Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ilyen nekem is volt. Konkrétan ez. De azóta sem.
Az elsõ Fallout 3-at tavaly karácsonyra kaptam a Gamestar elõfizetésem mellé. Az az alap játék volt. Pár hete megvettem a teljes változatot (Premium Games) ami tartalmazza az összes DLC-t.
A fagyás egyébként gyakori jelenség a játékban, de könnye orvosolható ennek segítségével.
A full verziónak annyi "hátránya" van hogy ha leteszem tálcára, akkor nem tudok bele visszalépni. Meg egy kicsit körülményesebben tölt be.
Remélem tudtam segíteni.
Az elsõ Fallout 3-at tavaly karácsonyra kaptam a Gamestar elõfizetésem mellé. Az az alap játék volt. Pár hete megvettem a teljes változatot (Premium Games) ami tartalmazza az összes DLC-t.
A fagyás egyébként gyakori jelenség a játékban, de könnye orvosolható ennek segítségével.
A full verziónak annyi "hátránya" van hogy ha leteszem tálcára, akkor nem tudok bele visszalépni. Meg egy kicsit körülményesebben tölt be.
Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok/ Jó reggelt! :)
Segítséget kérnék....
Letöltöttem torrentrõl a fallout 3-at. Feltelepítõdik simán., el is indul, csak amikor megszületek állandóan befagy a gém. Ez a warez átka? Mert kipróbáltam 4-félét már, de egyik se ment... Why?
Meg szeretném venni a játékot, csak nem akarom, hogy ott is befagyjon a játék.
Légyszives segítsetek! :) Elõre is Köszönöm! :)
Segítséget kérnék....
Letöltöttem torrentrõl a fallout 3-at. Feltelepítõdik simán., el is indul, csak amikor megszületek állandóan befagy a gém. Ez a warez átka? Mert kipróbáltam 4-félét már, de egyik se ment... Why?
Meg szeretném venni a játékot, csak nem akarom, hogy ott is befagyjon a játék.
Légyszives segítsetek! :) Elõre is Köszönöm! :)
Én is gondolkoztam azon hogy mi a fene fogja motiválni a gonosz karakterem. Végül úgy döntöttem hogy elég idegesítõek voltak az öregek, ezért elintéztem az erdejüket. Egyébként lent van pár hasznos holmi, szóval nem ingyen mész le.
Éhet van benne valami. De akkor sem dolgozom ingyér :D
Szerintem azok a kupakok nem léteznek. Csak úgy mellékesen megemlíti a beszélgetésnél. Ott az igazi táp úgy is a fa nedve.
Én is csak ilyen apróságokat használok, hogy gyorsabban teljen alvásnál meg V.A.T.S-ban az idõ, Moria 100% állapotúra képes legyen megjavítani a felszerelésem, a kereskedõknek sok kupakjuk legyen, hogy le tudjam passzolni nekik a feles cuccot, na meg hogy a GNR-t bárhol tudjam hallgatni ;)
fúú passz. Én személy szerint nem modolom annyira a f3-at, így tetszik ahogy van. New Vegashoz viszont egy rakás modot feltudnék sorolni :D
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Lehet, de ott nem nagyon találtam bokrokat. Majd körülnézek még akkor részletesebben is.
Óriási kedvencem a játék de már vagy 2 éve nem játszottam vele. Milyen "kötelezõ" modok jöttek ki hozzá, ami mindenképp érdemes kipróbálni?
Nem barlangra gondolt?
Valaki esetleg tud segíteni?
Egyrészt a FOSE szokott kelleni, ha eredeti exevel nem megy akkor az valószínû magyar, crack-et kell használni :) Másrészt érdemes valamilyen mod managert használni, és abból aktiválni a szükséges modot, így a káosz elkerülhetõ, nem kell és nem is ajánlott manuálisan másolgatni semmit. Kell olyan program is helyes sorrendbe rakja a modokat hogy jól mûködjenek, pl. BOSS.
Köszi, de valahogy a modok nem nagyon akarnak mûködni. Pl.: Felraktam egy fegyver modot, de a fegyverek texturái valahogy hibásak és állandóan változtatják a színüket, hol kék, hol zöld, de sehogy sem az igazi.
