19179
-
kisokka #18739 Ha belenézel a terminálokba, akkor megtudod miért van, ez egy kis plusz történet :) -
Darun #18738 Szerintem egyszerűbb ha az Op A.-val kezded, utána a lopakodó páncéllal már 15-20 szinttel is simán meg lehet csinálni a Lookout-ot.
Az ufósnál vissza tudod szerezni a felszerelésed, még a pálya elején vannak egy dobozban. Utána viszont jó lesz ha keresel majd egy ládát a középső teremben, mert baromi sok cuccot kell majd cipelned és egyszerűbb ha nem kell majd még egyszer végigkajtatnod az egész hajót. -
#18737 Amikor lemegyek 106 vaultba, akkor a flashbackeknek van valami értelme? Mert én nem láttam... Viszont találtam egy bobbleheadet. -
#18736 Oké köszi, akkor 24en visszamegyek. Normálon nyomom. -
Although #18735 Mondjuk szerintem ez volt a legjobb dlc :) Broken Steel
A legjobb dlc amit a Bethesda valaha csinált :) -
Although #18734 Point lookout
Kicsit a TSW-s feeling ez a pálya. -
Although #18733 Point lookoutnak elég kemény ellenfelei vannak és eszelősek :) Szerintem lv20 de függ attól milyen fokozaton nyomod lehet lv30 is kell. -
#18732 Mert így kényelmesebb.
Ufósra hányas szinttől lehet menni? És a point lookoutra? Csak mert 14en átmentem, de nem volt jó ötlet. Ha végeztem ufóssal, akkor ugyanúgy vissza rak ki minden cuccommal? -
Darun #18731 Am miért vetted fel azt a perket? Van a neten full map, ott össze tudod hasonlítani hogy mi az ami meg van és mi az ami nem. -
#18730 bazz. Már megint olyan hülyének érzem magam ... :S Nem voltam elég figyelmes :S -
#18729 Az újonnan megjelölt helyek még nem lesznek bejelölve, tehát ott még nem voltál (fehér alapon fekete). Ahol meg voltál az fekete alapon fehér.
Vagy ha van még mentésed a perk előttről, megpróbálhatod ezt is, konzolba: tmm 2 -
#18728 Kiraktam azt a talentot, hogy a térképen mindent bejelöl... /sigh. Igazából már így is a főküldi végéig vártam, hogy kirakhassam... és most az a problémám akadt. Persze manuálisan végigmehetnék, de inkább megkérdem: Van e valami addon, ami segít megkülönböztetni a térképen hol voltam és hol nem?
-
nazzario #18727 hali!olyan problémám van,hogy beakad a küldetés,,,éppen moira első fejezetét csinálom,az utolsó nálam a 3 questböl a sugárzás küldetés..megvan minden feltétel hogy átlépjek a második fejezethez,de nem lép tovább,beakad a küldetés.feltétel ugye hogy térjek vissza moirához,de mikor a közelébe érek nem jön fel az üzenet hogy a közelében vagyok...és igy nem tudom folytatni a küldetés s sorozatot.beadja az ellenszert és itt megáll az élet..hozzá értő emberke válaszát várom,aki tudna segiteni beakadó questekkel mit kezdjek,,van e valami kód amivel betudom inditani a további 2 ik fejezetet
válaszokat előre is köszönöm,,hali -
steweee #18726 -
#18725 steam fórumról:
"Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
Find the line:
bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
*If the game still crashes write this iNumHWThreads=1
EnJoY!!!"
Miután beírtam az új sort, fagyott, ezért ahogy írja is, átírtam a 2-est 1-esre. AZÓTA NEM FAGYOTT EGYSZER SEM. -
steweee #18724 megosztod velünk is a tapasztalataidat ? :) -
kisokka #18723 Ha jól emlékszem, az egy külön küldetéssé alakul, ha ott tudod meg először a szökött rabszolgák történetét. A Pusztaságban van egy épület, amiben ezek a rabszolgák vannak és el akarnak menni onnan. Biztosan tudod miről beszélek, mert a Lincoln emlékműnél kell kipucolni a területet, mert oda akarnak költözni. A lényeg, hogy ettől a csajtól is meg lehet tudni ezt az infót(a szökött rabszolgákról), ha nem futottál velük össze a Pusztaságban. Meg azt hiszem jó karma is kell hozzá, hogy a csaj el merje mondani.
Már nem rémlik valami tisztán, de azt tudom, hogy kétféleképpen is fel tudtam venni azt a küldit, az egyik ez. -
ntex #18722 Van ott egy harmadik ilyen sztori is de annál nem tudom hogy ez ilyen rövid vagy mi van vele, egy nővel beszéltem és kiderült hogy rabszolga volt de megszökött és van egy fószer a hajón aki szerinte rabszolgakereskedő és fél, de lehet neki adni egy pisztolyt. De ezután nem volt semmi instrukció vagy folytatás. -
ntex #18721 A részvétel az esküvőn +karmát ad -
#18720 Köszi srácok!
