Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Faszom, attól, hogy nem vagyok fórumbuzi, én legalább tudom a foci szabályait, és nem csak pofázok, kisember! 

figyelj, én amióta az eszemet tudom Madrid szurkoló vagyok/voltam/leszek, úgyhogy te itt ne magyarázkodj nekem
Könnyû olyan csapatnak drukkolni, akik tele vannak sztárokkal!!!
Nem lenne olyan nagy a pofád, ha mondjuk a Liverpoolnak drukkolnál!
Könnyû a világ legjobb csapatának szurkolni!
Ennyit errõl!
Nem lenne olyan nagy a pofád, ha mondjuk a Liverpoolnak drukkolnál!
Könnyû a világ legjobb csapatának szurkolni!
Ennyit errõl!
Áh, olyanokkal nem vitatkozok, akik nem értenek a focihoz!!!!
(Sociedad - Madrid - mindent elmond)
(Sociedad - Madrid - mindent elmond)
Figy!
a német focit én is utálom, de a Bayern egyszer már kijelentette, hogy indul a Serie A-ban, bárcsak úgy lenne!
Ha kívánhatnék, nyilván én is azt akarnám, hogy abajorok, spanyolban focizzanak!!!
Majd a BL-ben bizonyítunk!
a német focit én is utálom, de a Bayern egyszer már kijelentette, hogy indul a Serie A-ban, bárcsak úgy lenne!
Ha kívánhatnék, nyilván én is azt akarnám, hogy abajorok, spanyolban focizzanak!!!
Majd a BL-ben bizonyítunk!
mind1, fogadok, hogy lesz legalább egy Real elleni meccse a Bayernnek, és ott a bõrnacisok gyõznek, csávó
Makkay!!!!!!!!!!!!!!!!
Õ lesz a kulcsember, na meg Ze Roberto
Makkay!!!!!!!!!!!!!!!!
Õ lesz a kulcsember, na meg Ze Roberto
1ébként én tiszta szívembõl utálom a Bayern-t, meg az egész német focit, valami elképesztõ milyen gyenge most, a meccsek nézhetetlenek, unalmasak, nincsenek igazi sztárjátékosok, stb...
Morientes még Madridban van, pár napja 2 gólt rúgott az 1ik ázsiai meccsen, Cambiasso is maradt, McManaman úgyszintén, úgyhogy ne írj hülyeségeket, vagy pedig inkább ne írj olyat, amibe nem vagy biztos
Elment már Morientes, nemtom hova, meg Cambiasso is, ja meg McManaman is most megy valami angol csapatba!!!
A Felállás szar, olcasd el a Bayern honlapján, a hivatalos kezdõ 11-et a Hannover ellen!!!
A Felállás szar, olcasd el a Bayern honlapján, a hivatalos kezdõ 11-et a Hannover ellen!!!
1ébként jobb ha tudod, hogy ilyen csapattal fog felállni idén a Bayern: Kahn-Lizarazu,Kuffour(Kovac),Linke(Jeremies),Sagnol-Zé Roberto,Ballack,Deisler(Hargreaves),Scholl(Salihamidzic)-Elber-Makaay
és ehhez mit szólsz?
Iker Casillas-Roberto Carlos,Iván Helguera,Pavón,Michel Salgado-Figo,Zidane,Makeléle,Beckham-Raúl,Ronaldo
César-Raúl Bravo,Rubén,Borja(Cambiasso),Minambres-Solari,Guti,Cambiasso(Celades),McManaman-Morientes,Portillo(Munitis)
Iker Casillas-Roberto Carlos,Iván Helguera,Pavón,Michel Salgado-Figo,Zidane,Makeléle,Beckham-Raúl,Ronaldo
César-Raúl Bravo,Rubén,Borja(Cambiasso),Minambres-Solari,Guti,Cambiasso(Celades),McManaman-Morientes,Portillo(Munitis)
Nah, szóval a kételkedõknek megmutatnám milyen csapattal állnak ki a bajorok az idén!!!
Kahn -
Kuffour, R. Kovac, Linke, Rau -
Zé Roberto, Ballack, Deisler, Salihamidzic -
Elber, Makaay
Íme a világverõ csapat, mellesleg, a többi játékosból, is király csapatot lehetne összehozni:
Rensing -
Sagnol, Lizarazu, Demichelis, Hargreaves -
Scholl, Jeremies, Schweinsteiger -
Pizarro, Santa Cruz, Zickler
A második "tartalékosabb" csapat, amibe csak cserék vannak, szerintem ha külön csapatként nevezne a budesligába, akkor a második lenne ( a Bayern1. után )
Egyébként annak átlagéletkora 23 év, szóval, akár még 10 év múlva is harcképesekk lennének!!!!
Kahn -
Kuffour, R. Kovac, Linke, Rau -
Zé Roberto, Ballack, Deisler, Salihamidzic -
Elber, Makaay
Íme a világverõ csapat, mellesleg, a többi játékosból, is király csapatot lehetne összehozni:
Rensing -
Sagnol, Lizarazu, Demichelis, Hargreaves -
Scholl, Jeremies, Schweinsteiger -
Pizarro, Santa Cruz, Zickler
A második "tartalékosabb" csapat, amibe csak cserék vannak, szerintem ha külön csapatként nevezne a budesligába, akkor a második lenne ( a Bayern1. után )
Egyébként annak átlagéletkora 23 év, szóval, akár még 10 év múlva is harcképesekk lennének!!!!