Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Snipa: Ma 11ig fent vagyok. Mondasz egy idõt és helyet és oda hajózom! (pl 10 kor Havana kocsma😊)
PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)
Elõszõr is tudom folyamtosan szállítani a híreket a francia oldalról. Szerintem sokkal érdekesebb lesz ha egy nagyobb csata után beszámolok a francia élményekrõl. Valamint a national híreket is tudom közvetíteni folyamtosan. Nem kémkedésre gondoltam, hanem egészséges emberi eszmecserére. Ahogy olvastam vannak a kalózok közt is itt. Sokat hozzá fog tenni a PoBS élethez ha folyamtosan jönnek az infok minden oldaról.
Másodszor a nyelvtanulás miatt. Minden eddigi MMO amivel játszottam - Guild Wars, WOW,COH... - nagyon sokat dobott a nyelvtudásomon. Vagy legalábbis szinten tartotta. Persze lehettek volna az angolok is, de a napkirály valahogy csábítóbb volt.
Remélem érdemben hozzájárulok majd a helyi élethez.😊 Ha valakit érdekelnek a franciák keressen meg.
PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
jelezzetek valamilyen modon!! az a lenyeg! ;-)
Egyébként vannak itt, akik játszanak és bétáztak is régóta. Én kb két hónapja tolom bétával együtt, és nekem nagyon bejön.
akar itt is jelezhet haverod, hogy mikor van benn este! Napkozben en nem tudok csak este!
cuccokat mint irtam mar atvittem havannaba! szal este ha belep jojjon oda!
www..KALOZOK.com
A medve nem játék.
Tehát aki most téved ide: MENJEN ÉS VEGYE MEG! Aztán belépni a Los Conquestadoresba! Nem fogja megbánni.😄
Snipa nyomd már a le a bussinest Morgan-nal. Kezd izzadságszaga lenni a dolognak. Állítólag párszor rádtellezet már(Morgan de Fumée)
Boarding party key: az elõrendelõknek szánt kulcs, amivel 22.ig lehetett tolni.
Landing party key: a teljes, éles játékhoz szükséges kulcs, ezzel lehet játszani, amíg lesz Potbs. 😊
1. Pre-ordert 21.-én éjfélig lehet cancellezni, amennyiben valami nem tetszik, vagy közbejött valami, stb.
2. Dobozos változatok: a dobozokban volt két kulcs. Egyik a Boarding party kulcs, ami a preorderhez kellett. A dobozokon feltüntetett 2008.dec31.-es dátum azt jelenti, hogy addig lehet felhasználni azt a kulcsot. Pont mint egy mobil feltöltõkártyánál. A Landing kulcs is benne volt a dobozokban. Ezt a leírás alapján akkor kell majd megadni, amikor élesítik a játékot, tehát saccra (és a reményeink szerint) 22.én este 18:00 körül.
A SOE accountokra az eddigi SOE tapasztalatok alapján szintén akkor fog felkerülni az aktív játék, értelemszerûen az élesítés után. A dobozos preorderben megkapott papagájt és egyebeket minden másik karakterre is meg lehet kapni, az élesítés után a /claim paranccsal.
3. Digital (nemSOE): ahogy a preorder esetében is, emailen fogják küldeni az élesítéshez szükséges kulcsot, ha még nem küldték el. Ezt kell majd megadni az élesítés után, ugyanúgy, mint a dobozosnál. Minden más ugyanúgy fog menni, mint a dobozosnál (kivéve a /claimet, de érdemes lesz rápróbálni).
4. SOE digital: semmit nem kell tenni. Mindent a SOE intéz, semmi gond nem lesz valószínûleg, mert a preorder esetén is zökkenõmentesen ment minden. Élesítenek és utána login, play. 😊
5. Fizetés: a megvásárolt játékhoz automatikusan jár egy hónap játékidõ. Tehát az elsõ terhelés a számlára valamikor február 22. körül fog érkezni.
6. Kártya és próba: amikor egy új accountot készít valaki, és elõ is fizet, akkor próbaképpen azonnal megterhelik vitruálisan egy dollárral a kártyát, hogy van-e pénz rajta. Nyilván, hogy ne legyenek átbaszva. Ez nem vész el, vissza is adják.
