14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2383 Legalább addig sincsenek itthon, amíg fociznak. -
fradista91 #2382 Nah, pont az efféle "sikerekből" nem kérünk. -
:D -
#2380 Elegge offtopik, de gondoltam rohogjetek rajta ti is
"Kapott gól nélkül nyerte meg a magyar kisebbségi válogatott a brazíliai Ubatubában rendezett labdarúgótornát, amelyben a főként romákból álló csapaton kívül a brazil tartományok válogatottjai mérkőztek meg egymással
A kisebbségi válogatott eddigi 91 nemzetközi mérkőzéséből 89-et megnyert; csupán egyszer kapott ki, és döntetlent is csak egy alkalommal játszott."
info radio
Azt nem irtak, hogy a labda megvan e :D Ciganyok vegigvernek mindenkit, yeyee
-
#2379 Nagy tehetség a srác! -
#2378 Most olvasom egy német oldalon hogy mégsem iigaz.. teljesen hiszen csak nyártól lessz a miénk :S:S -
#2377 már jóval a meccs elött is volt szó róla,hogy leigazolják -
#2376 azigen :o
nem szaroztatok -
lord nihilus #2375 looool, azigen télleg nem haboztak :D:D -
#2374 Jha főleg, hogyha ez igaz:
Az év karrierje az aacheni Jan Schlaudraffé. Szerdán csodálatos szólógólt lőtt a Bayern München 4-2-es legyőzésekor, és a bajor sztárklub a Ruhr Nachrichten információi szerint a meccs után azonnal leigazolta, így következő meccsén már piros-fehér mezben lép pályára. (Schlaudraff csapata negyedik találatát jegyezte.)
Mivel Schlaudraff már korábban is lőtt hasonló gólt, végkéép érthető, hogy a Bayern vezetői nem haboztak, és szerződtették.
Néhány fordulóval ezelőtti, a bajnoki éllovas Werder Bremen elleni, szenzációs találata is azt bizonyítja, a münchniek jó üzletet csináltak vele.
-
#2373 hát,azért az Aachen sem rossz csapat,most botlottatok egyet,istenem,van ilyen.
majd bajnokin jól elnáspángoljátok őket -
#2372 A Recreativo jó kis csapat. Az Aachenről ez -szerintem legalábbis- nem mondható el. -
#2371 Máskor is voltak problémáink a kupában kiscsapatok ellen.
Emlékezzetek csap a St. Paulira a közelmúltból, a távolabbi múltból pedig a Mainzra.
Ha jól emlékszem, voltak más problémás meccsek is a kupában, de sajnos már elfelejtettem, hogy ki ellen. -
#2370 Szégyen ez az eredmény. Akkor is meg kellett volna verni az Aachen-t ha 3 gólunkat sem adja meg a bíró!!! -
#2369 -
#2368 cegény Bayern. Das ist égő! :( -
#2367 én nem szítom -
DJ BP #2366 hunbasser, ne szítsd a népet léci, nem kell ez -
#2365 jó.de áruldd már,h mi ez a hm -.- -
#2364 HM félreértesz ember... csak látom hogy itt fickándozol megint és engem apszolult de nem érdekel mit játszott általad kedvelt csapatod csak megjegyeztem vagyis válaszoltam.. az előző üzire! És különben is azt jegyzek meg amit akarok.. köszi =) -
#2363 csak épp fordítva volt a dolog..... mivel madridban kaptak ki de nem ez a lényeg itt! mi is szoptunk ők is, szomorú dolog ez... -
#2362 Hat igen, csak az elmult napokban annyi szo esett errol :)
-
#2361 tipikus példája ez annak,h ha már szopott az én csapatom,akkor gyorsan tegyük hozzá,h az is. -
#2360 Attól még beszopott ;)!
De amit mi csináltunk..... hehe -
#2359 és ez még mindig bayern münchen topik :P -
#2358 Real is beszopott gyerekek
Recreativo Huelva-Real 3:0 :DDDD
-
#2357 Én az egész szezonra értettem.
Ha jól emlékszem a bajnokságban 2 szer kaptunk ki az aktuális utolsótól... -
#2356 azért a játékvezető sem volt kutya... Van Buyten szabályos gól, plusz Pizarro lehúzásáért tizi... -
#2355 hát épp az h mostanában nem csúszott be uccsó 6 meccsből 5 győzelem 1 döntetlen és akkor most ez....nc -
#2354 Hihetetlen gólokat kaptunk. Nem mondhatjuk, hogy az achen bemákolta volna, szép gólok voltak.
Igazábol nem is zavarna a dolog, mert bármikor becsúszhat egy ilyen vereség csak az a baj, hogy mostanában álandóan becsúszik... -
Gabe18 #2353 Ma kimentünk egy beképzelt nagyképü kivagyok én hozzáállással az első félidőre,ez tökéletessen látszott a eredményen illetve ahogy Sagnol-Lucio orditozott egymással.Igy csak olyan csapat tagjai vitatkoznak akik marhára nincsenek képben hogy mi is történik de a másikban keresik a hibát...
A 2 félidő jo volt a szépitésre,amugy semmi másra.
A biró meg nem volt velünk,lehet rajta számonkérni dolgokat,de a 4 gólunkat magunknak szedte be a szupermasszivnak kikiáltott védelmünk.
Amugy igy most nem emlékszem,de ha a 3. gólnál megint Lucio elöremászkált és azért nem volt hátul senki,hát akkor az is elmehet az ótvaros p....ba vissza braziliába,ahol az ilyen marhaságok divnak hogy a középhátvéd felmegy támadni az első félidő utolsó perceiben.
-
#2352 hár bakker 4 gólt lőjjön ez a szaros noname aachen...mikor kilóra megtudnánk venni az egész csapatot akkor így kiszopunk ettől a szardarab kiscsapattól...még arra se lehet fogni h tartalékos volt a csapat...szégyen és szánalmas :( -
#2351 szégyen... -
#2350 nc -
OPM #2349 íjj -
#2348 4-2 -
#2347 fú a kupa meccseitek nagyon jók mindig(kivétel a Kaiserslautern)
láttam a Pauli-Bayernt az nagyon komoly volt.ezek a kiscsapatok nagyon felszívják magukat -
#2346 van Bommel bomba (Y) :P
3-2 68. percbe -
#2345 2 perc alatt szépített poldi (Y)(Y)(Y)
3-1 -
#2344 3-1 Podolski