14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2624 na anak viszont örülnék ha mourinho menne a bayernhez, nagy pofájú, öntelt faszkalap, de azért a chelsea-t kurva keményen össze rakta az elmult években, ez kéne a byernbe is, 2 évig csinálna egy 2szeres BL győztes csapatot, aztán emg mehetne is a rákba -
#2623 Bazze :( -
#2622 Bár a vezetők szeretnék meggyőzni, hogy maradjon, Ottmar Hitzfeld jelen pillanatban kizártnak tartja, hogy a következő szezonban is a Bayern München kispadján üljön. Franz Beckenbaueréknek már van is elképzelésük, hogy ki pótolja a szakembert.
Felix Magath elküldése után az egykori sikerkovács, Ottmar Hitzfeld vette át a Bayern München irányítását, de az új seprő (elsőre) nem sepert jól, a címvédő 3-0-s vereséget szenvedett Nürnbergben.
A korábban Dortmundban is sikeresen edzősködő Hitzfeld már leszögezte, hogy csak a nyárig hajlandó vezetni az együttest, utána jöjjön valaki más.
Franz Beckenbauer, a csapat elnöke azonban szeretné megnyerni a szakvezetőt, hogy a következő szezonban is folytassa a munkát. A Császár egyébként nem látja sötéten a csapat helyzetét, annak ellenére, hogy a hazai kupaküzdelmektől már búcsúztak, és a bajnokságban sem brillíroznak. A Real Madrid elleni BL-meccstől pedig abszolút nem fél, mivel szerinte a spanyolok sincsenek csúcsformában.
Ha Hitzfeldet nem sikerül megnyerni a folytatásra, akkor Gerard Houlliert szeretnék a kispadra. Az 59 éves francia szakember jelenleg a Lyon csapatánál dolgozik. Az angol The Times című újság szerint a Bayern tervezi, hogy felveszi a kapcsolatot José Mourinhóval, a Chelsea szakvezetőjével is. -
#2621 Ő is tudja csak azt irja hogy utána meghosszabitják esetleg.. szerintem -
#2620 Vmi olyasmit olvastam Bayern weblapjan en is, hogy most csak fel ev. -
#2619 Összefoglaló.. és képek a tegnapi supper meccsről.. -
#2618 Nem hinném, hogy fél év múlva elköszön. Ő nem az a tipus. 2,5 évig pihent, biztos ki van éhezve a sikerre -
#2617 Az a baj fél évig szól a szerződése ugyhogy... egyébként a nyáron mindenképp erősítés kell.. és nem Dos Santos meg Karimi kaliberű spílerek.. hanem olyan aki kezd valamit a középpályán és nem csak ott van mint egy jó lakott óvodás.. és várja hogy mit csinál majd a másik.. -
#2616 Szerintem kár aggódnunk. Kiesni nem fogunk, BL indulás lesz, Ottmar fél év alatt rendet tesz.
(tudom rózsaszínű szűrő van a szemem előtt, de most csak így szabad gondolkodni) -
fradista91 #2615 :ASDasdasd
Viccet félretéve nem nagyon megy a csapatnak, hétről hétre figyelek: edzőváltás, a játékosok sem teljesítenek vmi jól, csak bízni tudok benn hogy Ottmar Hitzfeld életet lehel a csapatba :) -
#2614 Aha. Tehát életed végéig Bayernos leszel! Helyes! :) -
#2613 Emberek engem ez a csapat fog a sírba vinni
-
multispeed #2612 amúgy nagyon meg kell majd küzedenünk a bl indulásért... -
multispeed #2611 http://www.fcbayernmunchen.hu/forum/
a fórumot azért itt még el lehet érni ! -
Gabe18 #2610 Itt ha év végén ha a 3. hely meglesz,és a Real ellen tisztességel esünk ki,és nem egy totális égés eredményel (merthogy esélyünk nincs ellenük az kétségtelen) ,akkor már elégedettek lehetünk.
De attól tartok iszonyatos fél év elé nézünk.Mert ezeket a játékosokat feltüzelni arra hogy szakadjanak meg a 3. helyért,mert az a maximum elérhető, hát ez nem tudom hogy fog sikerülni.De van egy olyan érzésem hogy sehogy...
-
#2609 Hát nem sikerült jól Ottmar mester újrabemutatkozása -
#2608 jó mély hullámvölgy -
#2607 Bakker mi lett a Bayern-el? -
#2606 Meccs élőben -
#2605 Tévedsz: már 0:2 -
#2604 55' Nurnberg [1 - 0] Bayern Munich
13' [1 - 0] I. Saenko
:( :( :( -
#2603 Sebaj, értjük! :D -
#2602 jóvan jóvan :D -
#2601 Rohadt angol engem is meghulyit, mar egy ilyen egyszeru mondatot nem birok helyesen leirni :( -
#2600 Warum glaubst du, dass in diesem topik das Englisch ist zugelassen?
Spreche Deutsch oder Ungarisch!
"Der beste!" -
#2599 dö beszt
-
#2598 Gabe is :) -
DJ BP #2597 vétek ennyi szó, látszik hogy csak szórakozott -
#2596 -
Gabe18 #2595 De bizony ott.Óriási harcban vagyunk a benntmaradásért!Sajnos most leszálló ágban van a csapat,de jövünk fel!
Sőt most kérelmeztük hogy átkerülhessünk a Magyar NB3 Mátra csoportba.Az ott szereplő Felsőzsolca csapatával biztos óriási meccseket vivhatnánk...persze ott is a bentmaradásért... Merthát nem szeretnénk a csapat elé túl nagy elvárásokat tenni.
A mostani stadionunkat is elhagynánk,francnak kell ekkora monstrum épület.Majd valami domboldal mellett kis fapados lelátót tákolunk,ahol az iluminált szurkolók legurulhatnak a fűbe.Na meg hogy kereplőkel,dudával biztassák a helyi falusiak a csapatot.A disznók-marhák meg a szomszédos legelőről figyelhetik a meccset.Remélem sikerül az áttelepülés,és akkor te is személyessen tekintheted meg a nagyszerü produkciónak!
Igaz vannak olyan elvetemültek akik inkább Bundesligát akarnak nyeretni velünk,meg a BL-ben valami Madridi csapattal kell játszani.Nem tudom,nem valami nagy tervek.De lehet ez lesz,majd kiderül.
Te addig keresd a csapatot a Belga bajnokságban,ha esetleg nem találod ne add fel,meglesz az.Kitartás... -
#2594 Micsoda értelmes emberek :) -
#2593 Jaj de vicces. -
#2592 #2589 természetesen nem én vagyok... -
#2591 Unatkozol kishaver? -
#2590 hunbasser alterego-ja vagy? :DDDDDD -
hunbasserúj #2589 szisztok, én új vagyok itt! meg tudnátok nekem mondani, hogy melyik pontvadászatban vitézkedik a bayern, mert ebben sajnos nem vagyok biztos.:( én úgy tudom a belga jupiterben, de szóljatok ha nem
előre is köszi
-
#2588 Ezt mondjad Kahnnak, en tudom! :D -
#2587 A Bayern München nem az a klub, ahol az elsőszámú cél a bajnokság megnyerése -
#2586 *A csapat -
#2585 Az egesz szituaticot relisztikusan kell nezni es nem mindig az edzot felelossegre vonni vagy egyeb populisztikus kifogasokat keresni. acssapat ketszeres bajnok, ketszeres kupagyoztes...