19179
-
uscGhost #18499 Eulogy az a rabszolgások főnöke nem? Az imént írtottam ki az egész bagázst :D Az öreget meg próbáltam kizsebelni, de nem volt nála, megölni is próbáltam de csak eszméletlen lett...inkább beadtam és nem bántam meg mert milyen jól néz már ki a házamban :D
-
Darun #18498 Én is eladtam neki a Lincoln cuccokat, a kalap kivételével. Ellenben utána vissza lehet tőle lopni ha jól emlékszem (pont a múlt héten próbáltam, bár én nem láttam értelmét visszalopni, csak a puskája kellett volna) Esetleg ha megölöd, szintén el lehet venni a hullától. Én még mindig csak azt sajnálom hogy nem tudom felnyomni őket Eulogy-nál :D -
#18497 Fallout monopoly
ingyen persze.
hátha valaki másnak is tetszik -
uscGhost #18496 Csak tudod nem vagyok egy csaló típus úgyhogy nem igazán használom a konzolokat, de most hogy így mondod megjegyeztem :) -
ntex #18495 Legtöbb játéknál így van ami angol kiosztást használ a billentyűzeten :) Arról ismered fel hogy a Z helyett Y jelenik meg, az Y helyett meg Z :) -
uscGhost #18494 Te vagy a megmentőm, kössz :D nem is tudtam hogy a ö betű 0-ként funkcionál xD -
#18493 9-es gomb mellett jobbra mi van? :) -
uscGhost #18492 Ja meg a másik, hogy megnyitom a konzolt és így elvan csúszva balra tehát nem látom mit írok bele... :D arra nincs valami megoldás hogy lássam? -
uscGhost #18491 Kellene egy kis segítség :D Na a probléma hogy az öreg csávónak eladtam Lincoln cuccait aztán rájöttem, hogy mégis kellenének nekem XD és be szeretném adni magamnak, de lehetetlen beírni a csítet mert ugye az id-ben bennevan a 0 is és ha megnyomom akkor bezárja a konzolt a num 0-ra meg nem reagál :D Valaki légyszi segítsen már, nem tudtok valami beaddoló progit? -
kisokka #18490 Csak a saját példámból indulok ki, volt amikor én is meglepődtem, hogy sorra "szarok a DVD-im". -
ntex #18489 Már másnak is volt gondja ezzel nem csak itt. Valamelyik emulátor szoftverrel akad össze úgy tudom. De nem 100% -
kisokka #18488 De tárgytalan, mert nem is ebben a topicban írták. Ráadásul ahol téma volt, ott sem találtak rá választ. Úgyhogy passz, de szerintem, ha újonnan vetted, akkor mennie kéne. Próbálj ki még 1-2 DVD-t, hogy működik -e. -
ricsa008 #18487 sajna csak egy meghajtó van a gépbe :) -
kisokka #18486 Jól van hülyegyerekMásik játékra gondoltam hirtelen, kezdek már besokallni a dolgokkal... -
kisokka #18485 Ne a CD-íróba rakd :,D
Amúgy nemrég valaki szintén emiatt sopánkodott, itt lesz 1-2 oldallal visszább. Sajna már nem emlékszem mi volt a megoldás. -
ricsa008 #18484 emberek felrakom a most vett játékot pörgeti a DVD-t majd kirja hogy rakjam be a lemezt... Már a gyári cucchoz krekk kell vagy mi a szösz? -
Darun #18483 Azzal természetesen tisztában vagyok hogy a wikit nem a tulaj szerkeszti :D csak azt felejtettem el hogy amire én gondoltam az mindenkilapja-s, és ezt nem lehet szabadon szerkeszteni. Írás közben néztem meg és már nem volt kedvem visszatörölni az elejét.
