8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Mozogni kell. Különösen ha ezt a buzi line taktikát követik ingame. Én még nem láttam olyan csatát, ahol a hadihajók álltak és vártak, mint a legutóbb Havananál. Contentben bentvan, már csak meg kéne nyerni.
  • Torzonborz
    ??? vesztettünk nem ?
  • Snipa
    Azt hiszem Alvaro volt vezer!

Egyebkent az elso line-ba volt a mi guildunk tobbsege! A problemam nekem azzal volt, hogy nem ertettem miert van 2 sor, ha nem hasznaljuk ki...
    Az elso sorunk volt a gyengebb 1 SOL hajo volt benne ha jol emlekszem. Cimbié meg volt Raas olija. A masodik joval erosebb volt, de nem tudtak loni az elso sor miatt.
    Elso sorban lebontottak bal oldalunkat es ahelyett hogy bal forduloval utanuk fordultunk volna mentunk tovabb. Aztan betorlodtunk a szigetnel!

Nem veletlen, hogy az elso sorbol buktunk a szigetnel egy csomoan... Itt jott elo, hogy azt az oldalunkat tudtak loni amit mar megkezdtek. Nekik persze a masik oldaluk volt felenk.

Szamomra az jott le, ha 7en megyunk egy csataba, nem oszlunk szet!!! Sot jon hozzank 2-3 ember es ugy dolgozunk ossze! Ha 2 sorba allunk fel, nem bujik egyik a masik moge az egesz csata ideje alatt. Foleg ugy nem, hogy balra fordulva mienk lenne a szel es az ellenfel utolso hajoit lekaphattuk volna.

szvsz nem engedhetjuk meg magunknak, hogy a rossz taktikat "keep moving, hold the lines" jelszo alatt folytassuk!
  • Forolto
    miért?Szétverték az ellent.
  • Torzonborz
    ööö itt ki volt a vezér ? mer' szerintem legközelebb ne legyen az .
  • Forolto
    Egy lopott kép a portcsatákhoz.Egy angol faxi linkelte be,elemezzük emberek!!Taktika
  • Kata
    nincs
  • cain
    mindig meg akartam kérdezni... van a játékban friendly fire?
  • Forolto
    Fritz lejárt a türelmi idő.:P

Egyébként a gunboat dolog nagyon érdekelne.Szét tudnánk szedni egy 6os grp ot.Ezt kellene gyakorolni.
  • Forolto
    én jövök.Végre kimentem a hajóim San Juanból és soha többet nem hagyok ott semmit.

• Kata
    :DDDDASDSDASDSADDDSADSDD
  • Fritz Von...
    Sikerült port battle-t elérni??? GRAT!!! :)

Egyébként valami gebasz van, gyorsan be akartam logolni és azt írja, hogy nincs előfizetésem... :P
  • a.carkey
    Ma este Havana körül kéne campelni csak. Ott ölni, ami kijön.
  • a.carkey
    Királyok vagytok!

Csütörtök 10 körül csata Havanáért.

Már csak a kicsiknek kéne megérteniük, hogy ne jöjjenek. Hírdetni kéne minden nap nationön!
  • Lyan Kyj
    az szép..
  • a.carkey
    Elvesztettük Havanát!
  • b3ci
    169.38 driver nem megy fel :(
    Van itt vkinek Nvidia 8800GS videokártyája?
  • b3ci
    A "Lag Issue and Vista"-ban leírtakat megcsináltam.
    Ma feltolom ismét a 169.38 drivert. Hátha.
  • Filder
    Vannak Vista problémák, s ezt ők is elismerik.
    http://www.burningsea.com/page/news/article&article_id=10651

Itt talán van a problémádra is segítséget:
    http://support.flyinglab.com/cgi-bin/flyinglab.cfg/php/enduser/std_alp.php

Esetleg ahogy Fritz írta, írd meg nekik a problémád.
  • Fritz Von...
    Figyu. Szerintem indulj azzal, hogy nézz utána a VGA drivernek. ÁLtalában egy új MMOhoz nem a legfrissebb driver szokott kelleni, érdemes nézni egyet.
    Másodlagosan a Vistával is voltak gondok.

Ezen kívül pedig mindenképp megéri egy /support-tal basztatni az FLS-t, hogy dolgozzanak egy kicsit a pénzünkért.

Legvégül pedig ha ilyen bajod van, akkor ha ventrin vagy, esetleg guild chaten, érdemes egy sirámot megereszteni, hátha van valakinél éppen hajó, amit oda tud adni.

Duunak is úszott a hajója, ő szólt és lett neki másik. :)
  • Forolto
    Sajna ezt tapasztaltam,hogy nem a legújabb driver a jó a játékhoz.Ezt megtapasztaltam más mmo-ban is.
  • Forolto
    ez jobb. :P
  • b3ci
    FY
  • Kata

Ez nem fakanál, hanem nevelő célzatú és önvédelmi szívlapát.
    A szolgáltató szarik rám (meg minden előfizetőre) finoman szólva. Ennyi a Tö-cöm.
  • Filder
    Bocs Kata!

Mi lenne, ha azzal a fakanálnak látszó fegyverrel a szolgáltatóhoz néznél be?

