8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Morgans
    Csak h kicsit felkavarjam az állóvizet egy mindenapos brit katasztófával:)

• Jockey
    nincs szerverlista hálistennek...
  • a.carkey
    Nem nagy költség. 1 szar mignone kell hozzá, és abból kell megépíteni.
  • Forolto
    Igen ezt mondta,amikor felkiáltva találtam meg álmaim hajóját,jól le is törtél.:P Najó vicceltem.

Én hiszek neked,és felesleges költségekbe nem verem magam. :P
  • Forolto
    De kell,csak hála ég 1 darab.
  • a.carkey
    A mignone privi talán Oli kategória, de szerintem jelenleg bugos, sokat missel távolról, de ez még javulhat. Bár így elég lutri a dolog, szóval jelenleg nem tudom mennyire érdemes próbálkozni.
    Anno azt mondtam neked, hogy próbáld ki, keress egyet, harcolj ellene és döntsd el magad, hogy érdemes-e. (L50 privateer instanceban tuti lesz 1!)
  • a.carkey
    Heavybe nem kell bundle? :)

Mindegy. Jó hajó még a defiant mc, csak a turnje szar. Az ágyúi viszont jók.
  • Forolto
    De Fritz,neked ott van az Oliphant.

Okés nekem egy hercules heavy mondjuk összejön,a csúcssebessége 14.40.A SOL-ok ott ollan 16-17 körül lesznek.
    Rendben a kalóznak legyen csak herculese,ugyis tud hajót foglalni,max beszopja,ha egyedül kimerészkedik,de én mit csináljak?
    Szerintem egy privateernek is kellene engedni hajót foglalni.:) Igy igazságos.:D
  • Fritz Von...
    Minden high end hajóba kell bundle. Freetrader ott indul, hogy 3 bundle kell a San Mateo tradershez. Innek kezdve egy szinten vannak a következő hajók: 8 bundle: Hercules MC (privi), Couronne Galleon (FT), 3rd rate SOLok (navy).
    Innen kezdve már csak a navy kap nagyobbat, 10 bundle a SOL 2nd rate, és 20 bundle a SOL 1st rate.

Fasza :)
  • Kata
    Akár acceleration, akár speed tuning, egy 40+ ágyús hajóból egy sorozat chain, bar, vagy star shot oszt máris mínuszban van az ember. De azért lehet róla vitatkozni persze.
    Pvp groupba 1 vagy 2 elfogó ember, és kalapkabát. NPC-k ellen meg sárkányfű.
  • Fritz Von...
    Tegnap ventrin pont azt mondtad Diegonak, hogy a statos táblázat szar. :P
  • Forolto
    Hát pont ez az!S megáll az eszem,hogy a hercules heavy-be is kell bundle.
    Hogy nyomják telibe.
    Gondoltam megnézem mit kóstál eme hudelegnagyobb hajó a privateer-nek.
    Ennyi farmolásért inkább felhúzom a navalt és belecsücsenek egy 2nd rate-be!
    Nem is értem mire jó a privateer?Azéhogy behuzzon Pirate PvP-n?Azé egy is elég egy group-ban.Eszméletlenszar.

A triton vadászhajó,én nem vagyok vadász,nem vagyok az a lavírozós a hajók között oszt az egyik feneken billent.
    Deli az egyetlen normális hajó a maga 24 db 16 fontos ágyujával?50-es naval körberöhög!Nem beszélve a kalózról,aki simán beleteszi a fenekét a SOL-ba,s ha kilövik alóla,akkor szerez egy másikat.Ez szép dolog mondhatom.
  • Forolto
    No comment
  • Fritz Von...
    Dedó.
  • Rushmachine
    Figyi má! Te neked valami nem tiszta?Mondtam,hogy téma lezárva.Úgyhogy felejtsé el ezzel a hülye témáddal pláne ha hülyeség,a másik + ha olvasod a fórumot.Mondtam este eküldöm az adatlapomat és nézegessed.
    A másik nem tudom,hogy feltünt diegó hajó stajaiban ha megnézed a fotót,a gyorsulásra nem adott csak a max speed-re ebben a 2 érétkben.Az meg a másik ,hogy snipa is megesrősített gyakorlati tapasztalatok alapján.Kiváncsi lennék nagyokos,hogy kaptad volna el azokat a kalózokat ,akiket tegnap levadásztunk.???Nem baj csak számoljá a négyzethálos füzetedbe.
    R

UI:Súgok valami egészséges vita nincs!Kicsit olvass utána a témában kalkulátor :D
  • a.carkey
    A privi jó, de szarok a hajói alap szinten. Egy Deliverance Heavyvel vagy egy Tritonnal jó leszel 50en! Nyugi. De tény, hogy a navy javára billen a mérleg, ha az L50t nézzük.
  • Forolto
    Ezt a fos Privateer-t félredobom és felhúzom a naval-t.Ezt a xart.Nem elég,hogy lopimpilis hajókat vehet csak és még az a xar is olyan drága?Hát kapják be!
  • Forolto
    szép.

