14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2544 -
Gabe18 #2543 Na részemről ezzel a 45 percel betelt a pohár,ami Felix Magath-ot illeti.Mert nekem senki ne mondja hogy ez a csapat 1x,az isten szerelmére csak egyszer,valahogy,mindegy hogy hogy fejjel vagy lábbal vagy akárhogy nem képes egyetlen istenverte helyzetet kidolgozni.
De nem képes.
És akkor ez a szerencsétlen szedett vedett Dortmund,aki 1-1 után azt se tudta hogy védekezzen,merre rugják a labdát, röhögve,ismétlem RÖHÖGVE nyeri meg a meccset,mert SEMMIFÉLE komolyabb ellenállásra nem voltunk képessek kényszeriteni őket.
De nem megyek el az ugynevezett védelmünk mellett sem.
Mert annyiszor hallottuk hogy a középpálya a gyenge.Hát a nagy francokat.A 2 középső védönk a nulla.Semmi.Van Buyten és Lucio.Hol vannak? Hát könyörgöm az a 2 nyomorult Dortmundi elbaxta a 2. gól előtt de legalább ott voltak.Probáltak a labda körül csinálni valamit.De mi a csodapárosunk hol volt az első 2 gólnál?Hol kell lenni Van Buytennek mikor jön szélről a beadás??Nem a kapu előtt a csatáron?Hát ott biztos nem volt csak szerencsétlen Lahm rohant a saját posztjáról a 2 fejjel nagyobb embert leütközni.
Ugyhogy az biztos hogy ez a védelem semmire nem alkalmas ezt eddig is bebizonyitották már mert ennyi gólt nem tudom mikor kaptunk utoljára mint idén,de ma aztán teljessen bebizonyosodott minden ez ügybnen is.
Ez a szünetben egy megnyert meccs volt.Mind eredményben,mind lélektanilag.Ezt innen ilyen hitvány második félidővel ez szégyen.
Sokszor leirtam már,kikapni ki lehet,csak nem mindegy hogy hogy.
Ugyanz van mint elözö félévben.20 perc játék,előtte-utánna szevasz.
Ez most a Bayern München... -
#2542 A vége 2:3 :( -
#2541 Ezekszerint 2-2. -
#2540 Hát vazze, akkor kapcsolok a meccsre amikor épp kiegyenlít a Dortmund -
#2539 Ő pedig Ben Arfa a Lyonból.Nem egy ilyen szólója volt már, fiatal még ráadásul.
Ő pl nagyon szívesen látnám a Bayernben, bár sztem a Lyonnál fog nagy karriert befutni.
http://youtube.com/watch?v=f8tgZjX_Wc4&mode=related&search= -
#2538 Bár ne feledd, én sem szeretem igazán, de amiket a pályán (épp mikor formában van, vagy kedve van) csinál az szép -
#2537 Szerintem ezt nézd meg, aztán folytatjuk okés :)
Gól -
#2536 Maximálisan pozitív értelemben értettem! :) -
#2535 És nem azt mondtam h nagyobb spíler vagyok, én EGYSZERŰEN nem osztom azokat a véleményeket, miszerint óriási játékos lenne.De szerintem hanyagoljuk itt őt.
Szerintetek milyen játékot fogunk majd produkálni a Dortmund ellen ? -
#2534 Figyelj, az egy dolog, hogy technikás. rengeteg freestyleos focista van, aki szerintem még Ronaldinhot is kenterbe veri.Na mind1.
Szerintem egy agresszív, túlsztárolt focista, aki sosem fog a legnagyobbak közé emelkedni. -
#2533 Hát ezt most nem tudom hogy érted :):) De egyébként szerintem messze jobb mint Santa.. nem tom láttad a kupa meccsen a 4-góljukat ő nyeste.. fél pályáról indult és nem birtuk megállitani.. :/ :) -
#2532 Na az egy észjátékos! :) -
#2531 Hát akkor te irtó nagy spiller lehetsz, mert Zlatan a világ 10 legtechnikásabb játékosa között van. -
#2530 És nyáron Schlaudraff is csatlakozik .. ;) -
#2529 Azt is például amit ellenünk lőtt a vb selejtezőn?
Nem vitatkozni akarok, tiszteletben tartom a véleményed. -
#2528 Szerintem meg egy felkapott sztár, azokat a gólokat, amiket lő, énis belőném.Szal én egyáltalán nem találom nagy játékosnak, semmilyen fronton. -
#2527 Egyetértek! -
#2526 "ha nem lenne egy agresszív beképzel f@sz"
Azért írtam ezt mert ezzel a stílusával nem kéne, de a játéktudását elismerem.
Szerintem nagyon nagy játékos lenne ha nem így viselkedne(és akkor nagyon szivesen látnám a bayernbe).
-
#2525 Szerintem a legjobb a Podolski Pizzaro csatársor lenne (de ugye csak lenne :() -
#2524 Úgy értem, hogy ezt a 3 játékost kéne eltiltani hosszabb időre, mert egyikük sincs észnél. -
#2523 Akkor már inkább bármelyik olasz.
Ibrahimovicnak a pszichiátriára kéne mennie, de halál komolyan.
Úgy el kellett volna már tiltani vagy 5 évre, mint Torghellét vagy Rajczit. -
#2522 Hat ha Ibrara gondolsz arra en ezt nem mondanam. -
#2521 kössz :)
ugyanmár, Sevanak csak Milanoban megy,Ibra meg 1....hna, ezt mos nem fejtegetném.Maradjon meg a castársor.Makaay,Poldi,Pizza,Maierhofer,Santa, elég ez. -
#2520 Sőt akár egy svéd is jöhetne ha nem lenne egy agresszív beképzel f@sz... -
#2519 Hát Shevchenko akár jöhetne is, bár nem hiszem, hogy eladnák, miután annyiért megvették. -
#2518 Vagy vmi ukran :) -
#2517 nemkell olasz, de kéne egy jó csatár.
példul egy francia mondjuak Henry háhááááá.
persze ez csak ábránd. -
#2516 Zsir az uj logod -
#2515 Ide olasz nem kell, ez már biztos. -
#2514 Remélem, hogy most télleg lesz valami a hírekből ez eddigi tapasztalatokkal szemben.
Szükségünk lesz jó játékosokra ha európában versenyképesek akarunk lenni. -
#2513 Nem rossz. Altintopnak is nagyon örülök, illetve 5 új játékos közt már eleve kell, hogy legyen pár képzett is. -
#2512 Hát úgy legyen, már én nem örülnék egyetlen olasz nyáltengernek sem! :( -
OPM #2511 cikk az origo.hu-ról! -
#2510 köszi :)
Pizza arcába pont szépen belenyúltak :D -
#2509 képek a meccsről
-
#2508 Lahm az UEFA 2006 év csapatába bekerült -
#2507 kár h nem bajnoki :( -
#2506 Hát jha.. :(
_____
HSV - FCB jelenleg 0:2 (Karimi, Lucio) Önbizalom növelő lehet ;) -
#2505 Rossz hallani, hogy mennyien elmennek.
Ha a Ribery, Robben, Riquelme hírből nem sok válik valóra akkór szép lassan csak egy középszintű csapat leszünk.