Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok de utána már nem is lehet megtalálni?

A valósággal aza gáz hogy nincsen hozzá háttérzene...

Igen, a néger fosztogató csajszi eltûnik a hajóról, miután likvidáltad a másik ufo hajót.

Elég idegesítõ mert mentettem egy csomót a vége elõtt mert már tudtam hogy az utolsó kúszó-mászó hátulról ajtót kinyitós rész, hajlamos a bug-ra, erre eltûnik az egyetlen NPC aki miatt felteleportáltam arra a ki**szott anyahajóra. <#falbav>

A Mothership Zeta után hol lehet megtalálni a szerelõcsajt? Mikor eljöttem még utoljára javíttatam vele, de akár hányszor visszamentem már nem volt ott.. Azt mondta, szerencsét próbál a pusztaságban ?!

Semmit. Fut az anélkül is normálisan. Esetleg modokat hozzá, amire szükséged van/lehet.

Még annyit kérdeznék hogy elsõ végigjátszásra GOTY Editionhoz mit érdemes feltenni? Ilyesmikre gondolok hogy Unofficial Fallout 3 Patch, stb.
Ryder62
Tudtommal nincs.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Értem. Ez úgy látom hogy a DLC-k textúráit nem módosítja, van azokhoz is valami hasonló nem tudod véletlen?
Ryder62
Passz. Angol a játék. Pont a modok miatt. A magyarítás sok modba bekavar. Sõt még a Broken Steel dlc-ben is okoz egy bugot.

Ezek kompatibilisek a magyar verzióval?
Gondoltam ideje lenne nekem is megcsinálni. Kb másfél perc alatt lejutottam. Kínai lopakodó páncélt használtam, mert pont elõtte végeztem az Anchorage küldivel. Így megspóroltam egy sb-t. A leselkedõ még akkor se vett észre mikor szembe jött velem a lépcsõn. A mocsárkirály bezzeg egybõl kiszúrt. Így is megúsztam némi ajtócsapkodással. Nem is bejutás volt nehéz, hanem a kijutás utána, mert amerrõl jöttem, arra nem mehettem (úgy ugrottam be a fészekbe és fogalmam sem volt hogy lehet oda vissza jutni)
Jó közbe megtaláltam 😄

Most lebuktam. Az igazság az hogy lusta voltam odamenni. Egyébként ha jól emlékszem, elsõre se használtam stealth boy-t. Lopakodtam, amíg csak észre nem vettek, aztán meg felhúztam a nyúlcipõt.
De nem, mert ott az emlékmû-nél kell lemenni, Nem? Azt is írja, és ott a keltetõizéba kell elrakni. Lemegyek az emlékmû alá, be az ajtón és ott nem találom.

Minek alacsony lopakodás? Stealth boy elrejt, de az hogy ne bánts senkit az csak extra.
Bocsi 😄 Jól emlékeztem, csak rosszul írtam. A Folyó partján van a Dukov épület mellett. A térképen Tepid Sewer néven találod.
Elvileg a térképen mutatnia kéne. Én is épp annál a küldinél tartok, de én meg se próbáltam oda menni mert alacsony a lopakodásom. Ha jól láttam akkor a Super Duper Mart-tól délre található.

Ha végképp nem találsz valamit, akkor esetleg nézd meg itt.
Valaki tud segíteni? Van az a feladat amikor a mocsári leselkedõkhöz kell berakni a megfigyelõt. Azt hol találom meg? 2 órát gyalogoltam, de nem találom azt a helYet

Köszi! Ezek mennyi helyet foglalnak?
Solid Snake
Köszi,ezeket kiprószálom <#pias>
szevasztok
megtudnátok nekem mondani, hogy a fényképeket hova rakja el, mert nem találom.
Privibe írjatok
köszi
Tudtok nekem ajánlani egy zorall térképet ahol megkereshetem a skillbookokat? Mert az ittenin a fele nincs +. THX

Ryder62
Most tettem fel a NMCs Texture Pack-ot. Elég sokat javít a textúrákon. Aztán feldobtam a DYNAVISION - Dynamic Depth of Field-et is, ez fókuszt tesz a játékba. Ha közeli tárgyat nézel, a háttér elmosódik. Legvégül a The IMAGINATOR for FO3 - Visual Control Device-t . Ezzel lehet állítani a fényerõsséget, a HDR-t, Bloom-ot, a színekkel is lehet babrálni stb.