A hajamat tépem gyerekek!!!!A Hercules MC-be is kell NYOLC BUNDLE?Ez komoly?Mondjátok,hogy elnéztem,vak vagyok...ugye igy van...mondjátok.Olyan se lesz nekem. :(
  • a.carkey
    *alap Tritonba
  • a.carkey
    Egy Tritonba 1600at sebzek bele egy speckó lövéssel ...
  • a.carkey
    Raiders, a sebzés 100 yardon belül erősen jobb lesz még ennél is.
    Azonkívül nimble, és hullra növelő.
  • Forolto
    Végre én is megtaláltam a fórumot...megy a sírás bartica-ért. :)
    Nagyon pörgős hétvége elé nézünk!
  • Forolto
    Nice. :)
    Raiders ágyú upgrade-ed van?
    Mennyire bírja az armorod?A Hull eszméletlen,azt sose lövik ki.:D
    A general upgrad-eknél nem jobb a Hercules 4-es?
  • a.carkey
    Nem bundle SOL téma:
    Reason a statok alapján, Alexander az ágyúszám alapján.

Jelenlegi hajóm (El Stig) csatában:
  • Kata
    Szerintem nekem se... :(
  • Forolto
    Kata,hogy lesz neked Trinity-d?

Kegyetlensok cucc kell hozzá,nameg a végső összeszerelésért a 2 milka...áááá sose lesz nekem illen.:(
  • Forolto
    Kata,igazad van.Ég és föld a 2nd és a 3rd között a két bundle meg elhanyagolható ilyen szinten.

Alex-et kipróbálnám,de kérdezd meg Lera-t,ő már csücsül a SOL-okban.:)

• Forolto
    Rush,miért írok hülyeséget?Legalább számokkat írj,ne csak "hülyeséget".

Azért írtam,hogy ne sebességet mint te,mert te a sebességre mész és hogy húúú mennyivel megy a hajó,mert szinte csak te raksz sebességre,neked van (volt) speed-es hajód (Arcadia),én ebből következtem ki a sebességre mész,de ez warship ami nem fog száguldozni a csatában.
    egy:erre van jobb
    kettö:a csapatjátékban lehet pont az lenne a fontos,hogy inkább csatázz,mint üldözz.

Ugy veszem észre te mindenre érzékeny vagy,mikor másnak más a véleménye az már milyen alak.
    Én csak vitázni szeretnék,mert az egészséges vita jó.Én számokat hozok,te meg a "baromságaimat" Igy én is ugy érzem nincs min vitatkozni,mert már nem arról szól sajna.Téma részemről is zárva.
  • Rushmachine
    Bejött mi te kis hamis.... :D
    Keményen elkentük a k***ög kalózok száját.
    Kicsit korábban kezdjük betettük volna pirate pvp-be simán MT!
    Az mekkora lol lett volna!
    Ha ma nem kell keccsőni menni ,mehetünk még egy kört .
    R
  • Rushmachine
    LOL (Ö_ö) nem is írok semmit.Bolduguljá ,csak mikor elkezded írogatni a h**yeségeidet légyszi nem úgy kezd ,hogy "...A sebességét ne növeljétek,mint Rush...",mert erre érzékeny vagyok.Pláne akkor ha bődületes baromságot írsz mellé.Nincs kedvem vitatkozni,meg győzködni senkit.És téma lezára
    R
  • Snipa
    En amondo vagyok! Tamadjuk be MT-t :-) rohadt jo moka!
    Odamegyunk 2 groupban es bezuzzuk pvp be! HOszt oruljon a sok suttyo kaloz! ;-)
  • Forolto
    Ezt hol olvasod?Istennek nem találtam meg at a részt.

• Morgans
    Szoktam olvasgatni a POBS Roberts fórumokat. Mostanában Angolok sírnak egész nap, h mi lesz a newbeek-kel. A kalózok a témákhoz sem szólnak, nem tudom mit csinálhatnak. Kalóz városokat simán lehetne foglalni VP-ért lehet ez lesz az angol kapituláció után a következő fejezet a Robertsen és marad a Spanyol - Francia barátság:)
  • Kata
    Csak annyit tennék hozzá, hogy 3rd rate nem sok lesz. Ugyanis aki 8 bundle-t összerak, annak még 2 egy 2nd rate-hez már nem téma.

