Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Nem nehéz. Copypaste. 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kata
Azért ez szerintem baromság volt, hogy a kalózok sírásának engedtek. Most gondolj bele, valaki hónapokig játszik, hogy legyen SOL-ja, aztán laza két perc alatt egy kalóz elveszi tõle pvp-ben. Azért ez valahol röhej. Ha már 10 milla a SOL, ám legyen, de akkor a kalózok számára legyen tabu. Azaz max elsüllyeszthetik, de el nem foglalhatják. Ez így valahol nem lett fair.
A kalózok meg nyugodjanak bele, hogy számukra is van veszélyforrás, a valóságban is nagy ívben elkerülték a nagy hadihajókat. Ennyi.

(ezt meg kéne írni hivatalos fórumra is)

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
Köszi, akkor még várnom kell pár napot. 😊

a.carkey: Én a biztonság kedvéért angolul és németül is leírtam nekik a célországot. 😊

Fritz drusza: Lehet, hogy onnan is megrendelem és a másikat meg továbbadom valakinek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Igazad van, bár iron Campeche-ben is van, aki vasas, szerintem inkább ott termeli ki, mert sisalban van limestone hozzá.

A kénbánya egyébként tényleg fontos, mert bár van más resource is, amibõl csak egy lelõhely van, (pl. cink, ironwood, silver) - de azok nem annyira fontosak, mint a kén.
Esetleg campeche lehet még jó célpont, réz is fontos, és csak ott van, ráadásul sok a környéken a kezdõ - könnyû gank. Arról nem is beszélve, hogy legalábbis az elsõ hónapokban sisal-campeche a legfejettebb piac.

(Ajánlom mindnekink az atlaszt )
Igazad van. Ez az eshetõség nemfordult meg a fejemben. Mint freetrader nekem nincs kit "megvámolnom". A piratokból nem igazán esik ilyesmi. Ennek ellnére állítom hogy gyilkolja a gazdaságot.De majd meglátjuk.
Fritz Von...
Csakhogy a kalózok nem ott kezdenek, ezért nekik messze van. Õk bent vannak a kupiban, Marsh Harbour a start helyük ha jól emlékszem.

Szerintem Tampico is a veszélyeztetettebbek közt van, a legnyugatabbi spanyol város, és kapásból mellette a kalóztanya. Egyetlen sulfur (és iron) lelõhely alap-spanyol területen, úgyhogy elég fontos lesz a megtartása.

Fritz Von...
Nem, ez a lehetõ legjobb. Ha bármilyen módon beleavatkoznak a készítõk a gazdaságba, az katasztrófa lenne egy ilyen összetett rendszernél.

Gondolom lootolt.
Én is tõlük rendeltem. Már feladtam a reményt, meg írtam is nekik...Erre hétfõn megérkezett. 6 munkanap telt el a megrendelés, és a kézhezvétel között....Az más kérdés, hogy közte volt 2 hétvége is😊
Viszont az e-mailemre a mai napig nem válaszoltak.
Óvatosan az ilyen kijelentésekkel. Az SWG-re is ezt mondták pár évvel ezelõtt, még is tudott a SOE olyat tenni, hogy készülnek a tört szerverek.😊

Még egy dolog. Miért éri meg valakinek 70 Dublonért adni valamit, aminek az elõállítási kölétsége 150 dublon. Én túl hülye vagyok, hogy megértsem.

Vsz: Hiba volt ennyire a játékosok kezébe adni a gazdaságot.
Fritz Von...
Ja és jó lenne a Sisal mellett két kis kalóztanyát elfoglalni, mert nagyon utálom, amikor a város elõtt 10 mérfölddel beránt csatába egy-egy kalóz. 😊

Fritz Von...
Spanyol oldal már-már menetrendszerûen elveszíti Port of Spaint, ez közel van az angolok indulóhelyéhez. Ezen kívül Puerta la Plata is hamar el szokott esni.
Emellett viszont Belize általában hamar esik spanyol kézre. A franciák és a kalózok is el szokták egymást szórakoztatni. Aztán meg már mindenki mindenkit. 😊

Fritz Von...
www.store.station.sony.com

Rendeld meg online, az minden letöltéssel együtt meglesz egy nap alatt. Maximum nem lesz papagájod, de az úgyis elfoglal egy helyet az inventoryban. 😊

Forolto
Igazat beszélsz.Mondjuk azért a 10Milla viszont mérhetettlenül drága,lesz a navy oldaláról is egy kis pityergés.
Kiváncsi vagyok,szerintetek hol lesz a legnagyobb PvP terület?
Melyik nemzet "szivja meg" a legjobban?

S ha már spanyolok vagyunk,mit gondoltok kikkel kellene hadakozni,melyik városunk van veszélyben,illetve kellene támadni?

a.carkey
Azok akkora balfékek!

