19179
-
#18979 Sajnos bizonyos op. rendszerek alatt es/vagy tobb magos procikon hajlamos elszallni a jatek, ez a motor hibaja, ezen egyik patch sem segit. Ha esetleg emiatt fagy, akkor EZT AZ UTMUTATOT olvasd at, es probald ki az leirtakat, sok embernel - nalam is - anno megoldotta. Na most, ha nem ezert fagy nalad, akkor mas lesz a gond, akkor johetne picit bovebben, hogy pontosan mi merre hany meter... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.03. 09:18:39 -
harras25 #18978 Sziasztok !
Most vettem meg a játékot.
Állandóan kifagy és nem bírja az alt+tabot sem.
Mellékelték a lemezhez a linket, honnan töltsem le az 1.7-es patch-et (lengyel oldalról), megtettem, futtattam, de lehet hogy nem működik ?
A vezérlőpult/programok és szolgáltatások menüben is 1.0000.000 (vagy hasonló, de nem 1.7-es) verziószámot ír.
A fagyáshoz már találtam ötletet a neten, de először szeretnék meggyőződni róla, hogy a gyári javítást helyesen tettem rá. -
#18977 Probléma megoldva.. dobtam rá egy cracket hogy ne pörgesse a lemezt minden indításnál és érdekes módon a fagyások is megszűntek... lehet anno is ez volt a megoldás. -
#18976 Rendszergazda, kompatibilitási módok már mindent próbáltam, és hiába mentek sűrűn mert ugyanott fagy mindig, most a Super-Duper Marketbe kéne bemennem, de nem tudok mert amin a közelébe érek hiba üzenet nélkül kifagy a játék. -
bfbc2 #18975 Sűrűn kell menteni .Esetleg rendszergazda módban indítod.
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.08.15. 15:49:47 -
#18974 Üdv! Win7 alatt a random fagyásokra mi a megoldás? Gondoltam az F4 megjelenése előtt végigjátszom a 3-at szétmodolva, de még modok nélkül is random fagy. Eredeti dobozos GOTY-m van és Win7 Ultimate x64. -
kissssss #18973 tales of the wastelands.
épp a Zalienek hajóján a fagyasztóhűtő területen trollkodok a zöld emberkékkel, rájuk eresztem a ghoulokat fosztogatókat supermutikat stb.... aztán egyik pillanatról a másikra 3 rakéta cafatokra tépi a bulizó bandát én meg pislogok hogy WTF??? valahogy drága barátunknak Paladin Hossnak sikerült feljutnia a zürhajóra, gyorsan a rakétavetőjével megcsapkodta a jó népet aztán dolga végeztével hátára rakta fegyverét és szépen elsétált mellettem... sőt még köszönt is aztán pár lépés után összeesett és meghalt.
én meg ott álltam 2 percig és röhögtem magamban... -
#18972 Rivet City-be második szintűként (mert asszem vault-ból kilépés instant szintlépést jelent) le lehet úszni, csak okosan kell. megérni viszont megéri, int booblehead miatt. -
xFreex #18971 A Minefield és Megaton közt Megatonból kiindulva a folyón túl nem sokkal kicsit jobbra van a Bethestda romjai. Van néhány fosztogató, de találsz .308-as löszert meg minimum 2 Mesterlövész puska is lesz.
Van 1 kivájt szikla Megaton mögött (bejárattól nézve). Abban is van egy mesterlövész meg némi löszer hozzá. Az a 2-3 földikutya meg nem ellenfél ami a környékén téblábol. -
#18970 Árus nincs, de ott a puska mellett elég sok lőszert is találsz. -
#18969 Minefielden szedtem össze a snipert, de az halott város nincs árus ott. -
#18968 Sajnos alapjátékban a saját javítás csak azonos fegyverekkel működik (emiatt a nevesítettekkel nem, azokat mindig el kell vinni szerelőhöz).
A hackelés leírásod jó, a kikapcsolás működik minden fokozaton, ilyet nem módosít a nehézség. Viszont néha gyorsabb hármat végigkattintgatni-kilép-újra, mint a zárójelekkel szórakozni. De perk is van egy lezáródott terminálnál újrapróbálkozni (az előbb leírtak miatt felesleges szvsz).
