14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2704 Nem tudom, de már többször leVan Buytenezte Demichelis-t -
#2703 Ki közvetít?
(és honnan szoktak? szokatlan nekem ez, régebben a helyszínről mentek a közvetítések) -
#2702 Kommentátor nem akarja kitenni a Real Madrid címert a mellére? -
#2701 Podolski, Schweini és van Bommel egyaránt lassúnak tunik. -
#2700 Most már mindegy -
#2699 De vágod, nem az 50. vagy a 71. percben kapjuk a gólt, hanem az elején, nehogymár ne égjünk. -
#2698 Schweinsteiger lesére. -
#2697 Na bazz, vége a meccsnek! -
#2696 MEGINT BEÉGÜNK! -
#2695 Mire célzol? -
#2694 Ja, már látom -
#2693 Csal a bíró! -
#2692 Viszont Van Bommel lövése láttán biztos megfagyott a vér a spanyolok ereiben :D -
#2691 Nem-nem, a pályán van. -
#2690 Jól láttam, hogy nem láttam Rault? -
#2689 Hát az már régen volt :) -
#2688 Az valahogy kimaradt az életemből, hogy Reyes a Realba igazolt, most egy kicsit meglepődtem :D
Az az utolsó hír, amire emlékszem, hogy Reyes távozik az Arsenalból :) -
DJ BP #2687 ha Raul ott játszik, akkor győztetek :)). Reyest teszi balra remélem :DD
ez az nso egy kalap kaki sztem... -
#2686 Szóval én egy olyanra gondoltam, hogy
Sagnol - Lucio - Van Buyten - Lahn
Hargreaves
Salihamidzic - Schweinsteiger
Van Bommel
Makaay - Podolski -
#2685 Salihamidzic nem a megszokott poszton játszik. Érdekes, hogy Ottlt már sikerült annyira beépíteni a csapatba, hogy egy sorsdöntő BL meccsen is játszhat, de ez jó.
Ha Hargreaves is a pályán lesz, nem lenne vajon jobb a 4-1-2-1-2-es felállás?
Sagnollal mi történt? -
#2684 Sok Szerencsét kivánok a Mai mecshez! -
#2683 -
DJ BP #2682 mondjuk változások lehetnek még -
#2681 Húúú, a Hargreaves Van Bommel párosra nagyon kíváncsi leszek! -
DJ BP #2680 A ma esti várható kezdőcsapatok
Real Madrid: Iker Casillas, Torres, Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos, Gago, Beckham, Raúl, Guti, Reyes és Van Nistelrooy.
Bayern München: Kahn, Salihamidzic, Lucio, Van Buyten, Lahm, Sagnol, Van Bommel, Hargreaves, Schweinsteiger, Makaay és Podolski.
Nagy meccs lesz :) -
DJ BP #2679 Ottmar Hitzfeld: "Gigászi csata lesz." -
#2678 Hát ez a banda nem az a közönségcsapat-típus -
#2677 Én azt csináltam a aachen ellen csak a kupa meccsen nem most.. 3:0 nál ennyhén nem voltam magamnál.. :(:( -
#2676 Ki tudja. Lehet, hogy a félidőben kikapcsolom a TV-t :) -
DJ BP #2675 ebből lehet egy 4:3-as meccs is akár :DDDD -
#2674 Az m1 a mienket adja -
#2673 Majd jövő hét kedden kiderül. Remélem a mi meccsünket adja majd a TV ;) -
#2672 Bár a fene tudja. Lehet, hogy pont ez előny nekünk :) -
#2671 Tudod az a vicces, hogy te is meg én is azt kiabáljuk, hogy most mennyire szarok vagyunk...Aztán majd melátjuk, hogy mi lesz a meccsen
Egyébként szerintem a ti helyzetetek jobb, márcsak azért is, mert nem nálatok volt edzőváltás most. -
DJ BP #2670 3...
De olyanok lehettek mint az Arsenal tavaly, ha minket kiüttök (mert ki fogtok valószínűleg), csak a döntőben nyerjetek :) -
#2669 Szerintem első 4 (a Werder tavalyi jó szereplése miatt) de lehet, hogy én tudom rosszul -
OPM #2668 tudtommal csak az első három indulhat a BL-ben, szal jelenleg UEFA-s helyen vagyunk :( -
#2667 Gyerekek, azé jó lenne az első 4-ben végezni a BL miatt
Aachen - Bayern 1:0 -
#2666 A múltkori Ibrahimovic kritizálásra találtam (ugyan kicsit megkésve) egy jó videot. Benne van mekkora szemét néha a pályán, de az is, hogy milyen elképesztő dolgkoat művel néha:
videjó -
#2665 Ja, latom... Rohadekok. Emilben kell nekik elmagyarazni hogy pontosan mire is akarom a fotot hasznalni. Szanalmas. Es ha csak siman wallpapernek akarom berakni, akkor azt nem lehet? Ahhh....