14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2504 Nézd cask meg a dortmund elleni meccset.. -
Gabe18 #2503 Ezt a tulajdonságát Karimi az éles meccseken nagyon jol titkolja! -
#2502 Azt mondják megegyeztek Hoenessel a vezetők Dubaiban.. -
#2501 Én mindenképp itt tartanám, legalább nyárig, mert tényleg középpályás híján vaunk ! Egyébként szvsz ő egyrendkívül technikás játékos, de nagyon senki nem osztja velem ezt a nézetemet. -
#2500 akkor Karimi télleg elmegy az Al-Ahliba? D: -
#2499 Pizzat sztem nem hagyjuk veszni, Harg pedig ha elmegy, jó kis pénzt kapunk érte. -
#2498 És Karimi, Brazzo, Basti, Scholl biztos hogy megy és még lehet hogy Harg és Pizza is úgyhogy üresedünk rendesen S::S:S:S -
#2497 Átigazolási hírek vannak?
Nem tudom, mi lesz a csapattal, ha se Ribery, se Robben nem jön. -
#2496 Nagyon helyes, bár ez nem olyan ellenfél volt aki ellen egy vállveregetésnél több jána nekik -
#2495 Tényleg jó lenne már kímélni a topikot. -
#2494 Azzal nem is foglalkozunk hogy kiütöttük a Saarbrückent!! A második félidőben leiskoláztuk őket! Karimi szép gólt lőtt ;) -
#2493 Boldog szülinapot!!! -
#2492 De hergelsz állandóan :@... és ne kend rám a flémet...
Gabe HB!!!! -
#2491 neked ez jó szórakozás,h így kelted a flémet?
még smileyt is raktam utána,senkinek nem szúrt szemet a hsz-em,CSAK NEKED.
na pá,léptem,azt hiszem nem tudok veled társalogni,és ne ide válaszolj,hanem privibe,a topik érdekében -
#2490 Boldog szülinapot! -
#2489 boldog szülinapot! -
Gabe18 #2488 Köszi! -
#2487 Heppi börszdéj! :) -
#2486 Ha azt mondja azt mondja... Neked itt nem kell komentálni csak nektek hajlamotok van rá hogy bepofáljatok ide!! Foglalkozzatok már kicsit a ti topicotokkal is.. -
#2485 pfff,még egy fighta',no comment -.- -
#2484 -
#2483 ámen -
#2482 Mé', nem? :D -
#2481 -
Zsolcz #2480 HAJRÁ B. München köcsög Real -
#2479 fú nem számítottam ilyen korrektségre :) písz -
#2478 persze elnézést ha túlzásba estünk -
#2477 elnézést kérek tőled, végre egy értelmes ember, aki belátja, hogy csapata mit tett.hunbasser írt nekem 1 privit még tegnap este, amelyben leírta, hogy te vagy az egyedüli Juve szurkoló itt a fórumon, aki nem védi eszeveszetten a csapatát, és nem ismeri el h valójában mi történt.Ezúton még1x elnézésed kérem. -
#2476 akkor ha gondolod,olvasd el mit írtam korábban a botrányról a Juve topikban.csak annyit hogy szerintem még enyhe büntetést kaptunk. az meg hogy végigcsaltunk 2 szezont elképzelhető sőt lehet hogy a 109 év alatt végig csaltunk,de bizonyíték csak 1 szezonról volt szóval addig kéretik ezt úgy is kezelni -
Gabe18 #2475 Ezt egy Juventus szurkoló sosem fogja reálissan elmagyarázni... -
#2474 így igaz, flém off -
#2473 Természetesen ő védné az álláspontját, hogy kissé súlyos volt, meg túl lett dramatizálva.Kinek a pap, kinek a papné.De nekem senki ne magyarázza be, hogy nem volt semmi.Téma lezárva. -
#2472 sztem ezt egy reálisan látó juvés tudná elmesélni,mint pl csöves,és ezzel sztem le is zárhatjátok a vitát -
#2471 na várjál már,ki az a ti? :D
most nézem mi van itt,én már csak azért sem szólok -
#2470 Sword, hagyjad... -
#2469 nem vok antiszociális csak már fárasztóak vagytok....most is jössz h juve nem is érdemelte amit kapott stb...neviccelj már...mind1 hagyjuk a témát már mondtam nem juve topic nem ide tartozik -
#2468 Egy videó, Bastiról, ha valaki nem ismerte volna el a tehetségét :
http://www.youtube.com/watch?v=8u5bORFQewk
Fura a videó végén a felirat...Welcome Back 2006-2007, Basti-Fantasti...szomorú..szegény -
#2467 mi jövünk hova ? :D -
DJ BP #2466 már megint ti jöttök ide.
Jól van utsó kisérlet volt, jó ilyen antiszociálisnak lenni? te csak Bayernessel beszélgetsz a valóságban is? -
#2465 most ebbe ne menjünk bele lényeg h megérdemelték elég az offból...már megint ti jöttök ide...megint csak nemértem mi köze egy real szurkolónak egy bayern és juve közti átigazoláshoz