Lőszer amúgy árusoknál van, vannak brahminos mozgók is akik kóricálnak. Rivet Cityben van kimondott fegyverárus, de oda el is kell jutni (DC miatt nem egyszerű, kezdőként még szétszednek a szupermutánsok az úton). A .308 meg pont viszonylag ritka. Minefield környékére menj majd, ott lesz, de vigyázz is pont emiatt (Moira küldetés is szól oda). -
#18967 köszi a tippeket, már 2 terminált is lezártam a fenébe :D -
Pares #18966 Vagy a pipboyban tudod megjavítani ugyan olyan vagy hasonló fegyverrel (kijelölöd a javítandó fegyvert, R, és rákattintasz a fegyverekre amikkel javítani akarod, alap játékban nem tudom pontosan, hogy milyen fegyvert mivel tudsz megjavítani, ki kell próbálni), vagy a kereskedőknél tudod megjavítani bottlecapekért cserébe (pl. Craterside Supply, karavánok, stb.), lőszereket és egyéb dolgokat is tőlük tudsz venni, vagy hagyatkozol a lootra, fosztogatásra és rablásra :)
A hackelésnél a sok random jel között elrejtve vannak különféle fajta zárójelek: ()[]{}<>. Ha rátalálsz a zárójel valamelyik végére, akkor kijelöli az egészet, ezekre kattintva vagy kitöröl egy szavat vagy visszaállít egy próbálkozási lehetőséget. Ha rákattintasz egy szóra, és nem az a jelszó, akkor kiírja, hogy a kiválasztott szóból hány betű egyezik meg a valódi jelszó betűivel (a szón belüli pozíciójukat is beleértve). Azt ajánlom, hogy első lépésben kattints egy tetszőleges szóra, utána keresd meg az összes zárójelet, és ez után próbálkozz a szavakkal tovább, nem nehéz ha belejössz. Ha egy próbálkozás van már csak hátra, és sejtelmed sincs, hogy mrlyik lehet a jelszó, akkor lépj ki a nagy piros gombbal ami a monitoron van, és indítsd újra, akkor elölről kezdheted. Habár nem tudom, hogy ez utóbbi nehezebb fokozatokon is működik-e. Mindenesetre mindig ments ilyenek előtt :) -
#18965 Megaton ---> Moira javít/árul, Megaton előtt ha várakozol jön a kereskedő és ő is javít/árul. -
#18964 fenti linkek már nem működnek :( pedig pont azok a kérdéseim :D hogy hol lehet fegyvert javítani / minden fél lőszert venni mert pl a .308 as kéne nagyon sniperba, meg a hackelés lényegét nem értem, honnan tudjam melyik szó megfelelő? -
Although #18963 Kombinálhatsz a fejlesztéssel, ha nem is annyira mint a Fallout Nv-be de lehet, lopakodós karakter vagy nagy tűzerő és páncél rajtad áll. -
xFreex #18962 Miért ne? Ha nem fejetlenlül rohansz bele dolgokba. + én pakolnám a lopakodást, hogy ne aprítsanak le mig a közelükbe érek? -
steweee #18961 sztetek életképes egy olyan karakter, ami csak melee és mellé mondjuk azért gránátozik hogy messzire is lehessen puhítani ? vagy inkább heavy weaponos a rakétavető mininuki miatt ? nagy tévé, új erős gép , új kanapé stb... újra szeretném játszani full élménnyel, de nem akarok 2x is nekivágni idő híján ha később életképtelen lenne így... -
xFreex #18960 Először inkább dolgozz Moira Brown-nak a kráterszéli lerakatnál. Kapsz tőle 1 páncélt is ha belevágsz a pusztasági túlélőkalauzba. A kalauz első 2 fejezete meg szerintem nem vészes. Még akkor sem ha opcionálisan csináljuk meg kőket.