Minden adatom jól adtam meg, cím, irányító szám, még a H is ott volt, erre lehagyták az utolsó számot az irányítószámból. De megérkezett.

A medve nem játék.

0Fritz0
Szép <#eljen>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Még múlt héten megrendeltem ezt a csodát a gameware.at-tõl, de még nem jött meg.
Dobtam nekik mélt, de még arra sem válaszoltak.
Ha péntekig érkezik meg, akkor tudtok ajánlani egy másik céget?

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
LOL!

a.carkey

A medve nem játék.

Fritz Von...
Sajnos magyar boltokban nincs, valszeg nem is lesz. A Sony Online Entertainment oldalain lehet elõfizetni rá (és letölteni) digitálisan. Ez a leggyorsabb és legstabilabb módja.

Nem ,ez nem ingyenes,és nem is lesz ...

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Fritz Von...
Megveszed, havidíjat fizetsz. Ennyi. Ha tetszik, ezt csinálod, ha nem tetszik, nem játszol vele.

Az ilyen színvonalú hozzászólóknak azt kívánom teljes szívembõl, hogy a munkátokért majd egy fillér fizetséget se kapjatok, mint ahogy ti akarjátok a suttyó ingyenszerveres megoldásaitokat.

sziasztok! látom van már beta kliens, az lenne a kérdésem h. ha azt letöltöm meddig tudok játszani vele ingyen? amúgy ez is úgy mûködik mint pár mmo h. csak a játékot kell megvenni, vagy ingyen tölthetõ !+ havidíj? nem nézegettem még. bár jónak tûnik. legjobb lenne megfújni és magyar szerverre vinni😊 kár h. ezeket nem lehet...

valaki dobjon meg egy kis infoval... ingyen sehogy nem lehet megúxni?
köszi
<#lookaround>
Nekem semmi grafikai bugom nem volt még, csak néha fordul elõ, hogy options video részlegébõl kijövet az npc feje fölül eltûnnek a felkiáltó és egyéb jelek😊

Nekem a béta óta szórakozik a gamma a játékban. Idõnként olyan szinten elsötétül a kép, hogy alig látok valamit. Kipróbáltam 2 monitoron is, de ugyan az volt a baj. A driverem nem egy új darab (Ezzel az SWG is jobban megy). A játékban van valami para a gamma állítással.
Mellékesen nekem a kikötõk villognak, mikor a tengeren vagyok, és megközelítem õket.
A másik dolog amit észre vettem, hogy a papagályom színváltós. Ahogy belépek egy helyiségbe, a papgályom tolla elzöldül.Ha kimegyek, újra kék...
Azt se felejtsd el, hogy míg egy pommern (hasraütésre) durván 50 és 300ezer db közt van, addig egy invincible 10milla. Ehhez az árhoz képest túl könnyû elveszteni, úgyhogy nem hiszem, hogy bárki részt venne egy invincilble-lel pl egy port battle-ban. Max presztizskérdés egy 1st rate birtoklása. 😄 Óccsóbbak voltak sokkal bétában a SOL-ok, de pont a kalózok sírása miatt lettek ilyen pokoli magasak az áraik. És még annak a lehetõsége is ott van, hogy kalózok elfoglalják. Szerintem SOL-ok (alexander-t leszámítva) max PVP-ben tûnnek fel 6fõs gruppokban, de az is ritka lesz, mint a fehér holló.
Forolto
aztakutyabetyár.

Nézve a dmg táblát azért ez szemétséges....
A legnagyobb hajó,amit kalóz és Privateer használhat az a Pommern Fregatt.Max raw borded dmg 848.
A Navy által használható SOL-ok közül ugyanez a mutató mondjuk a 'Invincible' First Rate 2244.Azé ez majdnem 3x nagyobb.A kalózok sírni fognak mint a fürdõs k.rva. 😊

Forolto
NEM VAGYOK JÁTÉKBA.😞( Dolgoznom kellene. 😞

Forolto
Én is igy gondoltam,mert mondjuk egy 25v25 csatában azé van erre idõ,egyéb kicsi csatákra nem látom értelmét,túl drága ahhoz.

Kata
Na bementem gaméba, ott csipogjon, akinek kérdése van.

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
gondolom ennek is van cooldownja szóval gyorsan biztos nem tudod elnyomni egymás után.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kata
Csak egyszer tudod elnyomni, mert fogyóeszköz (consumable). Ha van belõle több a rakteredben, természetesen 5 perc után újra nyomhatsz egyet, csak ugye van idõkorlát a consumable cuccok használata között harcban.

[/cserf][/fülünyúl]

Forolto
Azért gondolom,ha 50 ágyúnál elpusztul 25 és elnyomom ezt akkor pótol 17-et és ha még1x elsütöm,akkor már ujra megvan az összes ágyum,nemde?

