Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ha belépsz írd be:
/Whocount
(kiírja hány spanyol online - persze ha brit vagy, akkor brit)
/Who
(kiírja, hogy ezek hol tartózkodnak jelen pillanatban) és a számukat

A medve nem játék.

Forolto
Huhhh én ma nemtom meddig leszek,reggelente elég kemény felkelni,ha hajnali 2-ig játszok. 😊

Tegnap említve lett,kellene Sulfur-t szerezni.Tampico termeli egyedül spanyol földön.Hajóépítés enélkül nuku és tuti drága lesz AH ban.Én ma ráállok a dologra,hogy késõbb ebbõl ne legyenek gondjaink.

a.carkey
Ezért is hívják Brits and Rats of the Caribbean-nak a játékot nem hivatalosan ...

Nekik készült el elõször a capital ...
Nekik van legközelebb a capital ...
Náluk van a legtöbb player ...
Jól helyezkednek el a városaik - különösen a briteké - kezdetben ...
De náluk van a legnagyobb lag is ...
A main városaikat nekik lehet a legnehezebben bevédeni, szinte mindig pvp területben fekszenek, mert ott a legtöbb L45+ hajó ...

Innen szép nyerni ...

A medve nem játék.

Én is toltam este 7-11 között, de nem tudtam úgy megfordulni Veracruzban, hogy ne lett volna 4-5 ember csak a mólón mindig.
Torzonborz
este cruz és barilla eléggé tele volt de ha városokban nincsenek is sokan az nem feltétlen azt jelenti hogy nincs senki csak questelnek vagy open sean vannak az emberek. #3339-ben van pár név akiket kereshetsz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Reggel hatkor tényleg csak én voltam😊)De este 7-11 közt azért lehnének népek.
Mit kell tegyek ha be akrok lépni?

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Nyilván a kalózok lesznek a legtöbben, ez nem is volt kérdés. Általában kalózok - britek - spanyolok/franciák a sorrend.
A csapatba simán beférsz, egész jó hangulat van, és jól elvagyunk. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Torzonborz
még jó hogy beférsz a klánba 😊 ha hajnalban nézted meg akkor nem csodálom hogy nem láttál senkit de este azért rendesen vannak kezdõ városban ( Vera Cruz ) meg környékén.

Mivel leesett h nemzetet végleg választok ezért tegnap este/ma hajnalban sikerûlt megnéznem az összes nemzetet. Kalózoknál telt ház volt, állandóan találkoztam playerrel a kezdõhelyen. Angoloknál lézengtek, franciáknál két ember, a spanyoloknál pedig senki. (Tudom h pre szakasz de valamit már jelenthet)Valahogy úgy érzema kalózok lesznek a fõellenség/dominálók a játékban, aztán az angolok. Amerikában még durvább lehet, melyik ami indul franciával?😊 Mondjuk a spanyolok jók lehetnek.
Igazából a látottak alapján a francia city hangulata jött be legjobban, viszont ahogy nézem a magyarok a spanyolok felé szervezõdnek (Létezik itthon egyáltalán aki nem kalóz vagy spanyol?). Szóval ez a két lehetõségem van (spanyol,francia) már ha a klánba egyáltalán beférek😊) Még estig eldöntöm mi lesz.

Fritz Von...
Eddig a SOE Everquest2ben csinálta meg azt, hogy külön osztotta a szervereket. Így az EU szervereket is itteni idõ szerint reggel 6 körül állítják le, ha van valami.

Itt a Potbs-ban még aránylag elfogadható az idõpont, mert azért az átlag EU polgár reggel 9-12-ig dolgozik, vagy iskolában van. Az USAban meg éjfél, õk max hamarabb mennek aludni. 😊

Fritz Von...
Észre se vesszük a víz alatt. 😊

Forolto
érdekes látványt fogsz nyujtani a karib tengeren. 😊

sikitsatok ventrin ha elindult
0Fritz0
Ha jól sejtem, akkor a játék megvételével egy hónapnyi elõfizetést kap a gémer.

#3391: Az jó, akkor stip-stop a tigris tank! 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Az oké, hogy ha pecs jön, akkor leáll az összes.
EU, Ausztrália, mint ez az idõzóna. Már pedzegetik ezt egy petició formájába a fórumon is.

A medve nem játék.

a.carkey
1 month subscription: $14.99
3 month subscription: $41.99
6 month subscription: $77.99
12 month subscription: $143

A medve nem játék.

hihetelten hogy megint nemtok semmit csinálni meló elött..
a.carkey
Vágják már le az amit reggel 7kor, az EUt éjjen 4kor. És Álljon 7ig. Miért nem lehet ezt megcsinálni??

A medve nem játék.

a.carkey
Faszaaaaaa ...... Most láttam én is.

A medve nem játék.

Fritz Von...
Szerverek délig állnak. 😞

a.carkey
Egyet pontosítanék. A Trade channel csak national.

A medve nem játék.

Forolto
épitkezõk figyelmébe.Klikk:ide

Torzonborz
jah jó ez a cucc. tegnapi red tide is jó móka volt.

