14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Mor3llo
    micsoda ? te miről beszélsz ? te most komolyan azt akarod bemesélni, hogy nézzük el a foci talán egyik legnagyobb botrányát ? LOL...
  • DJ BP
    miben nyilvánult meg, mik voltak konkrétan szted?
  • B0B0
    Így van! Az a pali egy nagy nulla, ilye játékoskerettel már 3 BL-t kellett volna nyernie!
  • 5w0rdf15h
    nah az a hülye beképzelt fasz legyen az uccsó edző aki ide jöjjön
  • Mor3llo
    isten ments.Még csak az kéne.Jönne az arrogáns beszólásaival, na neeeeee.Magath azért nem játsztatta eddig, mert Poldi kicsit többet volt elfoglalva a pályán kívüli dolgaival.De most bízom benne, (egyik téli nyilatkozatásban megígérte, hogy teljes mértékben a focira fog koncentrálni), hogy Magath elégedett lesz vele az edzéseken, és akkor biztosan játszani fog.
  • Taranov
    Magathot kéne talán elküldeni, bár egy új edző mindig rizikó.
    Bár ha Mourinhot küldik el, akkor jöhetne ide :-)
  • 5w0rdf15h
    naja Poldi se fog sokáig itt maradni ha Magath nem játszatja szinte semmit :(
  • Taranov
    Én bízom benne, hogy legalább a Juventus megbecsüli majd, ha Magath nem teszi.
  • Mor3llo
    Vajon akkor most ki fog jönni szélre ? Bízom Riberyben, annél is inkább, mivel az Marsiellének mi vagyunk az első számű tárgyalópartnerei Ribery ügyében.Ha elengedik, akkor már csak Riberyn fog múlni, h hozzánk jön e, vagy sem.
  • 5w0rdf15h
    nem volt azon felfújva semmi megérdemelték amit kaptak azért mer 2 teljes szezon végigcsaltak....
  • B0B0
    Én is erre gondoltam, nem a bundabotrányra
  • Mor3llo
    2 évet végig bundáztak.Mit kell ezen felfújni ? Ez az egész dolog nem csak Olaszországot ,de az egész foci világot megrázta...
    Brazzo szerintem el volt keseredve.Így is, ha Deislernek elmúlt volna a térdproblémája, akkor szerintem sokszor csak a cserepadon ücsörgött volna, ráadásul olyan hírek keringtek, hogy akarunk még a szélre (az ő posztja tulajdon képp) emberkéket venni.Gondolom nem akart cserepadon ücsörögni, mikor tudja magáról, h még benne van 2-3 jó év, még ha ezt a bundáskenyér szurkolók nem is ismerik el, mert szerintük jó lesz 'tölteléknek'...nevetséges.
  • Taranov
    :-(

Meglepetésként ért ez a sok rossz hír.
    Brazzo döntésén azért is csodálkozom, mert sok BL meccsen is szerepelt, kapott játéklehetőséget.
    Legalább mehetett volna a Rómába :)
    Ja, és aki 2 éve azt tanácsolta, hogy Salmihamidzic mezt vegyek, mert ő nem várható, hogy elmegy (ellentétben Kuffourral és Zé Robertoval), szégyellje magát :)
  • Taranov
    :-(

Meglepetésként ért ez a sok rossz hír.
    Brazzo döntésén ezért is csodálkozom, mert
  • France men
    Hát de meg Brazzo egy olyan játékos aki már nagyon régóta itt van! Mindent megélt ezzel a csapattal.. volt már a gödörben a csúcson.. és mégis.. Olyan mintha Kahn menne el.. ő is egybe függ már az FC Bayern nevével! De hát emlékezzünk csak Beckhamre aki Isten volt Manchesterbe de neki ki kell próbálni milyen máshol.. azóta szívja a fogát azt ugrál jobbra balra az Angol válogatottba sem fér be, de amíg a Mu-ban volt eszében nem jutott volna valakinek is hogy ez lessz belőle.. remélem Brazzo azért nem járja meg és hálás vagyok neki amiket tett a klubért!
  • 9csöves9
    szerintem fegyvert tartottak a fejéhez amikor aláírta a szerződést
  • DJ BP
    fel volt az fújva elég rendesen...
  • 5w0rdf15h
    naja...nem is értem azokat a játékosokat akik oda szerződnek egy olyan klubhoz amelyik egy életre leszerepelt az egész világ előtt a bundabotrányban...
  • B0B0
    Brazzo-t én sem értem igazán
  • France men
    Hát én el nem tudom képzelni Brazzot abban az undorító mezben :(:(:(
    anniyra sajnálom hogy elmegy!! És azt is hogy egy fél Isten vonul vissza! Mi lett volna ha nem sérül mg ennyiszer.. hihetetlen emlékezzünk csak amikor felépült és a Juve ellen játszott.. áá meg most is felépült és parádézott egyből meccset meccseket döntött el és erre :(:(:( visszavonul!! :(:(:(
  • B0B0
    Az az igazság, hogy ez sajnos érett. Szerintem teljes idénye nem is volt nálunk :(
  • DJ BP
    Részvétem neki. szegény :(
  • Zolcsi01
    BAYERN MÜNCHEN. A 36-szoros válogatott játékos jobb térde nem bírta a gyűrődést
    Sebastian Deisler visszavonul

