgatcc, Win Xp + sp2 ( gyári popup stopper, ami mindent letilt - windows tüszfal is rákérdezz mindenre, hogy feloldod vagy tiltott ) + nod32 + valami takaritó progi pl:syssik cleaner és süti minden4 én ezt használok, és eddig semmi baj nem ( lekopogtam ) a játékok is mentek rajta, és biztosabb a rendszer!
ha nem a serchös a probléma akkor Sorry a fölöslegess okoskodáss miat 😊)))
ui: NORTON meg semmi féleképpen nem javaslom: 1. iszonyu sok memoriát foglal! 2. csak a nyedik vagy ötödik hejen van a virus irtok közöt, mert mind a nod, panda, mcaffe megölte 😊 3. a sok memoria lefoglalása miatt akadozhatnak a progik, játékok!
Hsználj NOD32! ingynes, annyi hogy havi kétszer leszeded azt vihar kabát! és ugyan anyit tud mint a norton, annyi hogy nincs benne tüzfal, de az benne van a winbe - és hibátlan! - szerintem 😊
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Ibron
Ibron
Ibron
Jártasságok a "képességek", mint Takarítás, Logika, Karizma stb. Tudod, aminek tanulásakor a sim feje felett megjelenik az a kis kapszula a kék vagy zöld lötyivel.
Az egyetemi teljesítményhez egyrészt a lehetõ legjobban ki kell tölteni azt a bizonyos speciáklis kapszulát, és minél nagyobb kapszula van kitöltve, simed annál jobban szerepel az egyetemen. A kapszula méretének növeléséhez kell növelned a sim azon jártasságait, amelyeket a játék megjelöl. Bármekkora is legyen az órai teljesítmény kapszulája a panelen, ha az tele van, a simed hiába tanul, erre figyelmeztet a játék.
Ibron
Mike, nem gond 😊
Sin City life don\'t let the system get you down
Ibron
Valaki meg tudná mondani nekem, miért nem tudom föltelepíteni a Sims University-t? Mikor majdnem végezne, kiír valamit és uninstallálja az egészet anélkül, hogy bármit is tudnék csinálni.
Ibron
Csajt meg szerrez be addig egy jó kis WooHoo-ra <#vigyor3>#vigyor3>.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ibron