19179
-
zmok #18859 Sziasztok!
Újra felraktam a játékot (GOTY magyar nyelvű), és nem tudom elérni a DLC-ket.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
#18858 Nincs.
Esetleg innen szemezgess, ez elég jól tükrözi a közösség ízlését:
Fallout 3 nexus Top 100 -
#18857 Sziasztok! Van egy lista a legjobb, legfaszább, kötelező modokhoz? -
#18856 A kiscsávót egyedül a halálkarom + osztag + 2 robot tudta megfingatni, amikor óvatlanul közéjük sétáltam
hű ha emlékeznék milyen emeberek is voltak, tán enclave páncélban? -
#18855 ja értem
hát a karimnak a 30-as szint elérése sem volt nehéz, igaz az alapjátékban is bőven 100 óra fölött jártam azzal a karival -
xFreex #18854 Köszönöm, én tisztában vagyok vele, pedig nekem van egy "Level 100 Cap" nevű módom, amivel a szinthatárt kitoltam 100-ra.
Én abban a hsz-ben csupán válaszoltam erre. -
#18853 jó régi amire válaszolok, de szerintem még hard-on sem nehéz a játék, plusz xp-t ha eleget játszol, annyit gyűjtesz, hogy már nem tudsz hova fejlődni -
marcellalex #18852 Sikerült végre indul. Köszönöm azoknak akik segítettek. -
#18851 Röviden: mindegyik működik, csak ami olyan szöveget is módosít, ami a játékban benne van, az angol lesz (vagy éppen amilyen nyelvű a mod).
Textúramodok például nem bántják a feliratokat.
Mondjuk könnyebb lenne úgy ajánlani, ha megmondanád mi is érdekel, mit szeretnél még betenni vagy módosítani a játékba n. -
xFreex #18850 Nem tudom, hogy melyik kompatibilis a Magyar GOTY változattal, de nézz körül itt.
Van elérhetőség is, ahol kérdezhetsz tőlük.
Nekem az rémlik, hogy a FOSE (Fallout Script Extender) nem működik a magyar GOTY-val. Tehát azok a módok amelyek aktiválásához kell FOSE az nem mükszik. De jobb ha megkérdezed tőlük. -
zmok #18849 Sziasztok!
Tudnátok olyan modokat ajánlani, ami kompatibilis a magyar nyelvű GOTY játékkal?
(Úgy, hogy a magyar nyelvű feliratok ne változzanak.)
-
#18848 Aki vágja a magyarítást lessen már át pls a "csúnya" topikba. THX -
#18847 További ilyeneket a warez topikban folytassátok, kösz. -
hitman090 #18846 Szia én is annyiért vettem steamen de nekem jutott kulcs a játékhoz ez érdekes :) A new vegast is megvettem de ahhoz tudom hogy csak most van béta állapotban a magyar fordítás szóval arra még várni kell majd. Ha sikerül kinyerned a magyar fájlokat akkor elküldenéd privátba hogy honnan tudom leszedni ha feltennéd mega-ra vagy akár milyen fájlcserélő oldalra nagyon megköszönném! (lehet magyar torrent oldal is)
Előre is köszönöm ha elküldöd! -
hitman090 #18845 De az a verzió a texturákat nem magyarosítja meg a broken steal dlc hibával kilép a magyarítás miatt az oldalon írják is ezt! De azért köszi -
#18844 Én is megvettem,de nem jutott CD kulcs,remélem orvosolják a problémát.
Ha leírja valaki,hogy mit kell kiszedni a magyar GOTY-ból,meg tudom oldani,mert megvan a "piszkos" verzió is,azért vettem meg,mert ~5euro-t megért simán. :) -
#18843 Tessék -
#18842 Az a dobozos GOTY volt, de a Steamen nem az van, nincs benne magyar nyelv.
A nyelvi fájlokat meg a magyar GOTYból kellene kinyerni, de azt nem fogja neked elküldözgetni senki, mert a magyar terjesztő tulajdona. Meg marha nagy is. Van hozzá házi magyarítás is, keress rá. -
hitman090 #18841 Sziasztok!
