19179
-
#19059 Meg kell tanulni a térképet is használni, nagyon hasznos tud lenni, ha a marker mutatja az irányt, bár a metró alagutakban azzal is "el lehet veszni"
Aktiváld a megfelelő küldetést, a Kiváltak bázisa valahol a romok között van (nem kint a pusztában), de a metró bejárta valahol a romokon kívül található, s kövesd az irányjelzőt - különösen hasznos, amikor nem tudod, pontosan hová kell menned, mit kell keresned. -
tomy88trance #19058 Ja értem, hát nem tudom volt valami 3 féle rádió jel vagy mi amikor kijöttem a bunkerből ,elvileg DLV-vel együtt van :D Azt a kettőt úgy találtam meg mmint a Kiváltakból a két embert ,hogy barangoltam a pusztában :D
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2016.02.23. 16:59:52 -
xFreex #19057 Alap játéknál más küldetésre nem is emlékszem.
Amit említettek ahhoz az Operation Anchorage DLC kell. Az egész úgy indul, hogy a kiváltak egyik helyőrsége segítséget kér rádión. Ezt a segélyhívást fogjuk mi a pipboy rádiójával és kapunk egy új helyszínt. Oda kell menni és kezdődik a sztori. -
tomy88trance #19056 Fagyás nem volt ,csak kidobott hibaüzenettel és leállt. A kiváltaknak hogy tudok küldetéseket csinálni? Mert nekem csak az az opció van jelenleg,hogy vigyek nekik ilyen olyan cuccokat, elemeket stb -
#19055 Fagyás előfordul beállítástól függetlenül, is.
Jó karmával is érdemes feltörni tiltott zárakat, számítógépeket, sokszor úgy lehet megtudni fontos, küldetéshez szükséges adatokat.
Ezekért csak minimális karmavesztés jár, ami könnyen ellensúlyozható (adj ivóvizet a város előtt ücsörgő koldusnak), vagy ne is foglalkozz vele, bőven ellensúlyozható, ha egyébként jókat cselekszel.
Gonosz karaktert elég nehéz életszerűre hangolni, abból inkább pszichopata lesz.
Klasszikus értelemben nem lehet csatlakozni az Acél Testvériséghez, és a Kiváltakhoz sem, de össze lehet velük haverkodni, s befogadnak.
Szervópáncél viseléséhez képzés szükséges, amit ezen két csoport valamelyikénél szerezhetsz meg.
A Testvériségnél, ha bejutsz a Fellegvárba, ahhoz a főküldetést kell vinni. A Kiváltak bázisára az Operation Anchorage DLC irányít (Kiváltak megsegítése). Az utóbbi talán jobb, mert végig kell csinálni ugyan egy zárt küldetéssort, de a végén elég sok hasznos cuccot el lehet vinni a raktárból. Többek között egy kínai álcázó páncélt, ami hasznosabb lehet bármelyik szervó páncélnál. -
tomy88trance #19054 Igen igen az az :D Jó igaz, amúgy elvileg minden DLC benne van ,viszont vissza kellett vennem Highra a beállításokat ,mert kifagyott Ultrán . Igen a kulcsos dolog az igaz, meg ha felfejleszted 100asra akkor nincs olyan ahova ne lehetne bejutni,de azért a karma az karma :D Én most kb szent pusztajáró vagyok :D mármint a jó irányába megyek ,de lehet majd kezdek egy másik irányba is egy új karit, bár szerintem sokat nem oszt nem szoroz :) Most mászkálgatok a szabadba arra amerre még nem voltam, sikerült is szert tennem egy távcsöves puskára, igaz meg kellett ölnöm érte az öreget a toronyban :D Apropó itt van olyan,hogy különböző csoportokba be lehet kerülni? Pl az Acél Testvériségbe vagy vannak a Számkivetettek vagy kik akik abból csoportból váltak ki :D Azokhoz szívesen csatlakoznék elég jó páncéljuk van,vagy itt nincs ilyen fajta kaszt rendszer mint Pl a Stalkerben?
