14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Mor3llo
    Nézd cask meg a dortmund elleni meccset..
  • Gabe18
    Ezt a tulajdonságát Karimi az éles meccseken nagyon jol titkolja!
  • France men
    Azt mondják megegyeztek Hoenessel a vezetők Dubaiban..
  • Mor3llo
    Én mindenképp itt tartanám, legalább nyárig, mert tényleg középpályás híján vaunk ! Egyébként szvsz ő egyrendkívül technikás játékos, de nagyon senki nem osztja velem ezt a nézetemet.
  • 5w0rdf15h
    akkor Karimi télleg elmegy az Al-Ahliba? D:
  • Mor3llo
    Pizzat sztem nem hagyjuk veszni, Harg pedig ha elmegy, jó kis pénzt kapunk érte.
  • France men
    És Karimi, Brazzo, Basti, Scholl biztos hogy megy és még lehet hogy Harg és Pizza is úgyhogy üresedünk rendesen S::S:S:S
  • Taranov
    Átigazolási hírek vannak?
    Nem tudom, mi lesz a csapattal, ha se Ribery, se Robben nem jön.
  • B0B0
    Nagyon helyes, bár ez nem olyan ellenfél volt aki ellen egy vállveregetésnél több jána nekik
  • Taranov
    Tényleg jó lenne már kímélni a topikot.
  • France men
    Azzal nem is foglalkozunk hogy kiütöttük a Saarbrückent!! A második félidőben leiskoláztuk őket! Karimi szép gólt lőtt ;)
  • Bercy #2493
    Boldog szülinapot!!!
  • France men
    De hergelsz állandóan :@... és ne kend rám a flémet...
    Gabe HB!!!!
  • hunbasser
    neked ez jó szórakozás,h így kelted a flémet?
    még smileyt is raktam utána,senkinek nem szúrt szemet a hsz-em,CSAK NEKED.

na pá,léptem,azt hiszem nem tudok veled társalogni,és ne ide válaszolj,hanem privibe,a topik érdekében
  • Taranov
    Boldog szülinapot!
  • hunbasser
    boldog szülinapot!
  • Gabe18
    Köszi!
  • B0B0
    Heppi börszdéj! :)
  • France men
    Ha azt mondja azt mondja... Neked itt nem kell komentálni csak nektek hajlamotok van rá hogy bepofáljatok ide!! Foglalkozzatok már kicsit a ti topicotokkal is..
  • hunbasser
    pfff,még egy fighta',no comment -.-
  • 5w0rdf15h
  • Mor3llo
    ámen
  • Taranov
    Mé', nem? :D
  • Falconer
  • Zsolcz
    HAJRÁ B. München köcsög Real
  • 9csöves9
    fú nem számítottam ilyen korrektségre :) písz
  • 5w0rdf15h
    persze elnézést ha túlzásba estünk
  • Mor3llo
    elnézést kérek tőled, végre egy értelmes ember, aki belátja, hogy csapata mit tett.hunbasser írt nekem 1 privit még tegnap este, amelyben leírta, hogy te vagy az egyedüli Juve szurkoló itt a fórumon, aki nem védi eszeveszetten a csapatát, és nem ismeri el h valójában mi történt.Ezúton még1x elnézésed kérem.
  • 9csöves9
    akkor ha gondolod,olvasd el mit írtam korábban a botrányról a Juve topikban.csak annyit hogy szerintem még enyhe büntetést kaptunk. az meg hogy végigcsaltunk 2 szezont elképzelhető sőt lehet hogy a 109 év alatt végig csaltunk,de bizonyíték csak 1 szezonról volt szóval addig kéretik ezt úgy is kezelni
  • Gabe18
    Ezt egy Juventus szurkoló sosem fogja reálissan elmagyarázni...
  • gabber_saviola
    így igaz, flém off
  • Mor3llo
    Természetesen ő védné az álláspontját, hogy kissé súlyos volt, meg túl lett dramatizálva.Kinek a pap, kinek a papné.De nekem senki ne magyarázza be, hogy nem volt semmi.Téma lezárva.
  • hunbasser
    sztem ezt egy reálisan látó juvés tudná elmesélni,mint pl csöves,és ezzel sztem le is zárhatjátok a vitát
  • hunbasser
    na várjál már,ki az a ti? :D

most nézem mi van itt,én már csak azért sem szólok
  • Mor3llo
    Sword, hagyjad...
  • 5w0rdf15h
    nem vok antiszociális csak már fárasztóak vagytok....most is jössz h juve nem is érdemelte amit kapott stb...neviccelj már...mind1 hagyjuk a témát már mondtam nem juve topic nem ide tartozik
  • Mor3llo
    Egy videó, Bastiról, ha valaki nem ismerte volna el a tehetségét :
    http://www.youtube.com/watch?v=8u5bORFQewk
    Fura a videó végén a felirat...Welcome Back 2006-2007, Basti-Fantasti...szomorú..szegény
  • Mor3llo
    mi jövünk hova ? :D
  • DJ BP
    már megint ti jöttök ide.

Jól van utsó kisérlet volt, jó ilyen antiszociálisnak lenni? te csak Bayernessel beszélgetsz a valóságban is?
  • 5w0rdf15h
    most ebbe ne menjünk bele lényeg h megérdemelték elég az offból...már megint ti jöttök ide...megint csak nemértem mi köze egy real szurkolónak egy bayern és juve közti átigazoláshoz