Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is ezt csinalta és nekem a legujabb driver volt fent. Azt javasoltak a devek hogy tegyunk fel egy régebbit...

http://www.burningsea.com/forums/showthread.php?t=2157&page=4

Lera,Dynn,Zulgron

Csak nekem lett bugos a megjelenítés a patch után? tengeri catáknál a tenger vibrál mint az õrûlt. 😞 A hajóm körûl nem csak a perifériákon, de nagyon zavaró, mivel a többi hajó ott mozog. Azt se mondanám h régi kártyám van(8800 gt), szóval nem értem mit csináltak a fiuk. Este frissítek drivert hátha...

Kata
Mizu, megy a gém? Mert akkor fellövöm.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Nem.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

a.carkey
Hmm. Látja vki a szervereket?

A medve nem játék.

Akkor azért volt hasznos, h leírtam, hátha más is olyan figyelmesen olvas, mint én 😊
a "híresztelés" eddig is csak a stationös elõrendelésrõl szólt.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

a.carkey
Én is nyomtam ...

A medve nem játék.

RV mindig is "ingyenes" volt, az már egy másik kérdés hogy befektetés nélkül szitne semmit nemtudsz csinálni a játékban.

Heh, nem is igaz, ez valami nagzon régi feka rap volt..

Aztán remélem a PotBS nem jár úgy mint a Roma Victor... most kaptam emailt hogy AMÍG ÉLEK játszhatok ha elõfizetek 20 azaz húsz dolcsiért.

Nagy siker lehet...

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Jockey
nyugi, én sem vagyok idõmilliomos, nap 1-2óra belefér bár nem minden nap, kivéve hétvége, akkor próbálok belehúzni:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mi a neved a játékban?

Kata
Roberts szerver, spanyol oldal, a többiek vmi conquistador nevû guildben vannak, sokan elõrendelték.

[/cserf][/fülünyúl]

Sziasztok! Melyik serveren játszotok és melyik oldalon? Tudtok valamit a prima guidrõl? Esetleg valaki megvette? Úgy olvastam hogy folyamatosan fogják frissíteni a guideot, és elvilegben jár hozzá parrot code amit 22.én tudsz aktiválni az accountodnál.

Kata
Mennyit szpemmeltek egész nap... 😛

Egyébként rajtam kívül mindenki ilyen ráérõs, hogy 24 órában nyomja?

[/cserf][/fülünyúl]

Hehe...Megérkezett😊 Madarat lehet velem fogadni.Mondjuk Blue Parrot-ot.Ezt kaptam, bár az igazat megvallva, azt hittem választható.
Regisztráltam az egyik kulcsot a SOE-nál, a másik egyelõre számomra relytéjes funkcióval rendelkezik, és az oldaltól ezt a hibaüzentet kaptam:
http://www.dunainfo.net/~hamilton/screen.jpg

Még egy megjegyzés: Nekem összesen talán 5 percet wett igénybe az update.Lentebb azt olvastam, hogy többeknek igen sokáig tartott.
Nem új a bug sajnos.
A patch notes-ban is benne van a known issues között.
a.carkey
Új bug. Hajót váltok, véget nem érõ loading kezdõdik ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
Kijavították a szerver nevét. Mostantól Roberts (EU-EN).

Fritz Von...
Tölt a launchpad. Elvileg felment a patch.

Forolto
Ma este egy raid?
Elmehetnék San Juan környékére 45-ös hajókat vadászni.

Fritz Von...
Bazz, az a class trainered volt. 😛

nekem valami sötétcsuklyás ürge beszélt a sötét oldalról de bevágtam a cápák közé
Fritz Von...
Bizony, most vettem szoba deedet. Jedi draughtsman office készíti. 😄

ne4ked annyi pénzed van hogy már másik szobába is át tudsz menni?
Forolto
Semmi. 😊

Mivel felépítettem a Zinc bányámat jó messzi, elment minden pénzem a raktárra.

Kell a kölköknek (klántársak) a bronz skuló. 😊

Fritz Von...
Átmentem másik szobába...

