Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Köszönöm, megkaptam, elvileg most kiment a levél. Valószínûleg a citromail volt a ludas. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Megnéztem, elvileg jól írtam be, de küldtem gmail-est is.

Papa01
A mail címed elírtad (szerintem), ezért 3x is visszapattant.. 😊 Próbáltam javítani,de így is.
Van esetleg egy gmail-es címed? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

genndy
Ja, azt hittem GOTY. Akkor kézzel vagy CCleanerrel próbálj a registrybõl kigyomlálni minden Fallout 3-as bejegyzést, mert ott tárolja a verziószámot.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

1 dvd-n van a játék.

genndy
A 2. lemezen lévõ cuccokat is felpakoltad? Ha jól emlékszem, nem szól külön, de kell neki.

Ment privátban.

Papa01
Szia!

Tudsz adni egy e-mail címet? 😊

Sziasztok!

Nekem is a lentebb említett problémám lenne, de hiába próbáltam az itt felsorolt megoldásokat, nem mûködött egyik sem.

Nicns fent Deamon, újratelepítettem már 3-szor, de bárhogy indítanám, mindig kéri a correct dvd-t, (néhány hete vettem cd-galaxisban, bontatlanul, szóval eredetirõl van szó). Már az 1.7-et sem engedi felrakni, töltés végén kiírja, hogy Fallout 3 nem válaszol és kidob.

Ezt a mentésmappa átrakását meg nem igazán értem, mert nicnsenek mentéseim, hiszen még nem volt fent a gépemen a játék. Mégvalami megoldás, vagy tök feleslegesen költöttem egy eredeti játékra és inkább szedjem le törtben?

Papa01
c:\Users\xyz\Documents\My Games\Fallout3

A mentéseket hogy manuálisan bemásolhassam hol találom meg?
Papa01
Szia!
Ez a gond sokszor elõjött itt a fórumon..
Nekem ez oldotta meg a problémát: #16581

Ha magyarul teszem fel az angol crackkel mûködni fog?
Akkor próbáld meg crackelni, talán segít.

Van a gépen live és elvileg a dvd mûködik mert fel lehet róla telepíteni.
Windows Live fent van? Az is kell hozzá, de azt nem mondom biztosra, hogy correct cd-rõl nyavajogna -e, csak egy tipp.

Sziasztok!

Nemrég került win 7 a gépemre és gondoltam felteszem a magyar Fallout 3-mam.A lemez berakása után kiírta hogy tegyem be a correct cd-rom mondom mi a fene mivel az xp-nek nem volt semmi baja vele.Felraktam a lemezen lévõ setuprõl de az exe vagy a launcher megnyitásakor is a correct CD-ROM-ért nyavalygott. Anno xp-n röccenés nélkül ment.
Elõre is köszi a segítséget!
Semmit, egyszerûen ne kövesd õket. Kezdj el másfelé bóklászni, de ha a PipBoy-al is utazol oda, akkor elvileg az egyik metrókijáratból kell megérkezniük az emlékmûhöz.

Tanács kéne az Államfõ c. küldetéshez. Jó fiú karaktert alakítok aki a rabszolgáknak akar segíteni. Ezért a városban lévõ Lincoln emlékmûnél
megtisztítottam a terepet a szupermutánsoktól és a rabszolga kereskedõktõl. Miután ezt megtudták a szökött rabszolgák, elindulnak a város felé. Egy alküldetés maradt hátra hogy találkozzunk az emlékmûnél.
Én pipboy segítségével utazok oda de sehol senki simcs. Ha betöltöm a korábbi mentésem akor láthatom hogy útra kel a társoság. Ha követem õket akkor a pusztában igen szép kis támadásoknak lesznek kitéve, hiába segítek csúnyán leamortizálódik a létszámuk.

Kérdés az lenne ha nem követem õket akkor is megérkeznek az emlékmûhöz?
Elvégre nem az a küldetés hogy fedezzem õket. Ha az emlékmûnél akarok velük találkozni akkor mit kéne tennem?

Ismert hiba, sokat szívtam vele én is. Ha azt látod, hogy valamelyik elkezd menekülni, akkor nem tehetsz mást, csak visszatöltheted korábbra, ha úgy néz ki épp nem menekül senki, akkor ments egyet és így tovább. Elég necces rész ez, emlékeim szerint kb. 20 mentéssel csináltam meg ezt a pár percet.
Ha minden igaz, pár fegyvertelen ûrkomától ijed meg az egyik és azért van az egész galiba(nem megy mindenki be a terembe, mert az egyik menekül visszafelé a teleporton).
Aztán rémlik egy olyan megoldás is, hogy egyszerûen visszatolod a kiscsajt azon az ajtón, amit kinyit, de azt hiszem ez nekem nem ment, mert állandóan "kiszabadult".
Esetleg keress rá gugliban, hogy Mothership zeta glitch, vagy bug és talán kiadja.

szevasztok, olyan kérdésem lenne játékmenetileg hogy bent vagyok abba az ûrhajóba nem tudom ott kik voltak és volt az a rész hogy ki kell menni az ûrbe vmi cuccokat bekapcsolni és utána mikor visszamegyek a hajóba, felteleportálom az embereket és a kis lány kinyitja az ajtót nekem. de utána van egy másik ajtó is amit ki kéne nyitni, de helyette fogja magát és elszalad és nem tudom semmit se csinálni vele, olyan mintha bugos lenne, vmi ötlet? tipp?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

az lesz mester ! 😄
genndy
Akkor szedd le ideiglenesen a darn ui-t és próbáld meg úgy.
Szerintem az is elég ha ideiglenesen átnevezed a 'Menus' könyvtárat.

