Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
najóóó talán egy másik serveren egy próba erejéig 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Tisztelt alFritz-segéd helyettes. <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Most viszont egész gyûjteményem van olyan karakterekrõl, amik úgy néznek ki, mint egy rossz buzi. 😄DD
[/cserf][/fülünyúl]
Ez olyan játék,hogy leülsz és nem állsz fel addig,amig elfog az álmosság.
Ha nem az építményeid kitermelését figyeled,akkor elmész questelni a fejlõdésért vagy simán kimész hajózni és üldözöd az ellent vagy a másik játékost.
Levered az ellen városát,hogy terjeszkedj vagy éppen védd a saját városod,nehogy a gazdaságodat csúnyán megadóztassák.
Szal nem lesz egyszerû és mivel hetente resetelik a városokat hetente kezdheted elölrõl.
Klánokban tömörülve alakítjuk ki a gazdaságot,mert nincs lehetõséged egyedül megteremteni mindent. (1 account 10 épületet tud felhúzni,akármennyi karid is van rajta)és a termelés is a valós idõben telik igy jó sok idõdet elveszi a játék.
Sajnos annak hogy nem a Roberts-en játszom prózai és földhözragadt okai vannak: Skandináviában élek, annak is a nagyon északi részén, és hiába fizetek elõ a legnagyobb szolgáltatónál internetre jó drágán, nem tudnak stabil és folyamatos internetkapcsolatot biztosítani, igen gyakran leszakadok a netrõl néhány percre, sajnos általában pufogtatás közben.
Ettõl aztán le is esek a szerverrõl, ami elég ahhoz hogy esetenként elbukjam a hajót önhibámon kívül, mert bõ 5 perc mire visszajutok. Amúgy francia freetraderrel preboardoltam a Roberts-en, de a fenti probléma miatt sajnos seperc legatyásodtam + über stresszfaktor. Kalózként legalább kevésbé probléma ha olykor emiatt bukok egy hajót, így is elég bosszantó de nem vállalhatatlan. A BBeard-on meg amikor elkezdõdik a lag akkor megyek aludni. 😊
Szeretnék egy spanyol karaktercsapatot a Robertsen, N.O. mainnel meg FT és Privi altokkal, de hát így jártam, egyelõre nem tûnik megoldhatónak a problémám. Nem tudom miért szakad a net, szétfagy a vezeték a -20-30 fokban, vagy valami, fogalmam sincs, ISP meg már a szerzõdés megkötésénél jelezte hogy esélyes hogy olykor instabil a kapcsolat. Hát igaza volt, sajna. Külön mobil alapú netet meg nem akarok csak a PotBS miatt bevállalni.
Riszpekt mindenkinek, gyarapodjatok és sokasodjatok!
A cod4 még megy rendesen 😊.
De az más jellegû. Azt hamar ott lehet hagyni, egy war max 1,5 óra alatt lemegy.
Itt viszont beszippant a világ, ha jól van megcsinálva a game(a téma az biztos, hogy jó). Ezért még sosem mertem nekiállni ilyen játéknak, de talán ez lesz az elsõ. 😄
Mivan,kifulladt a CoD4? 😛
A játékról:
Nem sok szerver van,EU asszem 4db,egyenként 2500 játékos lehet rajta.
A játék,igazán a gazdaság és a PvP köré épült.Ha játszottál a jó régi Sid-es Piratessel,akkor a téma nem lesz idegen.Sok hajó,rengeteg fejlesztési lehetõségek,harc a városokért a felépített gazdaságodért.Klánharcok és rengeteg lõporszag.😊 Hetenként kialakított viktorypontok,amikért plus cuccokat kapsz.Harcolsz a királyért vagy a saját kaloz lelkedért. A grafika nagyon ütõs.Vannak laggok,de nem fognak zavarni a lényegi játékban.
Ha szereted az 1720-as évek hangulatát,a vitorláshajókat és érdekel ezekkel való harc,akkor itt a helyed. 😊
Ne várj wow-os nagyságokat,ez a réteg sose lesz akkora,de a hangulat mindenért kárpótol.
