• Darun
    Én is rendeltem tőlük többször is. Nekem az nem tetszett, hogy anno rendeltem egyszerre 3 játékot és egyenként hozták ki. Az hogy a rendelésemre 1 hónapig nem is reagáltak, elnézhető volt, mondták hogy akadt némi problémájuk a beérkező rendelésekkel. Egyik nap felhívtak hogy az egyik játék megérkezett, kérdeztem hogy mi lesz a másik kettővel? Azt mondták hogy a közeljövőben nem fognak tudni beszerezni belőlük, mert a beszállítónak sincs. Kérdezte a csaj hogy megvárom e a másik kettőt, vagy küldjék ki, mert ugye félre nem teszik nekem (az is gyanús volt már hogy azt mondták hogy össz-vissz két darab érkezett) tehát vagy olyan mákom van hogy mindhárom jön nekik egyszerre, vagy nem lesz egy játékom se. Ezért mondtam hogy akkor kérem. És minő meglepetés, pár nappal később hívnak hogy van a másik játék is, amire azt mondták hogy a beszállítónak sincs, de persze a harmadik játék ismét nem volt. Értem én hogy nekik az a biznisz, ha minél többször kifizetem a kiszállítási díjat, de mivel nem vet fel pénz, nekem ez a módszer nem jött be, meg amúgy sem szeretem ha hülyének néznek. Am ezt leszámítva tényleg nincs velük semmi gond. Aki meg egyenként rendel, annak ez úgy sem fog feltűnni.