A textures, meshes mappákat neked kell létrehozni.
Sziasztok
Elkéne egy kis segítség.
Na, szóval mikor feltelepítem a játékot, valahogy nem csinál textura mappát , viszont a modok nagyrészét ide kéne bemásolni.
Másik gondom, hogy megvettem a Fallout 3 GOTY-ot, de mivel van rajta valami safedick védelem ezért a script extendert nem lehet használni. Erre van valami megoldás?
Ha valaki tudna szolgálni tanáccsal, hogy mi lehet a gond azt megköszönném.
Elkéne egy kis segítség.
Na, szóval mikor feltelepítem a játékot, valahogy nem csinál textura mappát , viszont a modok nagyrészét ide kéne bemásolni.
Másik gondom, hogy megvettem a Fallout 3 GOTY-ot, de mivel van rajta valami safedick védelem ezért a script extendert nem lehet használni. Erre van valami megoldás?
Ha valaki tudna szolgálni tanáccsal, hogy mi lehet a gond azt megköszönném.
Níd help :D Az Oázisban van tudjátok Harold, a fa, aki arra kér, hogy nyírjam ki. Próbáltam megvesztegetni és valami olyasmit emlegetett, hogy a bokrokban talán van néhány kupak. Körülnéztem azokat a bokrokat amelyek körülötte vannak de nem lehet turkálni benne. Merre is vannak pontosan ezek a bokrok?
Kösz!
És ha ez sem lenne elég, a ruhák még mindig adnak elég sok bónuszt, továbbá a megnövelt tulajdonságértékek is hozzáadódnak a képzettségekhez. Ezek szerint még is jól gondolkodtam.
Hûûû, azzal mennyit szoptam...Iszonyat idegesítõ bug. Van olyan is, amikor nem futnak vissza a teleportba, hanem elindulnak be a terembe és ott hülyül meg a csaj és elkezd menekülni. Ha jól emlékszem sok órámba tellett, mire túljutottam rajta. Jó helyen kell menteni és visszatölteni. Ha továbbra sem sikerül, megkereshetem mi is volt a pontos megoldás, mert így már nem emlékszem rá, csak azt tudom, hogy elcseszett idegesítõ bug.
Ez így cáfolnám:
Csak ésszel kell csinálni. Pl ha valamelyik figura nincs meg akkor 90-nél megállni mert felvéve úgy is add 10-et amivel megvan a 100. A játék elején rögtön azt a perket kell választani ami több pontot add szintlépésnél. + az intelligenciát is jól fel kell tornázni hisz az is add egy két pontot pluszba. Meg van egy olyan perk ami megduplázza az elolvasott könyvek pontjait. Így minden ilyen könyv elolvasása után +2 pont jön a házhoz. <#smile>#smile>
Csak ésszel kell csinálni. Pl ha valamelyik figura nincs meg akkor 90-nél megállni mert felvéve úgy is add 10-et amivel megvan a 100. A játék elején rögtön azt a perket kell választani ami több pontot add szintlépésnél. + az intelligenciát is jól fel kell tornázni hisz az is add egy két pontot pluszba. Meg van egy olyan perk ami megduplázza az elolvasott könyvek pontjait. Így minden ilyen könyv elolvasása után +2 pont jön a házhoz. <#smile>#smile>
Van a központi csarnok ahonnan a 3 irányba nyílnak az ajtók (robot gyár, hangár meg még valami) Ott asszem elõre mentem ésvolt egy csarnok sok hibernáló kapszulával amibe Földrõl rabolt lények voltak zárva. Ez alatt meg van egy kis raktár tele azokkal a cuccokkal amiket tõlük szedtek el. Az olyan durva volt hogy kapásból kétszer annyi súlyt szedtem össze mint amit vinni tudtam. Volt ott szervópáncél, mindenféle fegyver egy egy csomó lom. Ott elég jól fel lehetett szerelkezni.
