14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2424 Ez a BAYERN! Legalább is nem a meccs elején nyujtott teljesitmény miatt.. hanem mert soha nem mondják azt hogy soha és végig küzdenek!!!! -
#2423 Húúú srácok, ez a 4:3-as meccs nem volt zsange :DDDD -
#2422 Úgy látszik a "bőrük alatt is pénz van" csapatoknál most a balhészezon van: Mourinho-balhé, Capello-t számonkérik, Ancelottinak isgencsak kiáll a lóláb... -
#2421 Ezt is el fogják lófrálni -
Gabe18 #2420 Ma 17.45-től a Sportklubon a Dubai Kupa keretein belül Bayern-Benfica mérkőzés élőben. -
Tessék egy kis verseny!!
Tippelj ki nyeri!! -
#2418 Joga Bonito, Fc Bayern módra ;)
http://youtube.com/watch?v=4M_bu66hDK8 -
#2416 ??????? -
#2415 ha vmi gond van a reallal itt tárgyaljuk meg. -
#2414 Úgybizony !!! Boldog szülinapot Höeneß úrság ;) szeretünk ááám :)
Zsolcz, ha esetleg nem ismered akkor : www.fcbayernmunchen.hu
várunk szeretettel;) -
#2413 100% -ig!! -
Zsolcz #2412 Bayern über alles!!! -
#2411 Lehet egyébként, boldog szülinapot neki ma ünnepli az 55-öt ;) -
#2410 McHöeneß sztem még arra is sajnálja :D -
#2409 Ovadekot letesszuk aztan akkor johet :D
-
#2408 az legalább olcsóbb -.- -
#2407 Jha de lehet nekünk kell kivásárolni csak nem a Marsellből hanem a dutyiból... :D:D:D -
#2406 :AS:D:AS:D:AS:D:DDD -
#2405 De az az év nem számít bele a szerződésbe, amit leül :D -
#2404 tőlem aztán...:D -
DJ BP #2403 ugrik, ugyanis Beckham marad sajnos :) -
#2402 paasszmek...a kis randalírozó :D -
#2401 De De.... mit gondolsz miért az a nevem amiért..
Egyébként Riberyről is jóhirek keringenek :S :
Hiába az óriási népszerűség, Franck Ribery nyakába akár egy éves börtönbüntetést is sózhat a francia bíróság, amiért a válogatott szélsője hosszú ideje jogosítvány nélkül kormányozza gyönyörű BMW-jét.
Bár az eset közel négy hónapja történt, csak most látott napvilágot, hogy Ribery-t Marseille belvárosában elkapták a rendőrök. Pontosabban előbb francia futballszurkolók tartóztatták fel, amikor észrevették, hogy kedvencük ül a volán mögött.
A nagy csoportosulás feltűnt néhány rendőrnek, akik azonnal igazoltatták a labdarúgót. Hamar kiderült, Ribery jogosítvány nélkül vezetett. Bár egy ideig azzal védekezett, hogy külföldön szerezte a jogsit, a hatóságok hamar rájöttek a turpisságra.
A németországi világbajnokság egyik legnagyobb felfedezettje most komoly bajban van, hiszen a márciusi tárgyaláson a bíróság egy év börtönbüntetésre és 15 ezer eurós, azaz nagyjából 3,8 millió forintos pénzbírságra számíthat.
Ennek ellenére a Marseilleben profiskodó Riberyt több neves klub is azonnal szerződtetné. A legesélyesebb kérő a Real Madrid, amely a hírek szerint David Beckham helyére már januárban leigazolná a francia válogatott apró termetű középpályását. -
#2400 Na lassacskán csak kibújik a nyúl a bokorból :-) -
#2399 Schlaudrauff megvétele -
#2398 Na ezt azert ne
-
#2397 Hát jha.. remélem igazad lesz nem hiába kedvenc válogatott a FRA ;)
-
#2396 Szerintem a Bayern manapság nem bír akkora presztízzsel, hogy egy külföldi topjátékos vagy tehetség hozzánkjöjjön. Sajnos ez a mai szomorú valóság, nem véletlen, hogy mostanság általában "csak" a német tehetségeket tudjuk megszerezni -
#2395 Nyugi.Sztem jó esélyünk van Ribery-re, egyébként is, a franciák eddig nagyon beváltak nálunk(eléggé azonos a focistílusunk...küzdős,hajtós)pl.Liza,Willy ...
Aki pedig a Rejált választja, hát azt mondom, MEG IS ÉRDEMLI ! -
#2394 hóhó ezt nem is tudtam :) -
#2393 Sajnos a hurka kREALT margit is hiszen nics olyan játékos akiért ők be ne jelentkeznének hogy szakadnának meg :@:( -
#2392 Az lehet, viszont a mostani Dubai-tornán lesz 1 csapat...névszerint Marsielle :PPP sztem ha lesz vmi Ribery ügyében, akkor az Dubaiban fog eldőlni. -
#2391 hja csak van jópár érdeklődő még -
#2390 :DD -
#2389 22 milláért a hülyének is megéri szerintem. -
#2388 Jó vétel volt! :) -
#2387 Schlaudraff nyártól a miénk :) 1millió eurót adtunk érte.Már csak Ribery kellene, az ő ára 22millió euró. -
fradista91 #2386 Csak az zavar hogy "magyar" siker. esetleg cigány kisebbségi.
Amúgy adom, dolgoznak. Tegyen így minden fajtársuk.
Nehogy fajgyűlölőt lássatok bennem: egy két magát "magyarnak" nevező, nem kisebbségi ember is követhetné példájukat.
De hagyjuk is a témát, a végén elrontjuk Gabber szilveszterét, és ő is a miénk :P -
DJ BP #2385 és miért? fáj nekünk ez? ezek legalább letesznek valamit az asztalra, nem mint a többi fajtársai, inkább örülni kéne. Nem kéne ennyire megkülönböztetni, akik dolgoznak, ismerjük el. -