hali Genndy! próbáltam úgy is és semmi..szerintem a darui kavart be!nem megy sehogyan a felbontás megváltoztatása 😞
genndy
Pedig .ini-bõl olvassa ki, ha azt átírod, mûködnie kell.
Ugye ebben próbáltad?: Dokumentumok\My Games\Fallout3\FalloutPrefs.ini

És ezt a kettõt kell:
iSize W=1920
iSize H=1080

Meg ugye még véletlenül sem írásvédett ez a fájl.

hali! help mee!olyan problémám van hogy átállitottam a felbontást 1280*960 ra..nos ezzel semmi baj nem lenne de azóta nem tudom vissza állitani se melyik felbontásra!darnui t használok,lehet ez a baj forrása!próbáltam ini ben is de nem segitett a problémán!
A szolga tábor bejáratánál van egy széf. Abban lesznek a cuccok
Újabb probléma...
A Pitt végén hol találom meg a felszerelésemet?<#confused>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Utólag is köszi a választ!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

plu604
köszönöm a segítséget! 😊

Ryder62
Xfire kell neked.

Tud in-game webböngészõt. Ráadásul kiírja az fps-t, idõt, zenét tudsz lejátszani játék közben, videót felvenni és képeket készíteni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

genndy
Ha Steames, akkor annak ott a böngészõje a layoutban.
Ha nem, akkor meg ablakos mód. Jobban jársz vele, mint ha állandóan fagy. ini-ben lõj be valami jó felbontást, hogy jól kitöltse a képet.

plu604
elég sokat kell alttaboznom, ma kezdtem el játszani vele és nem minden tiszta, és a wiki ilyenkor nagyon jól jön 😊

genndy
Ne Alt+Tabozz. Gamebryo motoros játékok nem bírják.
Vagy futtasd ablakban.

plu604
többnyire az x-edik alt+tab után a játkba nem tudok visszalépni. olyan mintha ablakos módba kerülne a játék, és egy vékony, hosszú csíkra méretezõdne át az ablak a tálca fölé - de bármit csinálok nem segít semmi, csak a bezárás és újraindítás. ez ellen lehet valamit tenni (azonkívül hogy minden alt+tab elõtt quicksave-elek)?

genndy
Nem tudod.
Ha jól emlékszem, akkor záródnak be amikor a kapitányhoz mész. Ha a cuccaidhoz akarsz hozzáférni, akkor azokat még az elõtt le kell pakolnod a központi helyre (amihez hozzáférsz a visszajövetel után is). Tölts vissza egy korábbi mentést.

Hali!

Kérnék egy kis segítséget. Végigvittem a Zetát, vissza akartam menni a hajóra fegyverekért, de a legtöbb helyen bezárt ajtók vannak. Ki tudom nyitni valahogy azokat?

Fpocok
Oké köszi. Voltam már ott akkor, csak nem tudtam, hogy ez is az. Ott kellett kimenteni az óriást.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Nem kell, a felszínrõl nem tudsz bejutni (csalással se). Fõküldi majd odavisz. Ha nagyon tudni akarod:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Little Lamplighton keresztül van a bejárat.

Fpocok
Vault 87be hogy tudok bemenni? Kéne rad ellenes cucc? Honnan?

Ha belenézel a terminálokba, akkor megtudod miért van, ez egy kis plusz történet 😊

Szerintem egyszerûbb ha az Op A.-val kezded, utána a lopakodó páncéllal már 15-20 szinttel is simán meg lehet csinálni a Lookout-ot.
Az ufósnál vissza tudod szerezni a felszerelésed, még a pálya elején vannak egy dobozban. Utána viszont jó lesz ha keresel majd egy ládát a középsõ teremben, mert baromi sok cuccot kell majd cipelned és egyszerûbb ha nem kell majd még egyszer végigkajtatnod az egész hajót.
Fpocok
Amikor lemegyek 106 vaultba, akkor a flashbackeknek van valami értelme? Mert én nem láttam... Viszont találtam egy bobbleheadet.

Fpocok
Oké köszi, akkor 24en visszamegyek. Normálon nyomom.

Mondjuk szerintem ez volt a legjobb dlc 😊 Broken Steel
A legjobb dlc amit a Bethesda valaha csinált 😊

Point lookout
Kicsit a TSW-s feeling ez a pálya.

Point lookoutnak elég kemény ellenfelei vannak és eszelõsek 😊 Szerintem lv20 de függ attól milyen fokozaton nyomod lehet lv30 is kell.

Fpocok
Mert így kényelmesebb.
Ufósra hányas szinttõl lehet menni? És a point lookoutra? Csak mert 14en átmentem, de nem volt jó ötlet. Ha végeztem ufóssal, akkor ugyanúgy vissza rak ki minden cuccommal?

Am miért vetted fel azt a perket? Van a neten full map, ott össze tudod hasonlítani hogy mi az ami meg van és mi az ami nem.
Fpocok
bazz. Már megint olyan hülyének érzem magam ... :S Nem voltam elég figyelmes :S