Én reménykedtem benne hogy az alapjátékban lehet robot követõm. Nem azért mert olyan táp, hanem azért hogy elmondhassam hogy olyanom is van. De a Robco vállalatnál sem találtam :( Bár ez volt a legkisebb problémám. A robotágyú tényleg durva volt, sajnos csak árba. Célozni szinte nem lehetett vele, közelre én is sebzõdtem tõle, nehéz is és annak ellenére hogy baromi magas DAM értéke van, kb senkit nem sikerült egy lövésbõl leszednem. Szóval ez ilyen "jól néz ki meg marha menõ, de totál useless" kategória.
Én reménykedtem benne hogy az alapjátékban lehet robot követõm. Nem azért mert olyan táp, hanem azért hogy elmondhassam hogy olyanom is van. De a Robco vállalatnál sem találtam :( Bár ez volt a legkisebb problémám. A robotágyú tényleg durva volt, sajnos csak árba. Célozni szinte nem lehetett vele, közelre én is sebzõdtem tõle, nehéz is és annak ellenére hogy baromi magas DAM értéke van, kb senkit nem sikerült egy lövésbõl leszednem. Szóval ez ilyen "jól néz ki meg marha menõ, de totál useless" kategória.
Ja igen, a hajó :D Hirtelen a kis lényekre gondoltam :D A robotok nekem amúgy sem kellenek, max haszonszerzés céljából. Az ágyújuk elég sokat ér. Talán vissza kellene látogatnom és kicsit körülnézni, mit is hagytam ott fenn.
Azzal van vége a kiegnek hogy átvesszük az irányítást a híd felett. Vagyis az egész hajó felett. Ráadásul elõtte valószínû hogy már megtisztítottuk a hajót az idegenektõl. Vagyis gyakorlatilag az idegenek hajója a mi tulajdonunk.
Egyébként a robotokat is át lehet állítani a mi oldalunkra, igaz hogy egyszerre csak egyet és nem tudom hogy a nem közvetlen nyíló ajtókon is követnek e, ha jól emlékszem nem.
Ha jól emlékszem amikor másodszor visszamentem, a hibernátorból elõkapart seriff lelépett. Valaki mondta hogy nem tetszett neki a hajó, vissza akart menni a Földre. Többé nem is láttam.
Egyébként a robotokat is át lehet állítani a mi oldalunkra, igaz hogy egyszerre csak egyet és nem tudom hogy a nem közvetlen nyíló ajtókon is követnek e, ha jól emlékszem nem.
Ha jól emlékszem amikor másodszor visszamentem, a hibernátorból elõkapart seriff lelépett. Valaki mondta hogy nem tetszett neki a hajó, vissza akart menni a Földre. Többé nem is láttam.
Saját ufo? Mármint követõ vagy mire gondolsz? :D Ez nekem még újként hangzik. És miért lép le a sherrif ha sokat járok vissza a (z)ûrhajóra? (Ha a Megatonira gondolsz, vagy arra a fickóra, amelyiket kiszedtük a hibernáló kabinból)
Meg az utolsó ufos csata is elég idegesítõ. Beletelt vagy negyed órába mire rájöttem hogy mûködik a irányítás. Ráadásul ugye közben a kapun meg jönnek a kis nyomik. A többi DLC-hez képest mindenképpen gyenge lett, viszont összességében (így utólag hogy a rossz dolgokra annyira már nem emlékszem) annyira nem volt rossz. És ráadásul lett egy saját ufonk :D Nekem leginkább ez tetszett benne.
Egyébként a végétõl féltem egy kicsit, mert azt hittem a kapitány majd valami kemény boss lesz mint a szupermutáns behemót és órákig kell majd lõni. Ehhez képest egy lövés volt. Sõt, egy kivételével mindenkit leszedtem a hídon egy VATS-bõl.
Ha többször visszamentek, a seriff lelép. Vele találkoztatok utána a Pusztában?
Egyébként a végétõl féltem egy kicsit, mert azt hittem a kapitány majd valami kemény boss lesz mint a szupermutáns behemót és órákig kell majd lõni. Ehhez képest egy lövés volt. Sõt, egy kivételével mindenkit leszedtem a hídon egy VATS-bõl.
Ha többször visszamentek, a seriff lelép. Vele találkoztatok utána a Pusztában?
