Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Kérdésem lenne!
Van egy olyan, hogy aszongya 1 óra múlva órám lesz.
Okés de nem jön semmi. Se busz, se taxi, se semmi.
Ilyenkor mivan?
Kábé 10 percet játszottam vele, egyetemsita simem jól felgyujtotta a koleszt. és meghalt. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mike
persze

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
araz elsõsorban arra jó, hogy aaz olyan idõigényes dolgokat mint a leckeírás, házidoga készítést másokra bízzuk

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
Noha fõlegesen hacked lomok vannak, annak aki szereti:
http://www.modthesims2.com/forumdisplay.php?f=141
(a thread-eken rajta a letöltési link is)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Márpedig a magyar verzióban le vannak fordítva. És egész jól, ráadásul.

Carlos
Nem is néztem. Majd megnézem frankón.

Þór vígi þessi rúnar

Atkamon
Hát akkor vedd meg a magyar veziót! Én még nem láttam olyan magyarosítást amiben a bútorok leirásai le lettek volna fordítva!

Sipocz
Már hogy a telefon opciók között nincs egy olyasmi mint a find own place ?

Carlos
Milyen telefon?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Na a Vodafone-t haggyuk.
Amúgy én tervezem, hogy megveszem a full magyarosított Sims 2-t +Egyetemet.
Csakhát most Unemployment vagyok szerintem még a héten, addig meghát játékra 20-at kiadni kicsit sok.

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Telefon? (egyébként csak tip😊)

Carlos
Az okés. Nem nyelvi problémáim voltak, csak az objecteknél ilyen MakinMagic cuccokat találtam, ebbõl asszociáltam arra, hogy Sims 1-es cuccok.
Hogy lehet az egyetem részrõl embereket kiköltöztetni? (koleszban 9-en vannak és kisé k***ra akad!!!)

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Ha a zöld térfélen kattansz az english feliratra??

Sipocz
A tegnapi nap csináltam egy community lot-on egy fellépõ pódiumot és olyan heavy jam session jött össze hogy csuda. Magában az Univ. városban még nem vagyok nagyon jártas, de a kieg.-nek a normal falusi életre tett hatása nagyszerû.

Azért amikor bizonyos tárgyak leírása erõs nyelvi humorra épülõ kis szösszenettel van megfogalmazva, akkor azt egy viszonylag gyengébb angol tudással nehéz megérteni. Márpedig van ilyen szöveg szép számmal a játékban. Arról már nem is beszélek, hogy idegen nyelven a humor sokkal nehezebben érthetõ (még a "hagyományos" is, abból is van a játékban bõven), mint anyanyelvre átültve, tisztelet annak az arányaiban kevés kivételnek, akik beszélnek annyira jól angolul, hogy még az efféle poénokat is jól megértik, sõt nevetnek is rajta. Továbbá ismételten hangsúlyoznám, hogy nem gáz, ciki, szégyen vagy egyáltalán dõre igény, ha valaki a saját anyanyelvén óhajt játszani egy játékot. Komolyan mondom, kezdek megdöbbenni. Szerintem mi vagyunk az egyetlen ország Európában, de talán az egész világon, ahol ennyire nyíltan és ilyen szép számban lehet olvasni megnyilatkozásokat az angol helyénvalóságáról és a fordítás fölöslegességérõl. Mindenki tudja, hogy az angol nyelv tudása (én pontosítanék: egyáltalán egy nyelv tudása) mennyire fontos, de azért könyörgöm, ne süllyedjünk le már a Vodafone reklámok sugallta mélységbe...

Carlos
Õõõ...ez eléggé az egyes szimszhez való cuccokat tartalmaz.
Legalábbis amiket megnéztem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Megnézem, köszönöm!
Amúgy nagyon tetszett amikor elõször láttam a simemet freestyl-ozni meg a mp3 lejátszót halllgatni. Nagyon komoly!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
http://sims.enorth.com.cn/

Carlos
Szerintem igy sincs sok értelme.
Van valami jó kis szájt, ahonnan jó és igényes dolgokat leszedni? (objectek).
A Sims Resource-t nézegetem, de oda fizetni kellene. Valami ingyenes oldal esetleg?

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Az bizonyos hogy ennek az "influence" dolognak egyelõre nem látom értelmét, még jó hogy igazán kapitális dolgok nincsenek hozzákötve. Remélem nem is lesz a késõbbiekben sem hiszen a barátszámtól függõ kapacitásváltozása elég nagy gabalyhoz vezethet.

Atkamon
Hát ez igaz!