Ha akarod még fokozni tedd föl a F3ProjectRealityMkI-t ami dinamikus idõjárást pakol a játékba. Van esõ villámlással, dörgéssel, szélvihar, hó vihar (nukleáris tél) szép napsütéses idõ sõt még heat haze effect is. (a távolban rezeg a levegõ a felszálló hõtõl - ez sztem nem illik ide, max a new vegasba hisz az játszódik sivatagban)

Egyenlõre ennyit tettem fel, viszont teljesen másmilyen a játék kinézete.

Van olyan mod amivel a fegyverek kinézetét lehet megváltoztatni? Konkrétan olyanra gondolok, ami a kinézetüket lecseréli valós fegyverekre, már amennyire ez lehetséges. (mert ugye van néhány ami egy az egybe lett átrakva, pl 32.-es pisztoly, winchi, Magnum)
Solid Snake
Én csak ezt: Fallout3_HighDefinitionPack_v1.00.zip pattintottam fel <#hehe>
A grafika javítására használtok valami modot?
Jó ez a stat kiírás a képernyõre. Tetszik ez nekem <#taps>

Ennyi sugárzás után természetes a genetikai torzulás szerintem 😊

Nyugisabb kép...
Nézd meg kicsit jobban szerencsétlen emberkét!!!

Mi ebben a látvány?
Ehhez nem tudok megjegyzést hozzáfûzni <#vigyor2> A látvány magáért beszél:

6. szint környékén van egy olyan ami növeli a szintenként elosztható képzettség pontok számát. Arra mindenképpen. Egyébként sztem nem érdemes skill-t növelõ perket venni. Bár néha nincs más lehetõség, olyankor okosan kell választani.
Gyûjtögessed a bólogatós figurákat, könyvecskéket, amelyek plusz tapasztalati pontokat adnak. Ha ez sem elég, akkor van egy olyan mod, ami a 30-as szint után is enged fejlõdni. Azt felteszed és éled tovább az életed 😊

szzzzzzzzzz. megvan..

Valóban? 😊 És mire dobjak perket? <#falbav>

Hecker007
De lehet 😊
be kell gyûjteni a babákat hozzá.

Én fogok. Köszi egyébként.

Minden pont maxon? Jó kérdés... Én nem bajlódtam vele.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#fejvakaras>Akkor most nem is lehet?

Kicsit nem baj, ha tökéletlen a kari. Nem kell azt kimaxolni. Így is félisten leszel igen hamar.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Broken steel

Ja! És hogy melyik DLC kell ahhoz hogy 30 ig legyek fejleszthetõ...

Végre.Gondolom hogy unhatjátok már a hozzám hasonló tudatlan verebeket, de segítsetek már abban hogy milyen trükkökkel lehet fullosan kimaxolni a karit! Egyébként nagyon bejött a gém. Én az a fajta játékos vagyok aki mindent kilootolok, felfedezek, kimaxolok, de szerintem ebbe most nekem is bele fog törni a bicskám.<#wow3>elõre is köszi.

öö

Ha leszámítom a fagyást meg hogy tálcáról nem tudom visszarakni, akkor nekem semmi gondom nem volt a játékkal. És a fagyást már megoldottam. De még úgy is elég sokat játszottam vele, most meg hogy nem kell óránként újraindítani...
furcsa... berakta a cd-t és semmise történt... ohmennyit össze szenvedek ezzel a játékkal...
Én csak Win7 alatt próbáltam. A fagyásra meg linkeltem megoldást lentebb. Nekem az is mûködött.
Hecker007
Igen mûködik, de fagyások elõfordulnak, de ez nem a win7 hibája, nekem XP-n is volt hogy fagyott.

Win 7-en mûködik a gém? :S
Nagyon szépen köszönöm! 😊