14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • France men
    Ilyet én még nem éltem emberek!!!! :Dd
  • B0B0
    Húú, szegény Ramos :(
  • B0B0
    Okés, én benne vagyok! :)
  • Taranov
    Hát egyelőre arra vannak beállva.
  • B0B0
    Na akkor most Capello mester végig védekezteti a csapatát?
  • gabber_saviola
    azta, ez nem volt semmi :P
  • Taranov
    :D
  • Tojesz
    fantasztikus, kicsit happy vagyok:)
  • neménvoltam
    na ez gyors volt:)
  • B0B0
    Capello:
    "Ma már nem lehet támadással mérkőzést nyerni, csak védekezéssel"

Az ilyen olasz faszok miatt olyan a foci ma, amilyen! Menne a búsba az ilyen
  • banok
    [url=http://www.forumsdot.com/stream/viewtopic.php?t=4]itt találsz infót[url]
  • Falconer
    Sopcaston meg ilyeneken szetnezhetsz.
  • OPM
    Nem tudtok véletlen valami netes streamet estére? Sajna a meccs ideje alatt nem lesz TV a közelemben :(
  • DJ BP
    na közeleg a nagy meccs, jó szurkolást :)
  • OPM
    beszéltünk már róla a tápigban :) #2788
  • Taranov
    Ez nem válasz.
    Úgy kérdezem akkor: mit ér ez a hír anélkül, hogy tudnánk, ki ez a Sosa?
  • Falconer
    "Mehr Informationen dazu in Kürze!"
  • Taranov
    De még mindig nem tudjuk, ki az a Sosa.
  • Falconer
    Sosa alairta nalunk a szerzodest!

06.03.2007

Jetzt ist es offiziell: Jose Ernesto Sosa ist ab dem 1. Juli ein Bayer! Am Dienstag unterschrieb der 21 Jahre alte Argentinier in München einen Vierjahresvertrag beim deutschen Rekordmeister bis zum 30. Juni 2011. Am Tag zuvor hatte er die sportmedizinische Untersuchung bei Vereinsarzt Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt bestanden.

Mehr Informationen dazu in Kürze?
  • Bercy #2810
    Hétfő pihenőnap ;)
  • B0B0
    Ja, hogy te otthon vagy? :)
  • Bercy #2808
    Discovery-n most van egy műsor az Allianz arénáról, ha esetleg érdekel valakit.
  • DJ BP
    nem tudom, valahogy csak kínlódunk a pályán, egyszer nem volt még olyan, hogy végig uraltunk egy meccset, talán csak a Steaua meg Levante ellen...

valahogy a meccsek képe, sérülések, sorban három x azt eredményezte, hogy betelt a pohár, beleuntam. Persze egy Bayern verés biztos visszahozná a kedvem az El Classicó-ra :DDDD
    Ha kiesünk, akkor erre a szezonra végleg viszlát, az tuti
  • B0B0
    Miért? Ott vagytok a bajnokságban a legjobbak között, BL-ben a minimum a legjobb 16 között?
  • DJ BP
    az a bajom, hogy már nem is érdekel, elment a kedvem az egésztől...
  • B0B0
    Hát lélektani előnyben vagyunk a Herta lezúzása után az tuti, de ettől függetlenül bármi lehet. Nézd csak meg mit csinált a Barca Sevillában! :)
  • DJ BP
    David Beckham és José Antonio Reyes sérülés miatt nem lehet ott a Bayern elleni találkozón, míg Gonzalo Higuain és Ruud van Nistelrooy sincs teljesen rendben.

Ha nem lesz Higuain, RVN se, akkor sok sikert kívánok nektek a negyeddöntőben...
  • B0B0
    Majd elválik, melyik az igaz
  • B0B0
    Attól még, hogy nagydarab, nem biztos, hogy jó is :)
  • OPM
    Hitzfeld lässt sich nicht erweichen vom Bayern-Werben. "Ich mache nicht weiter"
  • OPM
    jaja, meg sem közelíti az 1 évvel ezelőtti formáját
  • France men
    Én Buytira gondoltam.. csalódtam benne... de aztán lehet hogy változni fog.. de óriási hibái vannak ahooz képest hogy mekkora termet mindig árnyékra fut és nem bir elfejelni egy labdát!
  • Taranov
    Ki a gyenge a védelemben?
    Van Buyten vagy Lúcio?
  • France men
    Hu ez a két hét, itt sok minden eldőlhet.. Először Madrid aztán Werder majd egy kötelező és Schalke!! Ááá nagyon nehéz lesz :/ A támadójátékunk nagyon jó lett... mind a 3 csatárunk szerintem nagyon jó formában van.. de a védelemről jobb nem beszélni.. vagyos inkább 1 emberről! De jó hír hogy Ismael játszott az amatőröknél és máris gólt rúgott :DDDD REMÉLEM MINNÉL HAMARABB VISSZATÉR A VÉDELMÜNKBE!!!!
  • B0B0
    Bezony, volt kétszer ennyi is. És asszem 2 hét múlva pont velük játszunk! Akkor kell majd lezúzni őket! :) És akkor máris "csak" 3 pont
  • France men
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Uh basszus ez ciki! Nem ma van a szülinapom hanem dec. 14.-én, csak amikor regeltem össze vissza beirogattam mindent.. és nem gondoltam hogy én erre a forumra visszatérek még valaha, de aztán valahogy visszatértem és most látom hogy milyen adatokat adtam meg :( :( :D
    de azért köszi előre is :D

6 pont az semmi... főleg ha azt nézzük a Schalke elindult a gödörbe.. :P
  • B0B0
    No szép szülinapot adott neked a csapat! :) Közeledünk a Schalkéhoz és a Stuttgarthoz. Már csak 6 pont az él!

Boldog születésnapot FRANCE MEN! :)
  • B0B0
    Podolski kurva nagy gólt lőtt, ezt maj felveszem később! :)

Skacok, ahogy mostanában a Schalke áll, még odaérhetünk az elejére! :) Ja és a kommentátor mondta, hogy úgy néz ki, hogy meg tudják győzni Hitzfeldet, hogy maradjon! Ez külön jó hír! :))
  • Gabe18
    Hát ez volt Podolski nagy meccse,gyakorlatilag 2 gólpassz,egy káprázatos gól.Csak már megint a védelem,főleg a 2 gólnál Buyten megint nem tudom hol járt.
    Az mondjuk vicc hogy mennyivel jobban kontrolláltuk a játékot mikor egy gól volt a különbség.Nem tudom mért kell 2 gól előnynél ennyire visszaállni,aztán örökké a vége szoros.Amikor meg egy gól lett a különbség,akkor meg vagy gólt löttünk,vagy 3 percig egy 20 négyzetméteres területen tartjuk a labdát az ellenfél 16-osánál.
    Na mindegy,idegenben a győzelem mindig nagy fegyvertény.És megvan a felzárkózás,ami pár fordulóval ezelőtt lehetetlennek tűnt,az első hely,most már az sincs elérhetetlen távolságban.
    Ez a Real ellen is jó hatással kell legyen,de ott az esetleges előny megszerzésénél sokkal jobban kell irányitanunk a játékot mint most 2-0-nál vagy 3-1-nél.
  • banok
    nah ha Poldolski játszik mindjárt meghálálja a bizalmat.
    0-2 és a második gólt ő szerezte.