Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol találkoztál elõször ezzel a ???-vel ?

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Jó neked 😊 Jöhetne már nekem is

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

McFrost
Hail! Adna nekem valaki egy seria számot! THX!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Igen bármilyen társad beteheted az Inn-be és bármikor ingyen felveheted!

shaba23
kipróbálom
lehet
találtam
shaba23
szerintetek egy kifejlõdött ice elementált érdemes íjjászra cserélni?
be lehet rakni az elementált az innbe?
egyáltalán lehet vhol íjjászt felvenni?
Tower Guard
Már megint jött ez a ??? csak úgy szórja a cuccokat

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Skacok, van aki MSN-en tudna segíteni?
DS nagyon bejött, ezzel pedig most ismerkedem - angol tudás hiányában.

Esetleg vki leírhatná a fajokat, tippeket adhatna mit fejlesszek..mikor szintet lépek nem tudom melyik képesség mire jó😞

Tower Guard
Pfff most a hülye tükröket kell állítani.Jesszus

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

shaba23
igen, megvan a quest, de chant-et nem adott, hanem questet
shaba23
jah, ott van valahol egy barlangban, de eddig sem találtam meg szvsz mindet és ezt viszont csak nem kéne kihagyni😊

az elsõ városban van aréna? 2.ban most vertem le a 3. bajnokot, szerencsém volt, mert villámérzékeny volt😊
jazzy
Ha dumalsz 1 szellemmel kiirja hogy Aman'lu Varazslocsaja fogja adni a questet, tole fogod megkapni a szukseges chantot. Ismet gyorsabb lett volna kicsit odafigyelni sztem ;]
ja hát ez nem sokat ér, ha elhasználom akkor ad egy gyér cuccot és kész.

mármint a Chantot amirol beszeltem

jah akkkor biztos nem az mert még az elején találtam, egy spirit mellett a Gilehyn Jungle-be.

En 1280x1024-ben tolom 😛
a va'keseknél keressed én is most megyek arra

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Hát én most találtam egy mysterious chantot , hátha ez a spirites, kipróbálom.

Más megoldás nincs
SUCKS
az baj 😊

Tekered a tekerõt az egeren

nincs
shaba23
van az egereden görgõ?
shaba23
valaki válaszolhatna a kérdésemre, hogy a spirites chant merre van...még nem értem oda, vagy csak nem vettem észre? már 2x mentem el olyan helyen, ahol vagy big chest, vagy zárt ajtó volt és a szellemmel kellett volna beszélni...viszont a quest leírása semmilyen érdemi infót nem ad
Hogyan?
A legjobb megoldás tényleg az ha zoomolsz!

És ha csak 15 van?
Hát 1024*768 ban nekem is ilyen de nekem ez túl kicsi 😊

shaba23
szerintem elég nagyok és a szöveg is jól látható
shaba23
Mármint az emberek nekem kicsik! Ezzel mi lesz mert az elsõ részben nagy volt (alig látom az embereimet ez késõbb nagy lesz vagy nem?)
shaba23
17"
mármint hány colos, mert szerintem egy 15 vagy 17 coloson nem olvasható. De lehet csak nekem ilyen

mekkora a monitorod?

shaba23
én 1024x768-ben vagyok, de normális O_o
mindenki 800*600 zal jatszik szerintem mert annál nagyobban a betûk sem olvashatóak

shaba23
zoomolj😊
1024*768 nal kicsi minden az elsõ résznél nem ez volt. Mit rontottam el?
Úgyérted túl nagyon van a felbontásod? Akkor állítsd át az Optionsban

shaba23
jó, akkor az az infó kellene nekem, hogy ha együtt akarok másokkal játszani (mindegy milyen formában) akkor milyen progi kell hozzá?
Mihez ? hogy elindicsad a lan gamet ??? nemkell semmit. Ha neten akarod nyomni akkor kell progi. Csak mint parszor mar volt rola szo azza volt a gond hogy a hostnak csak fekete kepernyo jon be.
Seggitsetek nekem!!!!!!!!!Hogyan lehet a játékoban nagy embereket behozni. Mint az elsõ részben! Mert most nekem olyan mint a Ice wind DAle. Segitsen valaki.
shaba23
ööö....ha a netet kilövöd hogy játszol hálóban?
shaba23
ööö...én az alapokkal sem vagyok tisztában...le kell hozzá szedni vmi peccset/krekket/modot?
Ugy hogy elinditottam, ugy hogy netet kilottem, langam, start, kivalaszottam party mode, vlasztottam csavokat, beallitottam hogy csak 3 ember legyen, aztan go, es ment.
shaba23
ezt most nem értem...ha mûxik akkor miért nem tudod elmondani, hogy hogyan bírtad mûködésre?
Tudtátok hogy a Northern Gilehyn Jungle-ban van egy Barlang amibe egy vízesésen lehet bejutni?A második Morden torony után van. Van benne egy jó cuccokkal megrakott láda, legalábbis nekem 2 szet cuccot dobott.

Nemtom, mondom hogy most valamiert elindult
shaba23
írd már le, hogy kell LAN-ban nyomulni pls😊