Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zoltanoo
Faszom, attól, hogy nem vagyok fórumbuzi, én legalább tudom a foci szabályait, és nem csak pofázok, kisember!
zaki
van kemény 30 hozzászólásod, és osztod itt az észt jóember...

zaki
figyelj, én amióta az eszemet tudom Madrid szurkoló vagyok/voltam/leszek, úgyhogy te itt ne magyarázkodj nekem

Zoltanoo
LOOOOOOL, NO COMMENT
zaki
na én lépek is, ezennel átadom a topicot az enyészetnek, bye

Zoltanoo
Könnyû olyan csapatnak drukkolni, akik tele vannak sztárokkal!!!
Nem lenne olyan nagy a pofád, ha mondjuk a Liverpoolnak drukkolnál!

Könnyû a világ legjobb csapatának szurkolni!

Ennyit errõl!
zaki
te beszélsz ember?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

zaki
LOOOOOOL, NO COMMENT

Zoltanoo
Áh, olyanokkal nem vitatkozok, akik nem értenek a focihoz!!!!

(Sociedad - Madrid - mindent elmond)
zaki
de csak szeretnének

zaki
lehet, hogy kijelentették, de nem azt, hogy indulnak, hanem hogy indulni szeretnének

zaki
aha, ez nevetséges, a Bayern induljon csak a német bajnokságba, oda valóak

Zoltanoo
Figy!

a német focit én is utálom, de a Bayern egyszer már kijelentette, hogy indul a Serie A-ban, bárcsak úgy lenne!

Ha kívánhatnék, nyilván én is azt akarnám, hogy abajorok, spanyolban focizzanak!!!

Majd a BL-ben bizonyítunk!
zaki
lehet, hogy a csata a Bayern-é, de a háborút a Real nyeri meg

Zoltanoo
mind1, fogadok, hogy lesz legalább egy Real elleni meccse a Bayernnek, és ott a bõrnacisok gyõznek, csávó

Makkay!!!!!!!!!!!!!!!!
Õ lesz a kulcsember, na meg Ze Roberto
zaki
1ébként én tiszta szívembõl utálom a Bayern-t, meg az egész német focit, valami elképesztõ milyen gyenge most, a meccsek nézhetetlenek, unalmasak, nincsenek igazi sztárjátékosok, stb...

zaki
most olvastam, mielõtt odaírtam az összeállítást, kemény csávó

Zoltanoo
ok csávó, de szerintem olvasd el a Real keretét a weboldalukon, hogy biztos legyél benne
zaki
Morientes még Madridban van, pár napja 2 gólt rúgott az 1ik ázsiai meccsen, Cambiasso is maradt, McManaman úgyszintén, úgyhogy ne írj hülyeségeket, vagy pedig inkább ne írj olyat, amibe nem vagy biztos

Zoltanoo
Elment már Morientes, nemtom hova, meg Cambiasso is, ja meg McManaman is most megy valami angol csapatba!!!

A Felállás szar, olcasd el a Bayern honlapján, a hivatalos kezdõ 11-et a Hannover ellen!!!
zaki
ha jól tudom, csak Geremi ment el a Chelsea-be, meg Flávio Concecaio a Dortmundba, ennyi

zaki
kicsoda?

zaki
1ébként jobb ha tudod, hogy ilyen csapattal fog felállni idén a Bayern: Kahn-Lizarazu,Kuffour(Kovac),Linke(Jeremies),Sagnol-Zé Roberto,Ballack,Deisler(Hargreaves),Scholl(Salihamidzic)-Elber-Makaay

Zoltanoo
eBBÕL A CSAPATBÓL MÁR 4-EN ELIGAZOLTAK!!!
zaki
és ehhez mit szólsz?

Iker Casillas-Roberto Carlos,Iván Helguera,Pavón,Michel Salgado-Figo,Zidane,Makeléle,Beckham-Raúl,Ronaldo

César-Raúl Bravo,Rubén,Borja(Cambiasso),Minambres-Solari,Guti,Cambiasso(Celades),McManaman-Morientes,Portillo(Munitis)

Zoltanoo
Nah, szóval a kételkedõknek megmutatnám milyen csapattal állnak ki a bajorok az idén!!!
Kahn -
Kuffour, R. Kovac, Linke, Rau -
Zé Roberto, Ballack, Deisler, Salihamidzic -
Elber, Makaay

Íme a világverõ csapat, mellesleg, a többi játékosból, is király csapatot lehetne összehozni:

Rensing -
Sagnol, Lizarazu, Demichelis, Hargreaves -
Scholl, Jeremies, Schweinsteiger -
Pizarro, Santa Cruz, Zickler

A második "tartalékosabb" csapat, amibe csak cserék vannak, szerintem ha külön csapatként nevezne a budesligába, akkor a második lenne ( a Bayern1. után )

Egyébként annak átlagéletkora 23 év, szóval, akár még 10 év múlva is harcképesekk lennének!!!!