19179
-
kissssss #19019 lopásnál számít a fegyver/ páncél súlya is, vért izzadtam mire sikerült a japán ürgének a zsebéből kihúzni a komplett szamuráj páncélt :D -
xFreex #19018 Az illető NPC-hez oda kell menni. Lehetőleg a háta mögé. Majd legugolsz. Akkor jó, ha a képernyőn felül hidden van. Ilyenkor nem lát. Nagyobb az esély a lopásra. Majd a beszéd kezdő gobm megnyomása azt hiszem E alapból. Csak ilynekor nem beszédbe elegyedsz vele, hanem a zsebébe nyúlsz.
A fordítottja meg a reverse pickpocketing. "visszalopás". Egy NPC-nek kell mondjuk a páncélja, de nem akarod kinyírni. PL Tenpenny őr. Keresel egy erősebb páncélt, ami több védetséget nyújt, mondjuk a tallon század páncél meg is teszi. Beraksz egy tallon páncélt a zsebébe és elutazol az adott területről majd vissza. Az npc átöltözött a tallon páncélba és a zsebében a Tenpenny páncél lesz amit szintén el tudsz tőle lopni.
Ha elég ügyesen lopakodsz akkor az ellenfél zsebébe tudsz tenni élesített gránátot, aknát. Na az nagy móka. Csak miután a zsebébe csempésztél egy éles gránátot gyorsan le kell lépni, mert ha az ember a közelében marad akkor kap egy kicsit a robbanásból.
-
#19017 az baj, ha nem tudom, hogyan lehet itt lopni? :S :D -
xFreex #19016 Próbáld meg visszalopni tőle. Elméletileg be került a zsebébe miután megvette. Lopás előtt ments, mert lehet,hogy nem jön össze elsőre. -
#19015 Áh segítsetek légszi: Most mentem el az Unió telplomához, ahol mondta Hannibál haverja, hogy vigyek már neki az emlékműről egy fényképet :\
Én marha szerintem már szereztem olyant, de el is adtam a picsába, gondolván úgyse lesz rá szükségem. Vissza lehet ilyenkor vásárolni?
Vagy lehet rosszul emlékszek, és még nem adhattam el, mert csak most tudok majd hozzájutni???
Szerencsére csak 3 emberkénél szoktam eladogatni az össze szedett holmikat, csak megvan valamelyiknél :O
Áh, megvan, annál a rabszolgatartónál van. LKinyírsa nélkül visszaszerezhető?
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2015.12.10. 22:51:44 -
Ludowik #19014 Köszönöm:)
-
xFreex #19013 A tudományos labor részlegnél.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2015.12.09. 20:47:34 -
Ludowik #19012 A 106-os menedékben hol van a mesterkulcs?
-
#19011 Kiszabadítottam a Vöröst meg a srácot, de közbe van olyan küldim, hogy 3 embert el kell vinnem nyakörvel paradicsom vízesésbe, mint rabszolga. ugye itt van már a vörös, de ha rá lövök a nagy városba, még ha fel is veszi a nyakörvet és megkérem hova menjen, mindenki rám lő. valahogy meg lehet ezt oldani? esetleg töröltetni akkor mán a küldetést?
-
Ludowik #19010 megajándékoztam magam a játékkal :) persze nem indult de megoldottam .Fagyott átírtam az init , még mindig fagyott. Meg mókoltam az exe filet. Nem fagy!!!!! ha direktbe indítom el az exét rendszergazdaként nem fagy, ha steamról vagy minden máshogy indítom fagy. Szóval megy ez win 10 64bit próval is!6 ojróért megérte -
steweee #19009 azt kell hogy mondjam hogy nehéz fokozaton : nehéz - meglepő módon
még úgy is hogy tudom hogy mit kell benne csinálni. alig van pénz, nehéz bevásárolni. viszont nagyon jó az élvezeti faktora, néha 1 1 szupermutáns még a pusztában is meglep, vagy hirtelen sok martalóc állja el az utat egy hídnál és/vagy háznál, ahol szétkapnak. a gránátfürtös csapdákkal is néha van izgalom :)
árulja már el vki, hogy rögtöntavaszvölgyben az utolsó ház ami előtt van 2 bőrönd, bennt van a padlón egy pincelejárat. elég nagy jól látszik. kulcsot kér oda, de sehol nem találom a környéken. le lehet oda jutni ?
