• Darun
    Ez minden DLC-re igaz. Ahogy nézegettem, olyan 5 tonna cuccot mindenhol lazán össze lehet szedni (ez érvényes a Fallout 3-ra és a NV-ra is). Nálam sokszor az a baj hogy van egy melléküldetés vagy egy épület/épületrész ahonnan nem lehet visszamenni és kénytelen vagy erősen szelektálni hogy mit viszel magaddal. Néha egy-egy ilyen hely teljes kirámolása is több forduló. A NV-ban erre jó a Long Haul,illetve a Courier Duster ami növelte a málházhatóságot (+25 kiló teherbírás). A Broken Steel DLC-ből pl a mai napig nem tudtam kihozni az összes cuccot, mert hülye fejjel a platform és az irányítótorony közötti őrposzt alá gyűjtöttem a szintén több tonnányi vackot és baromira nem volt kedvem felsántikálni a platform tetejére. Végül azt csináltam hogy minden fegyvert és power armour-t feljavítottam 100%-ra, teleraktam magam meg Fawkes-t is, így sikerült az értékesebb részt kimenekíteni.
    Mondjuk én az idegen fegyvereket csak az idegenek ellen próbáltam, de nekem úgy tűnt hogy a Backwater vagy egy vadászpuska hatásosabban leszedi őket. És mivel amúgy is ezeket favorizáltam jobban, az idegen fegyverek bekerültek a fegyverszekrénybe a többi fegyver közé.