19179
-
#18699 Akkor a legegyszerűbb ha megvan a magyar GOTY is. Az .esm, .esp, .bsa fájlokat kell kicserélni, illetve a Video mappában a .bik-eket. -
ntex #18698 Itt nézz körül, de olvasd el a szöveget amit ott írnak mert van valami hiba benne. -
#18697 Ömm... steamről vettem, és angol a nyelve :D -
#18696 Az angol GOTY-ra rá lehet valahogy varázsolni a magyar nyelvet? -
ntex #18695 Itt van tőlem is egy lista:
[X] Fallout3.esm
[X] Anchorage.esm
[X] ThePitt.esm
[X] BrokenSteel.esm
[X] PointLookout.esm
[X] Zeta.esm
[X] CRAFT.esm
[X] CALIBR.esm
[X] Project Beauty.esm
[X] FO3 Wanderers Edition - Main File.esm
[X] DCInteriors_ComboEdition.esm
[X] Mart's Mutant Mod.esm
[X] StreetLights.esm
[X] Xepha's Dynamic Weather.esm
[X] DarNifiedUIF3.esp
[X] UndergroundHideout.esp
[X] Project Beauty- Broken Steel.esp
[X] Project Beauty- Point Lookout.esp
[X] FO3 Wanderers Edition - Main File.esp
[X] FO3 Wanderers Edition - DLC Anchorage.esp
[X] FO3 Wanderers Edition - DLC The Pitt.esp
[X] FO3 Wanderers Edition - DLC Broken Steel.esp
[X] FO3 Wanderers Edition - DLC Point Lookout.esp
[X] FO3 Wanderers Edition - DLC Mothership Zeta.esp
[X] FO3 Wanderers Edition - Followers Enhanced (BrokenSteel).esp
[X] FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers.esp
[X] FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers (automatics only).esp
[X] FO3 Wanderers Edition - Project Beauty.esp
[X] FO3 Wanderers Edition - Project Beauty (Followers Enhanced).esp
[X] FO3 Wanderers Edition - Alternate Travel.esp
[X] WeaponModKits.esp
[X] WeaponModKits - FWE Master Release.esp
[X] WeaponModKits - OperationAnchorage.esp
[X] WeaponModKits - ThePitt.esp
[X] WeaponModKits - BrokenSteel.esp
[X] WeaponModKits - PointLookout.esp
[X] WeaponModKits - Zeta.esp
[X] UH-FWE-WMK-DLC.esp
[X] Mart's Mutant Mod.esp
[X] Mart's Mutant Mod - DLC Anchorage.esp
[X] Mart's Mutant Mod - DLC The Pitt.esp
[X] Mart's Mutant Mod - DLC Broken Steel.esp
[X] Mart's Mutant Mod - DLC Point Lookout.esp
[X] Mart's Mutant Mod - DLC Zeta.esp
[X] Mart's Mutant Mod - FWE Master Release.esp
[X] Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + DLCs.esp
[X] Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + Project Beauty.esp
[X] Xepha's Dynamic Weather - Main + DLC Merged.esp
[X] Xepha's Dynamic Weather - Main.esp
[X] UH-FWE Weapons and Workbench patch.esp
[X] DCInteriors_DLC_Collectables.esp
[X] PiPBoy Light Range x3.esp
[X] PiPBoy White Light.esp
[X] mergepatch.esp
-
ntex #18694 Remélem nem a magyar GOTY-t vetted, mert azzal gondban leszel a modokkal :) -
steweee #18693 uhh, nagyon köszi. vmikor tervezem hogy megint nekuigrok, de akkor ezekkel :)
-
#18692 Köszönöm! Pontosan ilyenekre gondoltam! -
#18691 A World of Pain - Új interiorokat tesz be a játékba ráadásul teletömve ellenfelekkel. Elég sok kihívást tartalmaz.
DC Interiors - Pár épületbe be lehet menni, mint pl bolt, bank, rendőrség stb.
EVE - Többnyire lézerfegyverekkel Critical strike esetében szebb effekteket, új halálozási animációkat lehet látni.
Mart's Mutant Mod - Több ellenfél típus és új szörnyek.
FWE - New Vegashoz hasonló rendszert tesz a játékba, enni, inni és aludni kell. A stimpak, rad away használatakor időre van szükség míg kifejti hatását.
Project Reality - Időjárást tesz a játékba így lesz eső, nukleáris tél, napos idő vagy épp viharos.
Darnified UI - Szebb, jobb, átláthatóbb, kisebb hud.
Depth of Field - Arra a fókuszál a játék amire épp ránézel. A háttérben lévő dolgok elhomályosodnak. -
#18690 Üdv.
