Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Na gyorsan preorderezzél a stationön, azt úgyis csak 22-én vonják le a számládról, ha akkor igent mondasz.

[/cserf][/fülünyúl]

Én nem vagyok még sehol, nem vettem meg egyelõre, de már fontolgatom 😊

Nefürgyé le!

Kata
És te?

[/cserf][/fülünyúl]

Még tölti<#buck>

Nefürgyé le!

Na mi a dörgés Kéti baba még is csak gémmelsz?Mondsza csak a kari neved te jány....
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Kata
Ha meglesz a trinitym, ráérek ilyesmire... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
A régebbi játékosok közül lenne valakinek kedve összedobni egy kezdetleges FAQ-ot?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hát nem tudom mennyit akarsz játszani vele,de 1-2 nap alatt semmi extra nem történik,kicsit hosszasan bontakozik ki benne a lényeg és ráadásul a port battlek is 22 én indulnak.De kell infó adunk ventri címet és mesélünk róla részletesebben.
R

Scotty99
Köszi ismét a segítséget, akkor kipróbálom, mert írni szeretnék róla egy tesztet, és azt csak úgy tudom, ha kipróbálom 😊

PS3 ID: ghost_hun

Nincs egy giga a patch, nekem 1,5mbites nettel 15 perc alatt befrissített😊

Egyre figyelj, nehogy véletlen a direct2drive-tól rendelj, mert õk nem várnak 22-ig. 😊
elõtudod,levon aszhiszem 1 dolcsit tudod a check,hogy van fedezet,de a lóvét a játékért 22 én vonja le.SZóval mehet.
5 giga a kliens ,hát a szokásos + a giga körüli patch
Enjoy
R<#lama>

Scotty99
Még az érdekelne, ha most elõrendelem, és nincs annyi pénz a kártyán amennyibe kerül, attól elõ tudom rendelni? Mert jelenleg csak olyan 20 euro van a kártyán.

Másik kérdésem pedig az, hogy maga a kliens mekkora? Ezt azért kellene tudnom, hogy mikorra idõzítsem majd a letöltés...

Köszi a válaszokat elõre is.

0Fritz0
Mire gondoltál, az egészre, vagy az elrendezésre?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Nem áll meg. Picit hagyd, és jó lesz.

A medve nem játék.

Jockey
mit lehet csinálni, ha egy küldi közbe kifagytam ma tölteném be a játékot és loading képernyõnél megáll a szerver és kariválasztás után?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fritz Von...
És Atlas bark-ja is. 😛

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Scotty99
Köszzi a választ, még meglátom, lehet, hogy benevezek rá 😊

ja és roberts szerver spanyol oldalon vagyunk és gyülünk mint a hangyák,17 en vagyunk és napról napra jönnek az emberek,tudomásunk szerint ,mi vagyunk a szerver legnagyobb cssapata 😛 és most lesz kész a második 3 as pontillionen fregatt 😄
enjoy
R a gép

Csá
Oly modon van,hogy ha digitalba veszed+ ,akkor csak akkor vonja le ha elindul a teljes magyarul 22 én,most a Pre order megy,tehát elõrendelsz digitalisan és ha nem tetszik 22 dik elött cancel és nem került semmibe ,de siessél mert kevés idõd lesz a kipróbálásra.
https://store.station.sony.com/
itt veheted meg,csinálsz egy accot belépsz ,vásárlás
és ez a név és a kód lesz a store és a sony játék accod egybe.
Enjoy

Vagy megvárod a 22.ei megjelenést.

Scotty99
Sziasztok.

Ennek a játéknak már nincs mód a kipróbálására, csak ha elõrendelem? Vagyis a publikus teszteknek már vége?

Köszi elõre is a választ.

Torzonborz
igen azon vagyunk.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Próbáltam visszaolvasgatni, de csak annyit találtam hogy Roberts.
Ezen szerveren leledzenénk?

Kata
ha jobban megcsinálod, szerintem klassz lesz

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0

Kata
grat

[/cserf][/fülünyúl]

gratz!

