19179
![]() |
-
xFreex #18899 Csak megtaláltam. Ha esetleg a konzolos megoldást választod akkor a következőt kell beírni.
A küldetés nevétől függően:
Ha a beragadt küldi neve Az élet vize (The Waters of Life) akkor: CompleteAllObjectives 00014e8b
Ha viszont a Picking Up the Trail küldi ragadt be akkor a számok helyére 00014e8c
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2014.10.11. 19:20:29 -
xFreex #18898 Akkor nem értem. Elviekben ha ezek megvoltak akkor tovább kellene menni. Meddig van patchelve?
Esetleg még konzolban tudod készre buherálni. Valahol láttamis anno ilyen parancssort. Csak a küldi kódja kell meg a parancs. Azt hiszem a Fallout3Wiki-n. -
Pongyi #18897 Persze, persze ezeken már mind túlvagyok. Beszéltem mindenkivel mindenről Fellegvárban és sztem azért nem adnak uj küldit az ottani karakterek, mert a Dr Li-sre nem adja meg a pipát. Azt már megoldottam h tudjak mozogni, de ettől függetlenül még mindig az az utolsó opció, h "Kísérjem Dr Li-t Fellegvárba"!! Holott már ott van, és ha beszélek is Dr Li-vel a Laborban azt mondja h most összekell szednie a gondolatait.... És ha nem kapom meg a pipát erre a küldire akk gondolom a főküldivel addig nem is tudok továbhaladni, ergó nem fogok ujabb főküldit kapni. -
xFreex #18896 Fellegvárban a Testvériség vezérével beszéltél? A Szervópáncél tréninget megkaptad? -
Pongyi #18895 Hali. Olyan gondom van alapjátékban, h miután meghalt a főszereplő apja a Tisztasági Terv küldetésben, Dr Li-t elkell kísérni Fellegvárba. Nos ez megtörtént, kiis nyílt az ajtó, és betudtam menni Fellevárba, megkaptam a tp-t is h mission complete stb stb. Namármost! Elkezdtem mászkálni Fellegvárbn, bizniszeltem, érdeklődtem, stb stb, aztán amikor mennék ki Fellegvárból, megáll a karakter a kijáratnál, ugyhogy se mozdulni de pipboyozni sem tudok, belép sétálva Dr Li ás két kísérője elhaladnak mellettem, és innentől ha 10 percet is várok a játék itt "lefagy", azon kívül h forgok egyhelyben mást nem tudok csinálni. És döbbenten látom h küldinél az van kiirva h kísérjem Dr Li-t Fellegvárba!!! De ugy h amikor én mászkáltam Fellegvárban korábban a Laborban már ott volt lent Dr Li és beszélni is tudtam vele... Egy korábbi mentés miatt kitudtam pipboyozni Fellegvárból, de ha jól sejtem Dr Li Fellegvárba kísérése főküldi, és ha az nem fejezem be, a történetet se tudom végigjátszani... A karakterem "nagyon gonosz" és Dr Li is sokszor menekült előlem, nem tudom nem-e emiatt lett ez a bug vhogy. Most akor megszívtam, vagy van vmi megoldás erre? -
Nem. -
atibacsi1977 #18893 Hello!
Ezt a játékot lehet kooperativ módban nyomni lanon? -
Fernandooo #18892 Én mér kétszer kijátszottam maxra a Fallout 3 GOTY-t, de érdekelne, hogy milyen lehet egy totál felhúzott változat grafikailag, no meg ha van, néhány extra küldetés, amik vannak olyan jk, mint a gyáriak. Nálam jóval tapasztaltabbak tudnának mondani néhány modot, amikkel a lehető legjobb eredményt el tudnám érni? -
xFreex #18891 Nos csak így tovább. Nem tudom, hogy mennyi mellékküldetés fért bele 7 órába, de a játég javát a mellékküldik teszik ki. A fő szál kb 35-40 óra.
Nekem csak az alapjátékban volt benne a végén 116 órám. A DLC-ket nem is számoltam, mert másik végigjátszásnál tettem csak fel őket. Azoknál megint lehet számolni 15-től 35-40 órát. Azokat szintén csak ajánlani tudom. Nagyon hangulatosak és beleillenek a történetbe is.
A New Vegas-t szintén csak ajánlani tudom.
Esetleg ha érdekelnek az ilyen világvége, szabadon mászkálós gamek akkor még a S.T.A.L.K.E.R sorozatot vedd szemügyre. Tudom, sokan problémáznak, mert bugos, meg miegymás, de a hangulatot nem tudja visszaadni semmi. Befejezni meg végkép lehetetlen, mert a móder társadalom gondoskodik az újdonságokról.
Ja és egy 6 éves játéknál már nem nagyon kell spoilerezni. -
Haulin #18890 Spoilert tartalmazhat: Most játszom először a játékot. Nagyon jó, eddig nem értem miért nem kezdtem bele. :) Ott tartok hogy már a galaxis stúdióban vagyok. Persze a városban felfogadtam Jericho-t társként. :D Nagyon isten király. Indulok a múzeumhoz Jerichoval. :D
Spoiler VÉGE!!!!
Azt olvastam hogy a teljes kijátszás mentésének a mérete 15 mb. Nos az enyém eddig csak 2 mb. :D De már 7 órája játszom. Sok cuccot kellett eladnom amíg eljutottam ide. :D Megcsináltam jó pár mellékküldetést, de mivel felszerelkeztem ezért elindultam a főküldetés útján. Hatalmas egy játék, talán a new vegasba is belekezdek a jövőben, ha lesz rá időm. (Egyenlőre kilátástalan a helyzet) :) . Mindenkinek ajánlom ezt a játékot.