A vicces az hogy én is láttam már magyar wikis lapot is, de csak úgy hogy valamelyik Fallout oldal mutatott rá hivatkozásként. Ha viszont konkrétan a Fallout.wiki-re kerestem akkor mindig angol nyelven dobta ki. Regisztráltam is az oldalra, de nyelvi beállítást ott se találtam (illetve volt valami ahol be lehetett állítani kb 4 nyelvet, de abból egyik se magyar volt) -
ntex #18482 http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_quests
Innen is hiányzik valami? Itt fel vannak sorolva az unmarked questek is -
kisokka #18481 Van magyar wiki is, csak szerkeszteni kéne. Aki unatkozik és van kedve hozzá, nosza rajta :) -
uscGhost #18480 wikit* :D (most keltem...) -
uscGhost #18479 A wikinek nem a tulaja szerkeszti hanem az emberek akik beregelnek :D -
Darun #18478 Természetesen nem csak annyi mellék küldi van. Szerintem a wiki oldal szerkesztője is belátta hogy reménytelen vállalkozás az összeset sorba szedni. A wiki oldalon csupán azok szerepelnek amikhez a szerző tudott is megoldást mellékelni. Egyébként épp a napokban gondolkoztam azon hogy ha ez tényleg wiki, akkor elvileg bele lehet szerkeszteni. Más kérdé hogy ha a wikhez tartozó de személyes weblap akkor a tulaj engedélye kell...
Közben megnéztem. Jól sejtem hogy erre gondoltál? Ez nem wiki. Ez magyar mindenkilapja. A wikit én is néztem, vannak oda mutató hivatkozások. Én sajnos még csak angol nyelvű wikit találtam, de ott részletesen le vannak írva a melléküldetések, meg minden más is. (épp a hétvégén olvasgattam a HangyÁsz és MűszerÉsz melléküldinél választható megoldások következményeit, mivel egy neves fegyót is onnan lehet beszerezni. -
ntex #18477 Én is csak néztem hogy 6-7 mellékküldetés van össz vissz? Bár ez a játék inkább a felfedezésről szól nem? Mondjuk biztos hogy több van mert pl. északon volt egy falu ahol rá kellett beszélni bizonyos embereket hogy szavazzanak a helyi vezetőre, pl. az sem jelenik meg a quest listában. -
kisokka #18476 Napestig(a jövő hetiig) lehetne sorolni a mellékeket, csak gondolj bele Megatonba, ott legalább 3-4 mellék van, ha nem több, de csak tippeltem. -
RED BULL F #18475 Ja, meg a Harold-os. (az élő fa) -
RED BULL F #18474 A Nuka Cola challenge nincs is benne a listában. Szóval biztos hogy több van, de most nekem se nagyon jut eszembe más ezeken kívül. -
seraph27 #18473 a fallout wikin a mellékküldetés fül alatt csak ennyi volt.. nem lehetett lapozni se -
kisokka #18472 Van egy sandírozott gyanúm, hogy ennek legalább a tizenötszörösét találtad -
seraph27 #18471 bocs megtaláltam...
-
seraph27 #18470 Megatoni atombomba
Agatha hegedűje
Wasteland túlélő kézikönyv
Mesterséges ember
A Függetlenségi nyilatkozat
A fallout wiki szerint ennyi mellékküldi van a pusztába'
Higgyek neki?
-
ntex #18469 Kereken 12GB a Fallout 3 mappám most de már azóta feltettem még egy közvilágítást visszaállító modot ami kicsit ellensúlyozza a sötétebb éjszakákat meg az NMC Performance textúra pakkot. Utóbbi egymaga 900MB körül van, előbbi kicsi mod, pár megás. -
Darun #18468 Összesen mennyi helyet foglalnak ezek a modok? -
ntex #18467 FWE-ben kicsit durva ez a végtag sebződés megfejelve a Triage feature-el...
Sokkal gyorsabban lesérülnek a testrészek, ráadásul ha be van kapcsolva a Triage (alapból be van) akkor csak speciális orvosi cuccokkal hozhatóak helyre. Plusz a Stimpakok így nem healelik a testrészeket csak HP-t ad... így folyamatosan lesérülnek a végtagjaim... Ez a mod alapfelállásban tényleg csak mazochistáknak ajánlott :D Meg a kaja meg víz sem ad HP-t csak a Stimpakk, amiből meg baromi kevés lett a modnak hála meg drága is vendornál. Asszem ki fogom kapcsolni, még jó hogy teljesen testre szabható a mod... -
ntex #18466 kérdésem lenne modokkal kapcsolatban...
Feltettem az az alábbi modokat a játékra. FOMM-ot használtam a telepítésükhöz.
- Fallout Wanderers Edition Master Release 6.0 + 6.03a hotfix patch
- Martigen's Mutants Mod 6.1 + 6.2 Update
- Weapons Mod Kits 1.1.9
- Fallout 3 Redesigned - Formerly Project Beauty HD
- Weather Overhauled
- Darn UI
az első 4-hez ugye kellenek a FOIP patchek hogy menjenek együtt.
