Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ha van még mentésed a perk elõttrõl, megpróbálhatod ezt is, konzolba: tmm 2
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!
válaszokat elõre is köszönöm,,hali
"Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
Find the line:
bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
*If the game still crashes write this iNumHWThreads=1
EnJoY!!!"
Miután beírtam az új sort, fagyott, ezért ahogy írja is, átírtam a 2-est 1-esre. AZÓTA NEM FAGYOTT EGYSZER SEM.
Már nem rémlik valami tisztán, de azt tudom, hogy kétféleképpen is fel tudtam venni azt a küldit, az egyik ez.
Bazz... pont az ágy alá nem néztem be. 😄 Értettem, hogy mit kell csinálni, de nem találtam semmi olyat. Tehát akkor ott. Kössz 😄
Rivet Cityben kaptam ilyen noteokat, mint pl a csaj bele van zúgva a papba, meg a boltos le akarja buktatni a másikat... de ezek nem qst formájában vannak, hanem csak a note részen. Gondolom ezeket is meglehet csinálni, nem? Pl a csajnak viszek hangya fenomo... feromont?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Meg még akad is. Fallout 3-ban rengeteg tárgy, object van a pályán és szinte rezzenéstelenül betölti a játék mikor mászkálok. New Vegasban meg állandóan beakad mikor betölti a pályarészeket, még a sivatagban is, ahol aztán alig van valami object.
Egyszerûen ez a motor sajnos egy hulladék.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Néztem, hogy elsõ játszáskor kb az acsik felét csináltam meg... és valahogy érdekese módon kimaradt a "fõsztori"? Csak mert amikor mentem megkeresni Liam Neesont... eljutottam a rádióállomásig, ahol megcsináltam küldit three dognak. És jött az acsivment. És ez most tök fura, hogy elvileg fõsztori és nem volt megcsinálva? WTF? Persze tudom, hogy nincs kiemelve, mint fõsztori, de lényegében ebbõl indult ki az egész történet.
Ha háromszor kirakom a swift learnert, akkor az háromszor +10%?
Tudtommal nincs, a játék nem szereti az Alt+Tabot. Vagy használd a Steam layoutot ha valamit közben netezni akarsz.
DC Interiors - Pár épületbe be lehet menni, mint pl bolt, bank, rendõrség stb.
EVE - Többnyire lézerfegyverekkel Critical strike esetében szebb effekteket, új halálozási animációkat lehet látni.
Mart's Mutant Mod - Több ellenfél típus és új szörnyek.
FWE - New Vegashoz hasonló rendszert tesz a játékba, enni, inni és aludni kell. A stimpak, rad away használatakor idõre van szükség míg kifejti hatását.
Project Reality - Idõjárást tesz a játékba így lesz esõ, nukleáris tél, napos idõ vagy épp viharos.
Darnified UI - Szebb, jobb, átláthatóbb, kisebb hud.
Depth of Field - Arra a fókuszál a játék amire épp ránézel. A háttérben lévõ dolgok elhomályosodnak.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Megvettem GOTY kiadást, hogy újra végigtoljam. Kérdés, milyen modokat érdemes felrakni? Most nem olyanra gondolok, amitõl szebb lesz.... mit ajánlotok? A zöld filtert már leszedtem moddal.
kicsit fejlõdéslassítónak van ez beletéve, és amúgy bármelyik játékban izgalmas is lehet alacsonyabb szinten meggondolni hogy mit viszel magaddal és mit hagysz ott, de többedszerre vagy olyan játéknál, ami jó de azért inkább csak látni szeretnél benne minél többet de nem annyira éled bele magad, inkább idegesítõ. ezért jó hogy ezt is fel lehet modolni.
ami értelme még van hogy az "alap" leterheltség - ami cucc rajta van a karin az lassítsa le, mert úgy élethûbb azért ha egy nehézpáncélos nehézfegyveres karakter nem úgy sprintel mint egy bõrszerkóba öltözött pisztolyos
A súlyhatár nálam nem gond mert FWE modban meg lehet változtatni a súlylimit kalkuláció képletét, és kapok némi plusz súlylimitet (induláskor 325 vagy 350 kiló körül), az nekem elég mindenhez, így nem érzem úgy hogy csaltam, mert ez egy lehetõség a modban. Amúgy tudom milyen az mikor nincs szíved semmit sem hátrahagyni, én is majdnem minden limlomot össze szoktam szedni 😄
Mondjuk én az idegen fegyvereket csak az idegenek ellen próbáltam, de nekem úgy tûnt hogy a Backwater vagy egy vadászpuska hatásosabban leszedi õket. És mivel amúgy is ezeket favorizáltam jobban, az idegen fegyverek bekerültek a fegyverszekrénybe a többi fegyver közé.
Tényleg kicsit egyhangú egy idõ után, meg sokszor bosszantó hogy a kritikus fejlövésbe nem halnak bele egybõl. A fényviszonyok meg annyira "viccesek" hogy én akkor vettem észre hogy az egész DLC-t bekapcsolt világítással csináltam meg, amikor visszatértem a pusztába. A hajón meg nem értettem hogy miért vesznek észre folyton lopakodás közbe. (megjegyzem, csak ahhoz képest vettek észre hamar hogy azt hittem simán lopakodok, így utólag hogy tudom, lámpával csináltam, inkább azt mondanám hogy ahhoz képest meg elég soká vettek észre) Am nekem valamiért az idegen fegyverek nem jöttek be. Persze az is lehet hogy az energia fegyverek skillem volt túl alacsony, de a vadászpuska, 10 milis ismétlõ és mesterlövész puska hármas sztem messze hatékonyabbak voltak.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb