8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • cikasz
    Akkor Rush-t (mint ex TR-est) megkérjük, hogy adja oda instrukciókkal egyetemben, hogy honnan töltsem le a kliens-t stb :D
  • b3ci
    Trial nincs.
    Van viszont a dobozos verzióban egy buddy key. Ha valakitől szerzel egy ilyet, akkor azt hiszem 15 napig jatszhatsz vele.
  • cikasz
    Sziasztok.
    Lesz/van ennek valami trial verziója?
    Nem akarok ugyanabba a hibába csuszni mint a Tabula Rasa-val :D
  • Fritz Von...
    Bizony, kurva gyorsan fejlesztenek, és megy fel az 1.2 és 1.3as patch is, amelyben javítják a Bermuda és a Halifax MC combatban közelről látható vitorláinak bal felső sarkában látható egy pixel nagyságú kis fekete pöttyöt, ami eddig olyan zavaró volt.
  • Rushmachine
    Érdekes ez az ÁPDÉT úgytünik,mintha az óra az ellenkező irányba menne ,ezt most nem értem,folyamatosan raknak még a PECS-hez?
    Tiszta X akták
    R
  • Rushmachine
    Ja sokan húzzák azt a szar*s ÁPDÉTET szóval,szerintem pár embernek le kéne álnija a javamra.Fritz letöltés ÁLLJ!!!
    És ezt veheted !!!!!!!!!!!
    R
  • Rushmachine
    És a nevek : Facha Negra,Francisco Coronado,
    vannak még többen is ,de mi általában fent vagyunk :D
    Na csókol anyád MáriaLújza
    R

• Fritz Von...
    Szépen elleszünk, mire be tudunk logolni... Megint letölt, most 3 óra.
  • Bandonio
    Gondolom azt azért nem javították ismét, hogy a transport után ne kezdjen végleges töltésbe a game. Merthogy azt az előbbi patchben javították... csak nem tudom akkor tegnap miért jelentkezett ez...
  • b3ci
    "Csak akkor lesz jóváhagyva ha a klán tagja vagy és persze tudjuk kiről van szó."
    Na, igen , szóval vissza a kezdő kérdéshez: ma este kit keressek, aki majd be tud venni a klánba?
  • a.carkey
    Kihagytad azt is: javították azt a bugot, hogy a karakter bal lábbal lép ki a shopból jobb helyett. És ezentúl nem süt a szemébe a nap sem ...
  • Fritz Von...
    Egyebek, nem feltétlenül fontossági sorrendben:

- Az unrest supply holmik működni fognak (crafter a városban ezt gyárthatja).
    - A rare NPC kalózok 2x gyakrabban popolnak, ezért ezeket a rendkívül fontos, és elengedhetetlen küldetéseket hamarabb meg lehet csinálni (Los Ladrones bounty, stb.).
    - A boltban bekussoltatták az aukciós emberkét.
    - Rengeteg, karaktergeneráláshoz fontos biszbaszt javítottak, mint pl nem lehet többé női mellényt felvenni.
    - Iszonyat fontos hajómodelleket javítottak (medway longboat, raft, stb)
    - A hajók tulajdonságait megváltoztatták, ahogy ígérték is. Ez elég hosszú, de kis angoltudással is ki lehet bogozni a note-ból, nem írnám le.
    - Outfittingelésnél leginkább a long range-et piszkálták meg, csökkentették a long range upgradek hatótávolságát.
    - Elvileg javították azt, hogy OSen x típusú hajót támadtál, a csatában y típusúvá változott.
    - Ad hoc invis bugot javították, most már te mindenkit látsz, téged nem látnak amíg tart.
    - Pár jelentéktelen swash skillt módosítottak, a legfontosabb az, hogy mostantól a pisztolylövés 1,5 sec mozdulatlansággal jár, a célzás miatt.

Questek:

- Mostantól lehet látni, hogy mikor kapod a következő karrier küldetést. Ez sokaknak segíthet.
    - A tutorialban néhány ellenség rossz zászló alatt hajózott, javították.
    - Befejezték a quest revampot a lowlvl szintre, 1.-5. városig. Gondolom, akkor megint kivettek párat és jól összekeverték a népek között.
    - Jelentősebb változások nem történtek, pár questet javítottak, mint pl hogy furcsán álltak fel az NPC-k a questben...