az a mesterlövészpuska, ami Megaton hátuljánál van egy üregben, nem találom. a 3 földikugya meg néhány vadkutya valóban ott kóborolt, de üregetnem találok pedig negyedórát kerestem folyamatosan azon a kis területen. mitnemvettem észre ? -
steweee #19008 van magyarosított goty verzió. épp most játszok vele. kurva jó játék , sőt !
anno nem vittem végig, régebbi géppel 22-es moncsin.
most se akkora durranás, x2 7750, hd 7770 1gb, 8gb ram, de 107-es sony-n gyönyörűen, összehasonlíthatatlanul jobban fest mint mikor korábban játszottam. teljesen más a játékélmény
1920*1080 high beállításokkal nagyszerűen fut, igaz ha valódi fps lenne akkor ahhoz már nem lenne elég gyors a képfrissítés, de itt nem kell rángatni az egeret. eszméletlen belenézni a messzi betonpusztába. akinek nincs legalább méteres tévéje, javaslom hogy vegyen egyet játékhoz. főleg rpg-k hez must have. a two worlds-öt is újra tolom emiatt
ezek csak XP-n futnak, de ott jól. régebbi konfig is elég alájuk. -
#19007 20 euroert a teljes pakkot, szorostul-borostul -
npolos #19006 melyik változatot érdemesebb megvenni? melyikre rakható fel a magyarítás?
steam vagy uplay?
most 6.79, de lesz ez még olcsóbb is :) -
#19005 Tegnap folytatni akartam egy régi(27es szintű vagyok) mentésem, játszottam 2 órát, aztán a Pitt Haven boss szobájában egymás után kétszer fagyott, hard reset kellett neki. Utána már a főmenüben fagy, pedig meg van csinálva az ini file módosítás. Valami ötlet? -
krisztajo #19004 Szia genndy!
Köszönöm az ötletet, azt olvastam, hogy sokaknak ez sem segítet.
De akkor kifogom próbálni.
Volt aki az Intel HD graphics Bypass package mod-ót javasolta, de arról meg nem igazán tudom mit csinál.
Nem nagyon értek a mod-okhoz.
blackcalibra! Hát akkor Te nagyon szerencsés vagy én egy rakás ilyen hsz-t olvastam.
Igen, a játékot elvileg két magos rendszerre készítették, pont ebből van a probléma.
-
#19003 Nekem nincs gondom a játékkal, sose volt, most moddolva is van.
4 magos Phenom II proci.
Nem is tudtam ilyen hibáról, megmondom őszintén.
Nem megy rosszabbul a játék, ha ezzel a megoldással bele van nyúlva, vagy elég neki 2 mag is bőven? -
#19002 Természetesen van megoldás, többmagos procikon is működik szépen:
Nyisd meg a fallout.ini fájlt (My Documents\My Games\Fallout3)
Keresd meg ezt a sort:
bUseThreadedAI=0
Cseréld ki a 0-t 1-re:
bUseThreadedAI=1
Ezután szúrd be a következő sort:
iNumHWThreads=2
Így 2 magra lesz limitálva a játék, és nem fagy le, illetve okoz problémát többet. -
krisztajo #19001 Sziasztok! Tudom, hogy most nagy az őrület a negyedik résszel kapcsolatban, viszont én újra szeretném játszani a harmadikat.
Viszont mindenhol azt olvasom, hogy azoknak akiknek négy vagy több magos proci van a gépükben azoknál állandóan lefagy vagy kilép a játék.
Segítsetek, milyen megoldás van erre (Win7 64 bit op. rendszerem van, ha ez számít)?
Előre is köszi a válaszokat.
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2015.11.11. 19:34:52 -
Köszöntem! -
#18999 Nexus, Optional Files, No Black Bars at the top and bottom -
#18998 Bazdki, az volt az.....
Másoltam én valamit, csak nem jót, vagy nemtom...
Most oké a dolog, működik, viszont kicsit meglepett, hogy szélesvásznú lett.
-
#18997 Ugye azt a d3d9.dll-t is bemásoltad a játék főkönyvtárába ami az egésznek a lelke és az első pontban írja? Dobj egy képet a főkönyvtárról. -
#18996 Üdv urak!
A The ENB of the Apocalypse modot hogy lehet működésre bírni?
