Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Az lehet, de kénytelen leszel kínai dublont venni, hogy tudj csinálni bármit. 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kellett nektek most a válság idején fizetni, mikor forint csúszik le. 2 hete olcsóbb volt.😊 remélem mire visszajövök rendbejön a világ és nem kell 20k-t fizessek:|

Fritz Von...
Nagyon helyes, remélem sikerül megtisztítani a csicsung goldfarmerektõl a játékot, mert itt a piac érzékeny erre. 😊

Fritz Von...
Esti csapattal kapcsolatban van pár fontos dolog:

1. Mivel a spanyol alliance-ban vagyunk, ezért a guild esti támadása iránt érdeklõdõ tagjai pontosan azt és úgy csinálják, ahogy azt a tervben ránk osztották. Nincs egyéni kommandó és egyéni akciók a kijelölt területen, ne járassuk le magunkat. Aki nem akar jönni (vagy fosik <#mf2>), az grindeljen, vagy kereskedjen a támadási területeket elkerülve, mindegy.

2. A guildra osztott feladat: Belize mellett El Diablo guildjével együttmûködve foglalunk, hódítunk. Diablóék viszik befelé a small armsokat a városba, a mi feledatunk az, hogy a kifelé jövõ NPC konvojokat elkapjuk, leszedjük lehetõleg minél gyorsabban, hogy a város lázadóit segítsük. Emellett természetesen sor kerülhet PvP akcióra is, ebben is szerepet kell vállalni.

3. Lehetõleg teljes csapatot kell adnunk, 6, vagy 12 fõs grpot. Ez azért van így, hogy megkönnyítse a csapatok és a guildtagok között együttmûködést, a magyar ventri használatával.

4. A csapat(ok) szerintem mindenképpen külön szobába menjenek a ventrin, hogy mi se zavarjunk másokat a halálsikolyokkal, és õk se zavarjanak minket a csata alatt. 😊)

5. A csapat(ok) élére EGY vezetõt kell választani, innentõl kezdve csakis az történhet és úgy, ahogy a leader mondja. Ellenkezõ esetben nagyon hamar két, vagy három részre osztott grp lehet (egyik tag ezt az ellenséget támadja, a másik azt), ami halálos. Fontos, hogy mindenki egyszerre, a leadert szorosan követve mozogjon a tengeren.

6. Npc csata rutinmunka, azt hozni kell.

7. Pvp csata esetén a leader kiadott utasítása alapján mindenki EGY célpontot támad, hogy minél elõbb leszedjük. A taktikát majd egyeztetni kell, hogy mi a célszerûbb. A vitorlákat szedni azonnal, vagy esetleg 4 grptag vitorla, 2 pedig rendes lövések, ezt majd meglátjuk.

Úgy gondolom, hogy ha ezt mind meg tudjuk csinálni és be tudjuk tartani, akkor nagy baj nem lehet.

Aki este jönni akar, az készüljön fel arra, hogy süllyedni fog, illetve arra is, hogy esetleg hajó nélkül marad. Nem lesz így feltétlenül, de ebben benne van az is. Tehát csak olyan jöjjön csatázni, aki ezt be tudja vállalni.
Kérek minden vállalkozó egyént, hogy szerelje fel magát lövedékkel (Amper óccsón adja <#buck>), anyagi lehetõségeinek függvényében pár száz darab minõségi lövedéket (bronze shot, jobb vitorlázat elleni lövedék) is hozzon magával PvP esetére. Ezen kívül Bandrastól kérjen jó minõségû javító készletet, ne az alap, boltban vehetõ dolgot hozzuk PvPzni.
Npc ellen nyilván lehet a gagyit és olcsóbbat is használni, de Pvpnél fontos a jó felszerelés.

Ha pvp lesz, nem kell pánikolni és káoszolni, adrenalin fent lesz, de ettõl még lehet szervezetten, okosan támadni. 😊

a.carkey
A subscription még maintance alatt. Aki a direct2driveról rendelte majd írja be, ha jött neki kulcs!

A medve nem játék.

"This evening, Flying Lab Software staff issued a series of permanent bans as a result of gold selling activities by players of Pirates of the Burning Sea. Additionally, 24 hour bans were issued on multiple accounts found to have participated in the transfer of this illicit gold.

Please understand that we will investigate all reports of illicit transactions and we will following up with the appropriate disciplinary actions, which could include confiscation of the resources in question, and ultimately banning accounts that sell or buy these illicit resources.

In the future, if you are approached by someone seeking to sell you gold, you are asked to file a support ticket by typing /support in game, or by visiting our support site.

Customers are encouraged to share as much information as possible, including the characters name, the server where this occurred, the time of the incident and any links they may have shared with you during the solicitation."

0Fritz0
Tõlem is lehúzták a zsetont.
Egyébként tegnap megszívtam, mert két hajó is eltûnt a tárgylistámból a peccselés után.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Forolto
2 account.

0Fritz0
Biztos egy olyan webshopról rendelte, ahol szexuális segédeszközökkel is foglalkoznak és ez kissé megdobta az árat. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fritz Von...
Ez hogy lett neked 21K.???

Forolto
Télleg,ki szedi össze a csapatot estére?

Forolto
nya 21K-val szegényebb vagyok,de egy társasággal több.