Economy:

- Turtling Bay-ben nem volt sima harbor, csak deep. Javították, hurrá.
    - Készült egy Bermuda Trader's Sloop, craftolni (este gyártok belőle egyet). :)

PvP:

- A védőknek ugyanúgy lockolt lesz a port csatában a kikötő 30 percig, mint a támadóknak. Nem tudnak többé előre berohanni.
    - Marks of Victory-ért többé nem lehet Royalokat kapni (Mayor European Commendation reward).
    - A Marks of Victory-k eladhatók.
    - Mostantól a kilőtt hajóért is jár a Mark. A HAJÓ SZINTJE határozza meg, hogy mennyit kapunk. 1-9: 1 db, 10-19: 2db, 20-29: 3db, 30-39: 4db, 40-50: 5db.
    - A rebel agentre rátettek egy 30 másodperces cooldown effektet, hogy ne lehessen spamben beváltani a small armsokat.
    - A port csata ezentúl 46 óra múlva lesz a 48 helyett. Ez nem rossz, mert korábban tudjuk kezdeni. Ez egy jó ötlet szerintem.

Art:

Egy halom hasznavehetetlen, semmire nem jó buzisággal baszták el az időt, mint pl. hogy a tailor shop ajtaján tailor jel legyen fent. .
    Idézek egy szépet: "Female soldiers didn’t have guns. They’re now fully armed and dangerous".
    Iszonyat fontos volt.

UI:

Ezt is piszkálták, majd szerintem mindenki megtapasztalja, hogyan.

Sound:

Idézek egy szintén elképzelhetetlenül fontosat: "Fixed footstep sounds in the Mansion". Kb ennyit is ér a többi.

Ezeken kívül még a stabilitást/teljesítményt is állítgatták, ez majd úgyis akkro derül ki mindenkinél, ha már bent vagyunk.

KB ennyi. Mindenki döntse el magában, hogy összességében mennyire hasznos, vagy nem.
  • Rushmachine
    Ezeket az embereket hívjuk : Lost Conquistadores -nek
    R
  • Rushmachine
    Csak akkor lesz jóváhagyva ha a klán tagja vagy és persze tudjuk kiről van szó.
    Ellenkező esetben : következik
    R
  • Fritz Von...
    1. Open Sea logout. Ez elég fontos, többen is mondtátok, hogy buktatok hajót emiatt. Ha crash lenne, akármilyen okból, akkor a hajó azonnal megáll a tengeren, belogolva maradsz 2 percig. Ez után kilogol automatikusan. Ez idő alatt vissza lehet csatlakozni, ahogy eddig is.

A másik verzió pedig, hogy ráböksz a logoutra, és ahogy Eq2ben is van, 30 másodpercig visszaszámlál és kilogol. Eközben is rá lehet nyomni az exit gombra, de akkor a 2 perces változat marad.

Nem lehet kilogolni: csata alatt, és mozgó hajóval (meg kell állni a logouthoz).
  • Fritz Von...
    Teljes patch note:

http://www.burningsea.com/page/news/article&article_id=10623

Amíg tölt lefelé, megnézem és pár fontosabb dolgot leírok.
  • Torzonborz
    hmm na kérem ezt nevezem én patchnek. remélem hogy amiket leírtak az úgy is lesz és nem qrnak el semmit.
  • Fritz Von...
    Hát ez nem lesz egy kis patch. Egy órát ír ki a download.
  • a.carkey
    Tényleg két zone szerver down volt a legutóbbi csatákban a spanyoloknak?
  • Torzonborz
    angol : kezdj újat.... ezzzzjóóóóóó :D

Nálatok egyébként mi történt mert ahogy látom kezditek magatok összekapni.
  • b3ci
    Ez első karakterem spanyol, a Los Conquistadores-hez szeretnék csatlakozni, conquistadores.extra.hu-n regisztráltam, de még "adminisztrátori jóváhagyásra" vár.
  • Morgans
    Kikkel játszol?

Francia: http://www.lys-au-crane.net/ (Nemzetközi de magyarokkal is)
    Spanyol: http://conquistadores.extra.hu/ (Fúl magyar klán)
    Kalóz: Van itt egy két ember
    Angol: Kezdj újat.:D
  • b3ci
    Este 7 után húzom fel a vitorlát.
    Kit keressek, ha be szeretnék kerülni a klánba?
  • Torzonborz
    hmm amit írtam az xp-n megoldja ezt a problémát. vistán ezek szerint nem :(
  • b3ci
    Próbáltam az alt tab-ot (közben írtam pl az előzőket is ide), mert nem akartam félbeszakítani a küldetést, de hiába, egy órán keresztül csak téptem a hajam. Ráadásul vistát használok, van kaspesky tűzfalseszerűség is (meg fizikai tűzfal is), de ez sztem vmi hálózati gond lehetett. Vagy simán szerver bug.
  • a.carkey
    Talán pont megússzuk még Puerto Del Principenél! :)

"If a Port Contention battle was supposed to be fought while the mission server was down (or if the mission server crashed during the battle), the port and its contention would end up in a wonky state. Fixed most of that. If a battle is supposed to occur when the server is down, it gets rescheduled for 24 hours later."
  • a.carkey
    És a medálok sem lettek mind tradeable! H.I.!
  • a.carkey
    Lol!
    Megoldódott miért volt a kalóz csaj Tigren:

"Captured 'Tigre' Frigate deeds did not have "(Captured)" in the item name. This made the careening camp recipes appear buggy when they weren't. Fixed that."
  • a.carkey
    Azóta van még 50 small arms. Oda tudom adni.

Amúgy benne vagyok a pvpben.

Javaslom minél korábban, hogy ne éjjel 11kor legyen a battle, hanem mondjuk este 7! (Úgyis eltart majd 9ig minimum ...)
  • Snipa
    Nem tudom a guild hogy gondolja! Ha megbeszeljuk, hogy maracaibot megprobaljuk visszavenni en benne vagyok!

Ha igy tortenne, par javaslat:
    - gyujtsuk ossze small armsokat havannaban es san juanban olyannal aki elorelathatoan fent lesz minden nap legalabb par orat (nalam 140 van, anulu mar odaadta)
    - jelezzuk a tobbi guildnek a tervet es hatarozzunk meg egy kozos tervet
    - legalabb 1 pvp groupot allitsunk ki! a legerosebb hajokkal/tagokkal

tudok gyartani unrest food-okat (szerintem warbar is)! meg nem probaltam, mert 1 nek a legyartasa sok anyag + 900db, szal nem olcso! 1et legyartok kiprobalom mennyit ut, ha sok pontot hoz esetleg guild szinten osszehozhatnank a gyartasat...
    900db/1 egy kicsit sok egyedul ezt nem tudom finanszirozni! ;-)
  • Torzonborz
    ez ismert hiba ha ilyen van alt-tab-al menj ki desktopra aztán vissza és jó lesz.
  • a.carkey
    Maracaibo ugrott ...

Érdemes lenne visszavenni azonnal. :(
  • 0Fritz0
    Ez nálam is probléma, ilyenkor csak a játék újraindítása segít.
  • b3ci
    Kiléptem. Most vissza és már megy.
  • a.carkey
    Amúgy lehet irányítani a hajó sziluettről is: ott is van rudder, ott is van vitorla up/down amivel a speedet (kék csík) tudod állítani. Agyúkat is külön el lehet sütni rákattal.

Vsz elállítódtak a gombbeállításaid, vagy rossz gombokkal nyomod. Nézd át, állítsd át a preferencesben! Ha nem, akkor rá van kattintva a chatre, látod a kurzort. Kattints rá a képernyőre, és elvileg hagy majd forogni, vitorlát felhúzni, stb.
  • b3ci
    Szóval a hajó egy light corvette, vmi kuldetésben vagyok, ahol kinyirtam 3 hajót( Ott is szenvedtem a kormányzással), most állok egy helyben,és aszél szembe fúj. Nem tudok elóre sem menni. Fordulni pedig max 20-20 fokot mind2 irányba. Próbáltam tobbféle vitorla magassággal, és többféle kormánykerék állással. de bármelyik irányba kiakasztom a a kományt, csak egy helyben vagyok. A vitrola egy idő után pedig "lehúzódik" magától. HELP
  • b3ci
    Kéne egy kis help. Nem tudom irányítani a hajót. Dobjatok már vmi linket, ahol vmi leírást találok.
    Az a gond, hogy a hajó egy helyben áll. Ha felhúzom a vitrolát, egy idő után magátol lehúzzák. És a hajó széllel szemben áll. MAx 30 fokot tudok fordulni, pedig pont a masik irányba, szélirányba mennék. Olyan, mintha lent lenne a horgony. van ebben horgony? H aigen, hoyg kell kezelni?

Köszi.

• Morgans
    Kicsit nagyobban itt: :)

http://img266.imageshack.us/my.php?image=067ll1.png
  • Morgans
    Tenap érdekes infót olvastam: we are still missing our 20 starting wich - according to the officials forums- is a bug. Ha ez igaz az már elég komoly előny:)

A BlueFieldi angol verés egyik mozanata:

• 0Fritz0
    „Neo a tengerész, ágyúgolyót megfogni kész”