Carlos
Sose értettem, hogy miért van ez a magyarítás láz!
Azért nem egy bonyolult nyelvezetû dolog a Sims.
Dehát izlések és pofonok!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hi, Cool!
Visszatértem énis!
Képzeld XP-n simán elindult a játék, a kieg is megy frankón.
Van pár kérdésem:
-Az Aspiráció mellett van valami újdonság, ez a töltõdõ izébigyó (inspiration vagymi). AZ okés, hogy csak ilyen lámer dolgokra költhetem, hogy takaríccson ki a csaj, vagy csináljon kaját? 6500 pont van, de ez így eléggé értelmetlen számomra...Legalábbis nem hasznos.

Þór vígi þessi rúnar

Már 1000-szer leírtam,hogy rá lehet rakni,csak a registryben át kell írni a régiókódot.De úgy látszik itt senki sem olvas.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Atkamon
Ezt nekem irtad?

Ha elindítod az universityt mehetsz egyetemre és utána folytathatod a családi életet is nem kell kilépned belõle.És ha feltelepítetted mindkettõt felrakhatod utána rá a magyart.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

És miután felrakom újra az angol sims2-t + utánna az univerity-t, utánna a sims2-re majd az university-re is felrakhatom a magyar verziót??
A kettõ játék egymástól független lesz? Tehát vagy Sims2-ök vaqy Univeristy-zek. Vagy ha a simek felnõnek akkor az univerity után jön a SIMS2???<#conf><#pardon1><#conf>
[HUN]FaTaL
köszi.

http://goo.gl/gd6Zi5

Anna
külön

Sin City life don\'t let the system get you down

[HUN]FaTaL
egy kérdés. a universityt a sims 2 mappába vagy külön mappába kell telepíteni?

[HUN]FaTaL
a magyar sims2re ne is próbáld az angol universityt nem fog felmenni.

<#rinya>
Ezt nem hiszem el, egyszerûen nem tudom installálni. Kb.: 94%-ig telepiti, majd akkor kiirja hogy nem sikerült s szépen uninstallálja az egészet.
Nem értem, pls help<#integet2>
Az University-t nem sikerült installálni, 94%-nál megakadt mintha nem érzékelte volna az alap SIMS2-öt. Lehet nem kellett volna külön könyvtárba telepitenem a SIMS2-tõl függetlenül? Hogy telepitsem?
Köszi a 3.47-el felismerte THX!!<#vigyor2><#circling><#vigyor2>
Egyébként a telepítési sorrend a köv:
1.) SIMS2
2.) SIMS2 magyarosités
3.) University, ezt mindegy hovy atelepitem, nem a SIMS2 konyvtaraba kell? Vagy ez a SIms2-tol fuggtelen game?
4.) University magyarositas
Carlos
Nekem az összes mdf-et felismeri, merthogy a 3Cd mdf-ben van meg.
3.47-es démonod van?
Szedd le az Alcohol-t és úgy próbáld meg.

Þór vígi þessi rúnar

Igen alcohol+daemon-nal is probáltam, nem ismeri fel a file-t, azaz ezt: Sims2EP1_1.MDF, ez 680MB, de szerintem rossz a kiterjesztése. A 2. CD-tél flimseri mindkettõ: vng-ts2u2.bin-t. Az elsõvel kellene valmit még mókolni, hogy felismetjék???
Vkinek vi 5let?
Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Beállítottad milyen kép file-kat olvason be? Deamon tools-t próbáltad?

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Senki?<#shakehead>
Mike at home
http://www.sims2.thesimsresource.com/

http://mado.new21.net/louis/sims/

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Atkamon
Amúgy mindenki érti azt hogy hogyan kell megcsinálni azt hogy építhessünk, mert ha nem akkor van egy honlap ahol részletesen le van írva!

Az alcohol sem ismeri fel a file-t, nem tudom telepiteni, lszi segitsetek!<#rinya>
Carlos
Ha tud valaki olyan honlapot, ahonnan igényes(!!!) skineket és/vagy objecteket lehet letölteni, lécci linkelje be!
Elõre is köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Csak remélem hogy igen. Nemtom pontosan mert nálam a már addigra kipöcsölt alapra ment fel a kieg. Ha igaz a Maxis pathcing system akkor a kieg. minden esetben javítja a megelõzõ kiadmányok hibáit.

Carlos
Nekem a University van fenn.
Az nem orvosolja a problémát? (Patcheli a Sims 2-t).
Vagy ezt külön kell még.

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
http://thesims2.ea.com/

Zolcsi01
És ezeket a hivatalos patcheket honnan tudom letölteni?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Sipocz
Ha már mindenképpen image-et használsz szerezd be a mindössze 1 MB méretü un. "minibackup image"-et. (gamecopyworld)