Bazz... pont az ágy alá nem néztem be. :D Értettem, hogy mit kell csinálni, de nem találtam semmi olyat. Tehát akkor ott. Kössz :D -
ntex #18719 eszenciát asszem árul a vegyesboltban a nő ott a szomszédos standnál -
ntex #18718 Boltosnál be kell menni a másik boltos lakására a lakórészen és egy feljegyzést kell keresni ha jól emlékszem valahol az ágya alatt találtam meg, a paposnál meg szerezni kell egy hangyakirálynő eszenciát amit parfümként használva elcsábíthatja a papot, majd később még az esküvőjükre is elmehetsz. -
#18717 És merre kell menni? Mert igazából semmi támpontot nem kaptam, csak hogy szerezzek olyan cuccot. -
Although #18716 Ja mókás story. Végére lehet jutni. Attól függ kit támogatsz. -
#18715 MEgcsináltam az ini átírását... azt írták, hogy ha fagy, akkor még egy dolgot írjunk át. Megtettem. Azóta kb 5 órát játszottam és EGYSZER SEM FAGYTAM!
Rivet Cityben kaptam ilyen noteokat, mint pl a csaj bele van zúgva a papba, meg a boltos le akarja buktatni a másikat... de ezek nem qst formájában vannak, hanem csak a note részen. Gondolom ezeket is meglehet csinálni, nem? Pl a csajnak viszek hangya fenomo... feromont? -
Bala10 #18714 üdv,ezt a magyarosítást használjam, vagy másikat ajánlotok? -
#18713 Hát azért a New Vegas már támogatja a Win7-t és még is úgy fagy hogy idegrohamot kaptam már tőle. Jó oké sok modot pakoltam fel rá de mikor egy darab sem volt fent, és fel volt peccselve ugyan úgy fagyott. Sokkal többet mint a F3.
Meg még akad is. Fallout 3-ban rengeteg tárgy, object van a pályán és szinte rezzenéstelenül betölti a játék mikor mászkálok. New Vegasban meg állandóan beakad mikor betölti a pályarészeket, még a sivatagban is, ahol aztán alig van valami object.
Egyszerűen ez a motor sajnos egy hulladék. -
ntex #18712 Fagyás sajnos mindig előfordulhat, bármit csinálsz vele, max. csökkenteni lehet az előfordulását azzal az ini tweakkel. Nekem is úgy megy, de mégis van mikor fél óra után crashel, de van hogy órákig semmi baja. Ez a korai Gamebyro motor átka. Meg az hogy a mai napig nem tudtak készíteni egy Win7 support fixet a játékhoz. XP-n állítólag nem fagy, legalábbis nem ennyiszer mint Win7 alatt -
#18711 Pár napja kisebb idegrohamot kaptam, mert időnként random kifagyott. Letöröltem mindent. Most felraktam újra... olvastam, hogy két sort kell módosítani az ini ben, meg az egyik ini-t kitörölni a dokumentumokból és akkor nem fog kifagyni többmagoson. Majd ma megyek pár órát, és ha nem fagy ki, akkor felrakom megint modokat.
Néztem, hogy első játszáskor kb az acsik felét csináltam meg... és valahogy érdekese módon kimaradt a "fősztori"? Csak mert amikor mentem megkeresni Liam Neesont... eljutottam a rádióállomásig, ahol megcsináltam küldit three dognak. És jött az acsivment. És ez most tök fura, hogy elvileg fősztori és nem volt megcsinálva? WTF? Persze tudom, hogy nincs kiemelve, mint fősztori, de lényegében ebből indult ki az egész történet. -
#18710 B.U.É.K!
Igen. -
#18709 köszi, megvannak a fájlok, eredeti magyar goty-m van, de volt néhány mod ami kegyetlenül összeakadt vele és fagyott folyamatosan :( :/ -
#18708 Megint én vagyok:
Ha háromszor kirakom a swift learnert, akkor az háromszor +10%? -
#18707 Shiftwindowwal már majdnem sikerült belőni borderlessre... csak alul van egy kis fehér csík és nem tudom miért. -
#18706 Ablakban futtatod a játékot...
Tudtommal nincs, a játék nem szereti az Alt+Tabot. Vagy használd a Steam layoutot ha valamit közben netezni akarsz. -
#18705 Még annyi kéne, hogy vane valami orvosság alttabra? :D -
#18704 Közben megvan... ha megeszem a cuccot, nő az a skillem. Mondjuk qst nem pipálódik ki, ez megzavart. -
#18703 Gyors kérdés... atombombás küldinél van egy opcionális, hogy találkozzak leoval mentats-ért... vettem tőle, és akkor most mivan? Nem pipálódik ki a küldetés. -
#18702 A magyarításba bezavar, de egyébként ugyanúgy moddolható. Vagy mire gondolsz? -
totya4 #18701 Miért is? Magyarral használtam jó pár moddal, igaz időnként elszállt, de más baja nem volt... -
#18700 A project realityt nem szereti, kifagy. A többivel elindul.