Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mivel rendelkezem a dobozos GOTY-val, de ha tudom, hogy starforce védelem van rajta, meg sem veszem.
A steamen viszont megvenném, de az meg nem magyar 😊
fallout3.exe rendszerhiba
A program nem indul el, mert BINKW32.DLL hiányzik a számítógéprõl.
giornalista: ha minden igaz, még fog is nagyon sokszor, de arra van megoldás. Az egyik fájlban kell átírni valamit, az megszünteti a gyakori fagyást.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
http://cdgalaxis.hu/PC/20775/fallout-3-game-of-the-year-edition.html
Itt magyar felirattal hirdetik. Én a csak XP miatt nem mozdultam rá.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
(pláne ha rendelkezel a dobozos magyar GOTYval, akkor még legálisan is <#nyes>#nyes>)
giornalista: csak kár hogy magyarul nem tud a Fallout 3 GOTY.
Nade komolyan, például van elég hely a vinyón ahova telepíted? A hibaüzenetrõl azért egy képernyõmásolatot készíthetnél, és feldobhatnád valamelyik képtárhelyre... Nekem nem volt gond az eredeti telepítésével, a GOTY verzió van meg, és neked?
Nem rég megvettem a játékot és mikor telepítettem úgy lassan a vége felenél ki írta azt ,hogy összátvételi mikor magyar feliratos és angol feliratosan is probáltam telepíteni a játékot. Aki tudja erre a megoldást azt kérem írja meg elõre is köszönöm.
lenne egy problémám: nemrég megvettem a játékot, de amikor el akarok kezdeni egy új játékot a program leáll. Erre nincs valakinek valamilyen ötlete?
Üdv, Ádám
Hozzáadás: player.addperk <variable>
Elvétel: player.removeperk <variable>
Úgy osztod újra ahogy akarod, az csak rajtad múlik, hogy ugyanannyit ossz újra, mint amennyit visszaveszel.
Kódok; 'Code' sort nézd, azt kell beírni a <variable> helyére.
Maximum konzol parancs segítségével.
Nexuson találtam rá ezt a módot, aminek a segítségével elvileg lehet. Leírása szerint 4 perk kivételt képez, mert bonyolult, vagy lehetetlen lett volna a scriptelése.
Ezek a következõk:
Felfedezõ
Itt és most
Intenziv tréning
Új alapképesség
A többire elviekben jó. Nem tudom, mert én nem próbáltam.
Van arra valami lehetõség, hogy a perkeket újra lehessen osztani? Jó pár olyat is kiválasztottam az elején ami nem is lenne fontos, de nem kezdeném újra az egészet 85 óra játék után.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Szint 21 szükséges 32,500 XP
Szint 22 szükséges 35,700 XP
Szint 23 szükséges 39,050 XP
Szint 24 szükséges 42,550 XP
Szint 25 szükséges 46,200 XP
Szint 26 szükséges 50,000 XP
Szint 27 szükséges 53,950 XP
Szint 28 szükséges 58,050 XP
Szint 29 szükséges 62,300 XP
Szint 30 szükséges 66,700 XP
Nem tudom milyen nehézségi szinten játszod, de a nehézség emelésével növelheted a kapott xp/ellenfél arányt. (halálkarom nagyon könnyûn 25 xp, normálon 50 xp, a legnehezebben meg már 75 xp)
Ja és ne feledjük a Jól kipihent perk kínálta +10% xp-t. Ezt akkor kapod, ha a saját ágyadban alszol. Ekkor a játékban egy meghatározott ideig, asszem 8 óra ingame, minden kapott xp-re rájön ez a +10%. Érdemes vele taktikázni, mondjuk küldetések befejezése elõtt kialszod magad, befejezed a küldit és 200xp helyett 220-at kapsz.
És hogy hogyan kell telepíteni.
Figyelni kell más olyan mod ne legyen ami módosítja Amatát bármilyen modon.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
én a follower Amata modot szeretném megcsinálni.
pontosan mit kell tenni hozzá ?
nem akar összejönni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Arról nem beszélve, hogy sok mod scriptet tartalmaz arra hogy installálja magát az igényeknek megfelelõen, manuális telepítésnél a script értelemszerûen nem futhat le. Az az érzésem hogy nem olvastad el a #18797-es írásomat, vagy csak nem értetted meg.
Bár igaz egyszerûbb és hasznos, de akkor is csak egy program.
Az elején még nem is volt és mégis könnyedén telepítettük és töröltük a modokat, csak elõre kellet egy kicsit gondolni. Esetleg egy biztonsági mentés a fájlokról. Semmi idõ alatt megvolt megvan egy törlés mindenféle probléma nélkül.
Persze ehhez már egy kis ész kell.<#ravasz1>#ravasz1>
Mond manager nélkül hogy távolítasz el egyszerûen egy modot?
Sehogy.
Max összehasonlítod a telepítést a telepítettel és az azonos fájlokat törlöd. Übergagyi módszer azoknak, akik a szabadidejükkel nem tudnak mit kezdeni ezért értelmetlen dolgokkal töltik ki (linux életérzés). Mod managerrel ez csupán egy kattintás.