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Srácok,történelmi pillanat,ma reggel 9 kor elkészült a guildünk elsõ 3 Postillion fregattjai és legjobb tudomásom szerintem mi vagyunk a legnagyobb communityvel rendelkezõ guild a szerveren ,szóval komoly jövö elé néz a csapat!!!!!
Elõre
R

Torzonborz
digital download nem jó ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

=(

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Nah...a mai napig nem érkezett meg a cucc, úgyhogy most behisztiztem, mert tele lett a...És lemondtam a francba az egészet.Mindegy. Köszönöm a lehetõséget, nektek jó játékot.
szerkesztesz, tetszik nekik, berakják játékba, hajóra felrakod.

<a href="http://www.burningsea.com/page/uc/downloads">Ezzel</a> mit lehet kezdeni?

Fritz Von...
Heh mindenki tolja, semmi új hozzászólás. 😊

Forolto
én most ott tartok,hogy indítottam egy Narval karit is.Az elsõ karival már van egy Forge-m és 1000L gyártom az ironokat.

a.carkey
Ez a 4. nap. Hol van még jan. 22? 😊

A medve nem játék.

Lehet kaszálni valahogy? Nekem már az is nagy szám ha az alap dolgokat megértem.😊 Craftingolni/kereskedni még nem is próbáltam. Kevés volt még ez a 3 nap nekem.😊

Torzonborz
mondjuk én eddig nem kaszáltam bár igazság szerint annyire nem is izgat. jót jászogatok egyedül a többeiekkel meg méginkább és élvezem a játékot.

Hát, a szerencsések, akiknek nem vonták még le a lét 😊

Egyébként a terhelés csökkentésen, egyebeken kívül arra is gondoljatok, hogy köcsög normálosok majd már szépen feltöltött piaccal kezdenek 😊
(Persze így a kezdeti nagy kaszálásból is kimaradnak, node valamit valamiért)
Sziasztok Tengerészek!

Jövõhéten valószínûleg én is csatlakozom(fizumtól függ),addig ha vlki leírná privátban hogy hogyan lehet a legegyszerûbben és a leggyorsabban megszerezni a játékot?

Elõre is Thx.Üdv Mindenkinek! Gold Marten

Torzonborz
naja ez is igaz. 22.-og még mi is lemondhatjuk.

Fritz Von...
Egyébként szerintem a preorder start ennél sokkkal prózaibb okra vezethetõ vissza. 😊
Mivel gyakorlatilag ingyen van, ezért ez még inkább bétateszt. Hogy ennyi szervert hogy tudnak felügyelni, milyen stabil a game, stb. Így ha gáz van, még mindig mondhatják, hogy ingyen játszunk.

Torzonborz
naja elég gáz hogy minden szart lehet itthon kapni egy ilyen jó kis cuccot meg nem .

Nem olyan rossz a 15 nap. Lassan lemorzsolódik a hátrány a hónapok során. A pénzen kívûl szvsz a szerver terheltésg csökkentése is szerepet játszik/ott a duplanyitásban. A fanatikusok tömege(azaz mi😊) szét lesz már szórodva a nagyvilágban mire kopaszok tömege megérkezik. Jobban oszlik így a nép.

A dobozról meg annyit, hogy én megvettem volna... ha lehet kapni. Elég snassz így online. Semi doboz, cd, kézikönyv...

Na ,szerintem ilyen papagáj körülményekkel nem érdekel a görcs madár,mivel a legfontosabb tény ,hogy 15 napunk van elõnyben és ez a lényeg.A többi parasztvakítás....
Ebben a gémben az eddigi látottak alapján,mivel nagyon sok dolog elkészítése és pláne az utazás valós idõbe kerül pláne órákba,óriási elõnybe leszünk a nem Pre Order-esekkel szemben,ha odalépünk.Szerintem a készítõk ezt a 15 napot elméretezték,de spec ez a én véleményem.
R

Én már nem is hiányolom annyira papagájt, mióta tudom, hogy egy slot-ot fel kell áldozni rá. Ez nagyobb hülyeség, mint az, hogy nem adnak😊

Torzonborz
nahjóvan átírom aztán meglássuk mi lesz 😄