Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kalózok meg nyugodjanak bele, hogy számukra is van veszélyforrás, a valóságban is nagy ívben elkerülték a nagy hadihajókat. Ennyi.
(ezt meg kéne írni hivatalos fórumra is)
[/cserf][/fülünyúl]
a.carkey: Én a biztonság kedvéért angolul és németül is leírtam nekik a célországot. 😊
Fritz drusza: Lehet, hogy onnan is megrendelem és a másikat meg továbbadom valakinek.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A kénbánya egyébként tényleg fontos, mert bár van más resource is, amibõl csak egy lelõhely van, (pl. cink, ironwood, silver) - de azok nem annyira fontosak, mint a kén.
Esetleg campeche lehet még jó célpont, réz is fontos, és csak ott van, ráadásul sok a környéken a kezdõ - könnyû gank. Arról nem is beszélve, hogy legalábbis az elsõ hónapokban sisal-campeche a legfejettebb piac.
(Ajánlom mindnekink az atlaszt )
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Viszont az e-mailemre a mai napig nem válaszoltak.
Még egy dolog. Miért éri meg valakinek 70 Dublonért adni valamit, aminek az elõállítási kölétsége 150 dublon. Én túl hülye vagyok, hogy megértsem.
Vsz: Hiba volt ennyire a játékosok kezébe adni a gazdaságot.
Emellett viszont Belize általában hamar esik spanyol kézre. A franciák és a kalózok is el szokták egymást szórakoztatni. Aztán meg már mindenki mindenkit. 😊
Rendeld meg online, az minden letöltéssel együtt meglesz egy nap alatt. Maximum nem lesz papagájod, de az úgyis elfoglal egy helyet az inventoryban. 😊
Kiváncsi vagyok,szerintetek hol lesz a legnagyobb PvP terület?
Melyik nemzet "szivja meg" a legjobban?
S ha már spanyolok vagyunk,mit gondoltok kikkel kellene hadakozni,melyik városunk van veszélyben,illetve kellene támadni?
Minden adatom jól adtam meg, cím, irányító szám, még a H is ott volt, erre lehagyták az utolsó számot az irányítószámból. De megérkezett.
A medve nem játék.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Dobtam nekik mélt, de még arra sem válaszoltak.
Ha péntekig érkezik meg, akkor tudtok ajánlani egy másik céget?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A medve nem játék.
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Az ilyen színvonalú hozzászólóknak azt kívánom teljes szívembõl, hogy a munkátokért majd egy fillér fizetséget se kapjatok, mint ahogy ti akarjátok a suttyó ingyenszerveres megoldásaitokat.
valaki dobjon meg egy kis infoval... ingyen sehogy nem lehet megúxni?
köszi
<#lookaround>#lookaround>
Mellékesen nekem a kikötõk villognak, mikor a tengeren vagyok, és megközelítem õket.
A másik dolog amit észre vettem, hogy a papagályom színváltós. Ahogy belépek egy helyiségbe, a papgályom tolla elzöldül.Ha kimegyek, újra kék...
Nézve a dmg táblát azért ez szemétséges....
A legnagyobb hajó,amit kalóz és Privateer használhat az a Pommern Fregatt.Max raw borded dmg 848.
A Navy által használható SOL-ok közül ugyanez a mutató mondjuk a 'Invincible' First Rate 2244.Azé ez majdnem 3x nagyobb.A kalózok sírni fognak mint a fürdõs k.rva. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
[/cserf][/fülünyúl]
Nemtom érdemes akkor ezt csinálni,azé nemolcsó dolog bár egy nagyobb PvP csatában elkel néhány ilyen is.
[/cserf][/fülünyúl]
Akkor ez végülis csak egyszer használatos dolog...hm...gondoltam,hogy nem ugy van,ahogy én elképzelem.😊
De valahogy még mindig nem értem.Ha igy igaz,ahogy leírod akkor várjá levezetem.😊
Nya csata,puff kiesik 50 ágyúból 25.Ez akkor 50 % leépülés.Ha ilyenkor használom fel ezen cuccost,akkor 26 ágyúm lesz és +34%?Azaz 4 cucc után kapom meg az ötödiket,vagy a teljes lerombolás 34%-át nyomja vissza?
Ha nagyon lecsökken, akkor egy spare guns-t elhasználva új ágyúk kerülnek a kiesettek helyére. Ez azonban egy consumable cucc, azaz 1-szer használatos, mint az árboc vagy hajótörzs javító készletek. A százalékérték azt jeleni a spare guns-nál, hogy a hajón lévõ összes ágyúnak hány százalékát tudja pótolni. Azaz ha 100 ágyúd van, akármennyi is veszik el belõle, 34-et tudsz pótolni 34% esetén. Ha csak 20 ágyúd veszett oda, és elhasználod, akkor kipótolja a 20%-ot és eltûnik a felhasznált spare guns. Ha mondjuk 50 ágyúd veszett el, akkor 34-et visszapótol, a többi marad hiány a csata végéig.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Fegyvergyártó vagyok és most pótalkatrészeket azaz pótágyúkat fogok csinálni,a pótágyúkat ha beillesztem,kevesebb helyen férnek el,ami a szinttõl függ és a kérdés: azok maradnak véglegesen a hajón?Ha igen,akkor többet feltehetek egy hajóra?Mondjunk egy példát:
Spare Guns, Quality egy csere és +34% több lehet a max gun.
Csata közben elvesztek egy ágyút,klikk berakja mondjuk ezt,akkor ez marad végleg?Mert ha igen akkor +34%-os hely,azaz ha mondjuk egy 20 ágyús fregatton kicserélve ezen ágyúkat +6,8 ágyú (Ez felfelé kerekít?😛 ) lenne a hajón.Azé nem mind1 hogy 20 ágyú vagy 26...nem is beszélve egy 64 ágyõsnál már ez 21.76.Eszméletlen növekedés!
Nekem sötét a monitor.Hiába max fényerõ max minden,mikor bemegyek plö a kocsmába nagyon sötét az egész.Vaksötét vizes q-t nem is csinálok,mert egyszerüen nem látok az orromig se.