14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2664 Az Allianz arena weblapja csak nekem ker felhasznalonevet meg jelszot, hogy letoltsek egy-egy kepet? o.O -
#2663 Eddig sokan leírták Karimit.Akárki akármit mondd, szerintem nagyon jó irányítónak ! -
#2662 1:0-ra vezetünk A kis Jamcsi csapat ellen!! Karimi űlom paszt adott és Santa érvényesitette!! 21:00 -kor játszunk a Salzburgal.. ilyen 45 perces meccsek!! -
#2661 Ezt én is megmosolyogtam :) -
OPM #2660 "van egy olyan záradék a szerződésében, hogy ha egy igazi nagycsapat keresi, akkor távozha" ez elég konkrét szerződés lehet -
#2659 A német Bild című magazin szerint Bernd Schuster válthatja a következő szezonban Ottmar Hitzfeldet a Bayern München kispadján. A jelenleg a Getafe együttesénél dolgozó szakembernek van egy olyan záradék a szerződésében, hogy ha egy igazi nagycsapat keresi, akkor távozhat.
A tavaszi szezont gyengén kezdő Bayern Münchennél a második meccs után elküldték Felix Magathot, és az egykori sikerkovácsot, Ottmar Hitzfeldet nevezték ki. A bajorok mellett Dortmundban is eredményesen dolgozó edző – bár a vezetőség próbálja rábírni a folytatásra – kijelentette, hogy mindössze a szezon végéig vállalja a megbízatást.
Bernd Schustert elengedi a Getafe
Miután ez kiderült, repkedtek a nevek a Bayern háza táján (írtak Gerard Houllierről és José Mourinhóról is), de most felmerült Bernd Schuster neve is.
A Köln és a Leverkusen egykori klasszisa hosszú éveket töltött Spanyolországban, megjárta a Barcelonát, a Real Madridot és az Atletico Madridot. Edzőként is az Ibériai-félszigeten dolgozik, a Getafe szakmai munkáját vezeti.
A kiscsapatnak számító Getafe nagyon jól szerepel a bajnokságban, jelenleg a hetedik helyen áll. Természetesen meg vannak elégedve Schuster munkájával, de szinte biztos, hogy élő szerződése ellenére sem tudják megtartani.
A szakember ugyanis jó szerződést kötött a klubbal: kikötötte, hogy amennyiben egy igazi nagycsapat szerződtetné őt, úgy azonnal távozhat.
Münchenben is szívesen látnák Schustert, akiről Franz Beckenbauer elnök úgy nyilatkozott, hogy nagyon jó esélye van az edzői posztra.
„Nem lenne rossz” – nyilatkozta Schuster a Bild című magazinnak. – „Nagyon szívesen dolgoznék a Bundesliga élvonalában, erről a Wolfsburgnál és a Stuttgartnál csak az utolsó pillanatban csúsztam le.”
„Bayern? Miért is ne? De azt nem merem biztosra venni, hogy én is érdeklem a klubot, én nem vagyok annyira kirakatban, mint Wenger, Mourinho, vagy Capello.”
Schuster játékosként 120 meccsen 18 gólt lőtt a Bundesligában, de edzőként csak a másodosztályig jutott Németországban: a két kölni csapatot, a Fortunát és az FC-t irányította rövid ideig. -
#2658 Összevissza szitkolozott... azt sem tudta már mit mondjon Kahn-ra hogy milyen szar.. johogy nem mondta már ki..Szerintem rajta semmi nem mulik.. akkor szidta az egész játékot.. de azt meg nem tudta mondani hogy Sagnollal mi van ááá nem nem birta beütni azt hogy fcb.de és megkeresni ott volt hogy térdproblémák.. nem öneki ez meglepetés.. akkor azt mondta ez a Bayern a legrosszabban játszo bayern ha megnyeri a bajnokságot akkor ez az olyan bajnok csapat aki alegrosszabban játszik.. szoval egy fasz..
