14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
OPM #2789 talán érdekel valakit :)
DAY'S HIT: március 1
Bayern München H JSY 06-07
a Bayern jelenlegi hazai meze
Eredeti ár: 16.000 Ft
Day's Hit ár: 11.000 Ft -
OPM #2788
[i]"Ich freue mich schon riesig auf die Bayern und die Bundesliga" -
#2783 Nem-nem, 24 éves, de nyilván szokatlan lesz neki a Bayern és a BL meccsek. -
#2782 Miért, olyan fiatal? -
#2781 Nyilván be kell majd érnie, de nem említeném egy lapon Karimivel és Dos Santosszal. -
#2780 Mondjuk én nem ismerem, hogy játszik ez az Altintop, de azért ahhoz, hogy Salihamidzichoz képest előrelépést jelentsen, nagyon nagy spílernek kell lennie, mert Brazzo a legrakkolósabb játékosaink egyike és még mindig gyors. -
Gabe18 #2778 Az lehet csak mi rendre azokat fogjuk ki az utóbbi időben.
Ez van,én továbbra is jobban biznék valami nivós csapatban már bizonyitott emberben.Sőt inkább emberekre,mert idény végén lesz pár távozónk.
Szerintem semmi szükségünk nincs Altintop-ra a kezdőben,cserének jó (arról nem beszélve hogy megint mi leszünk a közutálat tárgya mert "riválistól szedjük el az embereket").Ha fele annyit adna a Bayern-nek majd mint Salihamidzic,én már azon is csodálkoznék.
Semmivel nem nézek ki többet ebből az igazolásból mint amit Karimivel vagy Dos Santosal elértünk. -
#2777 Ugyan már!
Nem akarlak megsérteni, de szerintem abszolút nem ismered a 2002-es török válogatottat.
Nem úgy van az, hogy a nyugat-európai nagycsapatokban játszik minden jó játékos, egy kicsivel keletebbre meg mindenki tehetségtelen. -
Gabe18 #2776 Vagy a Barca vele... -
#2775 Szerintem a jobboldalon Salihamidzièet jól fogja pótolni, sőt felülmúlni. -
#2774 Annak idején Rüºtünek is ezt kívántam, de pórul járt a Barçával. -
Gabe18 #2773 Hát ez az,hogy Makaay és most lassan Van Bommel is kezdi bebizonyitani hogy néha egyszerüen ki kell nyitni pénztárcát,és más nivós klubokban már bizonyitott emberért igenis kifizetni a nagyobb összeget.Ha eredményeket akarunk akkor nincs más megoldás.
Ezért nem értem az ilyen más Bundesliga csapatokba is csak csereként beférő emberek idehozatalát.Mert ezt az Altintop-ot is hol becserélik,hol lecserélik,a riporterek sose tudják éppen melyik van a pályán a kettőből...
Tényleg,mi van ha nem is azt az Altintopot adják nekünk oda amelyiket megvettük?Rá se ismerünk melyik melyik... -
#2772 Én azt mondom, Van Bommel a jövő! Emlékezzetek vissza, anno amikor Effe másodszor hozzánkjött, az első 2 éve elég szürkén telt el, aztán hogy beérett. És akkor már 30 fölött volt. Van Bommel fiatalabb és ugyanaz a típus: rakkolós, űzi hajta a többieket és kemény a középpályán, nem sokan mennek át rajta. És úgy látom lassan kezd beleszokni a Bundesligába! -
Gabe18 #2771 Szerintem meg Altintop-al megint vettünk egy 10-ből 2 meccsen jól játszok,8 meccsen észre se lehet venni,Karimi szintű játékost.
Kispadra még csak csak jo,de ahhoz meg minek súlyos milliókat kifizetni...
De Hoeness-nek jó,hisz lám már van igazolás,készülünk a jövő évre erősen...
Szerintem meg csak a középszerüségbe készülünk egyre erősebben,de mindegy. -
#2770 Ő.