Megvettem GOTY kiadást, hogy újra végigtoljam. Kérdés, milyen modokat érdemes felrakni? Most nem olyanra gondolok, amitől szebb lesz.... mit ajánlotok? A zöld filtert már leszedtem moddal. -
steweee #18689 sztem sincs nagyon értelme a súlykorlátozásnak, hiszen vallójában tökölődés, mert úgyis lootol az ebmer az elején, később meg ha sok pénze van - akármelyik játékban - csak a legjobb darabokat viszi magával.
kicsit fejlődéslassítónak van ez beletéve, és amúgy bármelyik játékban izgalmas is lehet alacsonyabb szinten meggondolni hogy mit viszel magaddal és mit hagysz ott, de többedszerre vagy olyan játéknál, ami jó de azért inkább csak látni szeretnél benne minél többet de nem annyira éled bele magad, inkább idegesítő. ezért jó hogy ezt is fel lehet modolni.
ami értelme még van hogy az "alap" leterheltség - ami cucc rajta van a karin az lassítsa le, mert úgy élethűbb azért ha egy nehézpáncélos nehézfegyveres karakter nem úgy sprintel mint egy bőrszerkóba öltözött pisztolyos -
Darun #18688 Én is oda hordtam, mert még a gonosz karimmal se volt szívem felrobbantani a helyet. Asszem láttam videót arról a bunkerről, de én nem moddolok. Egyébként nem hangzik rosszul, de felszerelés jó az is ami van (mint írtam, a cuccoknak kb 1%-t használtam) akicó is van elég a játékban és nekem megfelel hogy élesben tesztelek. Maxos erővel meg a +50 kilós perkkel nekem is asszem 300 kiló a vihető cucc, plusz ott van még Fawkes aki még egyszer annyit elvisz. -
ntex #18687 Én Megatonba szoktam felhalmozni a lootot, oda hordtam mindent amíg fel nem raktam az Underground Hideout modot, ez egy komplett rejtekhelyet rak be Rivet City mellé, lőszer és fegyverraktártól kezdve a rejtett széfes hálószobáig, armor teremmel, önvédelmi rendszerrel meg istentudja mivel még, még cuccokat is lehet pénzért rendelni meg találtam benne valami "Virtual Reality" szimulátort, értsd: szimuláció a játékban, amiben lehet gyakorolni, szerintem ez valami tréning cucc.
A súlyhatár nálam nem gond mert FWE modban meg lehet változtatni a súlylimit kalkuláció képletét, és kapok némi plusz súlylimitet (induláskor 325 vagy 350 kiló körül), az nekem elég mindenhez, így nem érzem úgy hogy csaltam, mert ez egy lehetőség a modban. Amúgy tudom milyen az mikor nincs szíved semmit sem hátrahagyni, én is majdnem minden limlomot össze szoktam szedni :D -
Darun #18686 Valamilyen szinten jogos a súlyhatár, bár tényleg nem így. Csak azért nem panaszkodok (jobban) mert hihetetlenül harácsoló vagyok és úgy is van mindenem. És ennek jó ha az 5%-t használom is. Páncélból pl jó ha három volt rajtam huzamosabb ideig, fegyvereket is kb mindent kipróbáltam de abból is jó ha féltucatot használtam gyakran. Ráadásul vannak érdekes súlyelosztások is (pl kilós evőeszközök, üres konzervdobozok, feljegyzések, stb) Meg én ebben is a taktikázási lehetőséget látom, hiszen ha nem lenne súlykorlát, akkor mindig mindent magammal cipelnék. :D -
totya4 #18685 Nálam minden ilyen játéknál az az első, hogy az ostoba súlykorlátot kilövöm. Nem szórakoztató 20x fordulni, márpedig egy játék első sorban szórakoztatni hivatott. Amúgy sem életszerű még egy 50kg-os súlyhatár sem, mert ugyan mekkora hátizsák kellene 50kg összsúlyú fegyverekhez, mondjuk 8 távcsöves puskához? Meg ebben szaladni, guggolni, kúszni, ugyan már... :) -
Darun #18684 Ez minden DLC-re igaz. Ahogy nézegettem, olyan 5 tonna cuccot mindenhol lazán össze lehet szedni (ez érvényes a Fallout 3-ra és a NV-ra is). Nálam sokszor az a baj hogy van egy melléküldetés vagy egy épület/épületrész ahonnan nem lehet visszamenni és kénytelen vagy erősen szelektálni hogy mit viszel magaddal. Néha egy-egy ilyen hely teljes kirámolása is több forduló. A NV-ban erre jó a Long Haul,illetve a Courier Duster ami növelte a málházhatóságot (+25 kiló teherbírás). A Broken Steel DLC-ből pl a mai napig nem tudtam kihozni az összes cuccot, mert hülye fejjel a platform és az irányítótorony közötti őrposzt alá gyűjtöttem a szintén több tonnányi vackot és baromira nem volt kedvem felsántikálni a platform tetejére. Végül azt csináltam hogy minden fegyvert és power armour-t feljavítottam 100%-ra, teleraktam magam meg Fawkes-t is, így sikerült az értékesebb részt kimenekíteni.
