Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eq2 havidíjánál sem nézték.

a.carkey
A Company ezek szerint adócsalással, de egyben adótanácsadással is foglalkozik. 😄

A medve nem játék.

Fritz Von...
Végülis kint lehetsz kiküldetésben x ideig. És ezért nem kell kártyát cserélned, ha a mostanival tudsz vásárolni a boltokban és a neten. Nem is tudom.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Te inkább az aláírással foglalkozz, amit tegnap mondtam. 😊

Fritz Von...
Na megkaptam a hivatalos választ arra, hogy miért nincs digitalhoz papagáj. Azért nincs, mert ezek a bonusok azért kellettek, hogy az üzletek felvállalják a preorderes dobozok terjesztését.
Végülis van benne logika, mert ha nem adnak hozzá semmit, vagy mindenki kap bonust, akkor egy adott bolt lehet, hogy csak 2 dobozt ad el, és ezért nem nagyon éri meg extra ügyekkel foglalkozni. Így viszont a papagájom nem fogja összefosni a vállam, ha pvpzek. 😊

De akkor is bekaphatják.

Torzonborz
nem is pakisztánra gondoltam. áttemszem pl. ruszkira csak a kérdés hogy valóban ez alapján fizetek adót vagy a kártyát nézik ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Szerintem ha már ezer éve Hungaryt adsz meg, akkor nem biztos, hogy elhiszik Pakisztánt. 😊

Én a Station Store-ból szereztem, egybõl jött az email a számláról. Nem vontak le semennyit, igaz az internetkártyámon nincs is annyi pénz<#buck>
Ennek ellenére az accountom alatt ott virít a suspended régi játékokt mellett az "active" PotBS.

Jut eszembe: a híresztelésekkel ellentéteben nem 22-én fizeti az ember a játékot, legalábbis a direct2drive-os vásárlásnál hetedikén terhelték a kártyát.
Torzonborz
bazz most hogy mondod...ha nem EU országot jelölsz meg akkor nincs VAT...bazzzzzzzzzz 😄 ha Hungaryról váltok át vajh nem lesz utána vmi egyéb gond ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Na, elõrendeltem, tölti lefelé. <#vigyor2>
Így hogy nem vont le pénzt sem, tuti "vétel". Meg Indiából regeltem úgyhogy sztem áfa se lesz. Eq2-nél sem vont le 27xx-28xx Ft-nál többet ha azt adtam meg😄

Na hát ha tudod,akkor + gyere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Kata
Tudom, már nyár közepe óta nyomom.

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Update: sajnos azért nem volt online Soto, mert az altját húzta felfelé. 😊

Tehát vagy Hernando de Soto, vagy Francisco Coronado. 😊

Szerintem + töltsed le és feladásról szó se lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#zavart1>
Annyira komoly a gém,hogy kihagyhatatlan
R

Esetleg elkérhetnéd valakitõl DVD-n a pigeket. Vagy google. Én is így találtam rá egy fórumra ahol be volt linkelve és jött 500k val😊 de sajnos már leszedték😞

Kata
Már nem, feladtam és a sarokba dobtam az egészet. Most bosszúból bfme2-zök.

[/cserf][/fülünyúl]

Neked 😄
Kibasz jó a gém,olvass vissza pár száz hozzászólást 😄
R

Kéti még mindig installálódsz?
R

Sziasztok!

A mai napon fedeztem fel eme gyöngyszemet. Még csak nem is hallottam róla, pedig már régóta keresek valami "megváltó" MMO-t.
Látom, hogy még van cirka 2 hét a megjelenésig, ti hogyhogy már toljátok? Elõrendeltétek? Ennyire jó?😊
MMO "tapasztalatom" eq2-re és wow-ra korlátozódik, de egyik sem jött be, már meguntam szörnyek ellen küzdeni, pvp kell. A WAR-ra vártam eddig, de ez.. valami nagyon jól hangzik.

Nos, kiknek ajánljátok?

Kata
jan 22

[/cserf][/fülünyúl]

BaziJoe
Mikor jelenik meg???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Közben megoldódott. Nem volt online Soto. Thx azoknak akik segítettek bejutni a klánba!😊

én is becsapódtam, vesszõ kell a név után. Tehát:
/tell Béla Sanchez, blablabla.

A délutáni incidensre válaszoltak:
Greetings,

Thank you for your inquiry. Unfortunately, we cannot send a new deed. I am however, forwarding your issue to the bug team.

Regards,

Warren
PotBS Europe Customer Support

Lehet én csinálok valamit rosszul😞 Tehát: /tell Hernando de Soto, hello! Mire Unable. Ez már Robertsen.

