Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/Whocount
(kiírja hány spanyol online - persze ha brit vagy, akkor brit)
/Who
(kiírja, hogy ezek hol tartózkodnak jelen pillanatban) és a számukat
A medve nem játék.
Tegnap említve lett,kellene Sulfur-t szerezni.Tampico termeli egyedül spanyol földön.Hajóépítés enélkül nuku és tuti drága lesz AH ban.Én ma ráállok a dologra,hogy késõbb ebbõl ne legyenek gondjaink.
Nekik készült el elõször a capital ...
Nekik van legközelebb a capital ...
Náluk van a legtöbb player ...
Jól helyezkednek el a városaik - különösen a briteké - kezdetben ...
De náluk van a legnagyobb lag is ...
A main városaikat nekik lehet a legnehezebben bevédeni, szinte mindig pvp területben fekszenek, mert ott a legtöbb L45+ hajó ...
Innen szép nyerni ...
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mit kell tegyek ha be akrok lépni?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A csapatba simán beférsz, egész jó hangulat van, és jól elvagyunk. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Igazából a látottak alapján a francia city hangulata jött be legjobban, viszont ahogy nézem a magyarok a spanyolok felé szervezõdnek (Létezik itthon egyáltalán aki nem kalóz vagy spanyol?). Szóval ez a két lehetõségem van (spanyol,francia) már ha a klánba egyáltalán beférek😊) Még estig eldöntöm mi lesz.
Itt a Potbs-ban még aránylag elfogadható az idõpont, mert azért az átlag EU polgár reggel 9-12-ig dolgozik, vagy iskolában van. Az USAban meg éjfél, õk max hamarabb mennek aludni. 😊
#3391: Az jó, akkor stip-stop a tigris tank! 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
EU, Ausztrália, mint ez az idõzóna. Már pedzegetik ezt egy petició formájába a fórumon is.
A medve nem játék.
3 month subscription: $41.99
6 month subscription: $77.99
12 month subscription: $143
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Köszi, lehet hogy beruházok a drágaszágra. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#vigyor2>#vigyor2>
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Van olyan skille pl a freetradernek amivel a másik nemzet AH jába bekukanthatok,tehát naprakész vagyok a másik nemzetek áraival + és ez a legdurvább ötlet : lûtom minden nép TRADE cahtét.(skill név: Trade connections)Hát gyerekek ez annyira komoly ötlet ,hogy kibasz jó és mondják az,hogy újat nem lehet kitalálni,hát a nagy lóf*szt,csak akarni kell.És lás csodát.Komoly a kraft és a termelés ,iszonyat összetet és eszt szeretem ,remélem a SOE nem kezdi el majd butitgatni a gémet,hogy jöjjenek a 12 éves parasztlegínyek.Mert akkor szépen elkurja a gémet,mnt az SWG-nél is tette és majdnem elbaszta az EQ2 is....
Szóval mindent összevetve a kezdeti benyomások igen pozítívak,
Negatívumok: sz*r lagos a szerver,kevés emberrel is,szóval kell oda egy kis hardware support,bugzik néha a grafix.És egyszer kilépett a gém,de szerencsére megcsinálták a legfontosabbat,hogy ilyenkor nem veszik el a hajód,nem úgy ,mint a open bétában.
Hirtelen ennyi
R<#lama>#lama>
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Hagyom az egészet a fenébe, ez vicc.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Minden skill megvételére lehetõség van, vagy annyi pontot nem kapunk?
Minden MMOban van grind, de itt azért eléggé el lehet foglalni magad mindenfélével.
Nekem az osztrákok lazán lehagytak egy számot az irányítószámból,de még így is ideért ... 😞
Srácnak írtam, hogy nem jött meg, küldték a kulcsot mailben.
A medve nem játék.
Igazából még csak próbálgatom a játékot, még sok minden homályos. Pl olvastam valahol h vannak városfoglalások. Ezek csak nemzetek között vannak? Azaz a kalózok "csak" foszotgatnak? Mert ez egy igen hangulatos része lehet a játéknak. Emiatt simán dobnám a kalózokat és adnám vérem a spanyolhonért😊.