Mondjuk én az idegen fegyvereket csak az idegenek ellen próbáltam, de nekem úgy tűnt hogy a Backwater vagy egy vadászpuska hatásosabban leszedi őket. És mivel amúgy is ezeket favorizáltam jobban, az idegen fegyverek bekerültek a fegyverszekrénybe a többi fegyver közé. -
ntex #18683 nem rossz az idegen puska csak az újratöltése érdekes Viszont a jó pont az volt hogy a raktárban annyi cuccot találtam hogy alig bírtam szabadulás után visszacammogni a házamba Megatonba :D -
Darun #18682 Szerencsére az egy elég rövid rész. Nekem am ez valamiért fel se tűnt, sztem nem arra figyeltem hanem pásztáztam a teleport környékét, mert azt hittem hogy betámadnak majd az idegenek.
Tényleg kicsit egyhangú egy idő után, meg sokszor bosszantó hogy a kritikus fejlövésbe nem halnak bele egyből. A fényviszonyok meg annyira "viccesek" hogy én akkor vettem észre hogy az egész DLC-t bekapcsolt világítással csináltam meg, amikor visszatértem a pusztába. A hajón meg nem értettem hogy miért vesznek észre folyton lopakodás közbe. (megjegyzem, csak ahhoz képest vettek észre hamar hogy azt hittem simán lopakodok, így utólag hogy tudom, lámpával csináltam, inkább azt mondanám hogy ahhoz képest meg elég soká vettek észre) Am nekem valamiért az idegen fegyverek nem jöttek be. Persze az is lehet hogy az energia fegyverek skillem volt túl alacsony, de a vadászpuska, 10 milis ismétlő és mesterlövész puska hármas sztem messze hatékonyabbak voltak. -
#18681 Azért miután elfoglaltam, jó volt néha oda vissza menni megpihenni egy kicsit. (No meg persze lőszert vételezni az idegen fegyverekhez.) :)) -
hargitomi #18680 Én még csak a Mothership Zeta-t vittem ki, persze a Broken Steel után. :) Tetszett, csak egy idő után a vége felé már unalmas lett a sok űrlény meg a rohangászás. De a történet jól fel van építve;) -
ntex #18679 Szomorúan konstatáltam hogy a Mothership Zeta-t eléggé elcseszték azzal hogy mikor kilépünk a két űrhajó között az űrbe, az "űr" egy tök kicsi, kis csillagokkal textúrázott kockában van. Ez nem is zavart volna mert tudom hogy így oldják meg a legtöbb ilyen játékban, de ez elég bénán lett tényleg megoldva, túl kicsi kockába rakták az egészet így mikor mozgok a hajó tetején látom ahogy közeledik illetve távolodik a pálya szélét jelző csillagos fal textúra. Ez így eléggé illúzióromboló hatású volt nálam :) Pedig a DLC-t még élveztem is annak ellenére hogy a leggyengébb lett a legtöbb játékos szerint. -
hargitomi #18678 Zombiból van mit vársz :D Amúgy Tara holttesténél van egy kulcs, nemtudom az-e az, már régen csináltam azt a questet. :) -
#18677 Lőttétek már le Crowley-t? Én azért lőttem le, mert Tenpenny mondta, hogy ő többet fizetne, ha lelövöm C-t.
Na és Crowley érdekes dolgokat produkált :)
http://pics.coldline.hu/pics/807665-20121211-KqKKeh.jpg
http://pics.coldline.hu/pics/807666-20121211-P3QzrB.jpg
http://pics.coldline.hu/pics/807667-20121211-mWYVY2.jpg
-
#18676 A Constantine erődben jártam. Megvolt mindhárom kulcs, és egész hosszan tudtam menni az erődben, megszereztem a szervopáncélt is. Na de még tovább van egy ajtó, és azt írja, kulcs szükséges. Az nem tudom, milyen kulcs lehet, ti tudjátok?
