Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit csinálok rosszul?
Fennt van a FOMM, a FOOK2 és az FWE valamint az MMM...
Az fontos hogy milyen sorrendbe telepítem a modokat?
A valósággal aza gáz hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://www.youtube.com/watch?v=cfBmcaW_138&feature=plcp
A fejlõdésben igazad lehet. Nekem a sima alapjátékkal (tehát 20-as max szinttel) a játékidõ fele elég volt a szintlimit eléréséhez, mivel a melléküldik kb 66%-t megcsináltam. Ha találtam egy melléküldit akkor azt ált meg is oldottam. Viszont én se úgy fejlesztettem a karit hogy 100-asra. Pl a mellékküldik meg egyebek miatt a zártörést/tudományt már a játék elején fel kellett nyomnom 100-ra.
Igazából maga a Fallout 3 egy nagyon jó alapjáték. Azért mert szinte minden benne van aminek egy ilyen jellegû játékban lennie kell. Viszont a modokból is látszik hogy mi az az irány amerre még lehet fejlõdni. Ebbõl a szempontból ez egy nagyon jó húzás volt a Bethesda részérõl. Hiszen így a gyakorlatban látják hogy a játékosoknak mire van igényük, mik azok a fejlesztések amik a folytatás sikeréhez kellenek.
Ha alapból úgy játszol hogy mindent be akarsz járni/felfedezni biztos hogy gyors lesz a karakterfejlõdés, és mivel könnyen lehet alapból olyan karit csinálni aminek minden skillje 100 lesz nem lesz kihívás a játék kb. felétõl még Very Hardon sem. Viszont így ezekkel a modokkal nagyon fasza lett az egész. Egy teljesen más Fallout 3-al játszok.
Én is szeretek optimalizálni (más kérdés hogy ált nem szokott menni) de még mindig nem sikerült összeraknom hogy lenne érdemes kimaxolni a karit. Elsõre kihagytam pár helyszínt, a bólogatós figurákkal is úgy voltam hogy ha beleakadok egybe akkor jó, de nem az volt az elsõdleges hogy mindent megszerezzek.
Azzal nem feltétlen értek egyet veletek hogy gyors fejlõdés, mivel egy mutáns hadúrért/halálkaromért az 50 TP nem olyan sok. A mezei fosztogatok/ghoulok és egyéb pór népek meg ilyen 5 körül adnak, tehát aki össze akarja lõni a 30 szintet annak sokat kell mászkálnia. Az igazán sok TP-t a küldetések adjak, azok meg olyanok akkor zárod le õket amikor akarod. Nagyjából.
Aki kihívást keres, az semmi esetre se vegyen fel kínai lopakodó páncélt. Ilyen 70-80-as lopakodás mellett kb 50-es ökölharccal a mutáns/fosztogató/Kiváltak/ghoulok egy ütés. Puszta kézzel, tehát még boxer sincs nálam. A yao gui-kat VATS-ban meg tudom ölni, szintén kézzel. (tiszta Csák Norrisznk érzem magam) Az is vicc hogy ha beállok két mutáns/fosztogató/pusztaságlakó/Kiváltak közé, VATS-ban két ütés és mindketten halottak, úgy hogy a másodikra is megkapom a lopakodó kritikust.
És ha jól emlékszem pl szupermutáns mestert is sikerült Tartalékos puskájával egy lövéssel leszednem. Mondjuk engem annyira nem zavar, mert nekem ez a játék elsõsorban a felderítésrõl és a világ megismerésérõl szól és csak másodsorban FPS.
FWE + MMM (vagy nézd meg az alábbi videóm descriptionjában van a teljes mod lista.)
Szinte teljesen új játékot kapsz utána. Ebben alapból van XP lassítás is, meg sok más, szinte minden elemén változtat a játéknak
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
HUD: DarnUI :)
Pont ennél a GangyÁsz vs MûszerÉsz küldinél néztem hogy azért elég sokféle választási lehetõség van. Ráadásul sokszor meg lehet oldani úgy is egy küldit hogy egymás után több módon zárod le.
Pl Point Lookout-ban egy öreg ürge, neki kell megszerezni egy könyvet. Két féle lezárása lehet, vagy odaadod neki, vagy elpusztítod. Ellenben úgy is meg lehet oldani hogy odaadod neki, átveszed a jutalmat (1000 kupak) aztán megölöd, elveszed tõle és vagy megtartod magadnak, vagy elpusztítod. De Betonpusztán is van egy ilyen, a tûzhangyás küldi. A kissrác megkér hogy irtsd ki a tûzhangyákat, a tudós viszont megkér hogy a királynõt hagyd életben. Miután leadtad a tudósnak a küldit, megölheted a királynõt, a kissrácnál meg folytathatod a küldetést hogy megölted.
Most a hangyásznál vagyok már viszem neki a mûszerész kezeslábast.
Annyi a kérdésem, hogy már elbuktam a neves fegyót?
Egyébként milyen a szíj?
D9
uninstall....
Pedig a configom ezt bõven bírja...
D9

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy nemrég valaki szintén emiatt sopánkodott, itt lesz 1-2 oldallal visszább. Sajna már nem emlékszem mi volt a megoldás.
A vicces az hogy én is láttam már magyar wikis lapot is, de csak úgy hogy valamelyik Fallout oldal mutatott rá hivatkozásként. Ha viszont konkrétan a Fallout.wiki-re kerestem akkor mindig angol nyelven dobta ki. Regisztráltam is az oldalra, de nyelvi beállítást ott se találtam (illetve volt valami ahol be lehetett állítani kb 4 nyelvet, de abból egyik se magyar volt)
Innen is hiányzik valami? Itt fel vannak sorolva az unmarked questek is