14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Mor3llo
    Kár h nem naon tok még németül(ebben az évben kezdtem...:S)
  • OPM
  • Falconer
    Kahn lenyegeben osztja Lederhose velemenyet...

Frage: Glauben Sie, dass der Trainer jetzt ins Wanken geraten könnte?
    Kahn: ?Man muss das alles auch ein bisschen realistisch sehen und nicht immer gleich den Trainer in Frage stellen oder irgendwelche populistischen Aussagen machen. Die Mannschaft ist zwei Mal Meister und zwei Mal Pokalsieger in zwei Jahren geworden. Es ist normal, dass es immer wieder kleinere Verwerfungen gibt. Der FC Bayern besitzt auch keine Dauerkarte auf die deutsche Meisterschaft und auf Platz eins. Es ist schön zu sehen, dass sich auch der FC Bayern diese Position Jahr für Jahr immer wieder hart erarbeiten muss.?
  • B0B0
    Így van!
  • Taranov
    :DDD
  • Falconer
    Ossze persze, de ez a dolga egy edzonek. Bayernnel meg azert nagyobbak az elvarasok annal, mint amit Magath produkalt.
  • Mor3llo
    Azért csak össze kellett rakni azokat az embereket...
  • Falconer
    nemet ligaban ugy ertem
    [faradt]
  • Falconer
    Hat ilyen jatekoskerettel ebben a nemet kupaban azert ezt illet megcsinalni.
  • Mor3llo
    Azért meg kell neki köszönni, 4 trófea, ez azért nem semmi, akárhogy nézzük.Danke, MAGATH !
  • Falconer
    Ha' kirugtak b'meg, ez van

"A bajnoki címvédő Bayern München labdarúgócsapatának vezetői menesztették Felix Magath vezetőedzőt. A kispadra ismét Ottmar Hitzfeld ül."
    [Info Radio]
  • OPM
    KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁLYSÁÁG!! mióta elment, ezt a pillanatot vártam!! Mostantól ő kedvencem a csapatban
  • Falconer
    Na az viszont nagyon jo lenne. Hitzfeld uber alles!
  • B0B0
    Owen Hargreaves készen áll a visszatérésre, s a jelenlegi tervek szerint pénteken pályára lép a Bayern München labdarúgócsapatában. Az idei két bajnokin csak 1 pontot szerző bajorok a Nürnberg ellen szeretnék megszerezni első győzelmüket, s Felix Magath vezetőedző már számíthat az angol középpályásra. A 25 éves klasszis másfél hete készülhet teljes intenzitással, s elmondása szerint egyáltalán nem érez fájdalmat.

„Folyamatosan készülök, s szerencsére semmi sem gátol abban, hogy minden edzésfeladatot elvégezzek” – mondta Hargreaves, majd hozzátette: - Nagyon türelmes voltam az elmúlt négy hónapban, s most már reális célkitűzést jelent a pénteki szereplés. Nem vagyok ideges a közelgő visszatérés miatt, s természetesen nagyon megbecsülöm, hogy ismét teljesen egészséges vagyok. Természetesen osztom azt a véleményt, hogy az ember egészsége a legfontosabb.”

Hargreaves szeptember közepén szenvedett lábtörést, s novemberben könnyű edzésekkel kezdte meg a felkészülést. Januárban már részt vehetett a Bayern München dubai edzátáborozásán, s másfél hete gyakorolhat teljes intenzitással.

„Tudom, hogy időre lesz szükségem ahhoz, hogy felvegyem a mérkőzések ritmusát, így egyelőre nem is gondolhatok kilencven perces játékra. Nagyon várom már, hogy ismét kifussak a pályára, hiszen különleges jó érzést jelent, amikor hetven ezer szurkoló előtt futballozunk és nyerjük a mérkőzéseket. Ezt a mindennapok során nem lehet felülmúlni vagy helyettesíteni.” – jelentette ki Owen Hargreaves, akit a januári átigazolási időszakban is meg akart szerezni a Manchester United, s brit lapértesülés szerint nyáron már sor kerülhet a klubcserére.