Kezdj valamit a bombával is. Beszélj a seriffel. -
#18959 Korai még, kószálgass előtte! Lépj pár szintet! -
#18958 Springvale-i iskolánál érdemes kezdeni a tisztogatást, gyűjtögetést. -
#18957 okés, köszi nektek. igen, furcsa is volt hogy az odafelé vezető úton lángszórós fosztogatókba is belebotlottam :) -
#18956 Megaton körül kell körülnézelődni, minden értéket elvinni és eladni, hogy legyen kupak. Gyógyuláshoz az alvás is elég. Az elején egy bézbóll ütővel is lehet aprítani, nem kell minden bogarat szarrá lőni :) Én a menedékből elhoztam minden őr pisztolyát és ruháját, aki ki akart nyírni. -
#18955 Ha nem megy valami, hagyd es kesobb probald meg, ha mar megfelelo tuzerovel es tulelesi kepessegekkel rendelkeze! Ott a hidon, amikor Lucy csaladjat keresed, eleg konnyen bele lehet futni par mutans franctudjamilyen lenybe a folyo kornyeken, amelyek masodik szinten combos ellenfelek. Kesobb mar nem azok.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.26. 11:20:39 -
#18954 Irigyellek, hogy neked új még a játék és annak kihívásai :)
-
#18953 halljátok ez nagyon nehéz játék :)
elindultam északra, megatonnál a kocsmában egy nő megkért hogy vigyek el egy levelet.. már az odaút sem könnyű. na de a híd tetején megkért a sheriff hogy a 'the family'-t találjam meg. én a búvóhelyükre menet mindig meghalok, egyszerűen megölnek. ez lehet hogy 2-es szinten nehéz küldi? merre induljak akkor, milyen side questekkel kezdjem? a lőszer és gyógyszer hiány is nehezíti a dolgomat. -
#18952 Köszönöm, átnézem! -
#18951 Nem igazan ertek a technikai reszehez, de talan arrol van szo, hogy a FO motorja nem szereti a tobb magos procikat, ezert limitalni kell, hogy 1 vagy 2 magon (szalon?) fusson a jatek.
Az elso kommentben le van irva pontosan (Bethesda jovahagyassal), hogy mit kell atirni.
Megjegyzes: En az "egeres" reszt is at szoktam irni, mert azzal szunt meg teljesen a fagyas. Van, akinel a procis limit is eleg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.26. 10:07:38 -
#18950 Köszi!
Ez valami letöltős és átíros dolog? -
#18949 Köszi!
Ez valami letöltős és átíros dolog? -
#18948 Keress ra a crash fix-re win7/8 alatt, lenyegeben XP kompatibilis mod mellett csak az iniben kell a procik szamat limitalni, onnantol nem fagy. -
#18947 "100 perc alatt 2x fagyott ki."
Jó neked. -
#18946 H!
Tegnap újra kezdtem, leszedtem a steamről és uzsgyi. 100 perc alatt 2x fagyott ki.....magyarosítás fennt. Mi lehet a gond? -
Sir Cryalot #18945 -persze a közelharcos companiont kár otthagyni ... -
Sir Cryalot #18944 -akna , stealth boy én úgy csináltam :) -
#18943 csak a new vegas! 3 ubergagyi :D -
#18942 En is ujra belekezdtem most, hogy novemberig felfrissitsem a FO/FNV elmenyeket es egyeb aprosagokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl, ezuttal kicsesztem Reddel (es magammal), mert korabban (fogalmam sincs hogy, de harc nelkul) valahogy ki tudtam "csempeszni" a Paradise Fallsbol, de most nem. Azt hiszem hatalmas ongolt rugtam azzal, hogy a nyakara tettem a nyakorvet, mert mostantol csak komoly meszarlas aran tudok kijutni vele :) Olvastam a neten, nem sok joval kecsegtetnek a hozzaertok sem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.23. 12:49:09 -
xFreex #18941 Csak az alapba beleöltem elsőre 100+ órát. Ha szeretsz felfedezni és keresgélni, akkor te sem számíthatsz kevesebbre. A főszál rövid, de a mellékküldik hozzák a pluszt. Most utoljára a GOTY változattal toltam/tolom 3 DLC kész is van. Éppen a Zetan kutakodom. Ez elüt a megszokott hangulattól, de elmegy.
Szerintem GOTY-t szerváld be. -
ElNano #18940 Miután a világ egyik legjobb játékáról van szó, simán érdemes kiadni ennyi pénzt a GOTY-ért. Jómagam hozzávetőleg 120-130 órát tettem bele és egyetlen percét sem bántam meg.