8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#4518 Nem találgatok,itt van elöttem a statok.Én a számok embere vagyok (a munkám is az. ) ha csak az armort nézzük is gáz.400 armor,aszongya számoljunk egy Conq-el...
A Conq fő fegyvere a 28 db 14 fontos ágyú sebzése egyenként 34.Azaz ha ezzel megsoroznak egy oldalt akkor bekapsz,ha mind talál akkor 476 damagét.Az alap side armor 1280 az enyém ha végre felrakom a 3as upgradeket 1656 az 376.Tehát az én armorom 28,7%-át szedi le egy ilyen picike lővés az alapnak 37,1%-át.Azaz kiszámítva köbö 1 teljes találatos sorozattal tovább élek éééééés a reload time-ja 41 sec igy talán mé el is tok iszkolni.
De tényleg mindenki azt csinál,amit akar.:) -
Rushmachine #4517 Tanár úr ez nem okítás,hanem segítség!Ha meg nem fogadja +,az az ő dolga.Azt rak mindeki a hajójára amit akar.
R -
#4516 Én is ezekre teszek. Ha meg lesz valami sol-om, rakok accuracyra is, mert akkora lőtávnál már érdemes. -
#4515 nem tudom mi a francon vitatkoztok. mindenki úgy upgradeli a hajóját ahogy neki a legjobb. nem kell itt egymást okítani hogy márpedig ez a jó vagy az. én pl turn+reloadra tettem mert nekem ez a jó és kész. az a lényeg hogy kiegészítsük egymást mert úgyis groupban nyomulunk szinte mindíg . -
#4514 Szintre gyúrnak, és várják, hogy minél jobb hajókat csináljunk már, amiket ellophatnak. -
Rushmachine #4513 Este elküldöm ,azt nézegetheted. -
#4512 Azért várj,mert ez most a franciák victory pontja,igy most 169 pontjuk van nekünk 176.
Bartica nagy érvágás,angolok tuti következő célpontja.
Most nehéz helyzetben vannak a spanyolok,mivel fort france nem esett el.1 város és a franciák vezetnek!Bár nemtom mit szerencsétlenkedtek Port of spain-nál a franciák,de most ők a nyerők.
Időt nyertünk,hogy felkészüljünk.Nemtom a kalózok mi a fenét csinálnak?
Hihetettlenül gyengék! -
Rushmachine #4511 Emillió hagyjuk,mert ez az egész vita k**vára nem érdekel,úgy b***od el a hajód,ahogy akarod.Inkább elküldöm a statjaimat screenshoot-tal,még mielött össze-vissza találgatnál ,azt nézegessed.
R -
#4510 Megnéztem:
A deli alap speedje 15.50.Ha full speedet rakom ki akkor leszel 20,66.
Ezzel buksz armort,reload speed-et,és sebzést esetleg pontosságot,de ez nem fontos.
Szal igy 1280-as armorral mész,gyorsulás nulla.Igy tuti szétlőnek.
Én most 1626-os armorral,1.23-as gyorsulással talán meg tudok lógni.S a talán azért több,mint a nulla. -
Morgans #4509 Francia - Spanyol szövetség van jelenleg, tehát ez inkább a jövő zenéje. De ha az angolok így folytatják (Barticával vesztettek egy AH-t és egy kezdőquest várost tegnap) akkor nem is olyan távoli. -
#4508 Szerintem ezt az első körben nem szabadna erőltetni.
Verjük rongyá az angolokat és a következő körben majd döntsön ki a jobbb.Bár El Diablo nincs,s nemtom meddig nincs,remélem hamarossan visszajön mert a port csaták kicsit visszaestek. -
#4507 Azért ez nem igy van.Ha jól tom te mindent speedre tettél,hogy 20-as speeded legyen.Nekem 1626-os armorom van,azért az kibír egy csöppet és nincs is fent a legjobb upgrade. -
Morgans #4506 Ja igen Fort De France brit maradt(spanyol attack), Port de Spain szintén (Francia attack) Barticat a dicsőséges Franica flotta hozta!:) -
#4505 Rush,én pedig a gyorsulást próbáltam ki.33%-al jobban gyorsulsz.Namost ha 33%-al hamarabb éred el a maximális sebességet az életet menthet!
De én sem akarok senkit rábeszélni egyikre se,próbálja ki és meglátjuk kinek mi jön le,mit szeret jobban.
Én sokat boarding-olok keveset üldözök,ez a hajó most PvE-re jó és nekem nem mind1 milyen gyorsan tok váltani helyzetet.
