8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#4918 Ezek a cserék azért durvák:
• Dark-Wrapped Gear: Reduced reload penalty, cut stealth bonus in half
• Double-Threaded Studdingsails: Significantly reduced running speed bonus
• Ironwood Structural Reinforcement: Reduced structure integrity bonus
• Reinforced Armor: Reduced armor integrity bonus
...
, különösen, hogy egyes szervereken a DWG 1 milláért is ment, az Ironwood Structural RF meg 1.5 milláért ... Azért ezt bétateszt alatt kellett volna meglépni, mert játék közben ezt enyhén szemétségnek érzem, hisz volt player aki ezt vette ...
Szóval hivatalosan is elkezdődött az egyet előre, kettőt hátra project.
Egyetlen igazán pozitív:
• Increased cash and loot item drop rates. Doubloon drops increased at level 15 and higher. Loot item drops had their maximum value increased.
És bár hozzányúltak a Privateerhez, nem basztak el nála semmit. :)
Szopatások:
• Dump Guns: You can no longer use this skill unless you have at least 20% of your guns remaining.
• Battle Doctrine: Removed range bonus, added acceleration.
• Deter Pursuit: Reduced speed debuff
• If you attacked an NPC in the Open Sea, if any survived, they returned to the Open Sea. Changed it so that killing any one of the group would prevent all of the group from returning to the Open Sea. -
#4917 "Patch 1.2 will limit the number of port battles a nation can have at a given time to 1
Why only allow 1 port battle to take place at a given time for a nation?" -
#4916 hja kicsit - nagyon - mellé nyomtam -
Ma elvesztettünk egy lídert...
() -
#4914 Revised loot drops. Tuned the economic loot dropped by defeated ships down. In some cases we were dropping ridiculous quantities of very valuable loot. In addition to nerfing those drops, Isildur generally adjusted all econ loot drops down, making it far more likely that you will (especially at lower levels) get no econ loot dropped at all. To compensate, he has also increased the drop rate of junk loot. Junk loot drops are not affected by the pirate loot reduction, so this change generally increases the money entering the economy for everyone. This is still an open tuning issue, and further changes may be forthcoming.
-
Burca #4913 Rendbejott a forum -
#4912 Nebulon B fregatt ....ööö ja ez nem az a játék :D heavy deli. -
#4911 Mi is kellett neked? -
#4910 vehehe nagyon ráérsz vazz :D inkább csináld a ladikom :P -
#4909 Eheheh. :)
Ha megkapod ezt a levelet, és NEM olvasod el, kapsz 10 millió forintot.
Elolvastad.
Ez van.
UI: tényleg működik, én is elolvastam, és tényleg nem kaptam meg a 10 milliót.
-
#4908 Most nézrm Leogane Angol lett? -
#4907 egy birka nem jön. :( -
#4906 a birkákat kell számolni és beírni . :P -
#4905 Ott van egy kerités és ennyi -
#4904 nekem nem megy. :( -
#4903 ahahaaahaaahaaaaa jajajaaaaa -
#4902 Egyelőre lvl 7ig bírtam ott szétesett minden a röhögéstől. :)))
-
#4901 ROFL!!!!!!!! Beszartok! :DDDD
http://www.onemorelevel.com/game/sheepy -
#4900 csak 26 cső. :) -
#4899 Nemnem,a gyengék hullanak az igaz harcosok ugyan vért,de nem hajót.:P -
#4898 persze lvl50en vmennyire elég a pvp. DE ahoz hogy oda eljuss farmolni kell keményen ami szerintem != content ! . -
#4897 Azért nem ártana némi nyomozgatás-kincsvadászat, legendás hajó megtalálása, kilövése. Szárazföldi ambush (ezzel együtt szárazföldi karaván lehetősége FT számára), stbstbstb. Minden online játékban csak a usereknek vannak ötletei. :P -
Snipa #4896 Raul is nemsokara 50 lvl!
Egyebkent fls forumban is sirankoztak paran, hogy nincs content! Nem ertem, nem eleg content hogy megnyerd a mapet? :) Az csakis kizarolag pvp vel tortenhet! Szal, full pvpzni kell orrba szajban, nekem qrvara nem hianyzik olyan content, hogy szutyok npc-k ellen missiozzak... A carrier kuldiket is ezmiatt hanyagolom...
SD nel is csak azert nyomulok, hogy legyen penz hajokat epiteni amiket elegethetek pvp ben! :) -
Burca #4895 Akkor majd te a masikat hasznalod :P -
#4894 Azért nem tetszik, mert az egyik vitorlát teljes minta tölti be, a másikon meg semmi nincs. Épp azért nem csináltam direkt teljes vitorlát kitöltő mintát, mert szerintem ízlésesebb, hogy pár vitorla közepén van valami, mintha azt a pár vitorlát teljes mintázat töltené ki, miközben a többi üres. -
Burca #4893 Extra este beszart és még mindig bénáznak, csak read only mode-ban mukodik :P
Katie: Nem voltál hát szerkesztgettem. Van sima logos is de nekem jobban tetszik a keresztes mert jobban betolti a vitorlat, igaz a 60% transparency miatt, amit kértek nem az igazi. -
#4892 Gyere, nézz bele az MC Oli csöveibe, van belőlük 52. -
#4891 Nemnem. Az igazi harcosok sok vért hullatnak, mire igaziak lesznek. A gyengék pedig egy csöpptől begubóznak és a rendkívül szórakoztató és fun második karakter grindet választják. :D -
#4890 Az igazi harcosok nem vesztenek semmit,mert igazi harcosok,csak a gyengék hullanak! :) -
#4889 Ohátpersze.
Sose láttál,erre van egy sztorim.
Van egy cső és a két végén egy-egy ember.Belenéznek a csőbe és mégse látják egymást.
Miért van ez?
Megoldás:Mert nem egyszerre néznek a csőbe. :) -
#4888 extrás oldalak nem nagyon mennek.
egyébként ja kezdünk megcsappanni. remélem 1.2 tényleg jó lesz . -
#4887 Luca meg dettó. :) Neki is ott az 50es karija, mondjuk őt egyszer láttam, hogy pvpzik. :D
Az igazi harcosok már elbuktak min 6-9 durabilityt! :)))
-
#4886 Neem,ott van Luca is,jött egy ismerőse is.Fritz is néha betéved. -
#4885 Jaja, az csak a te altod. Azzal nem vagyunk többen, és az 50 es kariddal is behúzódtál, sose láttalak PvP csatában vazze. :D Ilyen fosós navy nem kell! :) -
#4884 Mi a jóisten van már megint a fórummal? Most a másikkal?
"General Error
Unable to remove files within ./cache/. Please check directory permissions."
-
#4883 de az csak a Te altod. -
#4882 De leszünk.
Most neveljük a második generációs navalokat.Én ma leszek 40-es -
#4881 Mire jössz, már nem leszünk túl sokan. :P
Rás és Warbar is abbahagyja pl. -
#4880 Még nincs, csak a T-comon múlik, hogy mikor lesz végre. -
#4879 van sima is iksz nélkül :P
mikó' gyüssz ? még mindíg nincs neted ?