Forolto
Köszi.Akkor mostmár értem.
Nemtom érdemes akkor ezt csinálni,azé nemolcsó dolog bár egy nagyobb PvP csatában elkel néhány ilyen is.

Kata
A hajód teljes ágyúszámának X%-át képes pótolni. 50 ágyúnál a 34% pontosan 17. Ha 25 ágyúd veszik el, akkor is csak 17-et képes pótolni.

[/cserf][/fülünyúl]

Forolto
Köszi a választ!
Akkor ez végülis csak egyszer használatos dolog...hm...gondoltam,hogy nem ugy van,ahogy én elképzelem.😊

De valahogy még mindig nem értem.Ha igy igaz,ahogy leírod akkor várjá levezetem.😊

Nya csata,puff kiesik 50 ágyúból 25.Ez akkor 50 % leépülés.Ha ilyenkor használom fel ezen cuccost,akkor 26 ágyúm lesz és +34%?Azaz 4 cucc után kapom meg az ötödiket,vagy a teljes lerombolás 34%-át nyomja vissza?

Kata
Azok a csereágyúk nem mûködnek, csak "raktérben" vannak. Ha harc közben nagyon sérül a starboard vagy a portside, akkor ágyúidat tönkretehetnek a hajódon az újabb bekapott lövések. Ez úgy jelenik meg, hogy az ágyúid száma elkezd fogyni a hajó ikonodnál.
Ha nagyon lecsökken, akkor egy spare guns-t elhasználva új ágyúk kerülnek a kiesettek helyére. Ez azonban egy consumable cucc, azaz 1-szer használatos, mint az árboc vagy hajótörzs javító készletek. A százalékérték azt jeleni a spare guns-nál, hogy a hajón lévõ összes ágyúnak hány százalékát tudja pótolni. Azaz ha 100 ágyúd van, akármennyi is veszik el belõle, 34-et tudsz pótolni 34% esetén. Ha csak 20 ágyúd veszett oda, és elhasználod, akkor kipótolja a 20%-ot és eltûnik a felhasznált spare guns. Ha mondjuk 50 ágyúd veszett el, akkor 34-et visszapótol, a többi marad hiány a csata végéig.

[/cserf][/fülünyúl]

Forolto
Mondjuk a példában szereplõ cuccot lvl 35 után használható,de a 64 ágyús hajón,ilyen cuccal 86 ágyút hordozni azér elég kemény lenne.

Forolto
Nem engedi...próbáltam. 😞 Folyton visszaállítja.Lehet monitort kellene cserélnem?

Kata
Told fel a gammát.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ezek a megjelenési problémák ma születtek? Mert éjjel még nem volt ilyesmi nálam.

[/cserf][/fülünyúl]

Forolto
Uraim,egy kérdés:

Fegyvergyártó vagyok és most pótalkatrészeket azaz pótágyúkat fogok csinálni,a pótágyúkat ha beillesztem,kevesebb helyen férnek el,ami a szinttõl függ és a kérdés: azok maradnak véglegesen a hajón?Ha igen,akkor többet feltehetek egy hajóra?Mondjunk egy példát:

Spare Guns, Quality egy csere és +34% több lehet a max gun.
Csata közben elvesztek egy ágyút,klikk berakja mondjuk ezt,akkor ez marad végleg?Mert ha igen akkor +34%-os hely,azaz ha mondjuk egy 20 ágyús fregatton kicserélve ezen ágyúkat +6,8 ágyú (Ez felfelé kerekít?😛 ) lenne a hajón.Azé nem mind1 hogy 20 ágyú vagy 26...nem is beszélve egy 64 ágyõsnál már ez 21.76.Eszméletlen növekedés!

Jó de nekem GT-m van.😊 XP az opr. Este nekiesek a drivereknek hátha.

Torzonborz
hmm 8800 GTS van nekem is legújabb driverrel de nincs ilyen gondom.

Mr Hyde
Hali!

Ezt a játékot már meglehet venni a boltokban? nem láttam eddig sehol.

Nagyon régi drivert nem tudok szerezni, mert 2 hónapja jött ki a kártya😊. A fura az, h eddig ilyen nem volt. Azaz ment. Igaz a vározsban néha eltünt a víz és láttam a tenferfeneket.😊 Most az megjavult.

Forolto
Ne is mondjátok.
Nekem sötét a monitor.Hiába max fényerõ max minden,mikor bemegyek plö a kocsmába nagyon sötét az egész.Vaksötét vizes q-t nem is csinálok,mert egyszerüen nem látok az orromig se.

Fritz Von...
Általában, induló MMO esetén nem szabad a legfrissebb VGA drivert használni. Én perpill a 6.8-as Catalystot használom. Majd kb. fél év után, amikor a bugokat és egyéb dolgokat kijavították, akkor lehet cserélni.