Fritz Von...
Azért kurva jó lenne, ha nem mi lennénk a ventrin a tesztalanyok... 😛

Fritz Von...
Inkább beszéljünk arról, hogy kinek mennyi pénze van. 😄

jaja
Forolto
Tényleg próbáld ki.Én kitapasztaltam.Lehet kezdetleges stratégiával próbálkoztunk (egy magára huzza a hajót és addig a másik szétlövi a vitorlákat) ,de egy sorozatra eltünt az oldalpáncélom fele.Az volt a mákom,hogy jó messze voltam és nagyobb ivben jobban fordultam és utána kevés lövés talált el.Az én hajóm full upgrade-el többet sebeztem,mit warbar a vitorlákkal és végig rajtam maradt.Ezzel a taktikával a nehéz szakaszon átpaszírozva már könnyebb volt a sebzett hajót szétlõni.
Ha egy picit is közelebb vagyok,vagy jobban célozva lõ,akkor én max 4 sorozat vagyok,nem több.Hála ég ez npc és nem player.A játékos tuti,hogy szétszed mindkettõnket egy ekkora hajóval.

a.carkey
Csinálhatnák ezt máskor is. Legalább a patch részét.

A medve nem játék.

a.carkey
Most nézem, hogy L21-en a defense skillem sincs még meg. 😊 Szóval még az sem volt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Megnézem ezt az Alexandert a Postival, de kell, hogy menjen, mert ha a Stralsunddal nekem megmaradt a fele hullom a 3/4 páncélom, akkor a postival is meg kell, hogy maradjon, mert annak még az armorja is jobb jelenleg, mint a dán hajónak akkor volt (nem volt rajta pl. armor outfitting). Plusz medium outfittingel a postin a lövéseim is erõsebbek. Ha látok Alexet, megnézem.

A medve nem játék.

"The client patch failed. SOE have restarted the process. In theory, it won’t be much longer"

Forolto
Értem,köszi a leírást.
Az én hajóm full outfittenges volt,+damage,+hull,+sebesség vitorlákra + fordulás.A skilleket megpróbáltam helyes ütemekben ellõni,de van egy kis bibi.
Állni kell a lövéseket.Tehát lvl21-en egy lvl21-es hajóval állni a 30 ágyú lövéseit+te is lövöd,fordulsz...hát nemtom.
Mikor vége volt a csatának ott löttük még közvetlen közelrõl és beleeresztettünk még 3 lövést és megkarcoltuk...

Én azt mondom,hogy lvl21-en egy lvl 21-es hajóval egyedül egy 4th rate-es hajó bevehetettlen!Még egy L40+ se!Teljesen mind1 milyen a szél,az Alex ugy fordult vitorla nélkül,hogy csak néztem és ez tapasztalat a játékból.
Nekünk mákunk volt,hogy az Alex small ágyúkkal voltak felszerelve,de ha egy medium vagy neadjisten Large Huge-al lõnek rád,oda az isten hullja nem elég.

senki nem látja, de amíg nem peccseli fel, addig belépni is felesleges.

a.carkey
13.10 van. Látja vki a szervereket?

A medve nem játék.

Csak most fedeztem fel, de nagyon tetszik! Igen jól megcsinálták! (Történelem résznek örülök)

Forolto
De jó az,akik estig dolgoznak azok nem maradnak le.

a.carkey
Szar ez így. 😞

A medve nem játék.

Az indulást átírták 13:00-ra, aztán ki tudja utána még meddig kell várni.

a.carkey
Hmmm. Nem látom a szervereket ...

A medve nem játék.

a.carkey
Én a lehet szólózni alatt mindig azt értettem, hogy max. 5 perc, nem több és nem gyógyítasz. A képen az ugyan Stralsund volt, de anno civil mediátorral is lehetett ölni jó outfittingel felszerelve L50 hajót, mégha nem is 4th Rate-et ...