Azért jelezz ha roberts serverre feljösz, szerintem a guildünk bármikor benne van egy 6v6 kalóz elleni pvp flotta csatában! Pont ezmiatt választottuk spanyol oldalt, kevesebben vagyunk mint kalózok, britek és ellenük akarunk pvp-zni! ;-)
Remélem ez nem megy az elterjedés rovására, mert ebbe a játékba még akár bele is vágnék. De kicsit kiábrándító lenne, ha fél év múlva a kutya sem játszana vele és megszûnne a támogatottsága is a fejlesztõk részérõl.
Havi díjakról van vmi infó?
KL
Baliquez : ha egy SOL egyedül mászkál akkor meg is érdemli hogy elfoglald - már ha lehet - vagy csobbantsd de értelemes ember ilyet nem tesz. tuti lesz mellette pár fregatt s akkor már nem lesz könnyû falat.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nagyon bejövõsnek tûnik ez a világ, a hajók a játék, abból amit írtok róla.
Ez már megjelent game, vagy bétateszt folyik?
Van esetleg valami magyar nyelvû leírás/játékteszt róla?
Kösz!
KL
Mind szép és jó amit írsz, de mi pont azért lettünk spanyolok a robertsen, mert várhatóan angol és kalóz többletplayerrel számoltunk, így lesz lehetõség nonstop szétpicsázni a hosszúkabátos kalózkákat, akik azt hiszik a másik oldal csak a lövés gombot ismeri a játékból.
Sajnálom, hogy nem mi szerverünkön vagytok, mert egy olyan keménymag alakult ki, akik 5-6éve mmo-znak, nem ez az elsõ játékunk, nektek ez lenne kihívás, nekünk meg ti...😊
Szal beszélni lehet a levegõbe, gyere is bizonyíts a mi szerverünkön, ahol egészségesebb a natiaon ballance:-)
egy dolg nem tetszik csak, a gyerkezés, azért mert itt a fórumon csevegünk, még ne legyél 100%ig biztos benne, hogy bátyád vagy apád lehetnénk itt páran.
Tisztellek, de ne hidd, hogy nem csak egy vagy azok közül, akiknek a kalapjai fogják tompítani a kikötõkbe a dokkolásom a hajó oldalán:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az összes MMO-ban nincs olyan,hogy ez sokkal jobb és a másik gyenge.Ha kiderül,hogy a kalózok elnyomják a többieket akkor nerfelni fogják.Mindig is ez volt,minden játékban,amit ismerek.
Lehet a SOL-ok árát leviszik és a kalózok számára csak láthatási joga lesz,vagy olyan + statookal látják el,amivel még karcolni se fogsz egy ilyen hajót.
A másik dolog,amig ilyen drága a cucc egyetlen ilyen hajót nem fogsz látni PvP területen az tuti.
A harmadik dolog.Szerinted az illen hajó egyedül fog témferegni a nyilt vizen?
Egy ilyen hajó építéséhez egy olyan klán kell,akik nem fogják hagyni elveszni,azaz lesz mellette 5 olyan kisebb hajó,ami nem nézi tétlenül a hajó elvesztését.
Nem lesz könnyû dolga itt a kalóznak hidd el,ha igen akkor ugy nerfelni fogják,hogy örülni fogsz,hogy élsz.
A másik amire nem gondoltok az az hogy NPC-k is vannak SOL-ban, bõ négy napja láttam egy 4th-ot Irish Point-néál, lvl55-ös brit kalózvadász vezette, (még csak nem is nevesített NPC-volt) és egyedül vezette a szupercsónakot. Négy-öt sniperkorvett ellen esélye nem lett volna, és simán be mertem támadni egyedül, pedig utazófittes vanhoorn-al voltam. Aztán nyugiban, SB közben hívtam össze rá ganget. Végeredményt nem tudom mert a vH-val nem mertem ott maradni (érthetõ okokból) és nemsokára ki kellett lépnem, de esélyes hogy az a SOL már kagylótelep.
A fentiekbõl szerintem még egy kereskedõnek is lejön nem vagyunk rászorulva a SOL-jaitokra sem, grindeljetek csak bátran amíg a szemetek kifolyik meg leestek a székrõl a fáradságtól.