Fritz Von...
Egyes elemek ismerõsek lesznek WW2Online-ból. 😊

negint offline minden server ehh
0Fritz0
<#integet2>
Köszi, lehet hogy beruházok a drágaszágra. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kéti te + kapd össze magad és gyere 😛
<#vigyor2>
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Hát skacok ,ahogy egyre jobban belefolyok ebbe a gémbe ,iszonyat komoly dolgokat rejt a játék,mondhatni nagyon tetszik.Okos részletesen végigondolt gém.A gazdasági része és a HC PVP része iszonyat erõs.A kveszteken lehetne szinesíteni,de indulásnak tökéletes.A tengeri csaták + non plusz ultra.Szóval kész vagyok,mint a ház feladás 😛
Van olyan skille pl a freetradernek amivel a másik nemzet AH jába bekukanthatok,tehát naprakész vagyok a másik nemzetek áraival + és ez a legdurvább ötlet : lûtom minden nép TRADE cahtét.(skill név: Trade connections)Hát gyerekek ez annyira komoly ötlet ,hogy kibasz jó és mondják az,hogy újat nem lehet kitalálni,hát a nagy lóf*szt,csak akarni kell.És lás csodát.Komoly a kraft és a termelés ,iszonyat összetet és eszt szeretem ,remélem a SOE nem kezdi el majd butitgatni a gémet,hogy jöjjenek a 12 éves parasztlegínyek.Mert akkor szépen elkurja a gémet,mnt az SWG-nél is tette és majdnem elbaszta az EQ2 is....
Szóval mindent összevetve a kezdeti benyomások igen pozítívak,
Negatívumok: sz*r lagos a szerver,kevés emberrel is,szóval kell oda egy kis hardware support,bugzik néha a grafix.És egyszer kilépett a gém,de szerencsére megcsinálták a legfontosabbat,hogy ilyenkor nem veszik el a hajód,nem úgy ,mint a open bétában.
Hirtelen ennyi
R<#lama>

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Kata
A mit honnan?

[/cserf][/fülünyúl]

Hát akkor nemtom. Az lenne kellemetlen, ha mire befejeznéd a letöltést, jönne az újabb update XD
akkor szedd le a /preorder részlegrõl az újabb verziót, azt nem tölti.

Kata
Nem kicsit várok, hanem 3 napja töltök folyamatosan. Szerinted? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Nekem bétában volt hogy 172 órát írt ki az elején. Aztán minden nagyobb disznó után jóval csökkent. A legelsõ update végül megvolt 2 óra alatt. Utána sosem volt több fél óránál. Szóval csalóka, amit kiír hátralévõ idõnek a letöltés elején. Érdemes egy kicsit várni.
Kata
Most kétszer újraindítottam már, 19 óra...
Hagyom az egészet a fenébe, ez vicc.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Hiába csinálok ilyet, attól mindig csak több lesz minden újraindítással.

[/cserf][/fülünyúl]

én szépen mellette ültem este 9-tõl hajnali kettõig, és 6-10 percenként, vagy amikor felfelé ugrott az óra cancel-download-ot nyomtam. 21 órát írt ki alapból, szal hamar meglett.

Kata
Lófax az egészbe... Ahányszor elindítom az updatert, mindig több és több idõ van hátra. Tegnapelõtt 5 óra, tegnap 6,5 , ma 10 órát kellene még várni. Ez így soha nem fog lejönni, feladtam.

[/cserf][/fülünyúl]

Igen onnan. Az én parám azért fenáll. Anno Eq2 kieget is rendeltem. Az sem érkezett meg soha.Igaz azt máshonnan.
Kérdés:

Minden skill megvételére lehetõség van, vagy annyi pontot nem kapunk?

Fritz Von...
Hehe az öreg Bfes és WW2onlineos drusza itt. 😊

Minden MMOban van grind, de itt azért eléggé el lehet foglalni magad mindenfélével.

0Fritz0
Az éles játék mennyire grindelõs?

a.carkey
Honnan rendelted? Gameware.at

Nekem az osztrákok lazán lehagytak egy számot az irányítószámból,de még így is ideért ... 😞

Srácnak írtam, hogy nem jött meg, küldték a kulcsot mailben.

A medve nem játék.

Nah feladom. Ma sem érkezett meg a pre-order box. Kár volt megrendelni assz'em. Ráadásul 14 napig tojnak a fejemre, mert csak ennyi idõ után kezdik el keresgélni, meg ellenõrizni, hogy hova lett a cucc.
Azt hiszem megtaláltam a választ a térképen😊

Nem hiszem h az én általam keresett és átjátszott kalóz pénzbõl menne tönkre a kalóz társadalom.😊

Igazából még csak próbálgatom a játékot, még sok minden homályos. Pl olvastam valahol h vannak városfoglalások. Ezek csak nemzetek között vannak? Azaz a kalózok "csak" foszotgatnak? Mert ez egy igen hangulatos része lehet a játéknak. Emiatt simán dobnám a kalózokat és adnám vérem a spanyolhonért😊.

Forolto
na mentem kajálni,este 8 körül otthon leszek és megyek fel ventrire.

a.carkey
Carpentert akartam írni. Bocsi.

A medve nem játék.

Fritz Von...
Distill tar kurva fontos, az kell a rope elõállításhoz (fir log, tar distillery), mindennapos használat!