Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk egy jó szélben és egy rossz szélben?
Még kezdõ vagyok a harcban azért kérdezem.
Egy pasi Las Vegasban sétál az utcán. Meglát egy gyönyörû szép kurvát, elkezd vele beszélgetni. Egy idõ után megkérdezi:
- Mennyi?
- 500 $ kézzel.
- MICSODA??? 500$???? az életben nem fizettem még ennyit!!!
- Gyere csak. Látod ott azt a házat? És onnan jobbra azt a másikat? És mögötte azt az emeletes házat? Ezek mind az enyémek, ezt mind abból vettem, hogy 500$-ért kézzel csinálom, mert én csinálom a világon a legjobban kézzel, ami megér 500$-t!
A pasi kiváncsi lesz, eldönti, hogy ezt ki kell próbálnia. Elmennek egy közeli szállodába. Miután végeztek, ül az ágy szélén és gondolkodik: "húúú ez tényleg a világ legjobb kézi kielégülése volt. Megérte az 500$-t"
- És szájjal mennyibe kerül? 1000$? - kérdezi.
- Nem! 1500 $!- válaszolja a kurva.
- Micsoda? 1500 $ ? Az nemlétezik!
- Gyere csak az ablakhoz! Látod ott azt kaszinót? Azt abból vettem, hogy 1500 $-ért szopok, mert én csinálom a legjobban a világon!
A pasi elgondolkodik és úgy dönt, hogy ezt is kipróbálja. miután végeztek, teljesen el van ragadtatva, mert tényleg ez volt neki a legjobb, megérte az 1500 $.
- És punciba mennyibe kerül???
Erre a kurva:
- Gyere csak az ablakhoz! Látod azokat a szállodákat, színházakat, kaszinókat?
- Igen - mondja pasi - Ez mind a tied? Egész Las Vegas?
- Nem! De az enyém lenne, ha lenne puncim!
A medve nem játék.
Mindkettõben volt már részem, ezért mertem leírni én hogy vélekedek.
1 székelynek, 1 oláhnak és 1 négernek egyszerre születik gyereke Kolozsváron...
Másnap egyszerre érkezik a 3om apuka megnézi a csecsemõjét, kinyitják a szobát nekik a székely berohan felkapja a fekete gyereket! Mindenki csodálkozik... Hát maga micsinál? Az a gyerek biztos nem a magááé!
székely: nem érdekel, de míg nem derül ki melyik az oláh gyerek addig ez nálam marad!!!
😊))
A legdurvább csere az L45-os Privateer 2-es sima Oliphant csoportból lett egy L50 MC Oli és L45 Conquistador. Na akkor futottam ...
A medve nem játék.
Jönnek a németek:
- Hol vannak a zsidók?
"hol vaaannakk a zsiddóókk"
- Talán az erdõbe mentek?
"talááán az erdõõbe meentek?"
- Vagy talán a barlangba bújtak?
"vagy talááán a barlaaangba búújtak?"
- Dobjunk be egy gránátot a barlangba, és menjünk tovább keresni õket!
"vaaagy talán mééggis az eerdõõbe meeentek?"
😛
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
L48 Tigre-k és magasabb szintû privik dobják a legjobb medalokat, és a MC Defiant tuti dob egy receptet. A Tigre dobja a legtöbb pénzt. Az Oliphant a legjobb lootokat és a Defiantok a recept könyveket. Durván 15000 xpt szedtem össze belõlük, persze ha számolták volna. És néztem ki mit, hogy mennyit dob. Ez persze szólóban értendõ. Groupban ugye annyival kevesebb minden ahányan vagytok, de jobb lehet az áru loot.
A money loot most ugye a szintedtõl függõen mûködik, de persze attól is függ a maximum összeg, hogy mit ölsz. De ha a szinted L25, max 450 dbt lootolhatsz L26-ig. L26-tól L35-ig 550, L36-tól L45-ig 650, L45-tõl 850 db JÖHET be OSen egy nagyobb hajóból. Azonban ez az összeg sokszor lehet több is, pl. a szobor loot miatt, amit ugye szintén el lehet adni.