De látom, török. -
#2769 Tuncayt elvihetné már valami nagy nyugati klub -
OPM #2768 ez?!?!? -
Nagyon szuper, a török válogatott már 2002-ben is kedvencem volt, így nagyon örülök Altintopnak is. Már csak Tunçay Sanli kéne a csatársorba :-) -
#2766 Ez most német, vagy valami arab? -
OPM #2765 azér ennyire nem mindegy a dolog :) szvsz iszonyat jó spíler!! -
#2764 Ezek szerint
Arra még emlékszem, hogy nagyon környékezték. -
OPM #2763 leigazoltuk Hamit Altintop-ot?? ez nekem valahogy kimaradt
cikk -
#2762 Jaja! -
#2761 Ez a mi 7végénk volt :D -
#2760 94. percben egyenlitett a Gladbach ;) -
#2759 Váááááááááááá, a Bréma is ixelt!! -
#2758 Schalke kikapot!! :) Végre hoztunk rajtuk valamit! -
#2757 Most nézem a meccset. Szerintem ez teljesen tiszta 11-es volt! -
#2756 Had sírjanak... ;) :D -
Gabe18 #2755 Hát igen,Dos Santos is ugy jött hogy kicsit megerősödik,aztán király!
Ennek keretein belül Magath áthuzatta vele a kocsikerekeit az edzőpálya egyik végéből a másikba,aztán ezzel Santos haszna nagyjából ki is merült... -
#2754 Látjátok, modtam én! Van Bommel lassan nagyon beérik itt nálunk. Épp most sírják vissza a Brcánál is! -
#2753 Van Bommel már 2 meccs óta nagyszerűen játszik.Egyébként megszereztük Sosa Argentínából.Állítólag nagy tehetség, de ilyenekből sajna elég sokat igazoltunk :S és sokan nem váltak be .S -
Gabe18 #2752 Igaz a 3 pont volt most a legfontosabb,de azért nagyon nyögvenyelős egy meccs volt ez,amit a végére még sikerült jó nehézzé is tenni.
Lell minden "normális" játékvezetőnél az elején már megy zuhanyozni (bár annyi idő alatt nem hiszem hogy megizzadt volna),utánna a 11-esünk a véleményes kategóriába tartozott.
Támadások nem mentek végig megint az első félidőben,mindig elakadtunk.Az ellenfél meg az elején majdnem megint előnyt szerzett,csak Kahn-on múlt,a félidő végén meg Görlitz-en aki a kapufa után eltakaritotta a labdát a támadó elől.
Második félidőben játszottunk ugy mint végig kellett volna.Uraltuk a játékot,egy-egy támadás végigment helyzetig,Bommel meg bevágta ahogy kellett.
De aztán bealtattuk magunkat,meg engem is,mert már én is csak immel-ámmal figyeltem,nem hittem volna hogy a Wolfsburg még innen csinál valamit,hát csináltak.A kapott gólnál a védelem már megint borult szerte szét,hiába mentett Lahm még a kapu torkából senki sem volt a környéken hogy tisztázzon.Na onnan jött a rémület hogy ezt még el is lehet bukni,de az már szerencsére nem sikerült.
Podolski meg görcsös szerintem még mindig.A 11-est berugta,de azon kivül elkapkodta,vagy csak egyszerüen elrontotta a helyzeteit.
Ma nekem Kahn,Van Bommel, és Görlitz játéka volt kiemelkedő,mindhárman hozzátettek valamit a győzelemhez. -
#2751 Poldi végre gólt lőtt :DD:
Nem hiszem hogy ki kibirjuk huzni 1:0-al kellenek még gólok!!!!! Lell nem egy beton középső védő.. :P :) -
Del Sonar #2750 Menjetek fel erre a honlapra: http://death666.gportal.hu
Nagyon klafa oldal!! -
#2749 Végre Podolski kezdő. -
lord nihilus #2748 :D:D 2-1 az tényleg jobban hangzik(remélhetőleg egy jó mérkőzésen -.- ;) ) -
DJ BP #2747 ha védeni megyünk a 0-0-át, bajor kollégák már készíthetik elő a sörüket :), a BMW-k kürtjét meg edzhetik :)
ha viszont ilyen felspannolva megyünk ki, háát :) -
#2746 2:1 re fogunk gyözni 4:3 az nem tetszik :P :P -
#2745 grat,jó meccs volt a tegnapi!bár az eredménynek nem örülök,ha 3-1 lett volna,boldogabban jövök most ide.mvb gólja szép volt,h a mutogatás miatt most nagyon megutáltam,bár eddig sem szerettem...
az első félidőben elég jól játszottunk,2.félidőben meg beálltunk védekezni,és ez lett a vesztünk.nem baj,azért jó meccs volt.
visszavágó meg nagyon kemény lesz nekünk,ha egy 0-0-al kihúznánk,az nagyon nagy lenne,de sztem 2-t biztos,h fogtok lőni,úgy meg már 2-t nekünk is kell lőni...de tudjátok mit?győzzetek 4-3-ra egy jó meccsen -.-