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2016.02.22. 09:40:42 -
#19053 A lényeg, hogy sikerült javítani a hibát.
El kellett gondolkoznom, miről is írsz, de rájöttem, hogy a Galaxis rádióról, és az Acél Testvériségről van szó.
Nincs olyan, hogy "hamar kell menni", lehet menni a főszálon, de nem kötelező. Befejezni viszont csak akkor érdemes, ha fönt van a Broken Steel DLC. Sok mellékküldetés érdekesebb, mint a főszál, lehet fejlődni egyszerűen csak kalandozva, vagy bólogatós figurákra vadászva, nagyon levés az olyan hely, ahová nem lehet csak kulccsal belépni.
http://fallout3.mindenkilapja.hu/ -
tomy88trance #19052 Magyarítva , valami 3 betűs cucc ahova kell menni elég hamar :D ott vannak a páncélos katonák :D Amúgy isekült megoldanom, kikapcsoltam a HDR-t helyette Bloom volt illetve Ultrára raktam a beállításokat és így már jó :) Am nem csillag ,hanem Galaxis asszem :)
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2016.02.21. 15:24:17 -
#19051 Ilyen bugról még nem hallottam.
Használsz modokat?
(Nagyváros rendben, de mi az a csillag bigyó rádió?) -
tomy88trance #19050 Hali! Nem rég kezdtem el játszani a FL3-al és nálam valamiért olyan textúra bugok vannak,hogy ihaj ,pl a nagy városban a csillag bigyó rádiónál konkrétan nem látom merre megyek szinte,mert össze vannak mosódva a textúrák, van hozzá valami patch vagy mod ami ezt javítja? -
#19049 Bár a kérdést elég régen tetted föl, a Mothersip Zeta DLC "idegen epoxi" nevű ragacsaival te is 100%ra tudod javítani a fegyvereidet.
Páncélokon sajna nem működik, de az űrhajón 100 fölötti számban található epoxit, ha össze gyűjtöd, a fegyverek javításával nem lesz többé gondod.
A küldetés befejezése után, időnként, ha vissza látogatsz a jajóra, a kis csajtól, és a felcsertől megkérdezheted találtak-e valami hasznosat ( a felcser csak fegyvereket ad, illetve biozselét tud átalakítani, a leányzó adhat epoxit , lőszereket, fegyvert - bár szükség nem nagyon van rá) -
kissssss #19048 jesszus több nem volt? -
Alexzel #19047 Sziasztok!
Régen végigjátszottam az alapjátékot és most megint játszanék vele, hogy a DLC-ket is megcsináljam, és érdekelne szerintettek mely MODokat érdemes felrakni. Elsősorban a grafikán szeretnék javítani és a hangulatot/realitást 'fokozni' - a játékélmény felborítása nélkül (pl. Morrowindnál volt 1 mod amivel enni-inni-aludni kellett de ha alvás után levettem a gyűrűmet ami növelte valamelyik tulajdonságomat, akkor azt azután negatívval számolta, míg a templomban meg nem gyógyítattam magam).
Eddig ezeken gondolkozom:
FWE - FO3 Wanderers Edition+CRAFT - Community Resource to Allow Fanmade Tinkering+Community Ammunition Library - CALIBR
Weapon Mod Kits
Marts Mutant Mod - RC 62
Fellout
NMCs_Texture_Pack_for_FO3
Terrain pack
Terrain_Pack_ROCKS_ADD_ON_PACK
DYNAVISION - Dynamic Depth of Field
Realistic Interior Lighting
Fallout Street Lights
Immersive HUD - iHUD
Mi a véleményetek ezekről? Tudtok esetleg még érdemlegeseket ajánlani? -
Malachit #19046 Nekem olyan 50+ lakos után megfőzte a telefont, igaz még nyár végén - ősz elején játszottam vele a melegben. Inkább emulátorral felraktam PC-re. Kezelhetőbb is volt ott. :) -
#19045 jaja ez az, jó pofa mikor kiküldöm a betonpusztába a lakókat és olvasom mit csinálnak, stb :D legyakták a mutáns skorpóiót és találtak 25 sorkupakot xD -
#19044 Minden nap tanul az ember :) -
xFreex #19043 Én jól félre értettem. Azt hittem a F3 valamelyik módja. -
#19042 Telefonra (Android és iOS) van egy ingyenes Fallout játék (Fallout Shelter néven fut), amiben egy Vault sorsát kell egyengetni. Kipróbáltam, nem nagy durranás... de van akinek tetszik. Íme, ő az:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
xFreex #19041 "Jut eszembe az androidos Shelternek nincs magyarítása?"