(Ma este szerintem megnézem a híradót. Hátha..)
  • Torzonborz
    azért ezt talán nem kéne.
  • Kata
    Több mint két hete nem bírták itt bekapcsolni a telefont és a netet, cseppet sem vagyok ingerült, de bárkit ki tudnék zsigerelni kiskanállal pislogás nélkül, ha rosszat szól. :)
  • Kata
    Na soroljad :)
  • Morgans
    Viszlát b3ci! Nagy vesztesége leszel a játéknak. Javaslom a hősember.net-et az már 10+ éve fut és biztos még az utolsó pixel is pont a helyén van.
  • cain
    a lényegen nem változtat. aki ilyen miatt még nem bukott tárgyakat/karikat mmoban, az egyszerűen nem játszott eleget. ettől még nem szar a játék.
    petíciózz, írj a deveknek/game mastereknek a fórumon, mert itt saját magad sajnáltatásán kívül effektíve semmit nem tudsz elérni.
  • b3ci
    Erre a játékra vártam régóta, megvettem, és havi díjat fizetek érte, sztem legyen jogom elmondani a véleményem.
    Nvidia kártyám van, 169.32 driver van fenn, ami vistára a legfrisebb ha jól tudom. Van sok grafikai gond, de ezek a kihalások nem valószínű, hogy VGA driver problémák.
    Nagy valószínűséggel a szerveren hasal el valami. Ilyen kihalások után rendszeresen nincs szerverlista, mert gondolom a balfaszok összeszüttyölték a sony rendszerével és iylenkor "biztonsági" okokból nem ad listát néhány percig.

Eddig amúgy ennél csak bugosabb MMORPG-be kóstoltam bele (rendszeresen semmit sem jatszottam), de azokért nem fizettem, másrészt nem mentség az, hogy más is szar. Főleg ha összehasonlítjuk, hogy egy szerveren hányan vannak.

És ilyenkor mindig előjön a kérdés, hogy mijafaszt csináltak ezek 5 évig, ha a hajókat kb. másfél éve készen vették, a grafikus motor és szarver pedig bugos?

Amúgy le a kalappal előttetek, hogy a sok bug ellenére ennyit toljátok.
    Én ugye alig kezdtem el, és "kezd megrendülni" a bizalmam.
    Pedig szeretném nagyon szeretni. Mert amúgy jó.
  • 0Fritz0
    Most kellene valami békítőt írni, de mostanában amúgy sem martátok egymást + így legalább pörög a topic. :)
  • Rushmachine
    Aludjá vissza Kéti a butaságokkal.
    Had ne soroljam mé...
    R
  • Kata
    Erráta:

Diegót,Fricz-et vagy engem -> helyett -> Diegót, Fritzet, vagy Katát

Asszem így a helyes. ;)
  • b3ci
    Nem db crash volt, kihalt a game, utána nem tudtam visszalépni mert nem volt elérhető a "server directory" azaz egy szerver sem látszott, és gondolom leverték a magányos hajómat 2 perc alatt.
  • Forolto
    Dolgozom,tehát vagyok!

Most összejöttek a dolgok,igy keveset vagyok,tegnap este beloggolok és piros még a sárga is,szal ki is log.
    A héten még sok munka kevés szórakozás,utána leszek.
  • Rushmachine
    No Beczi ennek szerintem fussál neki mégegyszer.Átfogó véleményt a gémről nem neked kéne írni.Megkéne kérdezni inkább Diegót,Fricz-et vagy engem(vagy másik tapasztalt playert),akik 50-esek a gémben és átlátják a hibájikat + az előnyeiket.Meg ha valamit nem tudsz nyugodtan kérdezzél,mert pl ha Nvidia kártyád van,akkor a kifagyások általában a szar driver miatt vannak,engem azóta nem dobott ki a gém mióta kicseréltem a megfelelőre.A másik +,mutass nekem olyan MMO-t,ahol nincs bugos kveszt,nincs grafikai bug stb.. stb..
    Mindig mikor kihoznak egy Patch-et javítani 10 hibát generálnak vele másik 100-at.Szóval.....
    Erre a játékra a PVE update+ a gazdaság kicsinosítása kell okos korlátokkal,mint pl a Navy kiválthat hajóikat csak a saját használatára(No trade-s deed a navynak) stb..stb...
    R
  • Torzonborz
    no para én az MC SS 4 duráját önhibámon kívűl vesztettem el . 2 netszakdás 2 crash. szar ügy de ez van.
  • a.carkey
    Kurva gáz, akkor másnak is "zseniálisan" működik. :)

Mellesleg megj. amikor hozzányúltak a skillekhez, már akkor írtam nekik, hogy stop, és ha jót akarnak az FTnek, Privinek, Navynek, Piratenak, akkor ezután ne nyúljanak semmihez. Azóta csak "balanceolnak". Eredménye egy baromi erős kalóz, szar hajókkal, ultrabrutál hajókkal rendelkező minmálisan variálható navy, és egy mixes, igazából semmire sem igazán jó privi, szar hajókkal ...

Most is írom, mondom, hogy HA nem nyúlnak hozzá semmihez, B26 állapotban kiadják, és live óta patchekkel javítják a szerveroldalt, és szépítik a városokat, teszik bele a contentet, ez a játék szuper lett volna, érdemes lenne L50 után is valamit csinálni, de így, nos, nem igazán látom a következő hónapnak az értelmét, bár a városaink talán megmaradnak ...
  • cain
    petíció, és ezt nekik is. mi itt nem tudjuk visszaadni a hajódat. database crash esetén ilyen előfordulhat. lehet hibáztatni neumann bácsit, és a többi hülyét, akik kitalálták a(z) (sz)ámítógépet olyan problémák megoldására, amelyek (sz)ámítógép nélkül nem is léteznének.