14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • 5w0rdf15h
    nem csak erről a topicról volt szó....zizou gyerek és a hozzá hasonló kispubik jönnek a véleményeikkel amikre senki se kiváncsi...és ezek nagy többsége mind realos...

kritikát meg gyakoroljatok a tükörbe :)
  • B0B0
    "Ha mi is kritizálunk, jöhetsz bátran :)"<--Hát pont ez az, hogy én mászkálok át más csapatok topicjába!!!! És ezt nem értitek meg!!!
  • France men
    Kritizálhattjátok a csapatot arra ti felétek! ;) Ez a topic nem a Bayern ellen van! Majd a real topicba nyugodtan szídjátok csak..(én még eddig egyszer nem szoltam egy árva szót sem a Real totyikban..) ;)
    Egyébként részemről nincs harag ez biztos volt hogy összekapun kicsit de ez természetes .. ilyen sorsolás után :)
  • DJ BP
    de ne flémeljünk. Csak annyit láss be, hogyha kritika éri a csapatot, vagy a szurkolóit, akkor ne csodálkozz, ha egy-két ember idejön, és elmondja a véleményét. Ennyi, olyan nehezen elfogadható ez? Ha mi is kritizálunk, jöhetsz bátran :)
  • DJ BP
    ezt én nem így látom érdekesmód, hunbasseren kívül 300hsz-t visszanézve, semmi durva összetűzés nem volt. Egy-egy mondat volt csak, az se ellenséges részünkről. És olyankor mi kerültünk szóba, ha ennyire zavar, miért realozol sokszor?.

És már rég elmentem, amikor folytattad: ,,Azt mondjátok meg, ti, Realosok, miért mindig ti mászkáltok át más csapatok topicjaiba, miért mindig veletek van gond, miért keltitek a flémet a Barca, az Arsenal, a Bayern, stb... topicokban???"

És mi keltjük a flémet :DDD
  • B0B0
    Azért "általánosítok" mert több realos logót látok néha a Barca topciban (és esetenként itt is) mint "hazait"
  • DJ BP
    engedelmeddel én nem flémeltem, Realosok általánosságbaan nem flémeltek. Hunbasser kicsit túlhevült, de ezt az általánosítást fejezd már be

Ha idejöttem beszélgetni, és ez számít flémnek akkor bocs. De ennyi erővel Bayernosok is flémelnek, mert egy Bayernos beírt a Real topicba :))
  • Taranov
    Én egyébként a németekkel vagyok úgy, mint Franceman az olasz edzőkkel, mégis a Bayernnek szurkolok. Nem tudom, hogy lehet ez :)
  • Taranov
    :DDDDDDDDDDD
  • 5w0rdf15h
    pont ezt akartam megkérdezni mostmár énis
  • B0B0
    Azt mondjátok meg, ti, Realosok, miért mindig ti mászkáltok át más csapatok topicjaiba, miért mindig veletek van gond, miért keltitek a flémet a Barca, az Arsenal, a Bayern, stb... topicokban???
  • B0B0
    Halkan megjegyezném, hogy amióta a Real módi bejött úgy 6-8 éve azóta a Bayern jó ha az első 10-ben benne van. Nem nektek jelentett gondot ez klasszis irányító vétele nyáron. Mert a Bayern pénzhiány miatt vett "csak egy" Van Bommel-t! Arról meg nem kéne elkezdeni beszélgetni, hogy a Real mekkora összegeket költött ismét nyáron igazolásokra
  • B0B0
    "ezt olyan topikban,ahol komolyabb felfogású emberek vannak,meg se említsd,mert kiröhögnek"

Én ezt kijavítanám erre:

ezt olyan topikban,ahol realos emberek vannak,meg se említsd,mert kiröhögnek
  • B0B0
    Én ennek maximálisan örülök. A kedvenc csapatom fogja kiütni az általam leginkább gyűlölt csapatot! :)
  • France men
    "te csíter" "te nagyon okos lehetsz" ezek akkor mik? thx
  • hunbasser
    egyébként nem a barátaim,és ne minősítsd ilyen jelzőkkel,ne személyeskedj thx
  • France men
    Tényleg! Elhiszed nem érdekel mit gondolnak a kis agyas barátaid? Egyébként meg nyugodtan visszamehetsz a te területedre....
  • France men
    ö Melyiket.. o.O
  • hunbasser
    no,azért a bayern sem áll sokkal rosszabbul,talán a 4.-ek vagy 5.-ek vagytok a világon ilyen téren
  • hunbasser
    még most szólok,h a Real Madridnak több tulajdonosa van,nem egy,de nem is 2...
  • hunbasser
    te csíter,megváltoztattad a hsz-t,amire válaszoltam -.-