Felraktam őket, megcsináltam a load ordert, MasterUpdate és FO3Edit merge is megvolt.
így néz ki most a load orderem:
Fallout3.esm
Anchorage.esm
ThePitt.esm
BrokenSteel.esm
PointLookout.esm
Zeta.esm
CRAFT.esm
CALIBR.esm
Project Beauty.esm
FO3 Wanderers Edition - Main File.esm
Mart's Mutant Mod.esm
Xepha's Dynamic Weather.esm
DarNifiedUIF3.esp
Project Beauty- Broken Steel.esp
Project Beauty- Point Lookout.esp
FO3 Wanderers Edition - Main File.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Anchorage.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC The Pitt.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Broken Steel.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Point Lookout.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Mothership Zeta.esp
FO3 Wanderers Edition - Followers Enhanced (BrokenSteel).esp
FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers.esp
FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers (automatics only).esp
FO3 Wanderers Edition - Project Beauty.esp
FO3 Wanderers Edition - Project Beauty (Followers Enhanced).esp
FO3 Wanderers Edition - Alternate Travel.esp
WeaponModKits.esp
WeaponModKits - FWE Master Release.esp
WeaponModKits - OperationAnchorage.esp
WeaponModKits - ThePitt.esp
WeaponModKits - BrokenSteel.esp
WeaponModKits - PointLookout.esp
WeaponModKits - Zeta.esp
Mart's Mutant Mod.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Anchorage.esp
Mart's Mutant Mod - DLC The Pitt.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Broken Steel.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Point Lookout.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Zeta.esp
Mart's Mutant Mod - Project Beauty.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + DLCs.esp
Mart's Mutant Mod - Project Beauty + FWE.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + Project Beauty.esp
Mart's Mutant Mod - Master Menu Module.esp
Xepha's Dynamic Weather - Main + DLC Merged.esp
Xepha's Dynamic Weather - Main.esp
my_merged_patch.esp
Total active plugins: 49
Total plugins: 52
Na most itt a kérdés a FOIP patchekre vonatkozik, mert itt úgy nézem valamelyik felesleges a kettő közül, nézzétek a descriptiont. Az elsőt ha kiveszem az gond lenne? Vagy nem ütközhet a kettő ha így hagyom és a load order is így marad?
Ha nem jönne be a kép: KÉP -
Darun #18465 Én is próbáltam a STALKER-t, de nekem nagyon nem jött be. Főleg a Fallout mellett.
Én direkt nem raktam INT-re, mert így is kapok elég skill pontot, viszont én inkább a perkekre gyúrtam, ezért ha jól emlékszem max 1 pontokat raktam a tulajdonságokra. Én is próbálom maxolni az Xp-t (először feltöröm a zárat, aztán a számítógépet, bár igazán jelentősége nincs, hiszen ha nem nyitod ki a terminállal a zárat, utána is feltörheted) de nekem elsőre tuti nem sikerült maxolni mindent. Igaz hogy én először végig vittem az alapjátékot és csak utólag raktam fel a DLC-ket, tehát én elsőre lvl 20-ig vittem. Ráadásul nem tudtam hogy van szintlimit és felvettem a +10% xp perket, így én már a történet felénél lvl 20 voltam. Egy kicsit zavart, de ennyi.
Én most inkább arra gyúrok hogy minden tulajdonságom 10 legyen. De mellé a 100-as skillek nem biztos hogy összejönnek. Így jár az aki már a játék elején be akar jutni a 100-ra zárt helyekre.
Én most játszom végig másodjára, és azt mondom hogy legalább annyi újdonsággal találkozok mint elsőre, tehát nem érzem unalmasnak. 250 kiló cucc lehet nálam, de nekem az induló súlyom 50 kiló. Ebbe van a páncél (kínai álcázó + valamilyen fejfedő) a fegyver (2 különböző, max 3) 1 db repeszgránát, a többi az sztem "súlyos" quest item. És akkor így vihetek magammal 200 kiló lootot. Egyébként tényleg az infero a legjobb szervó páncél. Talán a The Pitt-ben van egy jobb.
