14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2343 hát én olyat kurvaanyáznék most az öltözőbe Magath helyébe b+ hihetetlen... -
#2342 -
#2341 3-0 D::::::::: -
#2340 2-0:DDDDD -
#2339 -
#2338 -
#2337 nabazz o: 1-0 aachennek -
#2336 van akinek nincs. -
#2335 én csak azt nem értem,h miért kell minden topikban a Realt szidni,miért nem lehet a saját csapatjukkal foglalkozni...egyébként nem szokásom áthányni más topikokba,csak szét szoktam nézni,és hozzá is szoktam szólni a témákhoz,de ha Real fikázást látok,arra reagálnom kell,bocs.
főleg ha még túloznak is,vagy hülyeségeket beszélnek.
és az emberek hatalmas tévhitben élnek a Reallal kapcsolatban,de ez nem ide tartozik...
priviben keressen meg az,aki ehhez akar vmit hozzáfűzni,ne a topikot romboljuk ezzel -
#2334 sport2 :P -
#2333 Aachen-Bayern streamek!! -
#2332 Végre valami erőtől duzzadó győzelem! Rég volt már ilyen! -
#2331 Én csak egyet kérdezek még tőled! Láttál te engem a Real topicot szennyezni? Nem! Mégcsak soha be sem néztem oda! Miért? Mert nem az én asztalom. Jó lenne ha ezt egyszer már megtanulnátok. A Real egy külön dolog a csapatok között ezért is utálják annyira sokan ennyire! Ha átmászkáltok más csapatok topicjába ne is várjatok más fogadtatást! Ennyi! -
#2330 4:0 !!! Nagyon jól játszottunk, rendkívül formás támadásaink voltak...végre...így év végére :P :D -
#2329 Emberek mi van velünk!!?? 4:0!!!!!!!!!! -
#2328 BRAZZO góljával 1:0 ide!! Be kellene gyűrni a kötelezőt!!!! -
#2327 HM! Warum? -.- -
#2326 "itt azt oltok akit akarok"
na látod,ebben nagyon tévedsz :) -
#2325 Így van és itt azt oltok akit akarok.. de ti itt nem oltotok minket!!! Ez ennyire nehéz? -
#2324 Annyiba azért belekötnék írásodba, hogy egy szurkoló hiába állítja a másiknak h az nem úgy van, az akkor is a saját igazát mondja.Ezért szép a foci, és egyáltalán a sport : annak szurkolsz, akinek akarsz, ebbe másnak beleszólása nincs :) -
DJ BP #2323 sztem nem csináltunk semmit, BOBO jött, és állított be minket, hogy balhézunk, pedig megbeszéltük kultúráltan a dolgot. És ezért írunk most ide, hogy ez nem így van, ennyi. Mi nem kezdtünk flémet, csak folytattuk :)), de ez semmivel se nagyobb bűn... De én befejeztem mostmár, jöhet majd BOBO, hogy hülye gyerekes realosok ideírnak, akkor se fogom folytatni :DD -
#2322 Mi lesz itt ha tényleg már csak 1-2 nap van a meccsig ? :D még csak sorsolás volt gyerekek :D -
#2321 mert neked nem sok közöd van ehhez a topikhoz
ilyenekből keltetek flémet hogy reagáltok,holott krvára nincs közötök ahhoz hogy a bayern topikba mit tárgyalnak ki a szurkolok
ennyi,mentem is :ð -
DJ BP #2320 ha valakinek ez a véleménye(ÉS BÁRMI LEHET A VÉLEMÉNYE), és azt nem az ellenfél topicjába írja, akkor azt írhat amit akar, nincs beleszólásod abba.
Ez nem érdekel. Van véleményed, ok. Akkor miért baj ha reagálok? Ugyanott vagyunk :) -
#2319 Hát jha mi lezártuk de mindig képesek vagytok felhergelni a népet, most meg légyszives fogjatok egy hátraarcot és irány a Real topic..!!!!!! -
#2318 azt hittem már lezártuk -
#2317 bayern topicba írtad amihez semmi közöd...ha real topicba írja akkor az más akkor ugázhatsz nyugodtan addig meg azt ír ide ami jól esik neki hangsúlyozom SEMMI közötök hozzá!! -
#2316 ha valakinek ez a véleménye(ÉS BÁRMI LEHET A VÉLEMÉNYE), és azt nem az ellenfél topicjába írja, akkor azt írhat amit akar, nincs beleszólásod abba.HA pedig ennyire sokan(és tényleg sokan) nem szereti a Real Madridot, akkor annak esetleg már lehet 1-2 nyomósabb oka... -
#2315 a bayernnel és a szurkolókkal nincs bajom.egy hozzászólással volt bajom -
#2314 Kár, hogy a Bayern és a szurkolói indulatokat váltanak ki másokból. -
#2313 nem ez a hobbink,h flémeljünk.