Még anno a Skyrimnél sikerült a grafikai tuning, de ha jól emlékszem ott csak be kellett másolgatni a dolgokat, vagy legalábbis azt, amelyiket használtam.
De itt ez a mod nem nagyon akar működni, már az atya eget is bemásoltam mindenhová, persze a leírást olvastam, de valahol kisiklik a dolog. Lehet hogy csak valamit figyelmen kívül hagyok. -
#18995 Van olyan perk ami a függővé válás esélyét felezi. Szerekre hat, nem tudom hogy piákra is hat-e.
harras25:
Ez a very hard-nál jó, mert ugye ahhoz hogy egy very hard zárat feltörj 100-on kell lennie a lock pick-nek, viszont ha függővé válsz valamitől ez azonnal lecsökken és very hard zárakat cseszheted :D
Utoljára szerkesztette: Ryder62, 2015.09.17. 17:01:48 -
kissssss #18994 ismerős a helyzet. -
harras25 #18993 Amikor egy Vaultban lőszerhiányosan kilométerekre vagyok egy dokitól és egy drogfüggőség miatt lemegy a lockpickem 25-ről 24-re de az összes zár easy a katakombákban, na az durva.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2015.09.17. 11:01:06 -
kissssss #18992 százalékos esélyed van függővé válni, azt hiszem a söré 5% könyékén van ha jól emlékszem, balszerencséd volt. -
xFreex #18991 Igaz, hogy túlzás, viszont nem nagyon számolja, hogy mennyitől kapsz/kaphatsz függőséget. Inkább amolyan véletlen generálással müxik. Igaz, hogy adott szer többszöri fogyasztása szerintem növeli az esélyt a függőség kialakulására.
Én is jártam úgy, hogy az első elfogyasztott sörtől függővé váltam. Viszont volt, hogy 8-10 psziho-tól sem. Utána viszont 2 mentáttól megint függő lettem. -
harras25 #18990 Angol verzióm van.
Egy bortól meg egy viszkitől alkoholelvonási tünetem lett. Ezt azért túlzásnak érzem. -
#18989 Mert? Én sem olyat vettem mégis full magyar. -
#18988 Ha nem olyat vett, akkor nem. -
#18987 Full magyar a játék. -
harras25 #18986 Igazából most elégedett vagyok, elég jól fut. Az Alt+tabot leszámítva, azért az angol szótár miatt kellett volna, minden szót nem ismerek.
A patch-nek elvileg javítania kellett volna ezt. Mindegy jó lesz így is.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2015.09.07. 12:56:40 -
#18985 Borderless Window mod esetleg segíthet, ha F3-hoz van olyan. -
#18984 Alttabot el kell felejteni, azt sok jatek nem szereti :)
Annyit meg tegyel meg, hogy allitsd be a winxp sp kompatibilis modot, az is segit! -
#18983 Tudsz, mert baromira nem érdekli honnan fut, utólag is átrakhatod. Ha nagyon rendes vagy akkor registryben átírod, de modokat nem érdekli, meg a mentést se, mindig ugyanoda kerül. -
harras25 #18982 Az ini-t átírtam (3. pont), jobb lett a helyzet. Alt+tabot most se szereti nagyon, ezen kívül csak 1 fagyás volt 3 óra alatt. El ne kiabáljam.
Telepítési utat gondolom nem tudok utólag változtatni :). Modok-at meg kerülöm egyelőre.
Köszi.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2015.09.04. 08:09:14 -
#18981 Szerintem meg fogja oldani a gondodat a lenti utmutato"INI File Changes" reszeben leirtak, este probald ki! -
harras25 #18980 2 órát toltam, amíg benn voltam a Vault-ban addig nem volt gond (olvastam hogy sokaknak itt is). Kinnt a terepen viszont egy óra alatt vagy hat fagyás volt, általában zárt tereken de nem kizárólag. Volt hogy visszatöltés után azonnal fagyott megint.
Egyszer próbáltam alt+tabbal átváltani angol szótárra, azonnal elszállt. Többet nem próbáltam, utána olvastam, hogy a patch-nek ezt javítani kellett volna. Elméletileg.
Windows 7, többmagos proci (i5, 2,8-as asszem, ha van ilyen, másik gépen vagyok, majd otthon megnézem pontosan ha ez számít. Én öreg vagyok és nem tudom mi hajtja :D).