Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Van esetleg egy gmail-es címed? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Tudsz adni egy e-mail címet? 😊
Nekem is a lentebb említett problémám lenne, de hiába próbáltam az itt felsorolt megoldásokat, nem mûködött egyik sem.
Nicns fent Deamon, újratelepítettem már 3-szor, de bárhogy indítanám, mindig kéri a correct dvd-t, (néhány hete vettem cd-galaxisban, bontatlanul, szóval eredetirõl van szó). Már az 1.7-et sem engedi felrakni, töltés végén kiírja, hogy Fallout 3 nem válaszol és kidob.
Ezt a mentésmappa átrakását meg nem igazán értem, mert nicnsenek mentéseim, hiszen még nem volt fent a gépemen a játék. Mégvalami megoldás, vagy tök feleslegesen költöttem egy eredeti játékra és inkább szedjem le törtben?
Ez a gond sokszor elõjött itt a fórumon..
Nekem ez oldotta meg a problémát: #16581
Nemrég került win 7 a gépemre és gondoltam felteszem a magyar Fallout 3-mam.A lemez berakása után kiírta hogy tegyem be a correct cd-rom mondom mi a fene mivel az xp-nek nem volt semmi baja vele.Felraktam a lemezen lévõ setuprõl de az exe vagy a launcher megnyitásakor is a correct CD-ROM-ért nyavalygott. Anno xp-n röccenés nélkül ment.
Elõre is köszi a segítséget!
megtisztítottam a terepet a szupermutánsoktól és a rabszolga kereskedõktõl. Miután ezt megtudták a szökött rabszolgák, elindulnak a város felé. Egy alküldetés maradt hátra hogy találkozzunk az emlékmûnél.
Én pipboy segítségével utazok oda de sehol senki simcs. Ha betöltöm a korábbi mentésem akor láthatom hogy útra kel a társoság. Ha követem õket akkor a pusztában igen szép kis támadásoknak lesznek kitéve, hiába segítek csúnyán leamortizálódik a létszámuk.
Kérdés az lenne ha nem követem õket akkor is megérkeznek az emlékmûhöz?
Elvégre nem az a küldetés hogy fedezzem õket. Ha az emlékmûnél akarok velük találkozni akkor mit kéne tennem?
Ha minden igaz, pár fegyvertelen ûrkomától ijed meg az egyik és azért van az egész galiba(nem megy mindenki be a terembe, mert az egyik menekül visszafelé a teleporton).
Aztán rémlik egy olyan megoldás is, hogy egyszerûen visszatolod a kiscsajt azon az ajtón, amit kinyit, de azt hiszem ez nekem nem ment, mert állandóan "kiszabadult".
Esetleg keress rá gugliban, hogy Mothership zeta glitch, vagy bug és talán kiadja.
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Szerintem az is elég ha ideiglenesen átnevezed a 'Menus' könyvtárat.
Ugye ebben próbáltad?: Dokumentumok\My Games\Fallout3\FalloutPrefs.ini
És ezt a kettõt kell:
iSize W=1920
iSize H=1080
Meg ugye még véletlenül sem írásvédett ez a fájl.
A Pitt végén hol találom meg a felszerelésemet?<#confused>#confused>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tud in-game webböngészõt. Ráadásul kiírja az fps-t, idõt, zenét tudsz lejátszani játék közben, videót felvenni és képeket készíteni.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ha nem, akkor meg ablakos mód. Jobban jársz vele, mint ha állandóan fagy. ini-ben lõj be valami jó felbontást, hogy jól kitöltse a képet.
Vagy futtasd ablakban.
Ha jól emlékszem, akkor záródnak be amikor a kapitányhoz mész. Ha a cuccaidhoz akarsz hozzáférni, akkor azokat még az elõtt le kell pakolnod a központi helyre (amihez hozzáférsz a visszajövetel után is). Tölts vissza egy korábbi mentést.
Kérnék egy kis segítséget. Végigvittem a Zetát, vissza akartam menni a hajóra fegyverekért, de a legtöbb helyen bezárt ajtók vannak. Ki tudom nyitni valahogy azokat?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ufósnál vissza tudod szerezni a felszerelésed, még a pálya elején vannak egy dobozban. Utána viszont jó lesz ha keresel majd egy ládát a középsõ teremben, mert baromi sok cuccot kell majd cipelned és egyszerûbb ha nem kell majd még egyszer végigkajtatnod az egész hajót.
A legjobb dlc amit a Bethesda valaha csinált 😊
Kicsit a TSW-s feeling ez a pálya.
Ufósra hányas szinttõl lehet menni? És a point lookoutra? Csak mert 14en átmentem, de nem volt jó ötlet. Ha végeztem ufóssal, akkor ugyanúgy vissza rak ki minden cuccommal?