Ez a játék a PvP-rõl fog szólni, és én a lehetõ legkevesebb grindeléssel szeretném elérni hogy elkámpicsorodjon a szátok, kufár népség. Ezért lettem kalóz.
Jól látod, általában npc-ket boardolok hajókért (van már jónéhány fregatt deedem meg galleonok is dögivel), de elegendõ nyersanyagom és pénzem van olyan mastercraft hajót építeni amilyet nem szégyellek. Meg mondjuk vanhoorn-okat, a játék hivatalos kezdete után néhány nappal irtózatosan meg fogom tömni az eladott vanhoorn-deedekkel a számlámat. Olcsó ötlet kalózoknak: a három whorehouse-omnál egy-egy kereskedõhajót tartok parkolva, kizárólag tárolásra meg rövidebb utakra, menekülõs speedfittel, jól jön az a plusz néhányszáz köbméter raktér.
Nem csak elfoglalásról szól ám, bétában MC xebec-eket építettem például, vitték mint a cukrot, hamarosan lehet hogy polacre-kat fogok gyártani. Vágod, 3-4 poli megindul a hõnszeretett SOL-od felé (majd, nagyon-nagyon sokára, ha egyáltalán lesz valaha olyanod), és mire az egyiket boldogan lelövöd, és épp kezdene felállni az icipici kereskedõ e-peened, már boardoltak is, és végignézhetsz még egyszer utoljára a hajód fedélzetén. Aztán haslövés, gránát, fejlövés.
Már elõre sajnálom azt az iszonyú sok idõt amit ebbe a grandiózus bukásba beleöltök. Még van lehetõség átállnotok a sötét oldalra, tehetséges gyerekeknek látszotok, feleslegesen ne pazaroljátok az idõtöket.
Milyen érzés hazaküldeni a tiednél kategóriákkal jobb hajókat egy nyert csata után, és tudni hogy talán soha nem lesz olyanod? Kapni érte cserébe egy cetlit, amit talán majd beválthatsz valami hasznosra a távoli jövõben? Kalózként esélyed van rá hogy deed pottyan belõle, vagy ha megfelelõ szintû vagy akkor akár csata közben is átülhetsz.
Utóbbi is jó móka, boardolom a legerõsebb hajót és azzal lövöm szét a társait.
A kalózok élete csupa móka és kacagás, álljatok át és ismerjétek meg a játék igazi természetét! Folyamatosan megy a sírás a kalózok nation-channeljén hogy pvp-zni akarunk.
Nemfokára.
A karim "igen elmésen": Don Huan de Narko.
Az irányítással ezek szerint nem volt gondotok...
Az baj, mert akkor a hiba az én készülékemben van.
Kata: Lassan beindul a gém és így legalább az idetévedõ flémertársaknak is lesz valami fogalmuk arról, hogy miként is néz ki a cucc. 😊
(Én legalábbis egy új játéknál megnézem a játékosok által csinált képeket)
És mivel ez a natív felbontás, ezért sok választásom nincs a kép méretét tekintve. 😉
(Egyébként tényleg király <#bohoc>#bohoc>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
[/cserf][/fülünyúl]
Ettõl kezdve biztos az lesz, hogy mivel egy SOL-ra hónapokig fognak gyûjtögetni a játékosok, tõletek egyszerûen letiltják ezeket a hajókat. Se építeni, se elfoglalni (capture) nem tudjátok majd. Ti akartátok... 😊
Másrészrõl meg hitte már kalóz azt, hogy majd õ odajön el se talál, meg még a hajóm is elszedi. Sõt, még erõsítést is hívott, mindketten szintben is magasabbak voltak nálam. Aztán mégis õk kaptak gyöngyhalászkiképzést. Most mondhatnád, hogy persze mert béna kalózok voltak. De én még másmilyennel nem találkoztam. 😄
Itt vered a mellkasod, hogy te is így meg annyit veszel el, aztán te is csak npc-ket boardolsz hajóért, le merném fogadni. Nem kell a hasbaakasztó duma, látjuk mi is mit csinál a kalóz nép. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Hernando de Soto,
Francisco Coronado,
Francisco Pizarro
a karijaim neve. 😊
Én csak a tényeket mondom! 4 SOL hajóval levertünk 8 kalóz hajót úgy, hogy a vitorlát kellett csal foltozgatni! ;-)
Kérdezheted carkey-t ott volt õ is, és nem a kalóz oldalon! ;-)
majd csodálkozni fogsz mikor buknak a kalózok a SOL ok ellen! ;-)
Olyan mintha laggolna. Sokáig nem történik semmi, aztán hirtelen átdob egy másik helyre.
