8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#4638 Nem tudom, mert még nincs netem otthon. Míg kórházban voltam, nem tudtam intézni... De ha van vkinek ismerőse a T-comnál vagy T-online-nál, szóljon. -
Rushmachine #4637 Na Kéti told vissza a popódat a gép elé de sürgösen,mert haladni kell a weboldallal + szinteddel.Úgyhogy gyia!!!
R -
#4636 huuuuuuuuha,látom itt fülledt lett az erotika,eddig azt hittem pénzért mindent,de belátom most xp-ért mindent van.:P -
#4635 Nem erdőre gondoltam, hanem két vödör málnára. :) -
#4634 Ahhoz miért kell kimenni az erdőbe, hogy átadj néhány loot-ot?
(kocka power) -
#4633 Jóvan, majd akkor pátyolgathatsz. :)
Természetben meghálálom. -
#4632 Én nem, keményen ellenállok az xp-nek. :) -
#4631 Már mindenki L50-es egyébként? -
#4630 Azoknak nem láttam a fenekét,csak ők a tengernek.:P
Egyébként kinézetre egykaptafa az összes 4th rate -
#4629 És a Mordaunt/Reason? -
#4628 Az Alex szebb,mint az Oliphant Indiaman. -
#4627 Ujra a munkahelyen.
Jó volt otthon az 1 hét.Pihentem és megfontolt lassú ütemben felhúztam Emiliót 50-re,Elisa-t 35-re.
Kellene egy megbeszélés a klánban,hogy ki merre tart,mi kell neki,hogy végre mi is egy de jobb lenne kettő 6-os PvP group-ot összehozni!
Akinek kevés kell az 50-ig segiteni neki,a hajóépitésben is laborokat adni,szal kellene egy ventrin megbeszélés ugy mindenkivel,aki szeretne már angolt csapni.
Jó lenne gyakorolni,ne ott találjuk ki a taktikákat.
A hét közepére talán mindenki ott lesz 50-en igy szerda környékén meg kellene ezt ejteni.
-
#4626 Addig nézzünk fenekeket. :)
-
Smokk #4625 Hmm.
1re tobben varjuk hiaba azt a trialt... :( -
#4624 www.burningsea.com
Ezt olvasgasd, ha lesz trial, tuti kiírják. Nincs még. -
Chris #4623 Trial vagy vmi hasonló próbaidős lehetőség nem született még? -
Rushmachine #4622 Mi az a doboz?lehet rá lőni?
R -
#4621 olyan itten nincs :P -
#4620 na valaki dobozos adjon nekem key-t de kurva gyorsan! :))) -
#4619 Lám, ez egy csodálatos barátság kezdete. -
#4618 -
Rushmachine #4617 Neked meg egy beszólásgátlót kéne feltenni és egy két kiadós basszással egybekötni,mert látom nagyon unatkozól.Bár az impotencián ez se segít.
Csókól anyád MáriaLújza
R -
Bandonio #4616 Szerintem fel kéne bérelni Achmed-et a halott terroristát aki olykor olykor beszólna Rásnak hogy SILENCE! I kill u! :DDDD -
Rushmachine #4615 Te most ezt mire is írtad:?
R -
#4614 Be kéne tenni egy szólimitátort. Ráengedjük Rushra, és ha megvan a határ, akkor lemuteolja. Így mások véleményét és szavait is hallhatjuk. :D -
Snipa #4613 Te Rás nem lehet hogy már szerettek volna jelezni nekünk ventrin, hogy mit akarnak csak nem jutottak szóhoz???? :-)))))))))) -
Rushmachine #4612 Emlékszem,de a TR-ben én bétáztam 2 hónapig és ott szép remények voltak.Ki gondoltam volna,hogy egy ilyen jó alapokkal rendelkező játékot ilyen csúnyán el****nak.
De itt azé egy kicsit más a helyzet.Régen szórakoztam ilyen jól egy MMO ban.És a csapat is jó.Kialakult egy Massive 15 ember,akik normálisan tolják.A többiek + majd eldöntik mit akarnak....
R -
#4611 jah SOLból 4 osztály van kérem ha nem tudnád :P a 4. osztály 64 ágyús alexander asszem az még könnyen elérhető na de az első ammá nem . teccik érteni ? :D -
Snipa #4610 jaja szimpla 4th rates solok, csakhat egy fregattnak nehez dio meg ilyen hajo is! -
#4609 Ezek 4th Rate SOLok ... -
cain #4608 wtf... hát ezért volt az a nagy rinya, hogy milyen nehéz lesz beszerezni a solt? most meg már csak solos flottákkal mennek az emberek pvpre. 1,5 hónap után. fsssss... -
pedrohsi #4607 szerintem az a természetes, hogy az indulás után nincs trial. a sok-sok ócska MMO(-másolat) rögtön triallal indít, mert a legtöbb játékos 2 nap után továbbáll és többet nem nyúl ahhoz a szarhoz. inkább no trial, mintsem egy újabb silány másolat
mellesleg van buddy key a dobozoshoz, de nem tudom hogy itt a Balkánon elérhető-e ez -
#4606 csakhogy emlékezz a TR-re , hogy mekkora királyság volt az elején!!
aztán szépen odalett 2 hét mulva :(
-
Snipa #4605 Remélem 2-3 emberünk lesz már hétvégére aki SOL-al tud jönni pvp be!
Már szinte csak SOL-os flották nyomulnak pvp területeken!
Szal nem rugunk labdába, ha nem lesz legalább 2, de jobb lenne a 3 SOL player pvp groupban! -
Smokk #4604 Jo de van mas igeretesnek tuno game is ami mostansag jelenik meg,megkonnyitette vna a dolgom,ha meg tudom nezni.
De ha nincs hat nincs... -
Rushmachine #4603 Szerintem ezen ,hogy nincs trial nem kell meglepődni,mert bő 1.5 hónapja indult a gém.És nem tart olyan stádiumban,hogy embereket kellene loot-olni.Be kell fektetni és kész.Mi is azt tettük.De megmondom
az utóbbi idők legkellemesebb MMO-jával találkoztam.És szerintem sokan így vannak vele.Ha a játék tényleg megkapja azokat az update-eket amit ígértek a fejlesztők,akkor nagyon kerek kis játék lesz ez.
Szóval csak ajánlani tudom.....
R -
Smokk #4602 Ez eleg rossz es hulyeseg h nincs hozza trial...
En is kivancsi vok a jatekra,es szivesen meg is vennem amennyiben megtetszik,de azert elotte jo lenne megnezni/kiprobalni.
-
b3ci #4601 engem kidobott, mert nem tud csatlakozni a server directoryhoz
de a weblap szerint minden szerver megy... -
#4600 amúgy nem fogsz csalódni benne sztem, gyere nyugodtan fél TR itt van már...:) -
#4599 rush bátyámnak preorderes doboz néküli digitális letöltéses verziója van sztem , szal ő nem fog tudni segíteni neked, de sajnos én sem, nekem is letöltéses van. Hátha reagál itt valaki akinek dobozos van.