19179
  • Papa01 #18779
    Köszönöm, megkaptam, elvileg most kiment a levél. Valószínűleg a citromail volt a ludas. :)
  • badsco
    Megnéztem, elvileg jól írtam be, de küldtem gmail-est is.
  • Papa01 #18777
    A mail címed elírtad (szerintem), ezért 3x is visszapattant.. :) Próbáltam javítani,de így is.
    Van esetleg egy gmail-es címed? :)
  • genndy
    Ja, azt hittem GOTY. Akkor kézzel vagy CCleanerrel próbálj a registryből kigyomlálni minden Fallout 3-as bejegyzést, mert ott tárolja a verziószámot.
  • badsco
    1 dvd-n van a játék.
  • genndy
    A 2. lemezen lévő cuccokat is felpakoltad? Ha jól emlékszem, nem szól külön, de kell neki.
  • badsco
    Ment privátban.
  • Papa01 #18772
    Szia!

Tudsz adni egy e-mail címet? :)
  • badsco
    Sziasztok!

Nekem is a lentebb említett problémám lenne, de hiába próbáltam az itt felsorolt megoldásokat, nem működött egyik sem.

Nicns fent Deamon, újratelepítettem már 3-szor, de bárhogy indítanám, mindig kéri a correct dvd-t, (néhány hete vettem cd-galaxisban, bontatlanul, szóval eredetiről van szó). Már az 1.7-et sem engedi felrakni, töltés végén kiírja, hogy Fallout 3 nem válaszol és kidob.

Ezt a mentésmappa átrakását meg nem igazán értem, mert nicnsenek mentéseim, hiszen még nem volt fent a gépemen a játék. Mégvalami megoldás, vagy tök feleslegesen költöttem egy eredeti játékra és inkább szedjem le törtben?
  • Papa01 #18770
    c:\Users\xyz\Documents\My Games\Fallout3
  • Metontour
    A mentéseket hogy manuálisan bemásolhassam hol találom meg?
  • Papa01 #18768
    Szia!
    Ez a gond sokszor előjött itt a fórumon..
    Nekem ez oldotta meg a problémát: #16581
  • Metontour
    Ha magyarul teszem fel az angol crackkel működni fog?
  • kisokka
    Akkor próbáld meg crackelni, talán segít.
  • Metontour
    Van a gépen live és elvileg a dvd működik mert fel lehet róla telepíteni.
  • kisokka
    Windows Live fent van? Az is kell hozzá, de azt nem mondom biztosra, hogy correct cd-ről nyavajogna -e, csak egy tipp.
  • Metontour
    Sziasztok!

Nemrég került win 7 a gépemre és gondoltam felteszem a magyar Fallout 3-mam.A lemez berakása után kiírta hogy tegyem be a correct cd-rom mondom mi a fene mivel az xp-nek nem volt semmi baja vele.Felraktam a lemezen lévő setupről de az exe vagy a launcher megnyitásakor is a correct CD-ROM-ért nyavalygott. Anno xp-n röccenés nélkül ment.
    Előre is köszi a segítséget!
  • kisokka
    Semmit, egyszerűen ne kövesd őket. Kezdj el másfelé bóklászni, de ha a PipBoy-al is utazol oda, akkor elvileg az egyik metrókijáratból kell megérkezniük az emlékműhöz.
  • butuska66
    Tanács kéne az Államfő c. küldetéshez. Jó fiú karaktert alakítok aki a rabszolgáknak akar segíteni. Ezért a városban lévő Lincoln emlékműnél
    megtisztítottam a terepet a szupermutánsoktól és a rabszolga kereskedőktől. Miután ezt megtudták a szökött rabszolgák, elindulnak a város felé. Egy alküldetés maradt hátra hogy találkozzunk az emlékműnél.
    Én pipboy segítségével utazok oda de sehol senki simcs. Ha betöltöm a korábbi mentésem akor láthatom hogy útra kel a társoság. Ha követem őket akkor a pusztában igen szép kis támadásoknak lesznek kitéve, hiába segítek csúnyán leamortizálódik a létszámuk.