A 25 éves középpályás ezúttal nem beszélt az angol együttesről, sőt jelenlegi közösségét méltatta.

„Sokáig voltam távol az együttestől, s már hiányzott az öltözői hangulat. Ezt az összes futballista imádja, hiszen különböző érdekes személyek veszik körül. Különleges dolgot jelent, hogy huszonöt különböző személyiség egy közös célért hajt, a sikerért. Ez remek dolog, s nagyszerű érzést jelent, hogy én is részese lehetek ennek.” – zárta mondandóját a válogatott labdarúgó.
  • Mor3llo
    hehe :D:D:D:D:D
    alig várom a pénteket...el sem hiszem...HITZFELD ÚJRA A KISPADON.
  • B0B0
    KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!!! :))
  • Mor3llo
    És milyen csodát művelt, Trapattoni csak ordítani tudott, Hitzfeld pedig csinálta, amihez értett :)
    DJ BP: le ám, bizony
  • France men
    Hát ez durva!! Nagyon örülök neki!!
  • Bercy #2566
    Ez jó hír. Hitzfeld-et mindig is kedveltem.
    Emlékeszem amikor leváltotta Trapattoni-t de örültem:D
  • DJ BP
    Leváltották Magathot?
  • Mor3llo
    Bizony.És Hitzfeld...visszatér
  • Gabe18
    FC Bayern hivatalos oldala is megerősitette...
  • Mor3llo
    inkább mi vezessünk :DDD
    Egyébként, kicker,bild, és a transfermarkt.de is azt állítja, hogy Magathtal szerződésbontottak...és az utód..khm, visszatérő : Ottmar Hitzfeld...akkor viszont reszkess Európa, és Németország :)))
  • DJ BP
    én is, nagyon szimpatikusak, végülis Real után őket tartom legszimpibbnek számomra :)
    Mert pont úgy jött ki, hogy majdnem fingatták tavaly a Juvét, idén a Barcát :), jó kis csapat, nem olyan gyengék ők, nem olyan nagy szégyen az, hogy ők vezetnek
  • B0B0
    Hát pont ezt mondom én is. :)

Mi tele vagyunk jó játékosokkal, de Magath nem tud belőlük csapatot kovácsolni. A Werdernél van 2-3 igazán klasszis, de az edző ott csapatot épített.
  • Gabe18
    Hát még ezen is lehetne vitatkozni,de nem teszem.
    A lényeg hogy a fociban messze nem csak 1-1 játékos tudása dönt.Mint csapat most a Werder sokkal előttünk van.
  • B0B0
    Játékosállomány tekintetében messze elmarad tőlünk, ez a szomorú igazság
  • Taranov
    Sajnálom is őket, hogy kiestek a BL-ből.
  • Gabe18
    A Werder jelen pillanatban annyira nem egyenrangú,hogy sokkal jobb...
  • B0B0
    Bár annyit hozzá kell tennem, hogy a spanyol bajnokságban van egy Barcelona is, a Bayernnek meg igazából nincs egy "egyenrangú" ellenfele sem.
  • B0B0
    Egyébként szerintem Capello és Magath rokonlelkek. Mindekettő kurvára tudja az image-ét építeni, meg kiabál, hogy milyen kemély, de nagyon úgy néz ki, hogy csak bizonyos körülmények között tudnak alkotni valamit, amelett, hogy jelenlegi csapataiknál épphogy csak ki nincs nyalva a seggük játékosállományt illetően!
  • Gabe18
    Német információk szerint,Magath-ot lapátra tették...
  • Taranov
    Én attól tartok, hogy leghamarabb 1,5 év múlva, a 2007/2008-as idény végén mehet el Magath, ha idén nyáron bevásárolunk, és az új játékosokkal sem ér el sikereket.
    Persze megjegyezném, hogy Höneß átigazolási taktikáját ismerve, nem biztos, hogy bevásárolunk, és változik bármi is. (Főleg akkor nem, ha most jól szerepelünk a BL-ben)

