Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem még se mail se hozzárendelés se semmi
a.carkey
Boarding key volt írva?

A medve nem játék.

a.carkey
Game Launch Delay
PST: 9:03:54
EST: 12:03:54

A medve nem játék.

Na, épp kezdtem volna anyázni, azt mondja, a d2d, hogy elküldték a kulcsom mélben. Már vettem hozzá a nagy levegõt, amikor csippant az outlook, és megjött a kulcs 😊

Gondolom már csak azt kell kivárni, hogy elinduljanak a serverek is...
Fritz Von...
Na én is megnéztem. Én SOE-s vagyok, launchpad rendben végigment, azonban "You don't have subscription..." szöveggel leáll. Szerintem mostanában rendelheti hozzá a SOE a kulcsokat az accountokhoz.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Viszont "Thank you for purchasing Pirates of the Burning Sea. Your account creation key has been.." eddig pedig preorder volt kiírva... Mondjuk tökmindegy, ha nem tudok játszani😊

PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)

Elvileg azt írták a levélben 22.kén kell visszajöni. Nyomogattam a downloadot és kûldte az újatDe ez is boading. Még van 12 percük😊Ja és összes account manager halott a neten. Már reggel óta csak ezt nézem: "We're undergoing a scheduled maintenance".

a.carkey
Miért érzem azt, hogy ebbõl max. éjféli kezdés lesz? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Na, nem csak ennél a játéknál crashel és network error. Az összes SOE game launchpadje ugyanezt csinálja. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Fasza. Jól kezdõdik! 😊 Remélem rendezik soraikat, mert még subscriptiont kell töltögetnem.

Szerinted ez az a key?

A medve nem játék.

Nálam pontosan ugyanez. Crash és egy új boarding key😞

a.carkey
Másnak is ír ilyet ki?

A medve nem játék.

a.carkey
Na basz. Network errort ír ki ez a szaros launchpad és crashel egy nagyot. Szép!

A medve nem játék.

a.carkey
De miért is lenne 1x úgy, ahogy lennie kéne?! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Az kira, mert tök más kulcsom van, mint a pre-boarding volt. 😊

A medve nem játék.

Forolto
Remélem addig letiltják a kalózokat a SOL-ról,ameddig egyáltalán használhatnák öket.

Fritz Von...
De igen, csak vissza kellene olvasni, minden ott van... A tervek szerint este 6-tól indulnak a szerverek.

Carkey: a Boarding key elvileg a preorder volt, most a Landing key kell majd. Legalábbis ezt lehetett kihámozni a belinkelt infokból.

Nemtudjátok mikor lehet csatlakozni a serverekre? Nekem network failedet ír ki állandóan

a.carkey
Direct 2 Driveos az accom, nem küldtek ki auto egy kulcsot sem, de a send info részre kattintva kaptam egy kulcsot amit Boarding Party Keynek hívnak. Ez tök más mint a pre-boarding és más mint a béta kulcs volt. Szerintetek ezt kell majd activálni vagy küldenek egy landing key kulcsot is?

A medve nem játék.

sztem igen 😊

a.carkey
"Boarding Party Key" -nek hívják a mostani kulcsot?

A medve nem játék.

Kalozoknak lesz legelõszõr, ugyanis könnyedén boardolható a sol npc , magyarul nekünk nem kell legyártani 😊

az még hihetõ hogy õ bermudával de neked sose lesz sol 😊
Te vagy a bermudaval 😊

Fritz Von...
Bermudával SOL ellen? 😊

Egyhavi bevételem teszem fel rá, egy ilyen meccsre 😊 Vállalod?😊

Valaki majd írja ki a topic fejlécébe a fórum címet: http://portalmedia.hu login: portalmedia jelszó: qwert

Fritz Von...
Nekem pedig akkor 2 hét múlva meglesz az elsõ csukottszemes, crash közbeni SOL killem egy bermudával. 😛

Fritz Von...
Ne menj kalóznak, mert végig fogják szopni az egészet. 😛

Kalóz oldalon sem sokan vagyunk , asszonykám, Diego öccse, bár tegnap nem találkoztam vele, és Jarl sem mondta meg pontosan a nevét, meg szerény személyem. De remélem release után legalább egy 6 fõs grpra való ember összejön 😊

Nah, készen van a fórum... ki kell alakítani a kategóriákat ilyesmit, jarl regelj be, aztan adminná teszlek oszt csináld 😊 http://portalmedia.hu egyenlõre jelszó van rajta, majd ha elértem a rendszergazdit levetetem róla. Au oldal htaccast dob fel ott a belépési név: portalmedia jelszó: qwert

Mint egyetlen franciát sem kell elfelejteni.😊

Lehet akkor benevezek egy kalózra 😊

Legtöbb "lúzer" 😊 spanyol oldalon, piratokat kéne erõsíteni 😊

2 hát mólva SOL-ban fogok ülni 😊 Ez számomra sanszos 😊 Ebédelek egyet és összedobok egy fórumot.

Melyik oldalon játszik a legtöbb magyar?

Fritz Von...
http://index.hu/politika/bulvar/vih00122/

Ez alapján félek, hogy szokás szerint elmegy majd az áram, vagy a net, vagy mindkettõ... 😞

Fritz Von...
Szerintem összedobhatsz, köszi! 😊

Fritz Von...
Ugye tudod, hogy sansztalanok vagytok? 😄

Összedobhatok egy blank fórumot ha van rá igény.... negyed óra alatt megvan elvileg 😊

National chanelt néztem fél szemmel, agyba fõbe grindeltem, volt egy napom a 21-et elérni 😊 De általánosan benne van a köztudatban, hogy a nyamvadt spanypolokkal 😊) együtt az angolok a first target. Franciák meg ha mernek valamit csinálni szájbavágjuk õket 😊 Amúgy nagy élet van itt a national chanelen, de annyira gyenge noob kérdésekkel, hogy egy idõ után elfáradtam figyelni 😊

dolgozok, csak este leszek

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Fritz Von...
Lvl8-on semmiképp ne gyere. Mindenki minimum Postillionen fregattokkal lesz, de szerintem lesz pár elvetemült is, aki összegrindelt xp bookokat és beváltja azonnal a szint miatt. Szóval Stralsundokra is kell számítani. 😊

Torzonborz
srácok szerintem tényleg kéne az a külön fórum. elvesznek az infok itt a nagy post dömpingben.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

priviben irjál rá fritz von izére és megadja a ventrit
gyere fel majd ventri mindent elmondok kedves barátom
Torzonborz
nem sok . inkább questelj és erõsödj.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kéti mi baja a gépednek?

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Ez a kis dolog este mikor lesz? Lvl 8 van ertelme menni, nem vagom meg itt ezek a szint dolgok mennyire szamitanak.

Nekem is levonta a moneyt a soe.