Ezen mit értesz. Ez valami mód? Alapjátékban csak egy android van, Harknes vagy hogy hívják, de az ő szövege magyar. -
#19040 Érdekesen hangzik az utolsó. Zetásat olvastam, de már elvileg mindent végig vittem, csak szeretnék szétnézni a felfeldezetlen helyeket (most jöttem rá, hogy az ok a kis üres háromszöget a felfedezetlen helyeket mutatják, mikor már megvan az a képességem, hogy mindent bejelöl a térképen. sebaj, még így is jó. Most voltam a nem is tudom hanyas menedékbe, ahol elgázosították az ott lakókat :D Jut eszembe az androidos Shelternek nincs magyarítása? :( -
xFreex #19039 Alapjátékban:
Crazy Wolfgang a vándor kereskedő. Amennyiben előtte Canterbury-ben Ernest-nél 2 alkalommal befektettél a karavánjába (200 majd 500 kupakot).
Ha fent van a Mothersip Zeta DLC akkor Somah, akinek a segítségével kiszabadulsz a cellából, 100 %-ra tudja javítani a cuccaidat, de csak amíg a DLC-t be nem fejezed. Utána eltünik és nem lehet vele találkozni többet.
Szintén DLC-nél. Point Lookout ha fent van. Van egy kis játékhiba amit ki lehet használni hogy legyen egy fix kereskedő aki 100%-ra javít.
A szigeten keresd meg Haley's Hardware -t. Egy kis épület benne egy kereskedővel, Haley-vel. Bemész az épületbe, beszélsz vele majd kiméssz és elutazol egy másik pontra a szigeten. és vissza. megint beszélsz vele és megint ki és vissza.
Minden egyes alkalommal 5 ponttal nő a javítási képessége. Ha elég magas szintü vagy akkor így akár 100-as javítása is lehet, csak párszor el kell játszani az elutazgatsást.
-
Marinecorps #19038 Minden npc-nek ugyanakkora a javítás képessége. Ha elég jó a beszélőkéd, akkor rábeszélheted Moira-t (kereskedő Megatonban) hogy hagyja abba a túlélő kalauz írását. Ezzel ugyan bukod a túlélős küldiket de Moirának, saját bevallása szerint, így több ideje van a hasznosabb dolgokra és megnő a javítás skillje. -
#19037 Ki tudja legjobban megjavítani a fegyvereimet? -
kissssss #19036 pedig érdemes mind a 100-at összeszedi, amit kaptam power armort érte az igencsak sokáig hordtam.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.27. 00:41:02 -
#19035 Ha fönt van a Broken Steel nyugodtan befejezheted a főküldetést, ha Megatont nem pusztítottad el - nincs Game Ower.
Megaton elpusztítása esetén előfordulhat bug, ugyanis a DLC egyik mellékküldetése érinti Megaton területét (a lentebb említett Tavaszvölgyi pince)
A tisztító beüzemelése után picit változik a világ képe (no nem nagyon), és a DLC küldetései is a tisztítóbeli akciót követően aktiválhatóak - érdemesek a végigjátszásra. -
#19034 Nincs, Broken Steel miatt szabadon kóborolhatsz bármeddig. -
#19033 Csak 81-et találtam meg, azután már meguntam, de igy is van olyan felszerelésem már, hogy egyből legyaktam mindenkit. de elég is volt, ünneplést későbbre halasztom.