Aham másik EU severen vagyok. Semmi gond. Újrakezdem 40*er😄

Torzonborz
most is online vagyunk bár én most lépek le. tell-t leírtam hogy kel a vesszõt ne hagyd le név után ! /tell név,üzenet
Hernandora tellez

Vagy mert nem a Roberts-en vagy? 😊
Valóban
http://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Spain

De nyilván nem ez legnagyobb történelmietlenség 😊
/tell -re Unable to send... ír(3339es nevekre). Lehet h azért mert senki nem online. Igazából annyira még nem látom át a mûködést.😛

Átettem magam spanyol oldalra. Daniel Cuervo korvett kapitány szogálatra jelentkezik!😊 Egyetlen ami zavar már a spanyol trikolor. Lehet, h hiányosak a történelmi ismereteim de mintha nem ez lett volna spanyol zászló abban az idõben. (A hajókon rendben van)

a megvásárolható Prima quide mintaoldalai pont az Economy részek, 50 oldal kemény craft, receptekkel, táblázatokkal, fõoldalról vagy launcherrõl elérhetõ!

béta fórumon nagyon jó doksik voltak, táblázatok a nyersanyagokról, fillérre kiszámolt költség minden gyártáshoz, gondolom ezek most is fenn vannak valahol. aki keres az talál 😊
Nekem béta végén (utolsó 3 nap) nem volt vele gond, pedig elõször csak egyet gyártottam, akkor láttam, hogy maxolni kell. Nyomtam a maxra, legyártottam, és ment tovább rendben.
Most nem tudom, elrontották-e, még emlékeztem, h maxra köll bökni. 😊
a.carkey
Ez a maximumra nyomós hülyeség?
Anno nem volt benne, én is automatic voltam, és belekerült ez a nyomj a maxra, és már be is akadt, ha nem így tettél?

A medve nem játék.

na szép, quarry pites questnél beakadt, nem kapom újra a deedet, így nem is építhetem fel a bányát...

Forolto
Egy kicsit ránézve a képre (Ami eszméletlenjó,hol tartottad eddig az infót? Köszi 😊 )
azért nem lõttem nagy bakot.😊

a.carkey
Csak a ship provisions gyártáshoz kell két acc., durván 18 lot (elvileg). Egyszer kiszámoltam. Ezt lehet csökkenteni ft reward meg eu traderek segítségével, de ennyi.

A medve nem játék.

a.carkey
A többi meg extra. Ha hajót akarsz építeni? Építs. Mindig több lesz kitermelendõ, mint amihez pénz van.

A medve nem játék.

a.carkey
Korábban írtam, mi kell mindig. Ezt kéne tartani.

A medve nem játék.

Forolto
Ez nagyon bonyolult...én aki 1 hete még a játékról se tudott.😄

Szép😊

Forolto
hopsz már számolni se tok.😊 de a lényeget kifejtettem.😄

Forolto
Persze sulyozni kell,tehát mondjuk az 1.csoport 30%,2.40%,3.30%,4.10% a létszámnak és ott van a 4.csoport,akik talán pont ezt az átfedést oldanák meg.

Fritz Von...
Ugyanígy pl a vitorlához kell nail, amit a kovács gyárt, stb stb stb. 😛

Fritz Von...
Csakhogy ennél sokkal bonyolultabb a helyzet, mert pl a kötélgyártáshoz kell fa (fir), és egy distillery (tar), amivel meg lehet csinálni a kötelet. És a többi is ilyen összetett, tehát a fás szakma nem csak magának kell, hogy termeljen.

Forolto
Nos...Picit átnézve a hajóépítéseket,ollan 4 csoportra kellene szétszedni a bandát.
1.csoport bányász+fegyver (ontja az iron-okat,ágyút önt és lõszert gyárt+vasmacska.😊) én még ide gondoltam a ballast beszerzését.
2.csoport Hull gyártó (ide kerülnének a fával és egyéb hajótest épitõ gárda,elsõ pillantásra a fának az összes cuccait gyártaná.Ez a legbonyolultabb a tényleg egyszerû hajóépítésnek.
3.csoport Vitorlások.(minden vitorlával,szabász-varrász,õvé a textill birodalma)
4.csoport a joker csapat,akik besegítenek a csoportok munkájába,ahol elmaradás van,oda vonulnak.

Elsõ nekifutásra erre gondoltam,ha van valami,amit kihagytam írjatok,szóljatok hozzá.Nézzétek meg mi áll közelebb hozzátok és próbáljatok csak elviekben a munka közben átgondolni mivel tudnátok segiteni a guild életét.

Én az elsõ csapatba gondoltam magam,a hull és a vitorla picit bonyolult nekem,de ha más is jönne ide akkor szívesen váltok máshova.

Torzonborz
én voltam 😊
de nem fps-re gondoltam hanem net monitorra de gondolom ezen az addmetricen belül lesz az is.
köcce 😊

a.carkey
Valaki kérdezte - már nem tom ki - az fps kiírást.

Csinálj egy olyan fájlt, hogy:

pirates_local.ini

és írd bele:

sdc=true

és ingame

/addmetric parancs elõhoz egy menüt, és azon belül: graphics / framerate

A medve nem játék.