Megvettem a Fallout 3 GOTY Edition-t Steam-en de angol régebben játszottam a játékkal és emlékszem hogy magyar volt. A steamen nem tudom ezt átállítani csak német,franci,spanyol nyelvek vannak! valaki eltudná nekem küldeni a magyarosítást a játékhoz meg a DLC-k hez nagyon megköszönném! -
#18840 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Imádom a játék humorát :) Első végigjátszás alkalmával, még évekkel ezelőtt nem fedeztem fel a Capitol Buildinget, most pótoltam eme mulasztást. Amikor beléptem a fő terembe, pont arra gondoltam, hogy kellene a pulpitusra egy "Lying - Congressional style", és hát persze ott is volt az :P -
marcellalex #18839 Nem sikerült nem indítja el és azt írja ki ,hogy Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application -
totya4 #18838 Az infó nyilván nem valótlan, de ezt annak írtam aki a steam-s változatot reklámozta. -
Darun #18837 Én is rendeltem tőlük többször is. Nekem az nem tetszett, hogy anno rendeltem egyszerre 3 játékot és egyenként hozták ki. Az hogy a rendelésemre 1 hónapig nem is reagáltak, elnézhető volt, mondták hogy akadt némi problémájuk a beérkező rendelésekkel. Egyik nap felhívtak hogy az egyik játék megérkezett, kérdeztem hogy mi lesz a másik kettővel? Azt mondták hogy a közeljövőben nem fognak tudni beszerezni belőlük, mert a beszállítónak sincs. Kérdezte a csaj hogy megvárom e a másik kettőt, vagy küldjék ki, mert ugye félre nem teszik nekem (az is gyanús volt már hogy azt mondták hogy össz-vissz két darab érkezett) tehát vagy olyan mákom van hogy mindhárom jön nekik egyszerre, vagy nem lesz egy játékom se. Ezért mondtam hogy akkor kérem. És minő meglepetés, pár nappal később hívnak hogy van a másik játék is, amire azt mondták hogy a beszállítónak sincs, de persze a harmadik játék ismét nem volt. Értem én hogy nekik az a biznisz, ha minél többször kifizetem a kiszállítási díjat, de mivel nem vet fel pénz, nekem ez a módszer nem jött be, meg amúgy sem szeretem ha hülyének néznek. Am ezt leszámítva tényleg nincs velük semmi gond. Aki meg egyenként rendel, annak ez úgy sem fog feltűnni. -
#18836 nekem nem volt még problémám a konzolvilággal, csak mellékesen teszem hozzá. többször is rendeltem tőlük, szerintem rendben vannak. -
Darun #18835 Amúgy sem biztos hogy van ott és én is úgy rendeltem, vidéki lévén. Egyébkét a konzolvilágot nem ajánlanám, hogy tőlük rendelj. Az utólagos magyarosítással meg ált több gubanc van, mint ha már eleve olyan a játék. -
Gary #18834 Kösz az infót és a fölajánlást is! Szintén 64bites Win7 van a gépemen, jelentkezem ha gubanc lesz! Döntöttem, beszerzem. :Ð
Darun: Az Aréna nekem messzebb van, mint a CDGalaxis, a kényelem meg nagy úr! :Ð -
Darun #18833 Én a konzolvilágtól rendeltem, de nem hinném hogy az különbözne a másiktól. Felteszem hogy ők is a Premium Games-es változatot árulják. A dobozon rajta van hogy magyar nyelvű. Az Os követelményeknél Vista és Xp van írva, de ahogy néztem a többségünk Win7 alatt játszott vele. Egyébként ha Pösti vagy, az Aréna Plaza-ban anno láttam dobozos GOTY-t. Nagy volt a csábítás hogy megvegyem, de akkor másra kellett a pénz. -
#18832 Nekem CDGalaxisos magyar GOTYm van, és ment Win7 64 biten is. Tehát működik.
Ha mégse, akkor az egy dolog miatt lehet, abban majd segítek ha beleszaladsz. -
Gary #18831 Nekem nincs problémám, a CDGalaxis linken, az Információ alatti 3. mondat: "Windows 7-en, 8-on nem futtatható."
Engem ez tartott távol a vásárlástól, mert emlékeim szerint én még XP-n toltam. De a pozitív visszajelzéseitek alapján ennyiért megéri a bolondnak is, nemhogy nekem! :Ð
Az meg a történet non plusz ultrája lenne, ha a Win7-en működő GOTY a CDGalaxisból származna Nektek is! :Ð
-
marcellalex #18830 Köszönöm szépen. -
#18829 Felülírogatod a Steames .esm-ket meg .bsa-kat a magyaréval. Asszem ennyi, de már régen csináltam. -
beef #18828 Mi a menete a magyarításnak?
Mivel rendelkezem a dobozos GOTY-val, de ha tudom, hogy starforce védelem van rajta, meg sem veszem.
A steamen viszont megvenném, de az meg nem magyar :) -
#18827 Tedd fel ezt: http://www.radgametools.com/down/Bink/RADTools.exe -
marcellalex #18826 Na emberek sikerült feltelepítenem de mikor el akarom indítani akkor ezt írja ki.
fallout3.exe rendszerhiba
A program nem indul el, mert BINKW32.DLL hiányzik a számítógépről. -
Darun #18825 Nekem is GOTY van és simán ment Win7 alatt és még magyar is. Tehát nem igazán értem a problémát.
giornalista: ha minden igaz, még fog is nagyon sokszor, de arra van megoldás. Az egyik fájlban kell átírni valamit, az megszünteti a gyakori fagyást. -
#18824 nekem a 3 alapjáték simán fut Win7 64 bit alatt. igaz, volt egy fagyásom már, 3 óra játék alatt. -
#18823 Hát nem tudom mi ez, nekem GOTY van és szépen ment W7 alatt. -
Gary #18822 Akkor ez az infó valótlan lenne:
http://cdgalaxis.hu/PC/20775/fallout-3-game-of-the-year-edition.html
Itt magyar felirattal hirdetik. Én a csak XP miatt nem mozdultam rá. -
#18821 Magyarítható utólag.
(pláne ha rendelkezel a dobozos magyar GOTYval, akkor még legálisan is ) -
totya4 #18820 Az a "holnap" pontosan melyik "holnap" ? :)
giornalista: csak kár hogy magyarul nem tud a Fallout 3 GOTY.