Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben megnéztem. Jól sejtem hogy erre gondoltál? Ez nem wiki. Ez magyar mindenkilapja. A wikit én is néztem, vannak oda mutató hivatkozások. Én sajnos még csak angol nyelvû wikit találtam, de ott részletesen le vannak írva a melléküldetések, meg minden más is. (épp a hétvégén olvasgattam a HangyÁsz és MûszerÉsz melléküldinél választható megoldások következményeit, mivel egy neves fegyót is onnan lehet beszerezni.
A valósággal aza gáz hogy nincsen hozzá háttérzene...
Agatha hegedûje
Wasteland túlélõ kézikönyv
Mesterséges ember
A Függetlenségi nyilatkozat
A fallout wiki szerint ennyi mellékküldi van a pusztába'
Higgyek neki?
Sokkal gyorsabban lesérülnek a testrészek, ráadásul ha be van kapcsolva a Triage (alapból be van) akkor csak speciális orvosi cuccokkal hozhatóak helyre. Plusz a Stimpakok így nem healelik a testrészeket csak HP-t ad... így folyamatosan lesérülnek a végtagjaim... Ez a mod alapfelállásban tényleg csak mazochistáknak ajánlott 😄 Meg a kaja meg víz sem ad HP-t csak a Stimpakk, amibõl meg baromi kevés lett a modnak hála meg drága is vendornál. Asszem ki fogom kapcsolni, még jó hogy teljesen testre szabható a mod...
Feltettem az az alábbi modokat a játékra. FOMM-ot használtam a telepítésükhöz.
- Fallout Wanderers Edition Master Release 6.0 + 6.03a hotfix patch
- Martigen's Mutants Mod 6.1 + 6.2 Update
- Weapons Mod Kits 1.1.9
- Fallout 3 Redesigned - Formerly Project Beauty HD
- Weather Overhauled
- Darn UI
az elsõ 4-hez ugye kellenek a FOIP patchek hogy menjenek együtt.
Felraktam õket, megcsináltam a load ordert, MasterUpdate és FO3Edit merge is megvolt.
így néz ki most a load orderem:
Fallout3.esm
Anchorage.esm
ThePitt.esm
BrokenSteel.esm
PointLookout.esm
Zeta.esm
CRAFT.esm
CALIBR.esm
Project Beauty.esm
FO3 Wanderers Edition - Main File.esm
Mart's Mutant Mod.esm
Xepha's Dynamic Weather.esm
DarNifiedUIF3.esp
Project Beauty- Broken Steel.esp
Project Beauty- Point Lookout.esp
FO3 Wanderers Edition - Main File.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Anchorage.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC The Pitt.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Broken Steel.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Point Lookout.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Mothership Zeta.esp
FO3 Wanderers Edition - Followers Enhanced (BrokenSteel).esp
FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers.esp
FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers (automatics only).esp
FO3 Wanderers Edition - Project Beauty.esp
FO3 Wanderers Edition - Project Beauty (Followers Enhanced).esp
FO3 Wanderers Edition - Alternate Travel.esp
WeaponModKits.esp
WeaponModKits - FWE Master Release.esp
WeaponModKits - OperationAnchorage.esp
WeaponModKits - ThePitt.esp
WeaponModKits - BrokenSteel.esp
WeaponModKits - PointLookout.esp
WeaponModKits - Zeta.esp
Mart's Mutant Mod.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Anchorage.esp
Mart's Mutant Mod - DLC The Pitt.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Broken Steel.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Point Lookout.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Zeta.esp
Mart's Mutant Mod - Project Beauty.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + DLCs.esp
Mart's Mutant Mod - Project Beauty + FWE.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + Project Beauty.esp
Mart's Mutant Mod - Master Menu Module.esp
Xepha's Dynamic Weather - Main + DLC Merged.esp
Xepha's Dynamic Weather - Main.esp
my_merged_patch.esp
Total active plugins: 49
Total plugins: 52
Na most itt a kérdés a FOIP patchekre vonatkozik, mert itt úgy nézem valamelyik felesleges a kettõ közül, nézzétek a descriptiont. Az elsõt ha kiveszem az gond lenne? Vagy nem ütközhet a kettõ ha így hagyom és a load order is így marad?
Ha nem jönne be a kép: KÉP
Én direkt nem raktam INT-re, mert így is kapok elég skill pontot, viszont én inkább a perkekre gyúrtam, ezért ha jól emlékszem max 1 pontokat raktam a tulajdonságokra. Én is próbálom maxolni az Xp-t (elõször feltöröm a zárat, aztán a számítógépet, bár igazán jelentõsége nincs, hiszen ha nem nyitod ki a terminállal a zárat, utána is feltörheted) de nekem elsõre tuti nem sikerült maxolni mindent. Igaz hogy én elõször végig vittem az alapjátékot és csak utólag raktam fel a DLC-ket, tehát én elsõre lvl 20-ig vittem. Ráadásul nem tudtam hogy van szintlimit és felvettem a +10% xp perket, így én már a történet felénél lvl 20 voltam. Egy kicsit zavart, de ennyi.
