Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi baj, legalább valaki megnyomta végre hosszan az "R"-t <#hehe>

errrrrrrrrrrrrrrrr (bocsi, nem tudtam kihagyni...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nyomd hosszan az "R"-t.

melyik gombbal lehet a játékban a fegyvereket eltenni? nem elvenni, vagy felvenni valahonnan, hanem eltenni. elõveszi bal egér gombbal, de nem tudom hogy kell eltenni.
Ha jól tudom ez a víztisztítós küldetés után van ugye? Ha igen akkor:
Magyar verzióval játszol? Vagy angolra tetted fel a magyarítást? Ha az utóbbi akkor ez egy régi hiba, valamiért a magyarítással összeugrik. Az egyik megoldás, hogy kiveszed a magyarítást, és egy korábbi mentéstõl indulva megcsinálod ezt a küldetést, hogy beszélj Lyons bölccsel majd mentsd el, és tedd vissza a magyarítást. Utána már elvileg jó lesz. Ha jól tudom van valami cheates megoldás is, de az most nem tudom pontosan hogy van.
Na az passz, azt hittem valamelyik dlc-vel van gond, ilyesmit az alapban nem tapasztaltam sose. Esetleg tölts vissza egy korábbi mentést, hátha segít. Vagy telepíts újra az egészet.

az amerikai álom a magyar címe és azon belül meg jelentsd az eredményeket lyons bölcsnek fellegvárban de amikor beszélek lyonsal utána már csak a kamerát tudom mozgatni se menni se beszélni nem tudok senkivel ha újból betöltöm akkor az a helyzet
Melyik feladatról van szó?

helló

volna egy olyan problémám hogy miután befejeztem egy feladatott és vége van a párbeszédnek akkor nem tudok csinálni semmit csak a kameranézetet tudom változtatni de menni nem tudok és pipboy ba se tudok bemenni csak a menübe de nem tudok továbbhaladni a sztorival mit tudok csinálni van e erre valami megoldás a játék eredeti és win 7 a rendszer
a választ elõre is köszönöm
"If you're good at something, never do it for free."

ja már rájöttem...

Szeretem a cicákat

kurva e vagy ?

Szeretem a cicákat

Ha a holoszalagokra gondolsz amit fel lehet szedni, akkor a kezeden található Pip-Boy-t nyomogasd (Tab). Az adatok résznél lesz az egyebek közt.

Nem veszem meg, mert nincs ilyesmire pénzem. De amúgy mûködik végre, abban tudnátok segíteni, hogy a Jefferson emlékmûnél, hogyan kell meghallgatni a felvételeket? Mert nekem minden eszközre azt írja ki, hogy nincs áram alatt.
genndy
Minek krekkelted? Nem kell.
Amúgy meg vedd meg szépen, azzal nincs ilyen gond. Vagy irány az offtopik.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Letöltöttem a magyar verziót, de abban meg crackelés után azt írja, hogy a sorszám (5360) nem található a DLL-ben (xlive.dll) :S
Sziasztok, abban szeretnék segítséget kérni, hogy magyarosítanám a játékot, de nem tudom a launchert elindítani, mert elindult ugyan de 2 mp múlva eltûnik, és még az ikon is. Nem tudom mi lehet a baj, de nem is értem mért ilyen bonyolult ez ...
genndy
Jogtisztán nem.

gerey
Emberek olyan kérdésem van, hogy az itthon megjelent, magyar nyelvû GOTY-t, tudom-e valahogy "vissza angolosítani"?

Mekkora <#lama> vagyok!!! <#zavart1> Köszi!

D9

genndy
Ki kell pipálni õket a Launcherben, és csak a Vaultból kilépve jelennek meg a játékban.
Az is lehet hogy a 2. lemezen vannak, akkor onnan tedd õket fel.

Sziasztok!
Újra felraktam a játékot (GOTY magyar nyelvû), és nem tudom elérni a DLC-ket.

Elõre is köszönöm a segítségeteket!