Vagy pl. egy mod telepítése (kézzel felülírása) során ha a fájl már létezik, mod manager nélkül nem mondod meg egy pillanat alatt hogy az a fájl melyik modhoz tartozik. Ekkor megint nekiállhatsz keresni.
Mi van akkor pl. ha egy mod telepítõ scriptet tartalmaz az opciók beállítására? Kézi telepítéskor akkor túrhatod a readme-t hogy mi mihez tartozik, komolyabb modnál (pl. 5000 fájl) eltökölhetsz egy órát is, mire összeválogatod azt, amire szükséged van, de ha pl más megvilágítást/színt szeretnél, akkor kezdheted elölrõl. A saját telepítésével ez max egy más opció kiválasztását jelenti, ami egy pillanat mûve. Nem véletlenül írják komolyabb modoknál hogy a kézi telepítés egyáltalán nem ajánlott.
Alant már írtam, egy kivétel van, vannak nem szkriptelt (nem telepítõs) modok, amik több verziót tartalmaznak egybe. Ezekbõl a mod manager elõtt muszáj saját verziót készíteni a szükséges könyvtárak/fájlok kiválogatásával (erre figyelmeztet is egy értelmesebb mod manager), és ezt megetetni egy mod managerrel. Ezután viszont a telepítés/eltávolítás csak egy kattintás. Mivel egy mod manager megjegyzi mit hova rakott, hogy késõbb le tudja szedni, tehát ez egy uninstall bejegyzés kreálásának felel meg.
Az NMM (Nexus Mod Manager) valójában egy hihetetlenül bugos, nagyon korai állapotban levõ félkész trutymó, még arra se alkalmas, hogy letöltsön bármilyen modot anélkül hogy szarrá fagyna, és a szkrikptelt telepítõs modok nagy részével sem tud mit kezdeni, max kussol mintha tudná mit csinál, így becsapva a felhasználóját, pedig a tényleges telepítés nem történt meg. Mondjuk pont most volt egy hibajegyem rá, amit meg is csináltak, és így már képes letölteni azokat a modokat is, amiket eddig nem, de csak a 44.7 verziótól kezdve. Talán két-három-öt év múlva a 300.5.6 használható lesz arra, amire tervezték, de ahhoz változtatni kéne a hozzáálláson és felfogni azt, hogy a programozás egy felkészültséget igénylõ, komoly dolog, két sör között nem születik idõtálló hasznos alkalmazás.
Aki kezdõ a modolásban, annak nagyon ajánlott kezdésnek egy mod manager (Nexusos például nagyon jó, és folyamatosan csiszolják). DE azzal sem ész nélkül pakolni a modokat, hanem figyelni, readmeket elolvasni, megnézni hogy mit módosít, mit csinál. Tehát modolás közben tanulni a dolgot ezerrel. Nekem kb. két agyonvágott Oblivionomba telt, amíg rájöttem hogy mit hova, miért, milyen sorrendben, de azóta kézzel modolok, mert nekem gyorsabb és egyszerûbb, és biztosan tudom mit hova pakolok, mit módosítok.
Tehát elég gyakorlattal már nem kell manager (ezért nem igaz az elsõ mondatod), de a gyakorlat megszerzéséhez igen.
Olvastam, hogy valami fájlokat be kell másolni a localapps mappából a játék data mappájába de nincs ott semmi. néztem a FAQ-t de az angol leírásokból nem sokat értek.
Hogy lehet ezeket mûködésre bírni?
Dave köztársaságában sem jutok a szavazás végére, ott állnak a szavazó láda elõtt de nem akar vége lenni a szavazásnak. Ezt hogy kell?
Meg a találjak otthon brian wikinsnek küldi sem jött össze. Elmentem Rivetbe, de nem találtam megoldást a dologra.
Szervo páncélt hogy tudom felhúzni?
Mennyire érdemes magammal vinni embereket mint Fawkes akirõl beszéltetek? Kapok xp-t ha õk ölik meg az ellent, és mennyire életképesek, mert Dogmeetre nagyon kell vigyázni, mert könnyen meghal amikor neki ront egykét nagyobb ellenségnek. az óriás skorpiók szeretik legyilkolni
Csak most ez a nem kapok xpt kérdés aggaszt, mert ha netán valami bug, és vissza kéne tölteni a játékot mielött szintet léptem akkor nemtom milesz. elég sokat haladtam azóta szerintem.
Van egy problémám. Elértem a 20as szintet, és ez után már nem kapok xp-t. Akármit ölök meg sosem. Elõször azt hittem azért, mert gyengék az ellenfelek, mert régebbi küldikhez tértem vissza, aztán már kezdett gyanus lenni, hogy amikor óriás skorpiókat meg halálkarmokat ölök, hogy akkor sem, pedig azok elég szívósak...
találkoztatok már ilyennel?
nekem is eredeti van és csak igy hajlandó elindulni.
ha dupla magos a procit akkor az feladatkezelöbõl lõdd ki az egyiket.csak procit használjon a játék.kicsit lassabb lesz dde nem fog fagyni..
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Végülis: sok kellemes órát adott anno a játék, szóval nem érzem kidobott pénznek. Legalább meg van a polcon ez is. 😊