Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.03. 09:18:39
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most vettem meg a játékot.
Állandóan kifagy és nem bírja az alt+tabot sem.
Mellékelték a lemezhez a linket, honnan töltsem le az 1.7-es patch-et (lengyel oldalról), megtettem, futtattam, de lehet hogy nem működik ?
A vezérlőpult/programok és szolgáltatások menüben is 1.0000.000 (vagy hasonló, de nem 1.7-es) verziószámot ír.
A fagyáshoz már találtam ötletet a neten, de először szeretnék meggyőződni róla, hogy a gyári javítást helyesen tettem rá.
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.08.15. 15:49:47
épp a Zalienek hajóján a fagyasztóhűtő területen trollkodok a zöld emberkékkel, rájuk eresztem a ghoulokat fosztogatókat supermutikat stb.... aztán egyik pillanatról a másikra 3 rakéta cafatokra tépi a bulizó bandát én meg pislogok hogy WTF??? valahogy drága barátunknak Paladin Hossnak sikerült feljutnia a zürhajóra, gyorsan a rakétavetőjével megcsapkodta a jó népet aztán dolga végeztével hátára rakta fegyverét és szépen elsétált mellettem... sőt még köszönt is aztán pár lépés után összeesett és meghalt.
én meg ott álltam 2 percig és röhögtem magamban... <#nevetes1>#nevetes1>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"The trees move. Do you not see it?"
Van 1 kivájt szikla Megaton mögött (bejárattól nézve). Abban is van egy mesterlövész meg némi löszer hozzá. Az a 2-3 földikutya meg nem ellenfél ami a környékén téblábol.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A hackelés leírásod jó, a kikapcsolás működik minden fokozaton, ilyet nem módosít a nehézség. Viszont néha gyorsabb hármat végigkattintgatni-kilép-újra, mint a zárójelekkel szórakozni. De perk is van egy lezáródott terminálnál újrapróbálkozni (az előbb leírtak miatt felesleges szvsz).
Lőszer amúgy árusoknál van, vannak brahminos mozgók is akik kóricálnak. Rivet Cityben van kimondott fegyverárus, de oda el is kell jutni (DC miatt nem egyszerű, kezdőként még szétszednek a szupermutánsok az úton). A .308 meg pont viszonylag ritka. Minefield környékére menj majd, ott lesz, de vigyázz is pont emiatt (Moira küldetés is szól oda).
A hackelésnél a sok random jel között elrejtve vannak különféle fajta zárójelek: ()[]{}<>. Ha rátalálsz a zárójel valamelyik végére, akkor kijelöli az egészet, ezekre kattintva vagy kitöröl egy szavat vagy visszaállít egy próbálkozási lehetőséget. Ha rákattintasz egy szóra, és nem az a jelszó, akkor kiírja, hogy a kiválasztott szóból hány betű egyezik meg a valódi jelszó betűivel (a szón belüli pozíciójukat is beleértve). Azt ajánlom, hogy első lépésben kattints egy tetszőleges szóra, utána keresd meg az összes zárójelet, és ez után próbálkozz a szavakkal tovább, nem nehéz ha belejössz. Ha egy próbálkozás van már csak hátra, és sejtelmed sincs, hogy mrlyik lehet a jelszó, akkor lépj ki a nagy piros gombbal ami a monitoron van, és indítsd újra, akkor elölről kezdheted. Habár nem tudom, hogy ez utóbbi nehezebb fokozatokon is működik-e. Mindenesetre mindig ments ilyenek előtt 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kezdj valamit a bombával is. Beszélj a seriffel.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.26. 11:20:39

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
elindultam északra, megatonnál a kocsmában egy nő megkért hogy vigyek el egy levelet.. már az odaút sem könnyű. na de a híd tetején megkért a sheriff hogy a 'the family'-t találjam meg. én a búvóhelyükre menet mindig meghalok, egyszerűen megölnek. ez lehet hogy 2-es szinten nehéz küldi? merre induljak akkor, milyen side questekkel kezdjem? a lőszer és gyógyszer hiány is nehezíti a dolgomat.
Az elso kommentben le van irva pontosan (Bethesda jovahagyassal), hogy mit kell atirni.
Megjegyzes: En az "egeres" reszt is at szoktam irni, mert azzal szunt meg teljesen a fagyas. Van, akinel a procis limit is eleg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.26. 10:07:38
Ez valami letöltős és átíros dolog?
Ez valami letöltős és átíros dolog?
Jó neked.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Tegnap újra kezdtem, leszedtem a steamről és uzsgyi. 100 perc alatt 2x fagyott ki.....magyarosítás fennt. Mi lehet a gond?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.23. 12:49:09
Szerintem GOTY-t szerváld be.
Je suis blanc et européenne!
6 euró a goty edition.
érdemes megvenni a fullos pakkot, vagy elsőre elég az alapjáték? kb. hány óra játékmenet van az alapjátékban, mennyire "spájzoljak" be? heti 5-10órát tudok játszani, azért kérdezem. az első két részt rongyosra játszottam, a 3-hoz anno már nem volt elég jó konfigurációm.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.05.14. 15:03:00
Nem érdemes csak az alapjátékkal játszani! Persze a Point Lookout is nagyon jó 😊
Nekem hiányzik ez a Beth ez is tömegjátékokat készített de ez még nekem is élvezhető volt.
nem is akárhogy, napokig lestem ki az ablakon mikor kezdődik az atomháború 😊
http://fallout.wikia.com/wiki/Death_From_Above
A küldetésem megmaradt az az alapjátékból hogy indítsam el a víztiszttót..
Próbáltam ezeket a konzolparancsokat is, de el se fogadta:
"SetObjectiveCompleted DLC03BS1 10 1"
"SetObjectiveDisplayed DLC03BS1 15 1",
Steames játék, amire felmásoltam a hivatalos magyar nyelvi fájlokat
Régebben viszont végigrágtam magam ezen a sok szaron és már egy ideje van egy külön mappám a fájlokkal. Am itt van valaki akinek pont d3d kell a fo3-hoz:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3240005
még egy:
https://www.youtube.com/watch?v=4iuTE8-4lNU
Drag the d3d9.dll file into your Fallout 3 directory (Where the game launcher is) 10. Launch the game and ...
Meg még egy pár...
A binkw32 hiányát pedig konkrét hibaüzenetben kaptam meg. Szóval:
Szerencsés Vagy 😊
Utoljára szerkesztette: BenderM, 2015.03.11. 01:09:29
"Ha nem mész el mások temetésére, akkor ?k sem mennek el a tiédre!"
d3d9-et meg leginkább a DirectX teszi föl, ami egy játékos gépen eléggé alap dolog... de mindig mindenhez mellékelik ami igényli, és telepítésnél föl is pakolja magának (nekem legalábbis soha nem volt olyan hogyne csinálta volna meg magának bármelyik játék). Nekem pl. ott sincs a Fallout mappában a d3d9, mégis jó. A binkw32 éppen igen, de azt meg fölrakta magának.
binkw32 fent van, az vagy alapból nem jó, vagy a crackeléssel cseszed el , ami viszont muszáj is lehet! kissé láncreakció. ha jó lesz a netem, veszek még egy példányt és csinálok videot. már egyszer megvolt a játék 2009be de elajándékoztam haverom gyűjteményébe. Abban nem volt d3d9 hiba. Am meg ha megnézed a linkjét, látod, hogy hivatalos Steam download a Fallosz 3- ezen hibájához.
"Ha nem mész el mások temetésére, akkor ?k sem mennek el a tiédre!"