Egyébként dlc-nél van történetnek lezárása? (értem ezalatt, hogy onnantól Gameover, nem lehet folytatni)? -
kissssss #19032 ha összegyűjti az összes fémrudat máris lesz olyan felszerelése hogy bárkit szétcsaphat az aréna harcban. -
xFreex #19031 Nem kell félteni semmit. Kis acélgyűjtés, majd arénaharc és visszakapsz mindent. -
#19030 Mikor Pittbe megyek, érdemes valahova eltenni a cuccaimat, vagy ha vége van a "pályának" vagy küldetésnek, vissza kapok mindent? Mert a jó fegyveremet, meg a hozzá való lőszeremet tuti hogy nem tudnám ujra meg szerezni :( -
steweee #19029 rendicsek, közsönöm. nem tudtam elképzelni hogy miért nem találom a kulcsot sehogyan sem. a puska nem annyra lényeg, de azért már megnézem azt is akkor -
bfbc2 #19028 A tavasz völgyi pince kulcs majd egy feladathoz vagy dlc hez fog kapcsolódni.A mesterlövészpuska meg egy sziklában van amin van asszem pár jel asszem béke, ha a megaton kapuval szembe mész akkor a jobbra menj és maradj a fal mellett, ott lesz a szikla a jelzéssel kábé megaton felénél.uff -
#19027 Áh, már visszatöltöttem azt, mikor várnak rám hogy gyerünk a tisztítóba, hát most majd várnak rám egy kis időt, még megcsinálom a DLC-ket, meg a befejezetlen küldetéseket :P Nem sok ból tart végig kisérni a robotot, kb csak annyi a feladatom, kicsit túl tápos lettem így a végére :D -
#19026 Az egyik DLC (Broken Steel) ad folytatást a sztorinak a tisztító utántól is, a többit akkor úgy már megcsinálhatod. Hogy mit fogad el még utolsó állásnak, azt nem tudom, gondolom a tisztítóba nem szabad bemenni (ha rendesebb, akkor csak a rotundát nézi). -
#19025 A fenébe, végigvittem, de nézem hogy most mi van? DLC? nincs?
hát nem telepítettem fel :CCC
Most meg hiába teszem fel, mivel már ott vagoyk a végén, semmit nem jelez, hogy valami hajó kikötött volna, stb.
Töltsek be egy régebbit, és vigyem végig a DLC-s küldetéseket? Vagy a jáéték végén lehet valahogy folytatni? Nem igazán értem. (Így is kétszer rohantam le azt az állomást, csak hogy lássam a másik végletet is, mivel hülyén odaadtam egyből azt a vírust az öregnek :_D) -
#19024 majd ha lesz fordítás :D -
sata75 #19023 akkor az FNV-ba és a F4-be bele se kezdj:) -
#19022 Jah, én meg kerestem a szobát miközbe ez csak BÚTOR
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a játék kurvára elrabolja a szabadidőmet :O -
xFreex #19021 Nem kell telepíteni semmit. Sőt. Magát a hololemezt is simán ki lehet rakni az egyik tárolóba. A lényeg, hogy a házadban, (gondolom Megatonban) az emeleten lesz egy új tárgy. Ez a betegszoba. Oda mész hozzá és aktiválod, majd kiválasztod a megfelelő gyógyítást. Végtagok helyreállítása / meggyógyítotd magad / sugárzás kivonása a szervezetből. A függőséget nem tudod vele kezelni, ahhoz a labort kell megvenni. -
#19020 megvettem a beteg szobát, hogy lehet azt feléppíttetni? mert csak egy hololemez van nálam, vagy minek hivják ezt. a robotommal is hiábna beszélek, max el magyarázza hogy meggyógyit, de hogy hogyan kéne telepíteni az semmmi :\