Postival most már MINDEN lehetséges, de alapból nem megyek a következõkre (max. próbaképpen, mint tegnap, de lehetséges, csak veszélyes és idõpocsékolás, és ha hibázik az ember, akkor már veszteséges is mert gyógyítani IS kell):
Pl. Conquistador fajták, 1900nál magasabb hullal rendelkezõ hajók. Ágyú és páncél nem számít nálam, csak a hull. Ha az közelít az 1900hoz, már nem lehet gyors a kill, különösen nem egy Postival! És mivel L50ig L21 tõl kb. 2100 hajót még meg kell ölni ami minimum L45+, ez számomra pl. fontos.

De nincs trükk. Jó hajó sem igazán kell, csak tudja azt, ami a classod extrája (pl. turning vagy reload), de azért minimum legyen posti. Fontos még a széljárás. Ilyen nagy hajónál mint egy SOL, mindig hátszeled legyen. (Bár anno ugyanúgy lehetett szólózni nagyobb hajókat, csak még random is volt az instance, bár akkor volt surrender is ... 😊 Ált. 10 sec volt a harc és 3-4 perc, míg eljutottál az ellenfeledhez.)

Annyi a lényeg, hogy jókor kell jó skilleket használni és jó outfittinget kell feltenni már alapból. Outfitting nélkül aki nekivág, hát, az rákefélhet. Nem úgy kell gondolkodni, hogy szétlövöm a vitorláját mert az jó, és eddig bevállt, és aztán csáklya vagy akármi. Nem. Ez idõpocsékolás, meg veszélyes, sokszor drága, mert gyógyítani kell, stb, stb.!

Itt keményen armorra és hullra kell lõni és használni kell a skilljeidet (sokszor még azt sem). Nekem jelenleg a wind skillek kivételével, ill. a hasty fire és rum ration skillek nélkül is megvan az a két fõ lövésem FTvel, ami kell a fejlõdséhez, de már L5ön megvolt a legfontosabb. De így is csak akkor használom ami 30 mpig ad 40% damaget, ha nagyon kezd forró lenni a hangulat. A lényeg, hogy a hullod legyen sok, de azért nem árt az armor sem.

A navy sajna lövésbõl pl. szarul áll az Fthez képest, de jobbak a hajói. A privik jobban állnak lövésben, de igazán másban jók, és a cooldown is nagyon fontos, mert hiába van egy jó lövésed, ha kilövöd és 2-5 percig nincs újabb löket, akkor az már nem a legjobb.

A medve nem játék.

Fritz Von...
Idõs házaspár, 50. házassági évfordulója, gyertyafény, miegymás...
- Papa, emlékszel, hogy pont 50 évvel ezelõtt mire gondoltál?
- Emlékszem bizony.
- És mi volt az???
- Az, hogy hülyére b....lak, és löttyedtre szopom a csöcsöd.
- És most mire gondolsz?
- Hát, hogy sikerült...

Fritz Von...
Egy néger bölcs írása egy dél-afrikai szomszédja ajtajára:

Mikor megszületek :fekete vagyok
Mikor felébredek: fekete vagyok
Mikor lesülök a napon : fekete vagyok
Mikor fázom:fekete vagyok
Mikor meghalok:fekete vagyok

DE TE!!!

Mikor megszületsz:rózsaszín vagy
Mikor felébredsz: fehér vagy
Mikor rosszul vagy :zöld vagy
Mikor lesülsz a napon: piros vagy
Mikor fázol : kék vagy
Mikor meghalsz: lila vagy

És még van pofád engem színesbõrûnek nevezni?

Fritz Von...
Egy férfi betér egy fehérnemû üzletbe, ahol a feleségének melltartót szeretne venni. Kiválaszt egy fazont fehér színben. Megkérdezi az eladótól az árát.
- 24 dollár.
- Rendben, akkor ebbõl kérek egyet. - mondja a férfi.
- És milyen méretben? - kérdezi az eladó.
- Arról fogalmam sincs.
- Mégis kb. mekkora melle van a feleségének? Mint két dinnye, vagy kókuszdió, vagy narancs? Mihez tudná hasonlítani?
- Ööö, nem is tudom - tûnõdik a vevõ -, inkább olyan.....Látott már tacskófület?

Fritz Von...
LOL!!

Fritz Von...
Aztakurva, ez nagyon komoly! 😄