-
ntex #18675 FOOK2 vagy FWE. Csak utóbbit próbáltam de ez eléggé meg is nehezíti a játékot, bár nekem így pont jó volt mert az alap nekem túl könnyű. -
Man19 #18674 Tudna valaki olyan modcsomagokat mondani, amivel kicsit színesebbé lehet tenni a játékot? Mondjuk mint ami a Skyrimben van, hogy: meg tudom mérgezni a fegyvereket, fel tudom fegyvereket/páncélokat tuningolni, több páncél és fegyver legyen a játékba, vagy legyenek olyanok, amiket ritkábban lehet találni ugyan, de több a sebzésük/védelmük... -
Man19 #18673 Na, kiszedtem a hibás fájlt, úgy telepítettem és nincs felkiáltójel a fegyver használatakor, bár az valami hang tompított verzió fájlja volt, ami hibás volt, ha jól néztem... :) -
Man19 #18672 Vagyis "nem lesz", csak elírtam... :D -
Man19 #18671 Jó ötlet, THX! :D Vagy: azt az 1 hibás fájlt nem másolom bele, és max annak a fegyvernek lesz olyan jó a textúrája... :) -
#18670 1 fájl hibás benne, szerintem ettől még menni fog. Ha M4A1-et veszel föl, akkor figyelj, lehet hogy lesz benne sárga felkiáltójel, mert abból az egyik hibás. Ettől még próbáld ki nyugodtan. -
Man19 #18669 De szerencsés vagyok mostanában... XD Találtam egy modpacket, amivel valamennyire elérhetek hasonlót, mint az "Ahzteks_Weapon"-al, fogomtam, letöltöttem, és CRC hibás a fájl, ilyen nincs... LOOOOL
"SWR Sandraniks Weapons Replacer Pack" -
hargitomi #18668 lenne egy kérdésem:
Kivittem a játékot, broken steel feltepítve, felébredtem, bugokat leküzdöttem és most már rohangálhatok a nagy világban. Előtte volt egy Fawkes-em és mivel olvastam, hogy bebugolhat ha bent van a rotundában, elküldtem mielőtt beírtam a 216-t. Azt írta a történei múzeumba lesz. Most miután végeztem a játékkal, és játszanék tovább bemegyek és nincs ott, csak az aqua curás emberke meg az alvilág lakói. hova tűnt? -
Man19 #18667 Igen, közbe eszembe jutott, hogy rejtve én is megtaláltam valamikor, csak gondoltam más okosabb és megtalálja valahogy, ahol el is lehet érni... :D De köszi, most már tudom legalább, hogy nincs fent másképpen, hiába keresem... :) (Gondoltam, hátha átnevezték, vagy vmi. :) ) -
xFreex #18666 Bocsi a torrent az a New Vegas-hoz való. -
xFreex #18665 Nos rákerestem a módra.
Itt meg is találtam hozzá a linket: http://fallout3.nexusmods.com/mods/11029 ,ez egy kiegészítője a keresett módnak.
Ide jutottam:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=10385
Ez kb annyit tesz, hogy a készítő a módott rejtett állapotba tette, és addig nem férsz hozzá míg ő ismét nem teszi publikussá.
Torrenten itt megtalálod:
https://thepiratebay.se/torrent/7337990/Shrapnel_4.1_Aka_Ahzteks_Weapon_Overhaul_by_ahztek666
-
Man19 #18664 Tudnátok nekem ajánlani általatok használt jól bevált modokat/modpackeket? :)
Ami a leginkább jól jönne az itt található:
http://peter1989.wordpress.com/2010/07/23/fallout-3-modded/
"Ahzteks Weapons Replacements" modot helyettesítő valami , mert ezt nem találom Nexuson és nagyon kéne... :D
"A név magáért beszél… Ahztek különféle fegyvercsomagjai egybe összerakva szinte az összes fegyvert és lőszerfajtát valódi, a mai világban megtalálhatóakra cseréli le. Akik mindenféle Modern Warfare-eken függnek, azoknak kötelező, de akik csak unják már a régi fegyvereket, azoknak is megér egy próbát. Nyilvánvaló hátránya, hogy az energiafegyverek nagyrésze eltűnik, így az energy weapons skill meglehetősen haszontalanná válik. A fegyverek gyönyörűen vannak kidolgozva és rendkívül élesen textúrázva, legtöbbjük saját hangeffektekkel." -
Man19 #18663 Tudom, hogy nem crack, de mégse megy az original gémem vele... :) -
totya4 #18662 akkor ezek szerint "sokat" gondoltak a FOSE készítők az eredeti játékot használokra
Nem így van. A FOSE nem egy crack, hanem script extender, tehát nem vállalhatja fel hogy kiüti a védelmet a starforce védett exéből, ezt leírják a honlapukon is. -
Man19 #18661 Közbe rájöttem, csak azért akarta felülirogatni a txt fájlokat, mert a textúra-modok ütötték egymást, ez a rész akkor már okés így... :D -
ntex #18660 Én csak FOMM-ot használok de abban elég egyszer bepipálni az archive invalidation-t, létrehoz egy pár bájtos BSA fájlt a játék data mappájába és onnantól kész is