14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Taranov
  • Gabe18
    Na részemről ezzel a 45 percel betelt a pohár,ami Felix Magath-ot illeti.Mert nekem senki ne mondja hogy ez a csapat 1x,az isten szerelmére csak egyszer,valahogy,mindegy hogy hogy fejjel vagy lábbal vagy akárhogy nem képes egyetlen istenverte helyzetet kidolgozni.
    De nem képes.
    És akkor ez a szerencsétlen szedett vedett Dortmund,aki 1-1 után azt se tudta hogy védekezzen,merre rugják a labdát, röhögve,ismétlem RÖHÖGVE nyeri meg a meccset,mert SEMMIFÉLE komolyabb ellenállásra nem voltunk képessek kényszeriteni őket.
    De nem megyek el az ugynevezett védelmünk mellett sem.
    Mert annyiszor hallottuk hogy a középpálya a gyenge.Hát a nagy francokat.A 2 középső védönk a nulla.Semmi.Van Buyten és Lucio.Hol vannak? Hát könyörgöm az a 2 nyomorult Dortmundi elbaxta a 2. gól előtt de legalább ott voltak.Probáltak a labda körül csinálni valamit.De mi a csodapárosunk hol volt az első 2 gólnál?Hol kell lenni Van Buytennek mikor jön szélről a beadás??Nem a kapu előtt a csatáron?Hát ott biztos nem volt csak szerencsétlen Lahm rohant a saját posztjáról a 2 fejjel nagyobb embert leütközni.
    Ugyhogy az biztos hogy ez a védelem semmire nem alkalmas ezt eddig is bebizonyitották már mert ennyi gólt nem tudom mikor kaptunk utoljára mint idén,de ma aztán teljessen bebizonyosodott minden ez ügybnen is.
    Ez a szünetben egy megnyert meccs volt.Mind eredményben,mind lélektanilag.Ezt innen ilyen hitvány második félidővel ez szégyen.
    Sokszor leirtam már,kikapni ki lehet,csak nem mindegy hogy hogy.
    Ugyanz van mint elözö félévben.20 perc játék,előtte-utánna szevasz.
    Ez most a Bayern München...
  • B0B0
    A vége 2:3 :(
  • Taranov
    Ezekszerint 2-2.
  • B0B0
    Hát vazze, akkor kapcsolok a meccsre amikor épp kiegyenlít a Dortmund
  • Mor3llo
    Ő pedig Ben Arfa a Lyonból.Nem egy ilyen szólója volt már, fiatal még ráadásul.
    Ő pl nagyon szívesen látnám a Bayernben, bár sztem a Lyonnál fog nagy karriert befutni.
    http://youtube.com/watch?v=f8tgZjX_Wc4&mode=related&search=
  • B0B0
    Bár ne feledd, én sem szeretem igazán, de amiket a pályán (épp mikor formában van, vagy kedve van) csinál az szép
  • B0B0
    Szerintem ezt nézd meg, aztán folytatjuk okés :)

Gól
  • B0B0
    Maximálisan pozitív értelemben értettem! :)
  • Mor3llo
    És nem azt mondtam h nagyobb spíler vagyok, én EGYSZERŰEN nem osztom azokat a véleményeket, miszerint óriási játékos lenne.De szerintem hanyagoljuk itt őt.
    Szerintetek milyen játékot fogunk majd produkálni a Dortmund ellen ?
  • Mor3llo
    Figyelj, az egy dolog, hogy technikás. rengeteg freestyleos focista van, aki szerintem még Ronaldinhot is kenterbe veri.Na mind1.
    Szerintem egy agresszív, túlsztárolt focista, aki sosem fog a legnagyobbak közé emelkedni.
  • France men
    Hát ezt most nem tudom hogy érted :):) De egyébként szerintem messze jobb mint Santa.. nem tom láttad a kupa meccsen a 4-góljukat ő nyeste.. fél pályáról indult és nem birtuk megállitani.. :/ :)
  • B0B0
    Na az egy észjátékos! :)
  • B0B0
    Hát akkor te irtó nagy spiller lehetsz, mert Zlatan a világ 10 legtechnikásabb játékosa között van.
  • France men
    És nyáron Schlaudraff is csatlakozik .. ;)
  • Bercy #2529
    Azt is például amit ellenünk lőtt a vb selejtezőn?
    Nem vitatkozni akarok, tiszteletben tartom a véleményed.
  • Mor3llo
    Szerintem meg egy felkapott sztár, azokat a gólokat, amiket lő, énis belőném.Szal én egyáltalán nem találom nagy játékosnak, semmilyen fronton.
  • B0B0
    Egyetértek!
  • Bercy #2526
    "ha nem lenne egy agresszív beképzel f@sz"
    Azért írtam ezt mert ezzel a stílusával nem kéne, de a játéktudását elismerem.
    Szerintem nagyon nagy játékos lenne ha nem így viselkedne(és akkor nagyon szivesen látnám a bayernbe).
  • B0B0
    Szerintem a legjobb a Podolski Pizzaro csatársor lenne (de ugye csak lenne :()
  • Taranov
    Úgy értem, hogy ezt a 3 játékost kéne eltiltani hosszabb időre, mert egyikük sincs észnél.
  • Taranov
    Akkor már inkább bármelyik olasz.
    Ibrahimovicnak a pszichiátriára kéne mennie, de halál komolyan.
    Úgy el kellett volna már tiltani vagy 5 évre, mint Torghellét vagy Rajczit.
  • Falconer
    Hat ha Ibrara gondolsz arra en ezt nem mondanam.
  • Mor3llo
    kössz :)
    ugyanmár, Sevanak csak Milanoban megy,Ibra meg 1....hna, ezt mos nem fejtegetném.Maradjon meg a castársor.Makaay,Poldi,Pizza,Maierhofer,Santa, elég ez.
  • Bercy #2520
    Sőt akár egy svéd is jöhetne ha nem lenne egy agresszív beképzel f@sz...
  • Taranov
    Hát Shevchenko akár jöhetne is, bár nem hiszem, hogy eladnák, miután annyiért megvették.
  • Falconer
    Vagy vmi ukran :)
  • Bercy #2517
    nemkell olasz, de kéne egy jó csatár.
    példul egy francia mondjuak Henry háhááááá.
    persze ez csak ábránd.
  • Falconer
    Zsir az uj logod
  • Mor3llo
    Ide olasz nem kell, ez már biztos.
  • Bercy #2514
    Remélem, hogy most télleg lesz valami a hírekből ez eddigi tapasztalatokkal szemben.
    Szükségünk lesz jó játékosokra ha európában versenyképesek akarunk lenni.
  • Taranov
    Nem rossz. Altintopnak is nagyon örülök, illetve 5 új játékos közt már eleve kell, hogy legyen pár képzett is.
  • B0B0
    Hát úgy legyen, már én nem örülnék egyetlen olasz nyáltengernek sem! :(
  • OPM
    cikk az origo.hu-ról!
  • Mor3llo
    köszi :)
    Pizza arcába pont szépen belenyúltak :D
  • 5w0rdf15h
    képek a meccsről

• B0B0
    Lahm az UEFA 2006 év csapatába bekerült
  • 5w0rdf15h
    kár h nem bajnoki :(
  • France men
    Hát jha.. :(
    _____
    HSV - FCB jelenleg 0:2 (Karimi, Lucio) Önbizalom növelő lehet ;)
  • Bercy #2505
    Rossz hallani, hogy mennyien elmennek.
    Ha a Ribery, Robben, Riquelme hírből nem sok válik valóra akkór szép lassan csak egy középszintű csapat leszünk.