De azért benyögte hogy Hoeness sálja jo mondtam is Vaternak amikor néztük a meccset mondom vegyél egyet bazzz de hagyd már abba a csapat szídását mert áá... szvsz nagyon idegesitö volt.. !! :@:@ -
#2657 Mit mondott ez a szerencsétlen Léderer? :-) -
#2656 Szerintem Van Bommel végre jól játszott, jópárszor befűzte az ellenfelet jó labdaátvételeivel, bár a jó labdákkal még adós. Ja! És amit Hizfeld hozott: hajtottak! Odacsúsztak majdnem minden labdáért és ha kis szerencsénk van akkor 2 vagy 3 null a vége.
Léderer elmehet a fenébe, olyan hülye mint a segg. Szokásosan. -
Gabe18 #2655 Egy hét alatt látható a fejlödés.
Megusztuk gól nélkül,néha már tetszetös dolgokat is csináltunk,és végülis 3 pontot szereztünk.
Nekem Podolski tetszett a legjobban.Benne láttam azt leginkább hogy meg akarja mutatni hogy helye van a kezdőben.
Lucio kivételessen általában jó helyen volt,ez is helyes.
A becserélt Görlitz pedig szintén jó volt,értékes cserének bizonyult.
Kis győzelem volt de talán egy nagy lépés a jövöre nézve.
Léderer meg ne a meccset törölje,hanem saját magát a mikrofon mögül... -
#2654 grat a fiuknak!!! Azt ajánlom a Madridnak máskor is nyerjen mert akkor mi is nyerünk.. de ha kikapnak akkor nem is folytatom :D:D:D -
#2653 Ez van -
#2652 szabályos gólt nem adtak meg... -
#2651 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Makaay!!!!!!!! 1:0 -
#2650 Chelsea "csak" azért a 6., mert Abramovics nem az összes pénzét teszi bele, de azért ők a legtőkeerősebbek. -
#2649 Egy nb2-es csapat is köztük van :D:D
A cselszit nem gondoltam volna hogy ennyire lent van.. -
#2648 Akkor el is tévesztettem a Manchester - Juventus sorrendet. -
#2647 Deloitte - A világ leggazdagabb tíz csapata
1. Real Madrid (292.2 millió euró)
2. Barcelona (259.1 millió euró)
3. Juventus (251.2 millió euró)
4. Manchester United (242.6 millió euró)
5. AC Milan (238.7 millió euró)
6. Chelsea (221.0 millió euró)
7. Internazionale (206.6 millió euró)
8. Bayern München (204.7 millió euró)
9. Arsenal (192.4 millió euró)
10. Liverpool (176.0 millió euró)
-
#2646 Forintba nem hiszem mivel német oldalon találtam :D:D -
#2645 Valamelyik napilag sportrovatában volt ma egy lista a 10 leggazdagabb klubról.
A Bayern a nyolcadik a sorban, az első három pedig sorrendben a Real, Barcelona, Manchester United.
Előttünk van többek közt a Chelsea és az Inter, közvetleül mögöttünk pedig az Arsenal és a Liverpool.
(Nekem ebből az jött le, hogy tudnánk azért bőven vásárolni, csak az utóbbi időben kicsit úgy kezdtünk muködni, mint az Ajax) -
#2644 Ha euró, akkor ***** drága, szóval a forintot valószínusítem :D -
#2643 Az ar az milyen penznemben van? :D -
#2642 Született: 1985.06.19
Ára: 8.750.000
Posztja: Középpályás!
Ennyi az össz adat róla :D:D -
#2641 Passz.Nem nagyon hallottam még róla.Állítólag tehetséges, egyszer volt már a felnőtt válogatottban is. -
#2640 Sosa? az ki az? -
#2639 Pizzaval leültünk végre tárgyalni, és érdeklődünk egy 21 éves argentínért, Sosáért. -
#2638 Valóban logikus, hogy nem az edzővel, hanem a játékosokkal van a probléma.
