Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Torzon: irigykecc mi kiccsíra? 😄D
[/cserf][/fülünyúl]
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A medve nem játék.
A medve nem játék.
[/cserf][/fülünyúl]
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Lehet, hogy még is a letöltõst kellett volna választanom, de én valahogy úgy vagyopk vele, hogy ugyan annyi pénzért legyen dobozom, cd-m, papagájom, kardom, meg minden istenharagja.
A medve nem játék.
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Ezen kívül pont emiatt egy halom hülyegyerek lesz majd kalóz oldalon, akik, mivel a hajó szinte ingyen van nekik, szarnak a rendes taktikára, csak mennek elõre. Hiszen majd foglalnak másikat. Én ebbe megbolondulnék egy-egy pvp, vagy akár pve csata alkalmával is. Nemzeti oldalon (akármelyiken) vigyáz mindenki a hajójára, tehát sokkal inkább értelmes emberekre számítok, akik okosan próbálnak meg csatázni.
A kalózokon meg majd lehet farmolni a pontokat. 😊
Annyi történt, hogy a bétához képest a postillionen frigate large helyett medium hajó lett, tehát ezért lehet megépíteni. Egyébként a mérete, az ágyúi, stb. alapján is inkább medium hajó, mint nagy. Szerintem most került a helyére.
Marad a station-os rendelés.
Azért jó, hogy egy hét után egyáltalán ránéztek.
Múltkor egy szlovák webshop-ból rendeltem és a délelõtt igényelt cucc már délután a kezemben volt, ennyit errõl. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A medve nem játék.
"The German Preoder Pack, will not work with the main version of the game, which you ordered."
(Mivan?<#miaz>#miaz>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
R
Nálam volt már olyan gém,hogy rossz szerverre mentünk ,elkezdtünk ott csinálni egy magyar csapatot,de 5-8 emberrel nem igazán mûködött,utána kiderült,hogy a másikon vannak vagy 200 an ,karakter transfer hiányában nem erõltettük az egészet.
Kb ennyi
R
R
R

A nagy debuffolásról meg annyit, hogy ja, leviszed a legénységét a SOL-nak, de ha neked 1 vagy 2 embered marad, ugyanott vagy. Vagy lesz egy boarding, ahol mindkét játékosnak 1-1 legénysége maradt. 😊
Én sem azt mondtam, hogy lehetetlen elfoglalni egy SOL-t, függ a kalóz és a SOL játékostól is (npc-tõl nem, azok viccek), de nem is egyszerû. Csak itt néhány kalóz kollega úgy állította be, mintha napjában 20 player SOL-t kepcsörölnének.
[/cserf][/fülünyúl]
Csáklyázni akkor nem lehet? És van honlapja guildnak vagy klánnak vagy minek hívják?
www..KALOZOK.com
Melyik szerverre menyjek, hol van a legtöbb magyar?
Nemzet választásnál melyiket érdemes választani, vagy teljesen lényegtelen? Hátrányok, elõnyök?
Láttam youtube-on, ahogy port battle-ban leölték a spanyeszokat, nekik mind új hajót kell venni vagy az csak a pvp-re vonatkozik?
Hajó vásárlás mekkora költség? Akár napi rendszerességgel is lehet?
Egyszerre hány hajót lehet irányítani és van e csáklyázásra lehetõség?
Ennyi😊
www..KALOZOK.com
[/cserf][/fülünyúl]
Ezért kérdeztem a szervert, mert a Blackbeard jelenleg a pirate játszótér, mivel szinte csak ti vagytok, ráadásul US szerver, vagyis a csaták éjjel lesznek, szóval sok közöd az esetek 80%-ában nem lesz hozzájuk. Szar lehet egy olyan szerveren lenni, ahol szitne mindenki kalóz vagy brit. 😊
A medve nem játék.