Lehet,ha a xp grindelés abbamarad és PvP-re állunk át akkor megfontolom az összes upgrade-et,de igy npc ellen maradok a gyorsulásnál. -
Morgans #4504 Ha ez így folytatódik hamarosan Francia-Spanyol háború lesz. Angol szervezetség 0. A morál szintén. Ez a térkép köztünk fog eldőlni.:) (mert a Kalózok sok vizet nem zavarnak) -
Rushmachine #4503 És még egy ,ha meg bedobb oda 6 hajó nyakára,akkor meg k**vára mindegy,hogy gyorsulásom nagy vagy a speed-m a nagyobb,mert úgy is sz*rrá lönek.Akkor Millió csatázni kell a halálig és kész.
R -
Rushmachine #4502 Figyi !
Tegnap a kalóz írtásnál lejött,de ezt a accler vs speed dolgot már teszteltem az Arcadiánál- és ott is az jött le ,hogy a max speed a jobb (mint korábban hangsúlyoztam mind a kettő kell lene,ha meglehetne oldani,de nem lehet, és ha választani kell ,akkor max speed !lásd triton interceptor!Többször otthagytam a kollégákat és elkaptam a kalózokat mikor vadásztunk(volt egy insta ráadásúl,ahol bandras ék elöl kimenekül 1 kalóz ,mert 2 vel csatáztunk és kettéváltak,de mi Pedroval elkaptuk és elhiheted Pedro nem rám várt!A végén + mikor kijöttünk tortugából elkaptak a kalózok szólóban ,mikor mentünk ki a pvp ből és bekerültem 6 vs 1 be és lehagytam az elkapojukat 24 speed-el.Szóval Millió arra raksz amire akarsz ,de szerintem a gyorsulás pazarlás 0.98 - ról 1.23-ra az annyira minimális különbség,hogy nem éri meg a slot-ot + a pénzt se,ha ebben gondolkodsz ,akkor váltsá be Advenced Outfittinges cuccot Mark of Victory-ért,amib van olyan cucc,hogy speed-re és accler. is ad én is arra hajtok.
R -
#4501 Ha üldözésbe kell menni akkor értem.
Egyébként is azt nem írtuk,hogy PvP vagy PvE,mert nem mind1. -
#4500 Bartica az angoloknál elesett.Teljesen szétestek.Mi lesz velük.:) -
Snipa #4499 naja aki nem tudna ujabb 7 kaloz trofea az LC guild dicsoseg tablajan! :-)))
Remelem cimbi vegen megusztad! ;-) -
Snipa #4498
Tegnapi kalozirtasbol nekem abszolut ugy jott le, hogy tobbet er a gyorsasag mint a gyorsulas!
Egyebkent a vegen raas is felhuzta a nyulcipot! :-)) hehe
Mi lett Fort France csata vege tudja valaki? -
#4497 Majd meglátjuk Rush.Én erre szavazok.
Azért az 1.23-as gyorsulás 33%-al jobb,mint a tiéd és most nézve a hasonló tipusú hajókat azért már a középmezőnyben van,mert ez a gyengéje ennek a tipusnak.
Majd meglátjuk,ha 8 hajó közé poppolsz mit fogsz csinálni a 20-as speed-edel,ha az akkor éri el,amikor a tengerfeneket bámulod.:)
Warship-el nem menekülsz?Majd meglátod,hogy szégyen a futás,de q.. anyát aki lő! :)
-
#4496 hmm lám lám mit találtam
Kéjti szavaztam . -
#4495 Szavazva, hajrá többiek. :) -
#4494 A vitorla mintát feltettem, itt lehet rá szavazni.
Ez most 90%-os alfát kapott, hogy picit átüssön rajta a vitorla mintázata. Nem tudom mennyire fog, de félek, 60-70%-on nagyon halvány lenne. A játékba ha bekerül, leteszteljük. Ha nem jó, módosítok és újra felrakom.
Ja, adtam neki egy kis blur-t is, hogy ne pixelesedjen, 'cápafogasodjon' ki a kép a játék optimalizálásától. -
#4493 De. -
Rushmachine #4492 "S ha meg ott landolsz mellettük és gyorsan el akarsz mellettük menni,akkor teheted a zsebedbe a 20-as speed-et,ha addig szétlövik a valagad." EGY warshippel nem menekülni fogok!
R
-
Rushmachine #4491 mi az hogy triviális?Nem hiszed el?Akkor elküldöm a sttom print screen jét.A másik meg nem 7000y dot írtam hanem 700 at ,amiről utol lehet érni simán,de nem a gyorsulástól,hanem a sebsségtől.
15 ös speed az egy átlagos,amivel senkit nem érsz utol.