Egyáltalán nem tunnek motiváltnak, pedig ilyen játékosok pár meccset kiscsapatok ellen akár edző nélkül is tudnának hozni. -
OPM #2637 Kahn a csapattársait bírálja
München, február 7., 10.50 Egyre kétségbeejtőbb a helyzet a Bayernnél.
Oliver Kahn élesen bírálta csapattársait, azok után, hogy a Bayern München hátránya immár 11 pont a Bundesligában a listavezető Schalkéval szemben. A bajorok védelme nem túl acélos, elöl pedig nagyon ötlettelen a gárda - hogy mást ne mondjunk, a bajnoki címvédő rúgott gólok tekintetében ugyanannyinál jár, mint az Aachen... A menesztett vezetőedző, Felix Magath helyére érkező Ottmar Hitzfeld első mérkőzésén a gárda 3-0-ra kapott ki Nürnbergben, azaz komoly bajok vannak.
- Elképesztő, mennyire könnyű gólt szerezni ellenünk mostanság - mondta Kahn. - Jó formában vagyok, és Sepp Maier kapusedzővel együtt néha úgy érzem, feleslegesen edzek, annyira bizonytalan a védelem. Most már az a lényeg, hogy a minimális célunkat, a harmadik helyet elérjük és reménykedjünk benne, hogy a Bajnokok Ligájában, a Real Madrid ellen kicsit több szerencsénk lesz.
forrás: nb1.hu -
#2636 Hát igen hogyha nem rugsz mindig több golt mint az ellenfél akár egyel is akkor kiesel a bajnokságbol ilyen egyszerű játék a foci ::DD:D:D -
DJ BP #2635 és annyin múlott, hogy a nyolc közé jutásnál, az MU ellen utolsó percben szabadrúgásból gólt lőttek... Milyen fura a sors, ha nem jól találja el a játékos a labdát, akkor egyszerűen kiesnek, és Mourinho sehol se lenne :DD Ennyin múlik egy ember jövője :) -
#2634 Ez az egyik, a másik meg, hogy abban az évben a nagy csapatokat a Monaco és a Depor söpörte ki, a Portonak "csak" őket kellett megverni, úgyhogy annyira nem volt bravúr. -
#2633 Akkor még nem volt elszállva ennyire magától mint most.. -
#2632 Azért a Portoval BL-t nyerni nem kis dolog! -
#2631 Muhaha, olvasom a Bayern Mo weblapjat, megtudtam, hogy az Allianz Arenaban "2110 négyzetméter bemelegítő hal" talalhato. Loal :D -
#2630 Murinnyo egy beképzelt pélo.. hát nézzétek meg most is olyanok ülnek a kispadon mint sevcsenko meg mittom én füttyent egyet azt oda jön neki a világ.. de még igysem bir csinálni velük semmit.. Ide meg aztán nem kell hogy jöjjön.. jönne vele az összes szennylap meg pletyka meg végig sértene mindenkit és mindenkinek beszolna mint teszi azt most is.. és mindenki rajtunk csámcsogna... a-a ez nem kell!! Inkább vennénk mi is két értelmes középpályást meg egy nem nagy pofáju értelmes szakembert... -
#2629 :D -
Gabe18 #2628 Szerencsére annyi pénzt mi nem tudunk fizetni hogy az a hülye Murinnyó idejöjjön.Legalábbis nagyon remélem... -
#2627 Dehogynem -
#2626 Én azért azt hiszem, hogy a jelenlegi helyzetben ártani nem tudna a Bayernnek. -
#2625 Tényleg baromira összerakta, csak éppen úgy nem tudott mégcsak döntőbe sem kerülni a BL-ben, azt a játékost kaphatta meg, akit akart. Egy nagy nulla az a manusz!