Fú de rühellem a Mothership Zeta DLC-t. annyira unalmas, meg nagyon könnyû eltévedni azon a roh@dék hajón.
Azt tudom hogy nekem baromi sok. Elsõre nem is használtam autosave-et, a mentésem száma bõven 1000 felett van :D Én már akkor is próbálkoztam azzal hogy minden helyet meglátogatok, mindent összeszedek, stb. Van azonban egy probléma. Végigmegyek egy adott helyen és van pl egy ajtó amit csak 100-as zártöréssel lehet kinyitni. És az nem megy. Elõbb-utóbb el fogom felejteni illetve egyre több ilyen hely lesz. Ráadásul amúgy mindent kipucoltam már, mindenhová benéztem, tehát az marad meg bennem hogy itt már jártam, nem az hogy van még egy ajtó amit nem nyitottam ki vagy egy terminál amit nem törtem fel.
Az UFO-s küdli sztem elég sok helyen bugos. Nem a legnehezebb DLC, de a legfrusztrálóbb az biztos. Még is érdemes megcsinálni, mert onnan is baromi sok cuccot el lehet hozni. A fegyvereiket nem nagyon próbálgattam, de nekem elég gagyinak tûntek. A Backwaternek ott is nagy hasznát vettem, még úgy is hogy az állapota addigra elég rossz volt, pénzem meg nem volt feljavítani mert otthon kiraktam minden kupakot :D
Az UFO-s küdli sztem elég sok helyen bugos. Nem a legnehezebb DLC, de a legfrusztrálóbb az biztos. Még is érdemes megcsinálni, mert onnan is baromi sok cuccot el lehet hozni. A fegyvereiket nem nagyon próbálgattam, de nekem elég gagyinak tûntek. A Backwaternek ott is nagy hasznát vettem, még úgy is hogy az állapota addigra elég rossz volt, pénzem meg nem volt feljavítani mert otthon kiraktam minden kupakot :D
Alapból én is azt gondoltam hogy biztos annyi szint van hogy max lehessen az összes. Aztán ahogy lépkedtem a szinteket, rájöttem hogy a közelében leszek, de el nem érem. Aztán mikor végeztem, akkor realizáltam magamban hogy ez megoldható, csak ügyesen kell csinálni. Vannak apró trükkök. A képzettségeset már leírtam:
10-es tulajdonságok: 30-as szinten fel kell venni a szuper képességek perket ami minden tulajdonságot 9-re rak. Addig nem szabad felvenni egy bólogatós figurát sem ami tulajdonságot növel. Utána viszont az összeset begyûjtve minden érték 10 lesz.
A csere ugyan csak 100-ig húzható, viszont ha jól láttam, még így sem lehetett 1:1-ben kereskedni. Megoldás: Fõkufár (asszem ez a neve) perk ami további 25% kedvezményt ad. Így már 1:1-be lehet. Pénz is lehet csinálni vele: megveszed minden kereskedõtõl a legócskább/legolcsóbb fegyvereket, 100-as javítással összedobsz kettõt és ez álltal a két felhasznált fegyver értékénél "drágább" fegyvert kapsz. Számszerûleg: ha van 2 pisztolyod ami 5 kupakot ér, az egyikkel megjavítod a másikat és a végeredmény egy 13 kupakot érõ fegyver. Vagyis nyertél 3 kupakot (ez nem konkrét adatokat tartalmaz csak szemléltetõ jellegû példa, de tuti mûködik)
10-es tulajdonságok: 30-as szinten fel kell venni a szuper képességek perket ami minden tulajdonságot 9-re rak. Addig nem szabad felvenni egy bólogatós figurát sem ami tulajdonságot növel. Utána viszont az összeset begyûjtve minden érték 10 lesz.