Én most inkább arra gyúrok hogy minden tulajdonságom 10 legyen. De mellé a 100-as skillek nem biztos hogy összejönnek. Így jár az aki már a játék elején be akar jutni a 100-ra zárt helyekre.
Én most játszom végig másodjára, és azt mondom hogy legalább annyi újdonsággal találkozok mint elsõre, tehát nem érzem unalmasnak. 250 kiló cucc lehet nálam, de nekem az induló súlyom 50 kiló. Ebbe van a páncél (kínai álcázó + valamilyen fejfedõ) a fegyver (2 különbözõ, max 3) 1 db repeszgránát, a többi az sztem "súlyos" quest item. És akkor így vihetek magammal 200 kiló lootot. Egyébként tényleg az infero a legjobb szervó páncél. Talán a The Pitt-ben van egy jobb.
És érdemes a DLC-ket is megcsinálni. Lehet érezni ugyan némi minõségbeli különbséget közöttük, de elég változatosra sikeredtek (van amelyik új bejárható mappot ad, van amelyik csak egy "folyosó") nekem tetszett mindegyik.
Elsõre nekem meg pont az nem tetszett hogy nem lehet maxolni benne a dolgokat, de igazából ezen csak a BoS DLC változtatott. Eredetileg a max lvl 20 miatt esélytelen volt a fullos kari.
szó mi szó kezdem érezni a balansz hiányát 😊
Még akkoriban kérdeztem ezt én is, hogy nem lehet -e valahogy lassítani és ajánlottak hozzá egy modot, amivel lassabban megy az xp, de sose próbáltam(lehet éppen felsoroltad te is, majd valaki elmondja).
Szóval igen, ez egy piszok nagy hibája a játéknak. Én mindig úgy mentem, hogy az összes létezõ melléküldetést megcsináltam, amit találtam és így elég hamar kimaxoltam a karaktert. Úgysem bírnám megállni, hogy ne vállaljak be pár küldetést a fõvonal mellett 😄
Azért állítólag New Vegasban már javítottak ezen némileg.
Véleményem szerint túl gyorsan lehet fejleszteni a karaktert, fõleg hogy szinte mindig úgy csináltam hogy a számítógépek feltörése után még a géphez kapcsolódó zárat is kinyitottam ha volt olyan 😄 Meg ez sem tetszik hogy mindent ki lehet maxolni. Így minden karakterem ugyanoda jut végül ha még fogok vele játszani majd újra, all skill 100 isten lesz. Hardon játszottam az elejétõl fogva mert gondoltam miért ne, de ahhoz képest nem izzadtam meg sehol.
Szvsz hülyeség magas intellectel kezdeni a karit mert így tuti ez lesz a vége.
Amúgy a játék nagyon jó, úgy is mondhatnám lebilincselõ. Tényleg nem hittem hogy nálam a STALKER elsõségét bármi meg tudja ingatni, de ez a játék sztem legalább van olyan jó. Dönteni nem szeretnék, mert mindkét játék nagyon tetszik. Nem is tudom miért húztam eddig a beszerzését.
Viszont lehetséges hogy a jelen karakteremet kukába teszem és felteszem valamelyik nagy overhaul modot, úgy hallottam hogy a FOOK2+MMM vagy FWE(+MMM?) a legjobbak. Úgy legalább lenne (?) kihívás és talán nem lenne a karakterem kimaxolt félisten már kb. a játék felénél... 😄
Paradise Falls nem fõ küldetés. Jó karakterrel nyugodtan ölj meg mindenkit. Én is azt tettem. Esetleg arra figyelj hogy milyen egyéb küldetéseket kaphatsz közben, de ez is csak az xp miatt fontos.
Most járok a fõküldiben ott hogy ki kell szabadítanom a rabszolgákat Paradise Fallsban. Nagy gond lenne ha kiírtanám az összes rabszolgatartót? Jó karmás karakterrel vagyok így gondolom nem nagy ballépés igaz?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you give a little love you can get a little love of your own
Nyilván amelyik karival végigvittem a játékot, azzal nekem sincs anyagi problémám. Viszont a nemrég indított gonosz karim néha került már nehéz anyagi helyzetbe. igaz hogy ez csak kupak hiányt jelentett ami átlagosan 10 percig szokott nála tartani (és nem úgy oldom meg hogy cuccokat adok el).
Nekem neves fegyverem még nem tûnt el. Sõt! Legjobb tudomásom szerint semmilyen fegyverem, sem más felszerelési tárgyam.
Viszont nekem eltûnt Eulogy Jones 😄 Így most se fogom megtudni tõle hogy az Unió templománál tanyázó szökött rabszolgákat fel lehet e adni neki.
Nemde?
Ha valakinek még lenne ilyen gondja, EZ alapján csináltam meg.