amúgy te nagyon okos lehetsz hallod.fu,te inkább ne,ezt olyan topikban,ahol komolyabb felfogású emberek vannak,meg se említsd,mert kiröhögnek
  • France men
    Így igaz ;)
    (Látod ő nem sértődött meg =),OPM)
  • DJ BP
    engem nem érdekel, utál valakit, mindenkinek szíve joga
  • DJ BP
    ,,nálunk a csapat szerzett ennyit a hírnevével, marketinggel, nem a semmiből jött hirtelen, mások is csinálhatták volna jó érzékkel, nem sikerült, ennyi. Bocs hogy másnak összejött"

Hát a pénzről volt szó, hogy kinek miért van több. Erre válaszoltam, flémet nem akarok, csak válaszoltam, ennyi.
  • OPM
    látod hogy olvassák realosok is a topicot, neked is szarul esne ha máshol ilyesmit olvasnál a bayernról
  • Gabe18
    Csoportelsőként ebbe már megint jól belehuztunk...
  • France men
    Csak egy vélemény volt..
    (akkor lett volna az ha a real topicba írom..)
  • OPM
    ne legyél már ekkora bunkó...
  • 5w0rdf15h
    hja de cselszki legalább a hazai bajnoki címet megnyeri ti még aztse :)
  • France men
    ö nektek mi is jött össze? csak egy kérdés volt?
    (Az hogy teli vagytok lével meg egy csomo sztárral akik ... had ne folytassam)
  • DJ BP
    van egy milliárdos tulajdonosa

Összekeversz a chelszkivel, ott egy tulajdonos hirtelen megvette őket kilóra, nálunk a csapat szerzett ennyit a hírnevével, marketinggel, nem a semmiből jött hirtelen, mások is csinálhatták volna jó érzékkel, nem sikerült, ennyi. Bocs hogy másnak összejött
  • France men
    Ez európa gondja, hogy teli van ilyen csapattal akinek van egy milliárdos tulajdonosa csattint egyet leigazolja a csillagokat aztán durr bele a többi csapat le van tojva, had küzdjenek! Pölö gondolok itt a cselszire,
    kREÁLT MARGITRA stb.. sajnos ez irányba fog el tolódni a foci..DE hál Isten a cselzi is meg tise nyertetek mostanában semmit nem mintha mi igen :D de ez a mi bajunk! XD XD XD
  • DJ BP
    Teli van über hiper szuper sztárral és semmit nem érnek el.. mert csak a pénz amiért játszanak!

Idén ez megdől :). De nem értem, ez a mi bajunk, nem a tied :))
  • DJ BP
    csak nehogy a Lego szedje szét a kisgyereket :DDDD
  • hunbasser
    pff,én meg 2002-t nem felejtettem el :)
    és már csak ezért is szét kellene szednünk benneteket -.-
  • France men
    Indokok hogy miért kell őket kiütni!
    -Olasz az edző, ez alap hogy gyűlölöm! :)
    -Olasz kapta az aranylabdát és ráadásul itt játszik! Ezért mindenképp...
    -Ronaoldo-t és lófejű barátját Ruudot ujra csak ki nem állhatom!!
    -Teli van über hiper szuper sztárral és semmit nem érnek el.. mert csak a pénz amiért játszanak!
    -És végül de nem utolsó sorban, 2004 et nem felejtettem el !!! Márcsak ezért is szét kell őket szedni !!!
  • lord nihilus
    ééérdekes meccs lesz, focit elhanyagoltam az utóbbi időben, de februárban valszeg izgatja majd a fantáziámat
  • dvsc18
    gogo bayern!:)
    www.nemetfoci.hu
  • 5w0rdf15h
    jah Magath is azt mondta a sorsolás előtt h ő a Barcat szeretné elkerülné és a legjobban a realt szeretné :)
  • Mor3llo
    Real :) hmmm :)))
    örülök, remélem adunk az arcuknak :D