A csere ugyan csak 100-ig húzható, viszont ha jól láttam, még így sem lehetett 1:1-ben kereskedni. Megoldás: Fõkufár (asszem ez a neve) perk ami további 25% kedvezményt ad. Így már 1:1-be lehet. Pénz is lehet csinálni vele: megveszed minden kereskedõtõl a legócskább/legolcsóbb fegyvereket, 100-as javítással összedobsz kettõt és ez álltal a két felhasznált fegyver értékénél "drágább" fegyvert kapsz. Számszerûleg: ha van 2 pisztolyod ami 5 kupakot ér, az egyikkel megjavítod a másikat és a végeredmény egy 13 kupakot érõ fegyver. Vagyis nyertél 3 kupakot (ez nem konkrét adatokat tartalmaz csak szemléltetõ jellegû példa, de tuti mûködik)
Nálam a GOTY verzióval nem volt semmi gond. Amúgy 70 óra alatt kipörgettem mindet, DLC-kel együtt meg pár mellékküldetést is. Most az a célom, hogy az egész betonpusztát felfedezzem és megszerezzek minden bólogatós figurát bármiféle segítség nélkül.
amúgy kinek hány óra volt?én olyan 90 körül meguntam már nem maradt küldetés se.Meg van egy bug az ûrhajós dlc-ben amivel mindig szívok.Mikor el kéne jutni a hídra a kiscsaj kinyitja az ajtót majd visszarohan a teleportba pedig kell ahhoz hogy tovább mehesek ezt javítja a patch?
Ez viszont igaz. Látod erre nem is gondoltam hirtelen :D
Ebben nem lennék biztos. Ha magas az iq-d, felveszed azt a perket hogy több képzettségpontot kapj szintenként (asszem ilyen 7. szint magasságában lesz elérhetõ) és azt amitõl a könyvek 2 pontot adnak, már megoldható. Én elsõre felhúztam a fontosakat 100-ra így elé sok könyvem porosodik a fiókban és várja hogy eladjam. Most másodjára már úgy csinálom hogy max 90-ig tolom fel, utána meg könyvekbõl. Jah, és minden képzettségnek van bólogatós bábuja ami további +10 pont, szóval sztem simán fel lehet húzni mindet 100-ra.
De úgy sem fogod tudni mindet feltornázni 100-ra, mire eléred a 30-ass szintet úgy hogy jól gondold meg mire adsz pontokat.
100 a maximum
sztem nem 100 a maxium
Helló, a képzettségek (csere, javítás stb) 100-nál tovább növelhetõk vagy sem? Nem emlékszem már. Kiegek fenn vannak.
köszi így már talán meg lesz :D
amúgy én meginni szoktam a sima nuka kólát :D a kékbõl meg bombát csinálok csak meg kell szereznem a tervrajzot, elég nagyot durran :D
A cuccokat meg a szürke árokba teszem ahol a kisgyereket kellett megmenteni oda tanyáztam be a feles nem használt cuccokat ott tárolom meg ugye aludni is lehet ott.Ha lemegy az életerõ és nincs ellenfél alszok egyet ott meg kipakolom a cuccot ami nem kell :D
amúgy én meginni szoktam a sima nuka kólát :D a kékbõl meg bombát csinálok csak meg kell szereznem a tervrajzot, elég nagyot durran :D
A cuccokat meg a szürke árokba teszem ahol a kisgyereket kellett megmenteni oda tanyáztam be a feles nem használt cuccokat ott tárolom meg ugye aludni is lehet ott.Ha lemegy az életerõ és nincs ellenfél alszok egyet ott meg kipakolom a cuccot ami nem kell :D
Elsõnek menj le a Farragut West Station-ön levõ alagutakba, ott menj át és elvileg a Tenleytown/Friendship Station-ön kellene magadat találnod. Onnan már elég könnyû eljutni a GNR épületéhez.
vki tudna segíteni?
Hogy lehet eljutni a GHR épülethez?melyik metrón át?Galaxis new radio-hoz, asszem közbe szupermutánsok harcolnak a katonákkal és amiért segítek nekik el kísérhetem õket oda.Már végigtoltam régebben de most az istenért se találok oda.Vki tud segíteni egy térképpel vagy vmivel ahol be van jelölve honnan lehet eljutni oda?
Hogy lehet eljutni a GHR épülethez?melyik metrón át?Galaxis new radio-hoz, asszem közbe szupermutánsok harcolnak a katonákkal és amiért segítek nekik el kísérhetem õket oda.Már végigtoltam régebben de most az istenért se találok oda.Vki tud segíteni egy térképpel vagy vmivel ahol be van jelölve honnan lehet eljutni oda?