Irányítani gyakorlatilag nem tudom a ladikot, mivel nem gyorsul, fordul.
Másnál is elõjön ez a hiba?
A kis Titanic: 😊

Nagyon tetszik h nem a wow-os kinyírlak buzi hordás stb-stb szapulás megy, hanem -úgymond- úrias stílusban külditek el egymást a fenébe😊
#3672.: Nem én, hanem a #3667-en megnyilatkozó tanult kollégád említette a 12-es számot. Ami a zsebetek tömésérõl szóló álmokat illeti, teljes hull upgrade gyártósorom van, medium shipyard-al, baromira nem vagyunk rászorulva a nemzetek "nagy tudására".
Egyébként FYI még mindig 1400-1600-ért adom el a small 3-as hull rigeket, a mediumot meg 1600-1800-ért. Kávé mellett reggelente látom hogy újabb 30k csorgott be. El vagytok szerintem kicsit tévedve, kis kereskedõ barátocskáim...
Nemfokára!
Valóban jó a freedtrader a harcra, csak sajna harci -50% xp negatívval indul.
L21 jelenleg a max, de már azzal is szólózhatsz mindent, kivétel talán SOL, de az is mehet ha ügyes vagy.
Ha jó akarsz lenni, ezeknek a skilleknek mindenképpen meg kell lennie:
Az összes karrier skill, de jelenleg az expert sailmaster és mercenaryt tudod megszerezni.
Az összes desperation skill, de jelenleg az elsõ három.
Az escape skillek, de jelenleg ez mind felesleges, mert köze nincs az xp szerzéshez.
Ha craftolni nem akarsz, akkor a Logistics skillek nem kellenek, de ha igen, gondolom igen mert ezt a class választottad, akkor az elsõ három már most is kell, különösen a 3. és ha nem lesz limit, akkor a 4. is. Az 5. felesleges.
A Ship Mastery Skillekbõl végig kell, sõt ott az egyik legjobb lövésed legvégén.
A trade skillek közül végig kell majd mind, de jelenleg egy sem.
A travel skillek közül max a travel, az elsõ.
A medve nem játék.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
6vs6 ellen meg másról sem fog szólni az életetek, mint jöttök a spanyolokhoz vagy a franciákhoz outfittingért, amit az újabb és újabb captured, 1 dbs hajóitokra feltesztek, amivel az ö gazdagságukat növelitek ... 😄
Annyian vagytok, hogy egymás elöl veszitek el a hasznot, és ha meg akartok építeni egy Pommernt majd a végén, hogy valaki szétlõhesse közülünk egy vagy két sorozattal, akkor mibõl építitek meg újra?
Mert nektek hajó sem kell, lootolni lóvét szart sem lootol a kalóz, akkor mibõl? A már most 600 dbért kapható medium nimble 3 rig eladásból, ami még az anyagköltséget sem igazán fedezi?
Abból 8333t kell eladnotok, hogy egyáltalán elõteremtsétek a pénzt egy Pommernre ...
A medve nem játék.
Ha összehozok majd egy SOL-t, max PVP-zni használnom group-ban. 6 vs 6 ellen ha ott a SOL, és a többiek ismerõsek, akikkel össze lehet dolgozni, akkor nincs túl sok félnivaló az elvesztésével kapcsolatban. Minden más esetben igen.
(UI: már most jobb a kalózok piaca mint az angoloké meg a spanyoloké együttvéve - nem kissé számít ám be a loot a piac felfejlesztésébe. Csörgessétek csak a dublonjaitokat, sokat ér.)
4 nagy dög hajóval 8-12 kalózt simán szétkaptunk! Annyi a trükk, hogy segíteni kell egymásnak... ;-)