Ha nem lenne ekkora bejárható változatos terület és a történet nem volna ilyen jó, akkor talán a játék nem érne sok mindent. (pl a starwars ilyesfajta játéka nem jött be, valahogy a környezet sem) de itt (ha még hibát is találok) minden jó és kárpótol a pozitívum! Több ilyen jó játék lenne a pcre simán fejleszteném a gépet. Kevés játékot találnak el ennyire, legyen az akármilyen stílusú. 1000x jobb mint az agyongrafikázott dead island duo. :D -
nem
-
x3rb #18888 Oké hogy channel promó de szerintem vicces és kreatív :D
-
Alapból nem és nem (fegyvereket csak szerelni lehet), de modok szerintem vannak hozzá. -
kenyeresdani #18886 sziasztok
Elsőként játszottam a new vegas al , és most a fallout 3
Ebben lehet főzni a beszerzett alap kajákbol husokbol ?
Lehet fegyvereket tuningolni ?
-
Majd az E3-on, addig minden csak spekuláció. -
sata75 #18884 google -
madmanic #18883 hivatalos? link? -
? -
Fallout 4 (fejhangon sikitva) -
gettobuxa #18880 de az e-re mi van neked beállítva? bele ne zavarjon a fegyver eltevésbe :) -
kisokka #18879 Semmi baj, legalább valaki megnyomta végre hosszan az "R"-t
-
Lacusch69 #18878 errrrrrrrrrrrrrrrr (bocsi, nem tudtam kihagyni...) -
kisokka #18877 Nyomd hosszan az "R"-t. -
Stonee #18876 melyik gombbal lehet a játékban a fegyvereket eltenni? nem elvenni, vagy felvenni valahonnan, hanem eltenni. előveszi bal egér gombbal, de nem tudom hogy kell eltenni. -
Coradiel #18875 Ha jól tudom ez a víztisztítós küldetés után van ugye? Ha igen akkor:
Magyar verzióval játszol? Vagy angolra tetted fel a magyarítást? Ha az utóbbi akkor ez egy régi hiba, valamiért a magyarítással összeugrik. Az egyik megoldás, hogy kiveszed a magyarítást, és egy korábbi mentéstől indulva megcsinálod ezt a küldetést, hogy beszélj Lyons bölccsel majd mentsd el, és tedd vissza a magyarítást. Utána már elvileg jó lesz. Ha jól tudom van valami cheates megoldás is, de az most nem tudom pontosan hogy van. -
kisokka #18874 Na az passz, azt hittem valamelyik dlc-vel van gond, ilyesmit az alapban nem tapasztaltam sose. Esetleg tölts vissza egy korábbi mentést, hátha segít. Vagy telepíts újra az egészet. -
Yoki #18873 az amerikai álom a magyar címe és azon belül meg jelentsd az eredményeket lyons bölcsnek fellegvárban de amikor beszélek lyonsal utána már csak a kamerát tudom mozgatni se menni se beszélni nem tudok senkivel ha újból betöltöm akkor az a helyzet -
kisokka #18872 Melyik feladatról van szó? -
Yoki #18871 helló
volna egy olyan problémám hogy miután befejeztem egy feladatott és vége van a párbeszédnek akkor nem tudok csinálni semmit csak a kameranézetet tudom változtatni de menni nem tudok és pipboy ba se tudok bemenni csak a menübe de nem tudok továbbhaladni a sztorival mit tudok csinálni van e erre valami megoldás a játék eredeti és win 7 a rendszer
a választ előre is köszönöm -
Fidolorous #18870 "If you're good at something, never do it for free."
ja már rájöttem... -
Fidolorous #18869 kurva e vagy ? -
xFreex #18868 Ha a holoszalagokra gondolsz amit fel lehet szedni, akkor a kezeden található Pip-Boy-t nyomogasd (Tab). Az adatok résznél lesz az egyebek közt. -
KON #18867 Nem veszem meg, mert nincs ilyesmire pénzem. De amúgy működik végre, abban tudnátok segíteni, hogy a Jefferson emlékműnél, hogyan kell meghallgatni a felvételeket? Mert nekem minden eszközre azt írja ki, hogy nincs áram alatt. -
Minek krekkelted? Nem kell.
Amúgy meg vedd meg szépen, azzal nincs ilyen gond. Vagy irány az offtopik. -
KON #18865 Letöltöttem a magyar verziót, de abban meg crackelés után azt írja, hogy a sorszám (5360) nem található a DLL-ben (xlive.dll) :S -
KON #18864 Sziasztok, abban szeretnék segítséget kérni, hogy magyarosítanám a játékot, de nem tudom a launchert elindítani, mert elindult ugyan de 2 mp múlva eltűnik, és még az ikon is. Nem tudom mi lehet a baj, de nem is értem mért ilyen bonyolult ez ... -
Jogtisztán nem. -
Emberek olyan kérdésem van, hogy az itthon megjelent, magyar nyelvű GOTY-t, tudom-e valahogy "vissza angolosítani"? -
zmok #18861 Mekkora
vagyok!!!
Köszi!
-
Ki kell pipálni őket a Launcherben, és csak a Vaultból kilépve jelennek meg a játékban.
Az is lehet hogy a 2. lemezen vannak, akkor onnan tedd őket fel.