Hallottatok róla, hogy Van Buyten elmegy? Nem tudjátok, hová?
  • lord nihilus
    :D van benne valami...
  • B0B0
    A káoszból mindig csak rend lehet! :)
  • Mor3llo
    Azért nagy káoszt okozna MAgath elküldése...
  • DJ BP
    ,,És nem,nem érdekel a BL se.Mert reálissan nekünk ott SEMMI esélyünk nincs.Már a Real ellen sem"

Ezt ne vedd biztosra, komoly ki-ki meccs lesz, ha mostani formában (forma ez?) maradnak csapataink... Én már eltemettem magunkat, de így mázlink lehet még
  • Gabe18
    No,újabb gyönyörű eredmény.
    Az nyilvánvaló tény hogy jelen pillanatban a Bayern München az a csapat akin marha jókat lehet röhögni németországban.Rajtunk már szerintem csak röhögnek a riválisok.
    Miféle cimvédésről beszélünk?Miféle bajnokság lenne az ahol ez a játék elég a bajnoki cimhez?
    Most magát a játékot nem elemzem,mert csak a szokásos ötlettelen,unalmas,tanácstalan,stb... jelzőket tudnám mondani.
    Ami szomorú részemről hogy ezt az egészet én már ugy élem meg hogy nem is érdekel.Amikor az ember érzi,hogy ejj ez most meglehetett volna,és de közel volt,és milyen igazságtalan a sors meg ilyenek,akkor azon tudja idegesiteni magát.Akkor meccs után számolgat hogy na ha ez kikap,ha ott ez lesz és az,akkor még meglehet,mert hát olyan jok voltunk,következőnek ugyis meglesz,és akkor közelebb megyünk,és jó lesz ez még,mert sok van még igen,mi vagyunk a legjobbak,és be is fogjuk bizonyitani.
    De ezek után?Mit lehet várni?Szombaton is ezt?Ki kiváncsi erre?Milyen remény van arra hogy jobb lesz?Szerintem semmilyen...
    Egyetlen dolgot tudnék ami megváltoztatná ezt.
    Egy olyan cimlapot amin Magath kirugás szerepel.Egy új edző,új alapok,új elképzelés.Mert ez megbukott.Nem érdekel ki lenne az a valaki,csak kell valami ami ezt elmozditja valamilyen irányba.Hogy valami mást lehessen várni legközelebb.Mert nekem személy szerint ebből elegem van.Nem vagyok kiváncsi a következő probálkozásra,mert még ha az jobban is sikerülne tudom hogy az átlag szint akörül van amit idáig csináltunk.Változás kell.
    Ez az idény már elment.4.-nek Magath-al is bejövünk szinte biztos.De Magath nélkül is, és egy új edzőnek lenne fél éve hogy összerakja a csapatot,stb...
    És nem,nem érdekel a BL se.Mert reálissan nekünk ott SEMMI esélyünk nincs.Már a Real ellen sem,nem hogy esetleg később.Ugyhogy Magath csodás BL reményei sem tudnak engem elkápráztatni.
    Majd szombaton még kitalálom hogy az újabb Magath/Bayern szenvedést nézzem (gyöz a 13 éves Bayern szurkolói érzés),vagy valami más elfoglaltság után nézek (győz a józan ész...).
    Ha nem Magath lesz addigra az edző,akkor itt leszek tuti!
  • Mor3llo
    Sajnos.Elképesztő, nekünk kellett volna támadni, de az utolsó húsz percben még a félpályánkról sem sikerült a labdát kihozni...
  • 5w0rdf15h
    sajnos így van :(