Warbar este leszek ventrin,addig csak sajna fórum. 😞

Fritz Von...
Torzonborz manija meg is érkezett a számlámra. <#idiota>

nekem még nem vonta le 😞
gyertek ventri mert szétunom magam
Torzonborz
nah most vonta le a pízt soe.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Vagy beszopjuk, és nálunk. 😄

0Fritz0
Forolto, Drusza: Köszi mindkettõtöknek az infót.
Asszem nagy bazdmegolások lesznek ******* oldalon. <#hehe>

Fritz Von...
A terv: oszd meg és uralkodj. 😊

Fritz Von...
Szerintem este 5-6 körül már úgyis agyonkempeljük a ventrit és a login szervert. 😊Úgyhogy lesz idõ megbeszélni a regelést is.

Forolto
Télleg:

Majd dobjatok egy privit,hogy mi az oldal neve (ha kész lesz),ahova regisztrálni kell.

Köszi

Forolto
Ment Privi

Forolto
Havana azért érzékenyen érinti a spanyol freetradereket,akármennyire is cél a déli szektor ott védekezni kell.

Kérdés:Ha én mondjuk FT-ként angol playert ölök,mert támad,akkor ugyanúgy romlik a repum az angoloknál?

0Fritz0
Valaki eldobná nekem priviben a „nagy tervet?”
A ventri valamiért nem akar csatlakozni a szerverhez, de még próbálkozom. 😊
Köszi

#3841: Nem a szivart húzzák ki? 😊

Ha franciak betamadjak havannat azzal kihuzzak nagyon a gyufat! :-)
Fritz Von...
Grat. 😛

Akkor most ezt úgy kell értelmezni, hogy ha kalózt látunk, akkor ne támadjuk mi sem? Vagy pedig pár nagyobb guild tagjait ne támadjuk? 😛

Azért érdekes lesz. Angolok két fronton kapnak, a kalózokat tuti betámadják a franciák, illetve ellesznek egymással, ezen kívül én számítok egy brit támadásra Port of Spain körül, talán Caracasig is eljuthatnak. A franciák talán Havanát befigyelik.

Szép piros lesz a map ma este. 😄

Forolto
Urak,

Este 6 körül hazaérek szal én tudok menni a kijelölt feladatunk teljesítésére (nem írok semmi konkrétumot,hátha van itt kém. 😊 )

Fritz,

ment 1 privi! ;-)
Torzonborz
hmmm csak mi fogunk verni mindenki mást. 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nálunk alakulgat a Council of France. A nagyobb societykbõl, de mivel nmég nem volt start és nem lehet tudni milyen nagyobb klánok lesznek, még csak nagyon alakulgat.

Addig én itt jól meg leszek a köröm alatt, míg ti veritek egymást😊

PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)

Van egy srác, már meg nem mondom a nevét, olvass kicsit vissza. De inkább gyere a Robertsere, 14 óra grind mindössze 😊

Van itt rajtam kívül aki a blackbeard serveren nyomja kalózéknál?

Blondy Hun
Band of the red hand
Nyah ebben a pillantaban fejeztem be a grindet 😊
Kalózoktól helyzetjeléntés: úgy látszik spamypolokat egyenlõre nem fogjuk bántani 😊 Ti délen, mi északon briteknek esünk neki, franciákkal gyk. annyira sem foglalkozik senki mint a köröm alatti piszokkal (bocsi Morgans😊) 14 óra grind volt nulláról a lvl 21, de mostmár 3 jól felszerelt posti várja a holnapi rajtot 😊
Jarl meg küldje már át skype-on a srác nevét aki kalóz oldalon nyomja 😊 (Rajtam kívül 😊)

Kikéne dobni ezt a sok b**i 15 éves kis köc**g h**ye gyereket,mert baszakodnak a szerveren,kéne kód a szobához + 1-2 embernek admin jog, kösz!
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Fritz Von...
Snipa! Azt szeretnénk kérni, hogy vagy adjatok egy-két embernek channel admint (esetleg szerver admin jogot), vagy csináljunk egy egységes jelszót a ventrire, mert a sok segg 10 éves wowos ide járkál bohóckodni.

Köszi! 😊

Bár a napkirály már a föld alatt van, azért nem köpködünk a franciákra, ((in character. különben igen 😉 )) végül is az õ unokája most a mi királyunk, bourbon keresztes lobogók lengedeznek az árbócaink csúcsán 😊
Kata
én csak rude emotokat szoktam nyomni 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Köszönöm.😊 öröm a spanyolokkal üzletelni😊

Lehet, hogy bug. Docknál várok. Meg fogsz ismerni😊 A helyiek mind felém köpködnek😄

most visszaneztem chat ablakokat nem jelent meg semilyen uzenet! 10 perc ott vagyok havannaba gyere oda!
Indulok is! 10 perc!

figy gyere Havannaba! ok?
ott fogok allni docknal
Nekem elvileg megy. Azt írja: you tell Hello!

Lehet, hogy nem kapod meg? Esetleg msn vagy adsz helyet idõt is ott vagyok.

Morgen de Fumée😊

Morgan de Fumée

ezt is próbáltam! 😊
Morgan de Fuéme
csá,

figy most benn vagyok!

Don Felipe Lacosta

keress meg! en probaltam most is rad tell elni de nem talalt! Morgan de Feéme a neved ugye?
Kata
szervízben a gépem

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
???
Te miért nem tudsz játszani ?

Torzonborz
sok sikert a csigazabálóknál <#idiota> (nooffensenooffense ! )