8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Kata
    Nem tudom, mert még nincs netem otthon. Míg kórházban voltam, nem tudtam intézni... De ha van vkinek ismerőse a T-comnál vagy T-online-nál, szóljon.
  • Rushmachine
    Na Kéti told vissza a popódat a gép elé de sürgösen,mert haladni kell a weboldallal + szinteddel.Úgyhogy gyia!!!
    R
  • Forolto
    huuuuuuuuha,látom itt fülledt lett az erotika,eddig azt hittem pénzért mindent,de belátom most xp-ért mindent van.:P
  • Kata
    Nem erdőre gondoltam, hanem két vödör málnára. :)
  • 0Fritz0
    Ahhoz miért kell kimenni az erdőbe, hogy átadj néhány loot-ot?
    (kocka power)
  • Kata
    Jóvan, majd akkor pátyolgathatsz. :)

Természetben meghálálom.
  • 0Fritz0
    Én nem, keményen ellenállok az xp-nek. :)
  • Kata
    Már mindenki L50-es egyébként?
  • Forolto
    Azoknak nem láttam a fenekét,csak ők a tengernek.:P

Egyébként kinézetre egykaptafa az összes 4th rate
  • Kata
    És a Mordaunt/Reason?
  • Forolto
    Az Alex szebb,mint az Oliphant Indiaman.
  • Forolto
    Ujra a munkahelyen.
    Jó volt otthon az 1 hét.Pihentem és megfontolt lassú ütemben felhúztam Emiliót 50-re,Elisa-t 35-re.

Kellene egy megbeszélés a klánban,hogy ki merre tart,mi kell neki,hogy végre mi is egy de jobb lenne kettő 6-os PvP group-ot összehozni!

Akinek kevés kell az 50-ig segiteni neki,a hajóépitésben is laborokat adni,szal kellene egy ventrin megbeszélés ugy mindenkivel,aki szeretne már angolt csapni.

Jó lenne gyakorolni,ne ott találjuk ki a taktikákat.
    A hét közepére talán mindenki ott lesz 50-en igy szerda környékén meg kellene ezt ejteni.

• 0Fritz0
    Addig nézzünk fenekeket. :)

• Smokk
    Hmm.
    1re tobben varjuk hiaba azt a trialt... :(
  • Fritz Von...
    www.burningsea.com

Ezt olvasgasd, ha lesz trial, tuti kiírják. Nincs még.
  • Chris
    Trial vagy vmi hasonló próbaidős lehetőség nem született még?
  • Rushmachine
    Mi az a doboz?lehet rá lőni?
    R
  • Torzonborz
    olyan itten nincs :P
  • cikasz
    na valaki dobozos adjon nekem key-t de kurva gyorsan! :)))
  • 0Fritz0
    Lám, ez egy csodálatos barátság kezdete.
  • Fritz Von...
  • Rushmachine
    Neked meg egy beszólásgátlót kéne feltenni és egy két kiadós basszással egybekötni,mert látom nagyon unatkozól.Bár az impotencián ez se segít.
    Csókól anyád MáriaLújza
    R
  • Bandonio
    Szerintem fel kéne bérelni Achmed-et a halott terroristát aki olykor olykor beszólna Rásnak hogy SILENCE! I kill u! :DDDD
  • Rushmachine
    Te most ezt mire is írtad:?
    R
  • Fritz Von...
    Be kéne tenni egy szólimitátort. Ráengedjük Rushra, és ha megvan a határ, akkor lemuteolja. Így mások véleményét és szavait is hallhatjuk. :D
  • Snipa
    Te Rás nem lehet hogy már szerettek volna jelezni nekünk ventrin, hogy mit akarnak csak nem jutottak szóhoz???? :-))))))))))
  • Rushmachine
    Emlékszem,de a TR-ben én bétáztam 2 hónapig és ott szép remények voltak.Ki gondoltam volna,hogy egy ilyen jó alapokkal rendelkező játékot ilyen csúnyán el****nak.
    De itt azé egy kicsit más a helyzet.Régen szórakoztam ilyen jól egy MMO ban.És a csapat is jó.Kialakult egy Massive 15 ember,akik normálisan tolják.A többiek + majd eldöntik mit akarnak....
    R
  • Torzonborz
    jah SOLból 4 osztály van kérem ha nem tudnád :P a 4. osztály 64 ágyús alexander asszem az még könnyen elérhető na de az első ammá nem . teccik érteni ? :D
  • Snipa
    jaja szimpla 4th rates solok, csakhat egy fregattnak nehez dio meg ilyen hajo is!
  • a.carkey
    Ezek 4th Rate SOLok ...
  • cain
    wtf... hát ezért volt az a nagy rinya, hogy milyen nehéz lesz beszerezni a solt? most meg már csak solos flottákkal mennek az emberek pvpre. 1,5 hónap után. fsssss...
  • pedrohsi
    szerintem az a természetes, hogy az indulás után nincs trial. a sok-sok ócska MMO(-másolat) rögtön triallal indít, mert a legtöbb játékos 2 nap után továbbáll és többet nem nyúl ahhoz a szarhoz. inkább no trial, mintsem egy újabb silány másolat

mellesleg van buddy key a dobozoshoz, de nem tudom hogy itt a Balkánon elérhető-e ez
  • cikasz
    csakhogy emlékezz a TR-re , hogy mekkora királyság volt az elején!!
    aztán szépen odalett 2 hét mulva :(
  • Snipa
    Remélem 2-3 emberünk lesz már hétvégére aki SOL-al tud jönni pvp be!
    Már szinte csak SOL-os flották nyomulnak pvp területeken!

Szal nem rugunk labdába, ha nem lesz legalább 2, de jobb lenne a 3 SOL player pvp groupban!
  • Smokk
    Jo de van mas igeretesnek tuno game is ami mostansag jelenik meg,megkonnyitette vna a dolgom,ha meg tudom nezni.
    De ha nincs hat nincs...
  • Rushmachine
    Szerintem ezen ,hogy nincs trial nem kell meglepődni,mert bő 1.5 hónapja indult a gém.És nem tart olyan stádiumban,hogy embereket kellene loot-olni.Be kell fektetni és kész.Mi is azt tettük.De megmondom
    az utóbbi idők legkellemesebb MMO-jával találkoztam.És szerintem sokan így vannak vele.Ha a játék tényleg megkapja azokat az update-eket amit ígértek a fejlesztők,akkor nagyon kerek kis játék lesz ez.
    Szóval csak ajánlani tudom.....
    R
  • Smokk
    Ez eleg rossz es hulyeseg h nincs hozza trial...
    En is kivancsi vok a jatekra,es szivesen meg is vennem amennyiben megtetszik,de azert elotte jo lenne megnezni/kiprobalni.
  • b3ci
    engem kidobott, mert nem tud csatlakozni a server directoryhoz
    de a weblap szerint minden szerver megy...
  • Jockey
    amúgy nem fogsz csalódni benne sztem, gyere nyugodtan fél TR itt van már...:)
  • Jockey
    rush bátyámnak preorderes doboz néküli digitális letöltéses verziója van sztem , szal ő nem fog tudni segíteni neked, de sajnos én sem, nekem is letöltéses van. Hátha reagál itt valaki akinek dobozos van.