D9

genndy
Nincs.
Esetleg innen szemezgess, ez elég jól tükrözi a közösség ízlését:
Fallout 3 nexus Top 100

Mr_no_NaMe
Sziasztok! Van egy lista a legjobb, legfaszább, kötelezõ modokhoz?
Mike
A kiscsávót egyedül a halálkarom + osztag + 2 robot tudta megfingatni, amikor óvatlanul közéjük sétáltam

hû ha emlékeznék milyen emeberek is voltak, tán enclave páncélban?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ja értem
hát a karimnak a 30-as szint elérése sem volt nehéz, igaz az alapjátékban is bõven 100 óra fölött jártam azzal a karival

Köszönöm, én tisztában vagyok vele, pedig nekem van egy "Level 100 Cap" nevû módom, amivel a szinthatárt kitoltam 100-ra.

Én abban a hsz-ben csupán válaszoltam erre.

Mike
jó régi amire válaszolok, de szerintem még hard-on sem nehéz a játék, plusz xp-t ha eleget játszol, annyit gyûjtesz, hogy már nem tudsz hova fejlõdni

Sikerült végre indul. Köszönöm azoknak akik segítettek.
genndy
Röviden: mindegyik mûködik, csak ami olyan szöveget is módosít, ami a játékban benne van, az angol lesz (vagy éppen amilyen nyelvû a mod).
Textúramodok például nem bántják a feliratokat.

Mondjuk könnyebb lenne úgy ajánlani, ha megmondanád mi is érdekel, mit szeretnél még betenni vagy módosítani a játékba n.

Nem tudom, hogy melyik kompatibilis a Magyar GOTY változattal, de nézz körül itt.
Van elérhetõség is, ahol kérdezhetsz tõlük.
Nekem az rémlik, hogy a FOSE (Fallout Script Extender) nem mûködik a magyar GOTY-val. Tehát azok a módok amelyek aktiválásához kell FOSE az nem mükszik. De jobb ha megkérdezed tõlük.<#rolleyes>

Sziasztok!
Tudnátok olyan modokat ajánlani, ami kompatibilis a magyar nyelvû GOTY játékkal?
(Úgy, hogy a magyar nyelvû feliratok ne változzanak.)

D9

zozyk
Aki vágja a magyarítást lessen már át pls a "csúnya" topikba. THX

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

genndy
További ilyeneket a warez topikban folytassátok, kösz.

Szia én is annyiért vettem steamen de nekem jutott kulcs a játékhoz ez érdekes 😊 A new vegast is megvettem de ahhoz tudom hogy csak most van béta állapotban a magyar fordítás szóval arra még várni kell majd. Ha sikerül kinyerned a magyar fájlokat akkor elküldenéd privátba hogy honnan tudom leszedni ha feltennéd mega-ra vagy akár milyen fájlcserélõ oldalra nagyon megköszönném! (lehet magyar torrent oldal is)

Elõre is köszönöm ha elküldöd!

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

De az a verzió a texturákat nem magyarosítja meg a broken steal dlc hibával kilép a magyarítás miatt az oldalon írják is ezt! De azért köszi

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

zozyk
Én is megvettem,de nem jutott CD kulcs,remélem orvosolják a problémát.

Ha leírja valaki,hogy mit kell kiszedni a magyar GOTY-ból,meg tudom oldani,mert megvan a "piszkos" verzió is,azért vettem meg,mert ~5euro-t megért simán. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Az a dobozos GOTY volt, de a Steamen nem az van, nincs benne magyar nyelv.
A nyelvi fájlokat meg a magyar GOTYból kellene kinyerni, de azt nem fogja neked elküldözgetni senki, mert a magyar terjesztõ tulajdona. Meg marha nagy is. Van hozzá házi magyarítás is, keress rá.

Sziasztok!