Vége Sebastian Deisler pályafutásának. A Bayern München középpályásának térde öt műtét után sem jött teljesen rendbe, így a 36-szoros válogatott játékos bejelentette visszavonulását.

Bár még mindig csak 27 éves, Sebastian Deisler bejelentette visszavonulását.

A Bayern München középpályását pályafutása során üldözte a balszerencse: ötször műtötték a jobb térdét, valamint egy időben depresszióval is küzdött.

„Nem bízom már abban, hogy rendbejön a jobb térdem, amely annyiszor cserbenhagyott az utóbbi években” – mondta Deisler egy müncheni sajtótájékoztatón, ahol hivatalosan is bejelentette visszavonulását.

A futballista 36 mérkőzésen játszott a német válogatottban, és három gólt szerzett. Sérülései miatt azonban csak egyetlen nagyobb tornán, a 2000-es Európa-bajnokságon szerepelhetett a Nationalelfben.

Deisler az 1998/99-es bajnokságban mutatkozott be a Bundesligában a Mönchengladbach színeiben, majd 1999 nyarán a Herthához távozott, ahol három futballozott. 2002 nyara óta a Bayern München futballistája volt. Összesen 135 alkalommal szerepelt az élvonalban, és 18 gólt rúgott.
  • 5w0rdf15h
    hát nem hinném én azt h olyan egyszerű lesz nade ez már off
  • 5w0rdf15h
    hát ez tőle személyesen kéne megkérdezni...
    de valszeg azért mert rengeteget sérült és ettől állítólag lelki problémái adódtak még vmi szanatóriumban is volt kezelésekre D:
  • DJ BP
    megkérdezhetem, Deisler miért vonul vissza 27 évesen?
  • Gabe18
    Addigra már visszajönek,és hát ugye a Juventusal a bajnoki cim szinte garantált...
  • 9csöves9
    nyáron jön ingyen,addigra már csak egy rossz emlék lesz a serie b
  • 5w0rdf15h
    nanemáh ehh pont a serie B kell neki....
  • 9csöves9
    Brazzo az Salihamidzic,aláírt a Juventushoz,Basti meg Deisler,aki egyes hírek szerint visszavonul
  • B0B0
    Schweinsteiger kicsit fiatal ahhoz, hogy abbahagyja
  • 5w0rdf15h
    namost ezt magyarul is :D
    brazzo az Ballack? :D
    Basti Sholl akar lenni? :D
  • B0B0
    MIVAAAA?
  • Mor3llo
    Brazzo elment, Basti abbahagyja.Mi jöhet még ? Igaz...Pizza is el fog menni, ingyen, majd csak nézzük meg
  • B0B0
    Nézd, én azt mondom, hogy olyan játékos nem kell, aki nem a csapatért van. Márpedig Hargreaves agyában más sincs, csak a Manchester.
  • Mor3llo
    Megbízhatóbb,de van egy Ottl-ünk, és egy Demi-nk... :)
  • Taranov
    Igen, Robben a támadójátékunknak jót tenne, bár Hargreaves egy megbízhatóbb játékos, szerintem.
    Na most, ha ezekből semmi nem válik valósággá (ami azért az átigazolási stratégiánkat tekintve nem valószínutlen), akkor dühös leszek a Bayernre.
  • Mor3llo
    Sírt a szánk, most meg egyből 3 játékossal hoztak hírbe minket.Egyrészt Ribery, ami alaptéma volt, akkor most újra elővették Riquelmét, és most jött az újabb szenzáció : a Chelsea kacsingat Harg felé; Robbent, és még +10 millió eurót adnának.Erre az üzletre már énis áment mondanék !
  • France men
    Jha de az is lehet hogy megunta a Marseille elleni meccsen felállt a 83-ik percben és akkor ordibálta ezt be! XDXD
  • Taranov
    Elképzelem, hogy mit mondott nekik Magath a Benfica elleni meccs után. ("Mindenki ki lesz rúgva!") :D