7. Account. Mivel ez egy SOE game, ezért a SOE oldalán lehet mindent megnézni, beállítani a fizetési ütemezést, cancellezni az elõfizetést. Amennyiben a számládon nincs pénz, akármilyen okokból, a SOE még két napig próbálkozik, és utána automatikusan cancellezi a hozzáférésedet. Tehát azért elég rugalmasan kezelik.
Kb. ennyi, a SOE-s tapasztalataimat felhasználva.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A medve nem játék.
asszem 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Akkor csináltam ilyet utoljára, amikor még ez máshogy nézett ki, és kicsit elvesztem a lehetõségeknél ...
A medve nem játék.
Más: az a 2008.12.31 azt jelenti, hogy addig lehet felhasználni a kulcsot.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Full start: 22.-én, nekünk este 18:00-kor.
Szerver lelövése: 21.-én, hétfõn 15:00-kor.
Nyomi papagájosoknak majd lehet minden karira /claim paranccsal megszerezni.
Akiknek dobozos változata van, annak majd induláskor meg kell adnia a doboz belsejében található 20 jegyû "Landing party" kulcsot.
January 22nd: PotBS Launch Day!
--------------------------------------------------------------------------------
At 9:00a Pacific Time on Tuesday, January 22nd, Pirates of the Burning Sea will officially launch for our North American and European customers. The transition requires us to put our servers into an administrative mode for testing and quality assurance, beginning Monday, January 21st at 6:00p Pacific Time. As of that time you will be unable to play until we resume service the next morning.
The Pirates of the Burning Sea game servers will then return to service at 9:00a on Tuesday, January 22nd, allowing Pirates of the Burning Sea Pre-Boarding Party customers to apply their Landing Party Key and their Prima Strategy Guide Parrot Key. (The Landing Party Key simply allows Pre-Boarding Party customers to continue to /claim their Pre-Boarding Party Items on any new characters they create. Characters who have already used /claim will keep their preorder items regardless of whether you use your Landing Party Key.)
Important Note:
While our Pre-Boarding Party customers will retain all of their progress to date, including any characters created and all inventory collected, they will be required to apply the 20-digit Game Key from inside the Pirates of the Burning Sea Retail Box to continue playing. That key can be applied by visiting this link after 9:00a Pacific Time on Tuesday, January 22nd and cannot be applied until then: Activation Code Link
Flying Lab Software staff will be on hand to answer your questions throughout our launch process. Customers are encouraged to contact us using our customer support site, or by posting to this thread.
See you on the Burning Sea!
Aether
Van akinek dobozos van?
Van ott egy kulcs, amihez az van írva: 2008. 12. 31. Azzal akkor addig lehet játszani, vagy ez más?
Cepi, ti megrendeltétek, szerintetek ez mi?
A medve nem játék.
#3774: 01.22.-én kezdõdik és nem akkor, amikor mi akarjuk. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Lehet már tudni valamit a megjelenésrõl? Vagy ha nagyon soká lesz, mikor lesz Public Beta, vagy ha nem lesz, akkor demo?
Morgan de Fumée Havannában vannak cuccok odavittem õket ne kelljen sokat hajókáznod! ;-)
kb 10 perc múlva már leszek gameba!!!
Sajnos ma SOS-ban abba kellett hagynom a gamet magánéleti gondok miatt.😞 Tényleg nagyon sajnálom mert nagyon kafa egy játék ez. Mindenkinek ajánlom! A klánban is igen rendes és jófej 1-2 emberrel ismerkedtem, biztos hosszabb barátság lett volna... De hát néha az élet felûlírja a terveket.
Az accomat átadtam egyik havernak(ha minden igaz hamarosan idejerûl a fórumra is). Viszont õ csigazabállókkal próbál elõszõr szerencsét. Ha minden igaz Don Felipe Lacosta a cuccaimat ma átdobja neki 5 rugóért.😊 Jó fej a srác, majd rájön h spanyoloknál a helye.😊
Ha minden jól talán 1 -2 hó és Én is visszatérhetek a harcmezõre!
Nektek további nagyon jó játékot! Lacosta Te keresd plz Morgan de Fumée-t
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
[/cserf][/fülünyúl]
A 7950-es kártyával néha tényleg érdekes dolgokat mûvel a játék. 😊
Pl: Amikor szembejön a lebegõ kard. <#hehe>#hehe>