Kérdés az lenne ha nem követem őket akkor is megérkeznek az emlékműhöz?
    Elvégre nem az a küldetés hogy fedezzem őket. Ha az emlékműnél akarok velük találkozni akkor mit kéne tennem?
  • kisokka
    Ismert hiba, sokat szívtam vele én is. Ha azt látod, hogy valamelyik elkezd menekülni, akkor nem tehetsz mást, csak visszatöltheted korábbra, ha úgy néz ki épp nem menekül senki, akkor ments egyet és így tovább. Elég necces rész ez, emlékeim szerint kb. 20 mentéssel csináltam meg ezt a pár percet.
    Ha minden igaz, pár fegyvertelen űrkomától ijed meg az egyik és azért van az egész galiba(nem megy mindenki be a terembe, mert az egyik menekül visszafelé a teleporton).
    Aztán rémlik egy olyan megoldás is, hogy egyszerűen visszatolod a kiscsajt azon az ajtón, amit kinyit, de azt hiszem ez nekem nem ment, mert állandóan "kiszabadult".
    Esetleg keress rá gugliban, hogy Mothership zeta glitch, vagy bug és talán kiadja.
  • SkylineGTR
    szevasztok, olyan kérdésem lenne játékmenetileg hogy bent vagyok abba az űrhajóba nem tudom ott kik voltak és volt az a rész hogy ki kell menni az űrbe vmi cuccokat bekapcsolni és utána mikor visszamegyek a hajóba, felteleportálom az embereket és a kis lány kinyitja az ajtót nekem. de utána van egy másik ajtó is amit ki kéne nyitni, de helyette fogja magát és elszalad és nem tudom semmit se csinálni vele, olyan mintha bugos lenne, vmi ötlet? tipp?
  • nazzario
    az lesz mester ! :D
  • genndy
    Akkor szedd le ideiglenesen a darn ui-t és próbáld meg úgy.
    Szerintem az is elég ha ideiglenesen átnevezed a 'Menus' könyvtárat.
  • nazzario
    hali Genndy! próbáltam úgy is és semmi..szerintem a darui kavart be!nem megy sehogyan a felbontás megváltoztatása :(
  • genndy
    Pedig .ini-ből olvassa ki, ha azt átírod, működnie kell.
    Ugye ebben próbáltad?: Dokumentumok\My Games\Fallout3\FalloutPrefs.ini

És ezt a kettőt kell:
    iSize W=1920
    iSize H=1080

Meg ugye még véletlenül sem írásvédett ez a fájl.
  • nazzario
    hali! help mee!olyan problémám van hogy átállitottam a felbontást 1280*960 ra..nos ezzel semmi baj nem lenne de azóta nem tudom vissza állitani se melyik felbontásra!darnui t használok,lehet ez a baj forrása!próbáltam ini ben is de nem segitett a problémán!
  • ntex
    A szolga tábor bejáratánál van egy széf. Abban lesznek a cuccok
  • Lacusch69
    Újabb probléma...
    A Pitt végén hol találom meg a felszerelésemet?
  • Lacusch69
    Utólag is köszi a választ!
  • plu604
    köszönöm a segítséget! :)
  • Ryder62
    Xfire kell neked.

Tud in-game webböngészőt. Ráadásul kiírja az fps-t, időt, zenét tudsz lejátszani játék közben, videót felvenni és képeket készíteni.
  • genndy
    Ha Steames, akkor annak ott a böngészője a layoutban.
    Ha nem, akkor meg ablakos mód. Jobban jársz vele, mint ha állandóan fagy. ini-ben lőj be valami jó felbontást, hogy jól kitöltse a képet.
  • plu604
    elég sokat kell alttaboznom, ma kezdtem el játszani vele és nem minden tiszta, és a wiki ilyenkor nagyon jól jön :)
  • genndy
    Ne Alt+Tabozz. Gamebryo motoros játékok nem bírják.
    Vagy futtasd ablakban.
  • plu604
    többnyire az x-edik alt+tab után a játkba nem tudok visszalépni. olyan mintha ablakos módba kerülne a játék, és egy vékony, hosszú csíkra méreteződne át az ablak a tálca fölé - de bármit csinálok nem segít semmi, csak a bezárás és újraindítás. ez ellen lehet valamit tenni (azonkívül hogy minden alt+tab előtt quicksave-elek)?
  • genndy
    Nem tudod.
    Ha jól emlékszem, akkor záródnak be amikor a kapitányhoz mész. Ha a cuccaidhoz akarsz hozzáférni, akkor azokat még az előtt le kell pakolnod a központi helyre (amihez hozzáférsz a visszajövetel után is). Tölts vissza egy korábbi mentést.
  • Lacusch69
    Hali!

Kérnék egy kis segítséget. Végigvittem a Zetát, vissza akartam menni a hajóra fegyverekért, de a legtöbb helyen bezárt ajtók vannak. Ki tudom nyitni valahogy azokat?
  • Fpocok
    Oké köszi. Voltam már ott akkor, csak nem tudtam, hogy ez is az. Ott kellett kimenteni az óriást.
  • genndy
    Nem kell, a felszínről nem tudsz bejutni (csalással se). Főküldi majd odavisz. Ha nagyon tudni akarod:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Little Lamplighton keresztül van a bejárat.
  • Fpocok
    Vault 87be hogy tudok bemenni? Kéne rad ellenes cucc? Honnan?