És érdemes a DLC-ket is megcsinálni. Lehet érezni ugyan némi minőségbeli különbséget közöttük, de elég változatosra sikeredtek (van amelyik új bejárható mappot ad, van amelyik csak egy "folyosó") nekem tetszett mindegyik.
Elsőre nekem meg pont az nem tetszett hogy nem lehet maxolni benne a dolgokat, de igazából ezen csak a BoS DLC változtatott. Eredetileg a max lvl 20 miatt esélytelen volt a fullos kari. -
ntex #18464 Tényleg nem érzem úgy hogy lenne kihívás már, very hardra nincs kedvem feltenni mert az csak a sebzéseken módosít, minden más ugyanaz marad. Inferno páncélban megyek, van nálam vagy 6 féle fegyver (az android plazma puskája, rakétavető, Eugenie vagy mi a neve a minigunnak, Big Daddy, Gatling Laser, az erősebbik lángszóró, meg egy plazma pisztoly is, de a plazma puskán kívül nem nagyon használok mást mert a többi túl ritka és túl gyorsan amortizálódik.
szó mi szó kezdem érezni a balansz hiányát :) -
kisokka #18463 Ezt gondold el még a dlc-k előtt, hogy csak 20-as szintig lehetett menni...
Még akkoriban kérdeztem ezt én is, hogy nem lehet -e valahogy lassítani és ajánlottak hozzá egy modot, amivel lassabban megy az xp, de sose próbáltam(lehet éppen felsoroltad te is, majd valaki elmondja).
Szóval igen, ez egy piszok nagy hibája a játéknak. Én mindig úgy mentem, hogy az összes létező melléküldetést megcsináltam, amit találtam és így elég hamar kimaxoltam a karaktert. Úgysem bírnám megállni, hogy ne vállaljak be pár küldetést a fővonal mellett :D
Azért állítólag New Vegasban már javítottak ezen némileg. -
ntex #18462 Első játékomban járok, bő 1 hétnyi játék után de kezd lankadni a lelkesedésem a következő miatt: Végeztem a főszállal, a Broken Steeles küldiket csinálom (a többi DLC-t még el se kezdtem), rengeteg mindent fel sem fedeztem még de már most kettő kivételével minden skillem 100-as, level 28-on, bólogatós figurákból meg sincs csak 5-6, intellectest olyan level 10 környékén szereztem meg amivel 10 lett.
Véleményem szerint túl gyorsan lehet fejleszteni a karaktert, főleg hogy szinte mindig úgy csináltam hogy a számítógépek feltörése után még a géphez kapcsolódó zárat is kinyitottam ha volt olyan :D Meg ez sem tetszik hogy mindent ki lehet maxolni. Így minden karakterem ugyanoda jut végül ha még fogok vele játszani majd újra, all skill 100 isten lesz. Hardon játszottam az elejétől fogva mert gondoltam miért ne, de ahhoz képest nem izzadtam meg sehol.
Szvsz hülyeség magas intellectel kezdeni a karit mert így tuti ez lesz a vége.
Amúgy a játék nagyon jó, úgy is mondhatnám lebilincselő. Tényleg nem hittem hogy nálam a STALKER elsőségét bármi meg tudja ingatni, de ez a játék sztem legalább van olyan jó. Dönteni nem szeretnék, mert mindkét játék nagyon tetszik. Nem is tudom miért húztam eddig a beszerzését.
Viszont lehetséges hogy a jelen karakteremet kukába teszem és felteszem valamelyik nagy overhaul modot, úgy hallottam hogy a FOOK2+MMM vagy FWE(+MMM?) a legjobbak. Úgy legalább lenne (?) kihívás és talán nem lenne a karakterem kimaxolt félisten már kb. a játék felénél... :D -
Darun #18461 Egy négy éves játéknál nehéz (bár nem lehetetlen) spoilerezni.
Paradise Falls nem fő küldetés. Jó karakterrel nyugodtan ölj meg mindenkit. Én is azt tettem. Esetleg arra figyelj hogy milyen egyéb küldetéseket kaphatsz közben, de ez is csak az xp miatt fontos. -
ntex #18460 Talán Spoiler:
Most járok a főküldiben ott hogy ki kell szabadítanom a rabszolgákat Paradise Fallsban. Nagy gond lenne ha kiírtanám az összes rabszolgatartót? Jó karmás karakterrel vagyok így gondolom nem nagy ballépés igaz?