Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Magyar verzióval játszol? Vagy angolra tetted fel a magyarítást? Ha az utóbbi akkor ez egy régi hiba, valamiért a magyarítással összeugrik. Az egyik megoldás, hogy kiveszed a magyarítást, és egy korábbi mentéstõl indulva megcsinálod ezt a küldetést, hogy beszélj Lyons bölccsel majd mentsd el, és tedd vissza a magyarítást. Utána már elvileg jó lesz. Ha jól tudom van valami cheates megoldás is, de az most nem tudom pontosan hogy van.
volna egy olyan problémám hogy miután befejeztem egy feladatott és vége van a párbeszédnek akkor nem tudok csinálni semmit csak a kameranézetet tudom változtatni de menni nem tudok és pipboy ba se tudok bemenni csak a menübe de nem tudok továbbhaladni a sztorival mit tudok csinálni van e erre valami megoldás a játék eredeti és win 7 a rendszer
a választ elõre is köszönöm
ja már rájöttem...
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Amúgy meg vedd meg szépen, azzal nincs ilyen gond. Vagy irány az offtopik.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
D9
Az is lehet hogy a 2. lemezen vannak, akkor onnan tedd õket fel.
Újra felraktam a játékot (GOTY magyar nyelvû), és nem tudom elérni a DLC-ket.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
D9
hû ha emlékeznék milyen emeberek is voltak, tán enclave páncélban?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hát a karimnak a 30-as szint elérése sem volt nehéz, igaz az alapjátékban is bõven 100 óra fölött jártam azzal a karival
Én abban a hsz-ben csupán válaszoltam erre.
Textúramodok például nem bántják a feliratokat.
Mondjuk könnyebb lenne úgy ajánlani, ha megmondanád mi is érdekel, mit szeretnél még betenni vagy módosítani a játékba n.
Van elérhetõség is, ahol kérdezhetsz tõlük.
Nekem az rémlik, hogy a FOSE (Fallout Script Extender) nem mûködik a magyar GOTY-val. Tehát azok a módok amelyek aktiválásához kell FOSE az nem mükszik. De jobb ha megkérdezed tõlük.<#rolleyes>#rolleyes>
Tudnátok olyan modokat ajánlani, ami kompatibilis a magyar nyelvû GOTY játékkal?
(Úgy, hogy a magyar nyelvû feliratok ne változzanak.)
D9
Elõre is köszönöm ha elküldöd!
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Ha leírja valaki,hogy mit kell kiszedni a magyar GOTY-ból,meg tudom oldani,mert megvan a "piszkos" verzió is,azért vettem meg,mert ~5euro-t megért simán. 😊
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Parasite Eve 2, best game EVER!
A nyelvi fájlokat meg a magyar GOTYból kellene kinyerni, de azt nem fogja neked elküldözgetni senki, mert a magyar terjesztõ tulajdona. Meg marha nagy is. Van hozzá házi magyarítás is, keress rá.
Megvettem a Fallout 3 GOTY Edition-t Steam-en de angol régebben játszottam a játékkal és emlékszem hogy magyar volt. A steamen nem tudom ezt átállítani csak német,franci,spanyol nyelvek vannak! valaki eltudná nekem küldeni a magyarosítást a játékhoz meg a DLC-k hez nagyon megköszönném!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Darun: Az Aréna nekem messzebb van, mint a CDGalaxis, a kényelem meg nagy úr! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ha mégse, akkor az egy dolog miatt lehet, abban majd segítek ha beleszaladsz.
Engem ez tartott távol a vásárlástól, mert emlékeim szerint én még XP-n toltam. De a pozitív visszajelzéseitek alapján ennyiért megéri a bolondnak is, nemhogy nekem! :Ð
Az meg a történet non plusz ultrája lenne, ha a Win7-en mûködõ GOTY a CDGalaxisból származna Nektek is! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"