Úgyhogy L36tól - amikor minden class (kivétel az FT) már rendelkezik egy nagyon erõs speckó hajóval - a hajónkénti 650db már nagyon jó lootnak számít. És L50ig DURVÁN 1400-1700 L45+ hajót kell MÉG megölnöd, ha csak ölsz, és semmi xp könyv használat.
Ez a privateernél még több lehet, ugye a plusz 20% miatt. A kalóznál meg persze kevesebb ...
A medve nem játék.
csinalhatna olcson egesz teamnek!
Ennyi.
De elég egy kicsi kicsi kicsi kicsi hiba - chatelés, rossz váltás, egy hibás lövés, stb -, és szopok mint egy torkosborz. Ja és röhej, de igazán speckó lövést sem kellett használni tegnap. Csak a L5ön megszerezhetõ Desperation Fire 2 volt az amit használtam, és az levesz a saját armorodból is, viszotn 1 perc a cooldownja. Ja, és FT vagyok ...
(Megj. az FT ezerszer és ezerszer erõsebb volt, amikor kijelentették, hogy az FT gyenge és nerfelték.) 😊
A medve nem játék.
A többinél már tuti gyógyítani kell és csak egy nagyon erõs, nagyon jó hajóval lehetne legyõzni õket. Bár láttam én már port battleben MC Stralsunnal 1vs1ben Invinciblet csobbanni pvpben! 😊 Bár az még B28 elõtt volt és még volt jó kis turning rateje a hajóknak, meg speedje.
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Azért most utánanéztem:az Alex-et small ágyúval látták el,azaz tûzerõben nem múlt felül,ezért bírtam ki azt a néhány lövést,s mint egy negyed osztályú sorhajó megvolt egy kis szerencsével,de egy harmad- másod- elsõosztályú szörny ellen ez vajmi kevés.
Nagyon szép gyõzelem volt ez igy is,bár player ellen tuti ezt se bírtuk volna ki.
A medve nem játék.
Mindent lehet szólózni. Az Alexandert pl. már egy szar sima Stralsunddal, aminek szarabb a páncélzata, hullja, mint a mostani Postimnak!
Postival mindent lehet, kivéve a SOL! Pontosabban azt is lehet, csak gyógyítani kell legalább 1x és az már a jelenlegi OS money lootban veszteséges gyilok.
Tegnap végigmentem és MC Oliphant, MC Capricieux, Conquitador Sleek, Tigre Sleek mind sima ügy volt. 1x volt necces, amikor pont akkro changelt a wind, amikor támadtam, de azt is be lehetett vinni (Oli ágyúi tüzelnek a leggyorsabban!)
A medve nem játék.
Egyet nagyon remélek, hogy nem fogják szétbaszni az economyt, mert ez elég érzékeny itt, nem olyan, mint más játékokban.
A medve nem játék.
Amúgy ha a két élmény közül kellene választanom (szenvedõs siker vs pure pnwage), elõbbit választanám, ott sokkal nagyon a katarzis a végén.
A medve nem játék.
40%-os vitorlái maradtak mikor menekültem,mindenem cooldown-on,páncélom néhány %-on.Még menekülés közben is engem lõtt.Ott forrongtam,hogy milyen messzire visz az ágyúi...
Több percet töltöttem lõtávolon kívül,de éreztem magamon a haragját,a nagy szörnyeteg még sebesülten is veszélyes volt.Vitorla nélkül is gyorsabban fordult,mint a mi kis fregattunk.A jó széljárás miatt azért tartottuk a lépést,de ha egyszer is a másik irányba mozog akkor elkap és megemészt.0%-os vitorlánál merészkedtem vissza és utána már nem volt menekülése.Hamar megadta magát és több percig ott álltunk és nem hittük el mit is csináltunk.
Ezért érdemes játszani,az ilyen sikerekért. 😊
R a <#lama>#lama>
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
mert ha nem ,akkor ne is erõlködjél.
R
Maestro kártya adatait beírom, és nem fogadja el...akkor kénytelen vagyok megvárni, hogy legyen belõle trial :S
PS3 ID: ghost_hun
És ezt<#puszi>#puszi>,mivel érdemeltem ki? <#idiota>#idiota>
R<#lama>#lama>
R