Másrészről minden hajónak van valami hiányossága és van amiben kiváló. Az upgrade-kkel bármi kompenzálható. Innentől szerintem csak a játékoson múlik, hogy az adott hajó hiányosságát pótolja, vagy a kiválóságában teszi még erősebbé. Tényleg ízlés kérdése hogy ki melyik hajót és milyen upgradeket, és függ attól is hogy hova, mire (grind, pvp, ostrom). A lényeg szerintem is az, hogy az illető jól tudjon játszani a saját szájíze szerint választott és bővített hajójával, és hogy a groupban erős csapatmunka legyen. Ahogy írta valaki, csapatban úgyis kiegészítik egymást a hajók.

Én inkább olyan javaslatokat kérnék, hogy mit lenne érdemes beszerezni navynek L50-en, bundle nélküli hajók közül. Reason? Alexander? Mordaunt? Egyéb?
  • b3ci
    Hali!

game.co.uk ról rendeltem meg ezt a gammát, és még mindig nem jött meg, pedig már elvileg kedden küldték.
    Rendelt már innen valaki? Hány nap?
    parcelforce.com-os tracking numbert honnan lehet tudni? az order id-t azt nem fogadja el.
    Kit üssek, hogy hozzák már? Plz help.

Itt az order status log:
    05/02/2008 09:22:02 Your order has been dispatched.
    05/02/2008 08:37:34 Your order is currently being picked and packed.
    05/02/2008 07:20:15 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
    Funds will not be debited until your order is shipped.
    04/02/2008 14:59:48 Your order is held for credit checking.
    04/02/2008 14:23:01 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
  • Forolto
    Kellett nekem számolgatni.

Megnéztem 50-es szinten milyen hajó és milyen statok vannak.

Most lehet nem ezeket a hajókat választjátok,de picit érdekes lesz.
    Saját véleményről van szó,csak erről is lehet majd vitázni,szívesen várom a csatlakozókat,lehet mások jobban tudják.

szal 50-es szinten 5 hajót ragadtam ki és most PvP rendszerre gondolva milyen upgrade-eket lehetne kiosztani a hajókra.

Első a Deli heavy:Speed 15.50 hull 1900 armor 1760 turn 10,35 Damage 36*12 432 reload 40 sec
    Hercules: Speed 14.40 hull 2150 armor 1400 turn 9 damage 38*12 456 reload 45 sec
    Hercules MC:Speed 14.40 hull 2526 armor 1645 turn 9 damage 42*14 588 reload 47.8 sec
    Hercules Pirate:Speed 14.40 hull 2473 armor 1610 turn 9.5 damage 36*15 540 reload 37.3 sec
    Valiant third rate:Speed 16.50 hull 2900 armor 1940 turn 5,97 damage full time-al számolva 900 reload 55 sec

Átnézve a Deli heavy hullja armorja nagyon jó,jól fordul,sebzése kisebb,tehát arra érdemes gyúrni.
    A Herculesek sebessége kisebb,de az armorja hullja jobb,tehát itt érdemes speedre gyurni,mert sebzése is jobb (Itt kijön Rush dolga,hogy speedre érdemes erősíteni,hogy utolérd a deli-t.)de a reload is nagyobb,tehát egy speed reload combóval elég jü kis hajót kapunk.
    S itt van a kalóz Hercules,ami jobb alapban,mint az összes Hercules.Ők tuti speedre fognak tenni,hogy elkapják a hajókat
    A végére tettem egy sorhajót.Erős a hullja,de nem annyival,hogy húúúúú micsoda hajó lenne.A sebzése állat,de azért ott sokkal több ágyúról is beszélünk,de az 55 sec és a 5,97 turn gyenge,többen szétkapják,itt tényleg a reload és a turn a fontos javitás.

SZERINTEM.
  • Forolto
    Egyébként most nemazért,de megnéztem a HUGE kategoriában mi a külömbség a waddig,a raider és a perfected ágyúk között.Mondjak valamit?Nulla.A sebzésben semmi,de a perfected ad reloadra és pontosságra is,még azt is megfontolom,hogy azt lecseréljem.

A számok tengere.Imádom.:)
  • Forolto
    Igggen,szal azért SOL-nál már teljesen más a helyzet,sőőőt azt mondom minden hajónál más a helyzet.Nem is tudom volt-e olyan hajóm,ahol ugyanazt az upgrade-et használtam volna.:)
  • Forolto
    Ahelyett,hogy végre elfoglalják vagy a franciákat,vagy az angolokat,de ez az erölködés már kínos.
  • Forolto
    neeeeem,ez nem segitség,mert nekem nincs szükségen segitségre ilyen téren,elboldogulok,mert ez is csak matematika pici szerencsével fűszerezve.