Hát majd legközelebb a csajnak viszem :D A Nuka kóla kamiont szerintem pittben el tudod adni az asszonynak, amelyik játékokat gyûjt a csecsemõnek. Nem próbáltam, de érdemes megpróbálni, fõleg ha gyûjtöttél be párat már.
A "Kvantum" lemaradt az elõzõ hozzászólásom elejérõl.
Én is tuti kipróbáltam mindkettõt de én a csaj mellett döntöttem. Egyrészt a másik asszem rossz karmát ad, ráadásul a csaj olyan sötét hogy így sem jön rá hogy a pasi nyomul nála. És ha jól rémlik a csaj ad Nukagránát tervrajzot. Meg ad még pénzt minden Kvantum után amit viszel neki, ami mondjuk nem éri meg. Meg ugye süt pitét :D
A Nukamionokat nem lehet valahol/valakinek lepasszolni plusz pénzért? Vagy csak szimplán a boltban eladható?
Én is tuti kipróbáltam mindkettõt de én a csaj mellett döntöttem. Egyrészt a másik asszem rossz karmát ad, ráadásul a csaj olyan sötét hogy így sem jön rá hogy a pasi nyomul nála. És ha jól rémlik a csaj ad Nukagránát tervrajzot. Meg ad még pénzt minden Kvantum után amit viszel neki, ami mondjuk nem éri meg. Meg ugye süt pitét :D
A Nukamionokat nem lehet valahol/valakinek lepasszolni plusz pénzért? Vagy csak szimplán a boltban eladható?
Ha megvesztegeted akkor igen. És nem süt neked semmit, mivel a pasi adja oda azt, amit te összegyûjtöttél. Õ aratja le a babérokat.
Nuka Kólát bezzeg nem lehet behûteni <#rinya>#rinya>
A pasi többet ad érte? És ha a pasinak adod attól a csaj csinál még neked Nuka pitét? (vagy mi a rák az amit süt)
A pasi többet ad érte? És ha a pasinak adod attól a csaj csinál még neked Nuka pitét? (vagy mi a rák az amit süt)
Igen, a csajnak (vagyis a hapsijának, kizsaroltam több pénzt belõle). Csak direkt e célból gyûjtöttem a kólát és így most közel 250 db nuka kólát pazaroltam el a semmiért. Képzelheted, már rég meglenne a küldetés. Na nem baj, ügyeskedek én majd a konzollal, nehogy már kárba menjen a sok oda-vissza mászkálásos munkám emiatt :D
Sehogy. Elsõre ezt én is bebuktam. Szerencsére elég sok helyrõl nem szedtem össze illetve a DLC pályákon is lehetett találni szép számmal belõlük. Így is buktam kb 20 kvantumot. (mondjuk a fordítás is félrevezetõ, mert az írja hogy minden tizediket átvált kvantummá, nem azt hogy tízet vált át)
Egyébként kinek kell? Véletlenül nem a Nuka Kóla fanatikus csajnak? Így kénytelen leszel a kvantumokat begyûjteni. Gondolom nem ittad meg az összeset.
Egyébként kinek kell? Véletlenül nem a Nuka Kóla fanatikus csajnak? Így kénytelen leszel a kvantumokat begyûjteni. Gondolom nem ittad meg az összeset.
vedd ki õket és rakd a mikróba :)
Fatális hibát követtem el. Már a játék eleje óta gyûjtögetem a Nuka kólát, mert tudom, hogy egy csávó a kvantumot gyûjti és abból kellene 30 db. Moriánál vettem egy automatát a házamba és eddig abba gyûjtöttem a kólát, míg be nem aktiválom a kvantumvegyész skillt, ami után minden 10. kóla kvantummá alakul. de az automatában minden nuka kóla jéghideggé vált és arra szerintem nincs kihatással a skill mert nem mûködik a dolog. hogy lehetne átvarázsolni õket ismét sima nuka kólává?
Passzolnám a kérdést. Nem értem hogy a Beállításoknál miért nincs erre lehetõség.
Geckben be lehet állítani hogy egy ilyen üzenet meddig legyen a képernyõn.