cask tudod,néha benézek más topikokba is,és érdekes módon mindig akkor szidják a Madridot,amikor én benézek(tuti,h nem csak akkor),és olyankor felvetődik bennem a kérdés:mi csinálunk ilyet?nem.de ha vmelyikünk csinálna is ilyet,robotnyk(a házigazda) mindjárt szólna is,h nem kellene.
mindenhol elmondják minden szarnak a Real Madridot(és ráadásul úgy,h sokan teljes tévhitben élnek),és akkor ha vmelyikünk reagál rá,akkor már egyből mi vagyunk a rosszak és akkor minden topiklakó ellenünk irányul.
azt nem értem,h miért kell pl egy juve topikban a Reallal foglalkozni,miért nem tud minden topik a saját csapatával foglalkozni...
a bajt nem én keresem,hanem a Real szidalmazók provokálják ki,mert azt hiszik,h ha már nem a Real topikban vannak,akkor már lehet mindent,holott ez nem így van,mivel a fórum mindenkié,és eléggé bántja a szemem az ilyesmi.és akkor ilyenkor szokták mondani,h nem kell idejönni,persze,ezt a legkönnyűbb mondani.
én csak békésen idejöttem,mondom megnézem,h mi zajlik itt,h viselik,h minket kaptak,és france men eredeti hsz-re válaszoltam picit "vicces" formában,aztán meg szerkesztette a hsz-ét,és ott úgy beszélt a Realról,h...na mindegy,azért mondtam neki,h ő nagyon okos lehet.
de ahogy ő is mondta,le van tárgyalva,én még csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni. -
#2312 uram istenem.egy pillanatra benéztem h mi zajlik ebben a topikban.és látom h a sok reklám-os egyből itt flémel.ez a hobbitok h az ellenfél topikjába flémeltek? -
DJ BP #2311 Ez a topic nem a Bayern ellen van!
Szóltam szót is Bayernről te? -
DJ BP #2310 Hát pont ez az, hogy én mászkálok át más csapatok topicjába!!!! És ezt nem értitek meg!!!
Hát pont ez az, hogy mi nem kritizálunk, meg Bayernozunk. Ezt nem érted meg! De nem ne adj igazat korrekt válaszomnak. Ti kritizálhattok, de megsértődtök, ha idejövünk (ez hol korrekt?), és sokszor csak normális hangnemben beszélgetni, de akkor is jösz, minek jövünk ide. Ennyire utálod a Realt, te bajod, nem a szurkolók tehetnek róla -
#2309 ;)
#2308 :))) -
#2307 Csak jussatok tovább!Én veletek vagyok HAJRÁ! -
#2306 ok, jo, letárgyalva... -
#2305 vannak akik átjárnak más topikokba,és vannak akik nem.
hidd el,én sem flémelni jövök,csak ha vmi olyat látok,amivel nem értek egyet,akkor elmondom az én véleményemet,de amit france men mondott,az szvsz kissé gyerekes és elfogult volt a Real Madriddal szemben.ha észrevettétek volna,még egy rossz szót nem szóltam itt a bayernről,és senki nem szólt egy rossz szót sem a Real topikban,itt meg azért látom,h megy a fikázás.ha nem is nagy fikázás,de fikázás,és a #2268 és tsa-i szintű hszekre meg muszáj reagálnom,sry,én ilyen vagyok.
ha meg vki nem ért egyet,azt meg lehurrogjátok.
inkább azt mondjátok meg,h kik sérültek,akik nem fognak felépülni a meccsre :P -
#2304 a "te csíter" után még smileyt is raktam,szal nem rosszindulatból írtam,a "te nagyon okos lehetsz" szöveget meg azért írtam,mert felhergelt,amit írtál.
de úgy érzem,ez nem volt flém,inkább csak vitázás,de ez egy fórumon elengedhetetlen.
a flém ott kezdődött,amikor jöttek a beszólások,h "má' megin' a realosok..."
részemről ennyi,én csak egy véleménnyel nem voltam kibékülve,de egy fórumon ilyesmi sok ezerszer előfordul naponta