Megvettem a Fallout 3 GOTY Edition-t Steam-en de angol régebben játszottam a játékkal és emlékszem hogy magyar volt. A steamen nem tudom ezt átállítani csak német,franci,spanyol nyelvek vannak! valaki eltudná nekem küldeni a magyarosítást a játékhoz meg a DLC-k hez nagyon megköszönném!

giornalista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Imádom a játék humorát 😊 Elsõ végigjátszás alkalmával, még évekkel ezelõtt nem fedeztem fel a Capitol Buildinget, most pótoltam eme mulasztást. Amikor beléptem a fõ terembe, pont arra gondoltam, hogy kellene a pulpitusra egy "Lying - Congressional style", és hát persze ott is volt az 😛
Nem sikerült nem indítja el és azt írja ki ,hogy Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
Az infó nyilván nem valótlan, de ezt annak írtam aki a steam-s változatot reklámozta.
Én is rendeltem tõlük többször is. Nekem az nem tetszett, hogy anno rendeltem egyszerre 3 játékot és egyenként hozták ki. Az hogy a rendelésemre 1 hónapig nem is reagáltak, elnézhetõ volt, mondták hogy akadt némi problémájuk a beérkezõ rendelésekkel. Egyik nap felhívtak hogy az egyik játék megérkezett, kérdeztem hogy mi lesz a másik kettõvel? Azt mondták hogy a közeljövõben nem fognak tudni beszerezni belõlük, mert a beszállítónak sincs. Kérdezte a csaj hogy megvárom e a másik kettõt, vagy küldjék ki, mert ugye félre nem teszik nekem (az is gyanús volt már hogy azt mondták hogy össz-vissz két darab érkezett) tehát vagy olyan mákom van hogy mindhárom jön nekik egyszerre, vagy nem lesz egy játékom se. Ezért mondtam hogy akkor kérem. És minõ meglepetés, pár nappal késõbb hívnak hogy van a másik játék is, amire azt mondták hogy a beszállítónak sincs, de persze a harmadik játék ismét nem volt. Értem én hogy nekik az a biznisz, ha minél többször kifizetem a kiszállítási díjat, de mivel nem vet fel pénz, nekem ez a módszer nem jött be, meg amúgy sem szeretem ha hülyének néznek. Am ezt leszámítva tényleg nincs velük semmi gond. Aki meg egyenként rendel, annak ez úgy sem fog feltûnni.
giornalista
nekem nem volt még problémám a konzolvilággal, csak mellékesen teszem hozzá. többször is rendeltem tõlük, szerintem rendben vannak.
Amúgy sem biztos hogy van ott és én is úgy rendeltem, vidéki lévén. Egyébkét a konzolvilágot nem ajánlanám, hogy tõlük rendelj. Az utólagos magyarosítással meg ált több gubanc van, mint ha már eleve olyan a játék.
Kösz az infót és a fölajánlást is! Szintén 64bites Win7 van a gépemen, jelentkezem ha gubanc lesz! Döntöttem, beszerzem. :Ð

Darun: Az Aréna nekem messzebb van, mint a CDGalaxis, a kényelem meg nagy úr! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Én a konzolvilágtól rendeltem, de nem hinném hogy az különbözne a másiktól. Felteszem hogy õk is a Premium Games-es változatot árulják. A dobozon rajta van hogy magyar nyelvû. Az Os követelményeknél Vista és Xp van írva, de ahogy néztem a többségünk Win7 alatt játszott vele. Egyébként ha Pösti vagy, az Aréna Plaza-ban anno láttam dobozos GOTY-t. Nagy volt a csábítás hogy megvegyem, de akkor másra kellett a pénz.
genndy
Nekem CDGalaxisos magyar GOTYm van, és ment Win7 64 biten is. Tehát mûködik.
Ha mégse, akkor az egy dolog miatt lehet, abban majd segítek ha beleszaladsz.

Nekem nincs problémám, a CDGalaxis linken, az Információ alatti 3. mondat: "Windows 7-en, 8-on nem futtatható."
Engem ez tartott távol a vásárlástól, mert emlékeim szerint én még XP-n toltam. De a pozitív visszajelzéseitek alapján ennyiért megéri a bolondnak is, nemhogy nekem! :Ð
Az meg a történet non plusz ultrája lenne, ha a Win7-en mûködõ GOTY a CDGalaxisból származna Nektek is! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Köszönöm szépen.