Persze ez egy warship,és nem az elsődleges feladata a gyorsaság,de nem hátrány.Plusz ha matekozól ,akkor az gyorsításos upgradekkel iszonyatosan keveset lehet upgradelni,mivel az alap érték 0.98 ami iszonyat kicsit és a bónuszt % ban agya meg.Ami egy ilyen kicsi számnál is túró,nem tudom mi neked a jó gyorsulás ,de nem 2 nél nincs többed ,ami viszont túró,a gyorsulás ott kezdődik ,hogy 3.90 szóval ,megha megnézed mondjuk a triton ami interceptor hajó,a gyorsulása iszonyat kicsi és az alap speed je 17.50 tehát ,akkor?
Számoljá...
R -
#4490 Még az ágyú upgrade-en gondolkodom,most raider van fent,meglátom az armorja mennyire bírja,mert ha igen akkor marad,ha gyengécske igy is,akkor visszakerül a wadding.Pedig az a 1650-es oldalarmor most nem tünik rossznak,de ugyis puding próbája az evés. -
#4489 Miért a gyorsulás?Megmondom.Azé mert ha 7000yardra tesz az a 20-as speed se segit.S ha meg ott landolsz mellettük és gyorsan el akarsz mellettük menni,akkor teheted a zsebedbe a 20-as speed-et,ha addig szétlövik a valagad.
Hogy milyen speed-el mész instába az meg főleg triviális.
Mindenkinek szive joga milyen upgrade-el tömi tele a hajóját,nekem ez van.
Armor planking reload csökkentés,damage növelés és gyorsulás.Speed-re semmit nem tettem,a szintjének igy is jó sebességére felesleges..szerintem. -
Snipa #4488 Vegulis a lenyeg az hogy mire akarjuk hasznalni, elfogonak vagy kozel harcra!
6os groupban 1-2 elfogo eleg a tobbi meg lehet lassu! Port battleba meg "szinte" mindegy, ha buko van mindenki bukik! ;-) -
Rushmachine #4487 És mé ne úgy mint Raas?Akkor mondom Millió a gyorsulás azé felejtős ,mert sok helyért keveset kapsz és lassan gyorsul ,de a fordulás és a max speed nagyon megvan update-el ve nálam,ha felgyorsult normál szélnél 20-21 gyel megyek instába ,speed up és extrák nékül,ezzel azé el lehet kapni bárkit.És ez fontosabb ,mint a gyorsulás.
Hiába nagy a gyorsulásod,ha 700y+ dob ,akkor hogy éred utól?A gyorsulással vagy a max speed-del.Persze a kettő együtt lenne jó,de ennél a hajónál nem megoldható,gazdaságosan és okasan ,csak a speed updatelhető!A többit felesleges,mert elfogadhatóak az ágyúi,armor integrity je,hull integrityje,lcrew és a raktér is.Tehát csak a speed-et érdemes és gazdaságos update-ni.
Ezért gondolkodtam el 50-en a Tigre sleek hajón,mert az az egyedüli nagy hajó elfogadható páncélzattal,aminek 2.90 a gyorsulása,a max speedje ugyan szar ,de felupgradelve ki lehet hozni belőle a 19-et megnéztem.Tehát 50 egy tökéletes elkapó hajó lesz belőle.
R
-
#4486 Jah. :D Pont akkor értem vissza, amikor még el tudtam kanyarodni a rugós erőmérő tesztelése helyett. :P -
#4485 Ezek szerint erősítik a SOL hajókat.Az xp farmnak lőttek,ha SOL is van benne.:) -
#4484 deli még odább van, még csak 37 vagyok, így marado egenlőre st mc-él.
-
#4483 A marhaolcsót ugy értem,hogy köbö 70K a kettő.(Függ attól mit veszel AHból.) -
#4482 Deli-t vegyél!Kegyetlen hajó!Tegnap este kipróbáltam...áááá nagyon ott van.
A sebességét ne növeljétek,mint Rush,hanem a gyorsulást,a végsebesség most nem számít,hanem az,hogy azt ami van minél gyorsabban elérje.Eszméletlenül fordul alapban!Az ágyui meg...csak azt mondom 16 fontos ágyúi ugy szól,szétrobban a hangszórom.Eddig néhány 34-38 as hajókon próbáltam ki.Két három lővés.Durva 1900as hull és 1600-as armor azért nem rossz és a 435-ös legénység azért elriaszt.S nem beszélve a 265-ös tárolóról.Farmolhatsz egy darabig!Marhaolcsó hajó,szerintem ennyi pénzért szinte ingyen van és 50-esen is használható,max csinálok egy heavy-t belöle. -
#4481 akárki akármit mondd, ez kurva drága hajó de télleg nagyon ütös.
Privateer battle skillekkel förtelmeset tud alkotni és xp bünti is sokkal kisebb a nagyobb hajókra, remélem 1.1-be nem basszák szét -
#4480 sajna nem látom melóhelyről, stralsund mastercraft-nak van valami negatív irányú módosítása? -
#4479 igenigen. már megvan hozzá az upgrade is csak dingelni kéne 35öt :D